Aynen canım inşallah haftaya haftasına uygun olur , öyle umuyoruzBende 29 haftamda gittiğimde 1230 gram 38 cm di bir günde geriden geliyormuş hiç takılma ufak ölçümler bunlar bi sonraki periyoda bakmalısın
O zaman sıkı takiple kendinizi yormadan bebisi tutabildiginiz kadar içinizde tutacaksınız. Beslenmeye yine dikkat edin plesanta yaşlanması icin yapılacak şeyler var mi bakın bakalım netten de doktor da tavsiye vermiştir ona güzelce uyun. Kafanıza da bir sey takmayın bebisi de kendinizi de üzmeyinYok benim bebeğin eşi kalındı , dr o yüzden her hafta kontrol ediyordu ve gelişim geriliği beklediğimiz bişeydi , ama ben çok umutluydum gelişim geriliği yaşanmaz diye , dr haftaya yine 3 gün geri kalmışsa demekki geriden gelicek dedi , 2 hafta geri kalırsa ciğer geliştirici yapacaklar , ben şu sıralar karnımın altı ağrıyor hep , yani 15dk yarım saat ayakta kalsam karnımın altında baskı his ediyorum , bebek tehlikeli vaziyette dedi , çok aşağıda değil ama dinlenmezsen erken doğum riskin var dedi o yüzden markete bile çıkma dedi
Benim bebeğin eşi kalın olduğu için solo takip ediyoruz gelişim geriliği yaşana bilir demişlerdi o yüzden biraz tedirgin oldum inşallah haftaya haftasına uyumlu olurEn son ben 25+0 da gittim doktora başı aşağıda ayakları yukarda idi doktor çok normal dönüyor lar içerde daha erken sıkıntıli bişey değil dedi bende kafaya takmadım .
3 gün geride olması çok normal 3 günden bişey olmaz canım
Yok canım 20 sinde 40 hafta oluyorum ama sezaryen olucağım için 40 haftaya kalmicak 38-39 çıkarırız demişti o yüzdenBide 30. Hafta içindesin ama gebelik imzanda 32. Hafta yazıyor geç döllenme mi oldu
İnşallah canım benim karnımız ağrıyor hele şu günler hiç ayakta kalamıyorum hemen başlıyor ağrımaya o yüzden artık dinlenicemSabredeceğiz canım olsun çoğu gitti çok az kaldı biraz dinlen annesi sende benim doktorum 37 ç. Haftaya kadar daha çok dönecek demişti
Canım sen bol bol dinlen geride ya da ileri de olmasına takılma. 3 gün hiç problem değil.Kızlar bu gün kontrolüm vardı , gittim bebek 3 gün geride kalmış ,29+5 olacağına 29+2 olmuş , boyu 40- kilosu 1380 - bebek dönmüş başı aşağıda , çok inmemiş aşağı ama çok dinlenmen gerekiyor dedi , tehlikeli ola bilir dedimoralim bozuldu
Aynen canım çok haklısın bu haftam biraz sitresliydi ya acaba omu etkiledi diye düşünüyorumO zaman sıkı takiple kendinizi yormadan bebisi tutabildiginiz kadar içinizde tutacaksınız. Beslenmeye yine dikkat edin plesanta yaşlanması icin yapılacak şeyler var mi bakın bakalım netten de doktor da tavsiye vermiştir ona güzelce uyun. Kafanıza da bir sey takmayın bebisi de kendinizi de üzmeyin
İnşallah canım dr sadece bu gün olsa problem olmaz dedi bakalım nasıl ilerleyecekCanım sen bol bol dinlen geride ya da ileri de olmasına takılma. 3 gün hiç problem değil.
ben 3 gündür ne rüyalar görüyorum anlatsam film olurKızlarr günaydındün gece kötü bir rüya gördüm kızımla ilgili. Anlatıpta kimseyi üzmek istemiyorum ama çok etkilendim hala çıkamadım etkisinden son zamanlara yaklaştıkça anksiyetem artıyor sanırım. Benim gibi kötü senaryolu rüya görenler var mı?
erken mi dönmüş oluyor yani, bol bol dinlen sende sıkma canını, bişey olmaz Allah'ın izniyleKızlar bu gün kontrolüm vardı , gittim bebek 3 gün geride kalmış ,29+5 olacağına 29+2 olmuş , boyu 40- kilosu 1380 - bebek dönmüş başı aşağıda , çok inmemiş aşağı ama çok dinlenmen gerekiyor dedi , tehlikeli ola bilir dedimoralim bozuldu
benimde çocuğumun giyecek donu yok onun dışında her şey hazırMagnetler kapı süsleri nakisli pikeler havada ucurken benim daha kızımın ismine karar verememem
Canım güzel düşünmeye devam edelim. Bence bebeğin zamanını bekleyecek, gelişim süreci için de sen dikkatli beslenmeye ve vitaminlerini eksiksiz almaya devam et inşallah korkulacak bir şey olmayacakYok benim bebeğin eşi kalındı , dr o yüzden her hafta kontrol ediyordu ve gelişim geriliği beklediğimiz bişeydi , ama ben çok umutluydum gelişim geriliği yaşanmaz diye , dr haftaya yine 3 gün geri kalmışsa demekki geriden gelicek dedi , 2 hafta geri kalırsa ciğer geliştirici yapacaklar , ben şu sıralar karnımın altı ağrıyor hep , yani 15dk yarım saat ayakta kalsam karnımın altında baskı his ediyorum , bebek tehlikeli vaziyette dedi , çok aşağıda değil ama dinlenmezsen erken doğum riskin var dedi o yüzden markete bile çıkma dedi
Oğlum olsa ilk ismini Ali koyacaktım öneri olarak sunayım, Ali Ayaz
Selimbenim de favorim
Ayaz Taha,
Ayaz Selim.
Aklıma gelenler bunlar, inşallah içinize sinen isimi hemencecik bulursunuz
Güzel önerileriniz ve dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlarOğlum olsa ilk ismini Ali koyacaktım öneri olarak sunayım, Ali Ayaz
Bu yorumu ben yazsam da olurmuş aynı durumdayımMagnetler kapı süsleri nakisli pikeler havada ucurken benim daha kızımın ismine karar verememem
Yemin ediyorum milletin getirdiği seyler dışında hiçbir şey yok. Arkadaşımdan anne yanı beşik aldım içinde duruyor onlar dabenimde çocuğumun giyecek donu yok onun dışında her şey hazır
Dediğin sayfaya bakacağım canımBen öneri üzerine bu sayfada yaptırdım henüz gelmedi ama güvenilir bence. Zaten geldiğinde de haber veririm yarın kargo demişti bu hafta gelir. Tarihsiz bastırdım. Hoşgeldin Kuzey yazıyor sadece. İstersen 2023 de yazabilirsn de ben gerek duymadım
Magnetler kapı süsleri nakisli pikeler havada ucurken benim daha kızımın ismine karar verememem
Acele etme canımMagnetler kapı süsleri nakisli pikeler havada ucurken benim daha kızımın ismine karar verememem
Kızımın adı NazlıAynen canım çok haklısın bu haftam biraz sitresliydi ya acaba omu etkiledi diye düşünüyorumeğer o etkilediyse benim bebek çok nazlı nazlı koyacaktım adını yanlış seçim yapmışım
Eşim nazenin koymak istiyor bilmiyorum cok kararsızımAcele etme canımdoğunca koyarsın, vardır bir kaç seçenek kuzum be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?