yenidoğan bebeğin nesine bakacak günün yarısından fazlası uyuyor olacak, bana bakman lazım anneeeğğ deKizlar benim kayinvalidemle aram iyidir normalde ama sanırım bebek doğduktan sonra aramıza serin sular girebilir ben susamayabilirim bilirsiniz ben doğum çantası hazırlamıştım kv ve annem gelmisti ben liste yaptım vs bakıyor listeye göğüs pompası gerek yok gerekirse emre evden getirir bakıyor yırtılan yetişkin kilot depant mi ne varya o gerek yok hastane veriyor gerekirse emre gider alir dayanamadim "anne ben kocami kargo gibi kullanmak istemiyorm valizle yer var koyalim esimi ben yanimda istiyorm " dedim velhasıl yenidogan bakimiyla ilgili kitap okuyorum öğrendiğim bilgileride hevesli hevesli anlatiyorum yok o öyle olmaz böyle olur biz kitapla mi büyüttük ne desem hep bir karşı çıkma kendi bildiğini diretme durumu bir de üstüne ben bebeğe bakarim sen ev işi yemek faslını halledersin dedi iyice çileden ciktim "benim bildiğim logusaya yardım ev işleriyle olur bebeğe bakmakla olmaz " dedim eşim su an acayip diken üstünde annesine anlatıyor anne sana gelinin bisey sormadan karisma o ihtiyaç duyarsa sana sorar ama yok anlamıyor umarım o süreçte tepem atıp evden uygun bir dille gondermem umarım anlayışlı olur bu arada bu zamana kadar hicbiseyime karismamis bir kv dir ama bebek olunca gotune kurban başına kurban der ama daha bir çorap almışligi yok
böyle de haftn fazla görünüyor ama sen yinede tdh 20 Eylül yap canımEvet canım sezaryen olucam net karar verdim dr eylülün 10’a kadar çıkarırız dedi o yüzden yoksa normali 20 Eylül 40 hafta
Doğru söylüyorsun canım ya ileri gözüküyor hafta ama dr eylünün 10’a kadar çıkarırız diyince öyle yazdımböyle de haftn fazla görünüyor ama sen yinede tdh 20 Eylül yap canım
Kendi emzirip kendi yıkayıp yanına kıvrılıp yatacak zararyenidoğan bebeğin nesine bakacak günün yarısından fazlası uyuyor olacak, bana bakman lazım anneeeğğ dehayret doğrusu yaşamış görmüş insanlar
Benim arkadaşım da aynı sorunu yaşadı maalesef. Kayınvalidesi her misafir geldiğinde bebeği alıp içeri götürmüş vermemiş kimselere. Emzirince hemen almış annesinden. Her ağladığında da kucağına almış. Kucağa alıştırma demişler ama ben bakarım siz karışmayın demiş. Sonuç olarak ortada kayınvalide yok ama kucağa alınmadan susmayan bir bebe var :)Kizlar benim kayinvalidemle aram iyidir normalde ama sanırım bebek doğduktan sonra aramıza serin sular girebilir ben susamayabilirim bilirsiniz ben doğum çantası hazırlamıştım kv ve annem gelmisti ben liste yaptım vs bakıyor listeye göğüs pompası gerek yok gerekirse emre evden getirir bakıyor yırtılan yetişkin kilot depant mi ne varya o gerek yok hastane veriyor gerekirse emre gider alir dayanamadim "anne ben kocami kargo gibi kullanmak istemiyorm valizle yer var koyalim esimi ben yanimda istiyorm " dedim velhasıl yenidogan bakimiyla ilgili kitap okuyorum öğrendiğim bilgileride hevesli hevesli anlatiyorum yok o öyle olmaz böyle olur biz kitapla mi büyüttük ne desem hep bir karşı çıkma kendi bildiğini diretme durumu bir de üstüne ben bebeğe bakarim sen ev işi yemek faslını halledersin dedi iyice çileden ciktim "benim bildiğim logusaya yardım ev işleriyle olur bebeğe bakmakla olmaz " dedim eşim su an acayip diken üstünde annesine anlatıyor anne sana gelinin bisey sormadan karisma o ihtiyaç duyarsa sana sorar ama yok anlamıyor umarım o süreçte tepem atıp evden uygun bir dille gondermem umarım anlayışlı olur bu arada bu zamana kadar hicbiseyime karismamis bir kv dir ama bebek olunca gotune kurban başına kurban der ama daha bir çorap almışligi yok
Süper canım çok beğendim , kendin yaparsan daha bi anlamlı oluyorKapı süsünü kendim yapmaya karar verdim. Hb isim ve tabla siparişi verdim. 56 tlye. Keçeden kızlar yapıyorlar ya onu annem yapacak. Kuru ve yapma çiçeklerle sade bir süsleme yapacağım. Evde çiçeklerim var zaten. Onlardan kullanmayı düşünüyorum. Ama çok çok olsa toplamda 100 tl ye halletmiş olurum diye düşünüyorum.
