yediklerimden pişman değilim aklım hala yemediklerimdeKızlar sizlere benden şişko bir günaydınbugün tartıldım.. 27 günde (1 ay diyelim) 5 kg almışım Toplaam 15 kg oldu daha önümüzde 2 ay var. Her ay 5 alırsam ben olcsk 25 kg valla yandım neyse bu ay bayram ve tatile gitmiştim tatlılar vs yedim yani. Önümüzdeki 2ay dikkat etmem lazım pişmanımmm
Rahim ağzı uzunluğu için alttan mi muayene oldunuzSelam kızlar. Bende bugün farklı bir devlet hastanesine randevu aldım. Belki doğumu da orda yaparım. Muayene oldum 31+0 ız. Herşey normal gözüküyor suanlik. Bi önce ki muayenemde bebek ters duruyordu. Bu sefer sormayı unuttum. Doktor da söylemedi. Rahîm ağzı uzunluğu suyu falan iyi dedi normal dedi. 2 hafta sonra gel dedi. Bundan sonra 2 haftada bir gidecekmişim.
Hayır karından.Rahim ağzı uzunluğu için alttan mi muayene oldunuz
Benimde karın altına doğru baskı var.32+0 ım iki gündür kasıklarım ağrıyor ya bugün daha bi başka sanki
Aynen canım çok haklısın , herkesin ki farklı gerçekten , o gün birini gördüm normal doğum yapmış ay çok rahat doğurdum ve kendim bebeğimi kucağıma alıp doğum haneden çıktım dedi , inşallah hepimize sağlıkla kavuşmak ve rahat doğum nasip olurKızlar sanki biraz kötü hikayelere odaklanıyorsunuz gibi geldi. Vakit yaklaşıyor heyecan ve stresi bir arada yaşamalıyız ama kötüyü niye çağıralım ki? Benim annemde dikişli doğum yapmış ve vakumla almışlar beni hatta o kadar uğraşmışlar ki mosmor doğmuşum ama bir sorun olmamış, hiç bir cinsel yönden zevk alamama veya uzun süreli ağrı sorunları olmamış. Keza kardeşimde sezaryen ile doğdu yine ağrıları hemen geçmiş. Her doğum hikayesi hem anneye hem bebeğe özel gerçekleşiyor. En önemlisi sağlığıyla gelmeleri. Hepimiz için en güzel en sorunsuz doğum sürecinin yaşanmasını diliyorum.
Kilo konusunda da hepimizin boyu ve gebe kaldığı kilosu farklı. En son 18 kilo aldığımı yazmıştım o zamandan sonra 2 kilo daha aldım. Buraya sadece alınan kilolar yazılıyor aramızda bunu sorun eden, kafasına takan ve belkide yediğini içtiğini azaltan olabilir. Sağlık sorunu olan, kullandığı ilaçlardan da etkilenenler vardır. Grupta birbirimizi kötü etkiler miyiz diye düşünerek dertleşip eğlenelim bence.
Dinlen canım uzan güzelce ayaklarını biraz yukarıya koy ayağının altına yastık koy dinlen bol su iç , o gün okuyordum su içmek kasılmaları azaltırmış diye , inşallah zamanında gelecek bebişlerimiz32+0 ım iki gündür kasıklarım ağrıyor ya bugün daha bi başka sanki
O bendede oluyor bil hassa ayakta kalınca dr dinlen dedi banaBenimde karın altına doğru baskı var.
Rahim ağzı uzunluğu sanki alttan bakılıyor diye biliyorum . Gerçi benim doktor bakıyor herşey yolunda diyor genel olarak .tek tek söylemiyor bakıyordur her halde bunadaHayır karından.
Benim bildiğim böyle bişeyBu
Bu şırınga nasıl birşey bi fotoğraf atabilir misiniz bildiğimiz iğne şırıngalarından mı anlamadım bizim almamız gerekiyor mu
Ya üstten nasıl bakıyorlar rahim ağzı uzunluğuna , benim dr bana üstten bakamam alttan baktı. Dedi artık bebek büyüdü karından gözükmezSelam kızlar. Bende bugün farklı bir devlet hastanesine randevu aldım. Belki doğumu da orda yaparım. Muayene oldum 31+0 ız. Herşey normal gözüküyor suanlik. Bi önce ki muayenemde bebek ters duruyordu. Bu sefer sormayı unuttum. Doktor da söylemedi. Rahîm ağzı uzunluğu suyu falan iyi dedi normal dedi. 2 hafta sonra gel dedi. Bundan sonra 2 haftada bir gidecekmişim.
Ben alttan oldum , dr bana üstten gözükmez bebek büyüdü artık karnından göremem dediRahim ağzı uzunluğu için alttan mi muayene oldunuz
yarabbimmmm isteyen herkese nasip etAynen canım çok haklısın , herkesin ki farklı gerçekten , o gün birini gördüm normal doğum yapmış ay çok rahat doğurdum ve kendim bebeğimi kucağıma alıp doğum haneden çıktım dedi , inşallah hepimize sağlıkla kavuşmak ve rahat doğum nasip olur
bana da demişti ki her geldiğinde bakıyorum gayet iyi sıkıntı yok, tabi her muayenede söylemiyordu, her şeye bakıyorlar sıkıntı varsa söylüyorlarRahim ağzı uzunluğu sanki alttan bakılıyor diye biliyorum . Gerçi benim doktor bakıyor herşey yolunda diyor genel olarak .tek tek söylemiyor bakıyordur her halde bunada
kızlar benim bebekler geldi, puset çok hafif hoşuma gitti araba 7 kg ama bu kadarı da normal gibi, böylece kabin boy bebek arabasından travel sistem oluşturmuş oldum, ayrıca puset araba gövdesine tam oturdu hiç sallanmıyor ben extra adaptör alacaktım ama gerek yok gibi, tekerlek manevraları falan da harika inşallah uzun süre kullanmak lazım olur sağlıkla
Benim doktorum da üstten bakıyor hatta bana da gösteriyor.. kullandıkları cihazla alakalıdır belkiBen alttan oldum , dr bana üstten gözükmez bebek büyüdü artık karnından göremem dedi
Benim hep karından bakıyor cihazla alakalı olabilir canım yada bebeğin pozisyonundan her seferinde söylüyor o normal bu normal diyeBen alttan oldum , dr bana üstten gözükmez bebek büyüdü artık karnından göremem dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?