2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
O zaman sıkı takiple kendinizi yormadan bebisi tutabildiginiz kadar içinizde tutacaksınız. Beslenmeye yine dikkat edin plesanta yaşlanması icin yapılacak şeyler var mi bakın bakalım netten de doktor da tavsiye vermiştir ona güzelce uyun. Kafanıza da bir sey takmayın bebisi de kendinizi de üzmeyin

Benim bebeğin eşi kalın olduğu için solo takip ediyoruz gelişim geriliği yaşana bilir demişlerdi o yüzden biraz tedirgin oldum inşallah haftaya haftasına uyumlu olur banada geçen gittiğimde aynısını söyledi geçen defada başı aşağıdaydı ama bi tık aşağı inmiş hatta karnım sürekli ağrıyor benim , bu yüzden ağrıyor dedi dinlenmen gerek dedi

Sabredeceğiz canım olsun çoğu gitti çok az kaldı biraz dinlen annesi sende benim doktorum 37 ç. Haftaya kadar daha çok dönecek demişti
İnşallah canım benim karnımız ağrıyor hele şu günler hiç ayakta kalamıyorum hemen başlıyor ağrımaya o yüzden artık dinlenicem

Canım sen bol bol dinlen geride ya da ileri de olmasına takılma. 3 gün hiç problem değil.

Aynen canım çok haklısın bu haftam biraz sitresliydi ya acaba omu etkiledi diye düşünüyorum eğer o etkilediyse benim bebek çok nazlı nazlı koyacaktım adını yanlış seçim yapmışım

ben 3 gündür ne rüyalar görüyorum anlatsam film olur Allah hayra çevirsin hormonlar tavan , endişe anksiyete var doğuma az kaldı bilinçaltımız karmakarışık, ben sürekli Allah'ım Hz.Meryem in doğumunu kolaylaştırdığın gibi bizimde doğumumuzu kolaylaştır sağlıkla doğurup sağlıkla büyütelim diye dua ediyorum

erken mi dönmüş oluyor yani, bol bol dinlen sende sıkma canını, bişey olmaz Allah'ın izniyle

Canım güzel düşünmeye devam edelim. Bence bebeğin zamanını bekleyecek, gelişim süreci için de sen dikkatli beslenmeye ve vitaminlerini eksiksiz almaya devam et inşallah korkulacak bir şey olmayacak

Oğlum olsa ilk ismini Ali koyacaktım öneri olarak sunayım, Ali Ayaz
Selim benim de favorim
Ayaz Taha,
Ayaz Selim.
Aklıma gelenler bunlar, inşallah içinize sinen isimi hemencecik bulursunuz
Oğlum olsa ilk ismini Ali koyacaktım öneri olarak sunayım, Ali Ayaz
Güzel önerileriniz ve dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar

Magnetler kapı süsleri nakisli pikeler havada ucurken benim daha kızımın ismine karar verememem
Bu yorumu ben yazsam da olurmuş aynı durumdayım ilk bebeğimin eşyalarını kullanacağım diye hep ayak sürüdüm ama geçen bir baktım bu bebiş için de alınması gereken baya bir eşy çıktı ve ben daha alışveriş yapmadım biraz da totem yapmıştım 28. Haftayı bekleyeceğim diye bundan sonra almaya başlarım sanırım

benimde çocuğumun giyecek donu yok onun dışında her şey hazır
Yemin ediyorum milletin getirdiği seyler dışında hiçbir şey yok. Arkadaşımdan anne yanı beşik aldım içinde duruyor onlar da Odasının siparişini geçen verdim bu hafta içi onu kurdururuz bu haftasonu yada haftaya alıp direkt çantayı hazırlamam lazım. Bugun liste yapacağım bakalım donu ilk sıraya yazıyorum

Dediğin sayfaya bakacağım canım
30 adet magnet yeter
Çikolata yaptiracaktim ama aşırı aşırı pahalı sanırım onu iptal edeceğim

Aynen canım çok haklısın bu haftam biraz sitresliydi ya acaba omu etkiledi diye düşünüyorum eğer o etkilediyse benim bebek çok nazlı nazlı koyacaktım adını yanlış seçim yapmışım
Kızımın adı Nazlı çok Nazlı bir boncuk aman dikkatli ol

Acele etme canım doğunca koyarsın, vardır bir kaç seçenek kuzum be
Eşim nazenin koymak istiyor bilmiyorum cok kararsızım Ece olsun dedim Melike de kraliçe demek Ece de anasina benzesin dedim beğenmiyor kimse çiçek olsun dedim cok elestirildim biri bir sey söyleyince de hemen vazgeçiyorum eşimi ikna edersem sadece naz olsun diyebilirim ama bilmiyorum o da içime sinmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…