Buradayım canım ara ara okuyorum@BuDunyaninMukafatiOlmaliozguss @GogolunPaltosu
Kızlar buralarda mısınız iyi misiniz?Gözümden kaçmadıysa eğer bayadır yazmadınız herşey yolunda mı?
Keyifli tatiller dilerim.Buradayım canım ara ara okuyorumOkullar kapanınca ailelerimizin yanına geldik iki tarafta da vakit geçiriyoruz yoğun geçiyor çok yazamıyorum o yüzden. Ama hazırlıklarınızı takip ediyorum, ben de tamamladım çoğu şeyi yıkama ütüleme ve ev temizliği kaldı onları da ağustos başı halledicem inşallah hızımı alamayıp oioi indiriminden kaşık önlük vakumlu tabak falan aldım o günleri de görüp kullanmak nasip olur inşallah
İstersen akşama kadar bekle eğer aynıysa akşam git dr’aUmarım öyledir ya yarına kadar böyle devam ederse yarın doktoruma giderim arıyıp
yani biz maaşı sgk dan mı alacağız, yoksa normal maaş hesabımıza mı yatacak ve kesinti yapılacak mı bunları merak ediyorumbence sizin de tercihinize bağlıdır. Aylık mı toplumu almak istediğinizi bildiriyormuşsunuz. Ona göre sgk tarafından ödeme yapılıyormuş.
ama aşk olsun hani birimiz hepimiz hepimiz birimiz içindiBiz memur değiliz
Hadi bakalım pazartesi görüşe giden üç kişi oldukbende ptesi gideceğim inşallah beni de 2 haftada 1 çağırır
E devlette ibanınız tanımlıysa oraya yatıyor. Değilse ptt de isminize yatırıyorlaryani biz maaşı sgk dan mı alacağız, yoksa normal maaş hesabımıza mı yatacak ve kesinti yapılacak mı bunları merak ediyorum
Hayır tam maaş alınmıyor kesintisi oluyoryani biz maaşı sgk dan mı alacağız, yoksa normal maaş hesabımıza mı yatacak ve kesinti yapılacak mı bunları merak ediyorum
Çoğumuz bugün gitmişHadi bakalım pazartesi görüşe giden üç kişi olduk
Derin uykuya dalmış tır annesi korkmaYaptım canım ama yok aynı
32+2 den selamlar geceden beri bebiş hiç hareket etmedi öğlen oldu hala tık yok merak etmeye başladım ya benim oğlan normalde hiç durmazdı fıldır fıldırdı bu haftadan itibaren bebeğin hareketlerinde azalma olabilir diyordu uygulamada ama ne bileyim bu kadar hareketsizlikte normal mi anlamadım
ayy o piyanolu jimnastik setini herkeste görüyorum benim oğlumunda olmalıAmazon primeda fisher price oyuncaklarda güzel indirim var. Örneğin piyanolu jimnastik seti ve benim ilk oğlumunda çok oynadığı bebek küplerini tavsiye ederim arkadaşlar
Çanm sıfır hareketse vakit kaybetme git doktora bu kadar sıfır hareket normal değil. Benim doktorum bana sürekli şunu vurguladı. "Hareket hareket hareket" bebeğin iyilik halini öyle anlarız diye periyodik olarak azalır çoğalır uyur uyanır. Hatta hareket etmedginde sen dürt derdi gece bile olsa lavaboya kalktığımda hareketsiz duruyorsa ufak bı iki dokunuş yaparım karşılık alır öyle uyurum benim perinatolog her gittiğim de sorar herUmarım öyledir ya yarına kadar böyle devam ederse yarın doktoruma giderim arıyıp
Yalancı kasılmalar olabilir süreklilik ve sıklığını takip edin artış olursa aynı zamanda dinlenince geçmeyen bir sancıysa doktorunuzla görüşmenizde fayda varCikolata gibi birseyler tuketin, ultrason bakarken doktorun yaptigi gibi durtun azicik, hareket yoksa aile hekimliginde kalp atislarina bakilsin. Yerleri cok dar artik, hareketlerin azalmasi ondan.
Arkadaslar sabah adet benzeri bel sizlamasi ile kalktim, bacaklarima dogru yayiliyordu. Az once kasiklarima dogru (tam camasir hizamda, gobek alti) kasilma ile birlikte hareket edemez hale geldim. 30-40 saniye surdu.
Ilk gebelikte dogal sanci yasamadim bilmiyorum, bu sanci midir? Takip etmeli miyim? 32+1 deyim.
Yaa çok tatlı olmuş ismi de çok güzel adıyla yaşasınBen böyle bir yastık yaptırdım. Arkadında asma yeri var. Fiyatı da çok uygundu 275tl. İnstagram dan buldum. Uzun ömürlü olur diye düşündüm.NewMamaa isim belli oldu bu arada :))) listeye ekleyebiliriz ” Parla “
Ben trendyoldan moje marka alez aldım canım çok güzeldi dokusu, umarım kullandığımdada memnun kalırımKızlar ben bebek için yatak alezi almayı unuttum
Alanlar nerden aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?