2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
yenidoğan bebeğin nesine bakacak günün yarısından fazlası uyuyor olacak, bana bakman lazım anneeeğğ de hayret doğrusu yaşamış görmüş insanlar

Kapı süsünü kendim yapmaya karar verdim. Hb isim ve tabla siparişi verdim. 56 tlye . Keçeden kızlar yapıyorlar ya onu annem yapacak. Kuru ve yapma çiçeklerle sade bir süsleme yapacağım. Evde çiçeklerim var zaten. Onlardan kullanmayı düşünüyorum. Ama çok çok olsa toplamda 100 tl ye halletmiş olurum diye düşünüyorum.
İlk fotoğrafta aldığım ürün var. Diğerleri referans olarak ss aldıklarım. Aşağı yukarı bu tarz birşey olacak. Olabildiğince sade istiyorum.

Düşünenler olursa eğer aldığım link

Ayda Dizayn Özel Konsept Tasarım Isimli Bebek Çocuk Kapı Süsü - Nişan Kına Nikah Düğün Arka Plan Pano

Eklentiler

• IMG_4126.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_4123.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_4122.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 81
Benim arkadaşım da aynı sorunu yaşadı maalesef. Kayınvalidesi her misafir geldiğinde bebeği alıp içeri götürmüş vermemiş kimselere. Emzirince hemen almış annesinden. Her ağladığında da kucağına almış. Kucağa alıştırma demişler ama ben bakarım siz karışmayın demiş. Sonuç olarak ortada kayınvalide yok ama kucağa alınmadan susmayan bir bebe var :)

Süper canım çok beğendim , kendin yaparsan daha bi anlamlı oluyor eline sağlık

Evlerden Irak

Kızlar suda doğum
Bazıları çok övüyor bu doğumu eğer kaldığınız şehirde varsa düşünün derim , bizim burda yok maalesef

Hahaha çicek benimde sevdiğim bir isim çijgene ismi diyorlar ne alakası var nazenin de orjinal güzel olmadı nazenin koyun sen naz dersin Ecem ya da Ece de güzel, isme karar vermek çok zor gerçekten

çok güzel, el emeği olan şeyler daha kıymetli ama benim hiç becerim yok

Anlattıkların tanıdık geldi her bebeğin annesi onun için en iyi olanıdır. Bunu unutuyorlar.. bence sınır koymalısın uygun bir dille kuzum, bu dönem benim ićin çok önemli ve hassas kimseyi üzmek istemiyorum karışilması hoşuma gitmez de. Eğer devam ederse lohusaydım kafam yerinde değil der geçersin emzirirken kızım çok zayıf olduğu olduğu için çok farklı bir pozisyonda emiyordu kucağımda almıyordu. Bunu da gördü kayınvalidem ve şöyle tut falan dedi kadıncağız sadece yakıcı bir bakış atıp sadece böyle emiyor dedim.ve birdaha birşey demedi. Sizi stres etmelerine izin vermeyin

Benim son 2 haftadır her gece rüyalarım korku filmi bence hormonal de olabilir.

Uygun bir dilden anlayan kaynana var mıdır ya

Merhaba hoş geldiniz aramıza, sizi ekleyeceğim tabloya ama izinliyim bilgisayarım yok ptesi hatıtlatırsanız sevinirim

Uygun bir dilden anlayan kaynana var mıdır ya
Vallahi ben dilimi ısırayım yazılanları okuyunca bana fenalik geliyor. Ben kayınvalidem doğum ne zaman dediğinde ben gel diyince gelirsiniz anne ilk 20 gün annem olucak ikinizin aynı anda yanımda olması işime yaramayacak kalabalık sen de babamlari okadar bırakamazsın yari kırkından sonra zahmet olmazsa gelirsin dedim. Tamam annem iyi düşünmüşsün sen de annenle ilk etapta daha rahat edersin dedi. Üzülmüştür ama ilk torun olcak cok heyecanlılar ama kimse benden kıymetli degil. Bakın hanımlar boyle gelinler kıymetli oluyor o yüzden taviz vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…