İlk fotoğrafta aldığım ürün var. Diğerleri referans olarak ss aldıklarım. Aşağı yukarı bu tarz birşey olacak. Olabildiğince sade istiyorum.
Düşünenler olursa eğer aldığım link
Ayda Dizayn Özel Konsept Tasarım Isimli Bebek Çocuk Kapı Süsü - Nişan Kına Nikah Düğün Arka Plan Pano
Evlerden IrakBenim arkadaşım da aynı sorunu yaşadı maalesef. Kayınvalidesi her misafir geldiğinde bebeği alıp içeri götürmüş vermemiş kimselere. Emzirince hemen almış annesinden. Her ağladığında da kucağına almış. Kucağa alıştırma demişler ama ben bakarım siz karışmayın demiş. Sonuç olarak ortada kayınvalide yok ama kucağa alınmadan susmayan bir bebe var :)
HahahaEşim nazenin koymak istiyor bilmiyorum cok kararsızımEce olsun dedim Melike de kraliçe demek Ece de anasina benzesin dedim beğenmiyor kimse çiçek olsun dedim cok elestirildim biri bir sey söyleyince de hemen vazgeçiyorum eşimi ikna edersem sadece naz olsun diyebilirim ama bilmiyorum o da içime sinmiyor
çok güzel, el emeği olan şeyler daha kıymetli ama benim hiç becerim yokKapı süsünü kendim yapmaya karar verdim. Hb isim ve tabla siparişi verdim. 56 tlye. Keçeden kızlar yapıyorlar ya onu annem yapacak. Kuru ve yapma çiçeklerle sade bir süsleme yapacağım. Evde çiçeklerim var zaten. Onlardan kullanmayı düşünüyorum. Ama çok çok olsa toplamda 100 tl ye halletmiş olurum diye düşünüyorum.
İlk fotoğrafta aldığım ürün var. Diğerleri referans olarak ss aldıklarım. Aşağı yukarı bu tarz birşey olacak. Olabildiğince sade istiyorum.
