Bende kararsızım ya sezeryandan sonra hemen takamam bence ama şoyle 1 hafta sonra falan takaramıyım acaba alsam miBilemiyorum ki bu benim baktığımı hep doğum yapanlar önermiş seseryenden 5 yada 10 gün hatta bazıları hastanede kullanmaya başlamışlar ama bilemiyorum yinede
Mantarsa -ki bu enfeksiyon diye geçer, ama enfeksiyon yok demişMerhaba kızlar birşey danışmak istiyorum, enfeksiyonun geçmiş çok şükürama mukus var dedi doktor böyle çok afedersiniz sümüksü birşeyden bahsediyor sanırım mantar olabilir dedi. Bunula ilgili tecrübesi olan var mı? Fitil yazarım ama kadın dogumcu yazsın dedi. Risk almak istemedi aile hekimi. Bu mukus ne olabilir zararlı mı sizce bilen varsa yazsın
Canım istersen şimdiden alma o zamanın durumuna göre alırsın , ben Kıbrıstayım ve burda olmadığı için mecbur karar vermem gerekiyorBende kararsızım ya sezeryandan sonra hemen takamam bence ama şoyle 1 hafta sonra falan takaramıyım acaba alsam mi
tamam sizi istisna kabul edebilirizBenim bir suçum yok diyet yürüyüş aldırmıyor
Helal olsun. Söylenecek başka birşey bulamadımRealist bakinca kotu elbette, ben polyanna'yimdir, sonuc odakliyimdir, bardagin dolu tarafini severim.
Tesekkur ederim dusunceli tavriniz icin.
Kız ben duymamışım bile sana bilinmezlikle geliyorsa bana uzaylı geliyorKızlar aranızda önceden epizyotomili normal doğum yapan var mı? Bir engel olmazsa normal doğum istiyorum ama epizyotomide biraz bilinmezlikle dolu gibi geliyor bana
15 kgAcaba en çok kiloyu hangimiz aldı formdaben 12 kilo aldım 29+0
Günaydınn hamileler şişko değildirKızlar sizlere benden şişko bir günaydınbugün tartıldım.. 27 günde (1 ay diyelim) 5 kg almışım Toplaam 15 kg oldu daha önümüzde 2 ay var. Her ay 5 alırsam ben olcsk 25 kg valla yandım neyse bu ay bayram ve tatile gitmiştim tatlılar vs yedim yani. Önümüzdeki 2ay dikkat etmem lazım pişmanımmm
Ahahahah çok iyiDurun durun bayrağı devralmaya geldim
31+1
64 kiloyla başladım şu an 84 kiloyumdoktor diyete gerek yok ama karbonhidratı ve şekeri keselim dedi. Bense sadece akşamları yemeyi kestim
Mukustan kastı akıntı mı acaba? Eğer sümüksü dediği şey akıntıysa bende de var bayadır ama ne ağrı ne kaşıntı ne yanma hiçbişey yok çok şükür. Hamilelikte akıntı çok oluyor zaten bu enfeksiyon belirtisi ya da başka bi belirti değil bu aksine rahmi koruyormuş. Bununla ilgili video izlemiştim bulursam atacağımMerhaba kızlar birşey danışmak istiyorum, enfeksiyonun geçmiş çok şükürama mukus var dedi doktor böyle çok afedersiniz sümüksü birşeyden bahsediyor sanırım mantar olabilir dedi. Bunula ilgili tecrübesi olan var mı? Fitil yazarım ama kadın dogumcu yazsın dedi. Risk almak istemedi aile hekimi. Bu mukus ne olabilir zararlı mı sizce bilen varsa yazsın
BulamadımMukustan kastı akıntı mı acaba? Eğer sümüksü dediği şey akıntıysa bende de var bayadır ama ne ağrı ne kaşıntı ne yanma hiçbişey yok çok şükür. Hamilelikte akıntı çok oluyor zaten bu enfeksiyon belirtisi ya da başka bi belirti değil bu aksine rahmi koruyormuş. Bununla ilgili video izlemiştim bulursam atacağım
Bende normal doğum yapan bir arkadaşımdan duydum canım. Aslında arkadaşım sezaryan kadar zor olmadığını 3 4 günde toparladığını söylemişti. Ama burdaki yorumlar biraz gözümü korkutmadı değilKız ben duymamışım bile sana bilinmezlikle geliyorsa bana uzaylı geliyor
Benim ki penguen dese iyi tank gibi oldun diyorGünaydın canlar
Eşim bana dün her hamile gibi sende penguen gibi yürümeye başladın dedi
Bu şırınga nasıl birşey bi fotoğraf atabilir misiniz bildiğimiz iğne şırıngalarından mı anlamadım bizim almamız gerekiyor muBen de oğlumda kaşık biberon almıştım asla kullanamadım. Çocuk çok hırslanıyordu ya fazla fazla süt gidiyordu ağzına ya hiç gitmiyordu. Şırınga daha rahat bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?