2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bilemiyorum ki bu benim baktığımı hep doğum yapanlar önermiş seseryenden 5 yada 10 gün hatta bazıları hastanede kullanmaya başlamışlar ama bilemiyorum yinede
Bende kararsızım ya sezeryandan sonra hemen takamam bence ama şoyle 1 hafta sonra falan takaramıyım acaba alsam mi

Merhaba kızlar birşey danışmak istiyorum, enfeksiyonun geçmiş çok şükür ama mukus var dedi doktor böyle çok afedersiniz sümüksü birşeyden bahsediyor sanırım mantar olabilir dedi. Bunula ilgili tecrübesi olan var mı? Fitil yazarım ama kadın dogumcu yazsın dedi. Risk almak istemedi aile hekimi. Bu mukus ne olabilir zararlı mı sizce bilen varsa yazsın

Mantarsa -ki bu enfeksiyon diye geçer, ama enfeksiyon yok demiş - benim halâ başım mantar enfeksiyonuyla dertte, her ay kontrolümde geçmediğini akıntımın devam ettiğini söylüyorum ve fitil kullanıyorum bi hafta azalıyor tekrar diğer kontrole kadar artıyor kaşıntı vs yok çok şükür, sadece yoğun akıntı oluyor bende. Umarım mantar değildir, illet bişey çünkü Çok geçmiş olsun

Kızlar sizlere benden şişko bir günaydın bugün tartıldım.. 27 günde (1 ay diyelim) 5 kg almışım Toplaam 15 kg oldu daha önümüzde 2 ay var. Her ay 5 alırsam ben olcsk 25 kg valla yandım neyse bu ay bayram ve tatile gitmiştim tatlılar vs yedim yani. Önümüzdeki 2ay dikkat etmem lazım pişmanımmm

Kızlar sanki biraz kötü hikayelere odaklanıyorsunuz gibi geldi. Vakit yaklaşıyor heyecan ve stresi bir arada yaşamalıyız ama kötüyü niye çağıralım ki? Benim annemde dikişli doğum yapmış ve vakumla almışlar beni hatta o kadar uğraşmışlar ki mosmor doğmuşum ama bir sorun olmamış, hiç bir cinsel yönden zevk alamama veya uzun süreli ağrı sorunları olmamış. Keza kardeşimde sezaryen ile doğdu yine ağrıları hemen geçmiş. Her doğum hikayesi hem anneye hem bebeğe özel gerçekleşiyor. En önemlisi sağlığıyla gelmeleri. Hepimiz için en güzel en sorunsuz doğum sürecinin yaşanmasını diliyorum.
Kilo konusunda da hepimizin boyu ve gebe kaldığı kilosu farklı. En son 18 kilo aldığımı yazmıştım o zamandan sonra 2 kilo daha aldım. Buraya sadece alınan kilolar yazılıyor aramızda bunu sorun eden, kafasına takan ve belkide yediğini içtiğini azaltan olabilir. Sağlık sorunu olan, kullandığı ilaçlardan da etkilenenler vardır. Grupta birbirimizi kötü etkiler miyiz diye düşünerek dertleşip eğlenelim bence.

Günaydınn hamileler şişko değildir
Şimdi yediğimizi içtiğimizi sorun etmiyoruz ya doğum sonrası hesabımızı kendimiz keseriz

Mukustan kastı akıntı mı acaba? Eğer sümüksü dediği şey akıntıysa bende de var bayadır ama ne ağrı ne kaşıntı ne yanma hiçbişey yok çok şükür. Hamilelikte akıntı çok oluyor zaten bu enfeksiyon belirtisi ya da başka bi belirti değil bu aksine rahmi koruyormuş. Bununla ilgili video izlemiştim bulursam atacağım

Bulamadım

Kız ben duymamışım bile sana bilinmezlikle geliyorsa bana uzaylı geliyor
Bende normal doğum yapan bir arkadaşımdan duydum canım. Aslında arkadaşım sezaryan kadar zor olmadığını 3 4 günde toparladığını söylemişti. Ama burdaki yorumlar biraz gözümü korkutmadı değil ama yinede herkesin doğum deneyimi farklıdır diyip ya Allah diycez

Bu
Ben de oğlumda kaşık biberon almıştım asla kullanamadım. Çocuk çok hırslanıyordu ya fazla fazla süt gidiyordu ağzına ya hiç gitmiyordu. Şırınga daha rahat bence
Bu şırınga nasıl birşey bi fotoğraf atabilir misiniz bildiğimiz iğne şırıngalarından mı anlamadım bizim almamız gerekiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…