2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
toplu yatması tercihe bağlı sanıyorum ki. talep edilirse toplu olarak alınıyor diye biliyorum.

Ben öğrendim onu
Diyelim ki 32+ da rapor aldık 8 haftalık alıyoruz . Sonra bu 8 hafta dolunca toplam parayı alıyoruz sonra doğum oluyor doğum oldu diyerek doktor doğum sonrası olan 8 hafta olan raporu yazıyor onu iletiyorsun gerekli yere . Bu 8 hafta raporun doluncada onun parasını alıyorsun .
Yani 2 kere rapor yazılacak 2 kere para alınacak
Ama alınan para toplam 16 lik para

bunu daha önce duymamıştım.

Ben 37ye kadar çalışacağım, doğum 37de oldu diyelim benim tüm hakkım doğum sonrasına kalmış oluyor o zaman doğum öncesine ait izin kullanmamış oluyorum, bu durumdada sizin dediğiniz diğer 8 haftada dolduğunda alabiliyorum parayı, çok değişikmiş
Bu söylediğiniz özel sektörde geçerli değil mi?
Toplam para 16bin tl değil diye biliyorum, günlük brüt ücrete göre hesaplanıyor

Bende aylık alınıyor sanıyordum
4 ay boyunca ama mali müşavirimize sordum böyle imiş
Aylık olsa daha iyi olurdu
Ama rapor bittikçe aliniyormus
Ben birde 16 hafta rapor tek seferde yazılıyor sanıyordum
Açılın ben mali müşavirim

Bu şirketten şirkete değişiyor kurumsaldaysanız soruyorlar değilseniz işlerine nası gelirse diye düşünüyorum. Arkadaşım aile hekimliğinde sözleşmeli hemşire idi ona kimse sormadı aylık mı istersin toplu mu diye.

İnternettede doğumdan sonraki 55 gün içerisinde tüm para yatıyor diye yazıyor

İnternettede doğumdan sonraki 55 gün içerisinde tüm para yatıyor diye yazıyor
Eğer muhatabınız varsa sorun diye yazmak istedim ben de. Bu işlerle ilgilenen insan kaynaklarınız / mali müşaviriniz varsa ben aylık almak istiyorum her ay bildirir misiniz şeklinde bir sorun bakalım belki yardımcı olurlar.

en güzeli vallahi, bizimki anne tarafından ilk torun babadan 2.olacak, ben şu an almayacağım belki hediye bile gelebilir
Benim yeğenim dokuz yaşında ama annem ve ablam sağolsun herşeyini saklamışlar. Ben hep ihtiyacı olan birine verin çocuğuma ben alırım yeni yeni diyordum. İyi ki vermemişler kimseye. Benek arabası ana kucağı mama sandalyesi süt sağma makinesi bir sürü kıyafet:)) çok şükür masrafımızı azalttılar

16 haftalık demek istedim canım
Ama 37. Haftada izne ayrılan in ki biraz farklı olabilir çünkü ben 32. Haftada çıkacağım için kendime göre bilgiler aldım

Tatlı bir şeyler yiyip azıcık dürtün rahatsız edin. En olmadı şimdi çıkıp gitseniz hemen kalp atışına bakarlar aile hekimliğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…