Düşünenler olursa eğer aldığım link
Ayda Dizayn Özel Konsept Tasarım Isimli Bebek Çocuk Kapı Süsü - Nişan Kına Nikah Düğün Arka Plan Pano
Anlattıkların tanıdık geldiKizlar benim kayinvalidemle aram iyidir normalde ama sanırım bebek doğduktan sonra aramıza serin sular girebilir ben susamayabilirim bilirsiniz ben doğum çantası hazırlamıştım kv ve annem gelmisti ben liste yaptım vs bakıyor listeye göğüs pompası gerek yok gerekirse emre evden getirir bakıyor yırtılan yetişkin kilot depant mi ne varya o gerek yok hastane veriyor gerekirse emre gider alir dayanamadim "anne ben kocami kargo gibi kullanmak istemiyorm valizle yer var koyalim esimi ben yanimda istiyorm " dedim velhasıl yenidogan bakimiyla ilgili kitap okuyorum öğrendiğim bilgileride hevesli hevesli anlatiyorum yok o öyle olmaz böyle olur biz kitapla mi büyüttük ne desem hep bir karşı çıkma kendi bildiğini diretme durumu bir de üstüne ben bebeğe bakarim sen ev işi yemek faslını halledersin dedi iyice çileden ciktim "benim bildiğim logusaya yardım ev işleriyle olur bebeğe bakmakla olmaz " dedim eşim su an acayip diken üstünde annesine anlatıyor anne sana gelinin bisey sormadan karisma o ihtiyaç duyarsa sana sorar ama yok anlamıyor umarım o süreçte tepem atıp evden uygun bir dille gondermem umarım anlayışlı olur bu arada bu zamana kadar hicbiseyime karismamis bir kv dir ama bebek olunca gotune kurban başına kurban der ama daha bir çorap almışligi yok
Ben olsam evde giyerimkızlar biz bu lohusa terliğini nerde giycez şimdihastanede giyersem daha da eve sokmam ama kıyamam da , evde mi giycez
Benim son 2 haftadır her gece rüyalarım korku filmiKızlarr günaydındün gece kötü bir rüya gördüm kızımla ilgili. Anlatıpta kimseyi üzmek istemiyorum ama çok etkilendim hala çıkamadım etkisinden son zamanlara yaklaştıkça anksiyetem artıyor sanırım. Benim gibi kötü senaryolu rüya görenler var mı?
Uygun bir dilden anlayan kaynana var mıdır yaAnlattıkların tanıdık geldiher bebeğin annesi onun için en iyi olanıdır. Bunu unutuyorlar.. bence sınır koymalısın uygun bir dille kuzum, bu dönem benim ićin çok önemli ve hassas kimseyi üzmek istemiyorum karışilması hoşuma gitmez de. Eğer devam ederse lohusaydım kafam yerinde değil der geçersin emzirirken kızım çok zayıf olduğu olduğu için çok farklı bir pozisyonda emiyordu kucağımda almıyordu. Bunu da gördü kayınvalidem ve şöyle tut falan dedi kadıncağız sadece yakıcı bir bakış atıp sadece böyle emiyor dedim.ve birdaha birşey demedi. Sizi stres etmelerine izin vermeyin
Merhaba hoş geldiniz aramıza, sizi ekleyeceğim tabloya ama izinliyim bilgisayarım yok ptesi hatıtlatırsanız sevinirimMerhaba arkadaşlar burayı yeni keşfettim ve bu dayanışma çok hoşuma gitti o yüzden bende eklenmek istedim.
yaşım 35,
SAT 27.12.2022,
Tahmini doğum tarihi-17.09.2023,
Şehirim İstanbul,
Bebeğimin ismi Aslan inşallah.
NewMamaa
ektediğin için şimdiden teşekkür ederim.
Merak etme cnm yanlız değilsinMagnetler kapı süsleri nakisli pikeler havada ucurken benim daha kızımın ismine karar verememem
Vallahi ben dilimi ısırayım yazılanları okuyunca bana fenalik geliyor. Ben kayınvalidem doğum ne zaman dediğinde ben gel diyince gelirsiniz anne ilk 20 gün annem olucak ikinizin aynı anda yanımda olması işime yaramayacak kalabalık sen de babamlari okadar bırakamazsın yari kırkından sonra zahmet olmazsa gelirsin dedim. Tamam annem iyi düşünmüşsün sen de annenle ilk etapta daha rahat edersin dedi. Üzülmüştür ama ilk torun olcak cok heyecanlılar ama kimse benden kıymetli degil. Bakın hanımlar boyle gelinler kıymetli oluyor o yüzden taviz vermeyinUygun bir dilden anlayan kaynana var mıdır ya
Evde giy tabiki ev terliği o sonuçta , hastaneye şu süslü croslardan alicam ben sonra dışarıda da giyerimkızlar biz bu lohusa terliğini nerde giycez şimdihastanede giyersem daha da eve sokmam ama kıyamam da , evde mi giycez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?