2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
@BuDunyaninMukafatiOlmali ozguss @GogolunPaltosu
Kızlar buralarda mısınız iyi misiniz? Gözümden kaçmadıysa eğer bayadır yazmadınız herşey yolunda mı?
Buradayım canım ara ara okuyorum Okullar kapanınca ailelerimizin yanına geldik iki tarafta da vakit geçiriyoruz yoğun geçiyor çok yazamıyorum o yüzden. Ama hazırlıklarınızı takip ediyorum, ben de tamamladım çoğu şeyi yıkama ütüleme ve ev temizliği kaldı onları da ağustos başı halledicem inşallah hızımı alamayıp oioi indiriminden kaşık önlük vakumlu tabak falan aldım o günleri de görüp kullanmak nasip olur inşallah

Keyifli tatiller dilerim. Hazırlıklara girişirken kendini yormamaya gayret et canım. İnsan kendini tutamıyor hevesleniyoruz vallahi napalım iyi yapmışsın. Amin inşallah güle güle kullansın minnoşun.

Kızlar ben salı günü ise başlayacağım mehil sürem doluyor. O zaman mutemete sorarım memurların nasıl oluyor diye. Ben de 37ye kadar çalışacağım inşallah 32 de çıkacak olanlar icin de sorar buraya yazarım.

bence sizin de tercihinize bağlıdır. Aylık mı toplumu almak istediğinizi bildiriyormuşsunuz. Ona göre sgk tarafından ödeme yapılıyormuş.
yani biz maaşı sgk dan mı alacağız, yoksa normal maaş hesabımıza mı yatacak ve kesinti yapılacak mı bunları merak ediyorum

yani biz maaşı sgk dan mı alacağız, yoksa normal maaş hesabımıza mı yatacak ve kesinti yapılacak mı bunları merak ediyorum
Hayır tam maaş alınmıyor kesintisi oluyor
Yeni asgari ücretle birlikte 16 hafta toplam alınacak para brüt 33.387 TL
SGK veriyor parayı işveren değil

Cikolata gibi birseyler tuketin, ultrason bakarken doktorun yaptigi gibi durtun azicik, hareket yoksa aile hekimliginde kalp atislarina bakilsin. Yerleri cok dar artik, hareketlerin azalmasi ondan.

Arkadaslar sabah adet benzeri bel sizlamasi ile kalktim, bacaklarima dogru yayiliyordu. Az once kasiklarima dogru (tam camasir hizamda, gobek alti) kasilma ile birlikte hareket edemez hale geldim. 30-40 saniye surdu.

Ilk gebelikte dogal sanci yasamadim bilmiyorum, bu sanci midir? Takip etmeli miyim? 32+1 deyim.

Amazon primeda fisher price oyuncaklarda güzel indirim var. Örneğin piyanolu jimnastik seti ve benim ilk oğlumunda çok oynadığı bebek küplerini tavsiye ederim arkadaşlar
ayy o piyanolu jimnastik setini herkeste görüyorum benim oğlumunda olmalı daha dün baktım 800 küsur bişeydi tekrar bakayım kaç olmuş

Umarım öyledir ya yarına kadar böyle devam ederse yarın doktoruma giderim arıyıp
Çanm sıfır hareketse vakit kaybetme git doktora bu kadar sıfır hareket normal değil. Benim doktorum bana sürekli şunu vurguladı. "Hareket hareket hareket" bebeğin iyilik halini öyle anlarız diye periyodik olarak azalır çoğalır uyur uyanır. Hatta hareket etmedginde sen dürt derdi gece bile olsa lavaboya kalktığımda hareketsiz duruyorsa ufak bı iki dokunuş yaparım karşılık alır öyle uyurum benim perinatolog her gittiğim de sorar her

Yalancı kasılmalar olabilir süreklilik ve sıklığını takip edin artış olursa aynı zamanda dinlenince geçmeyen bir sancıysa doktorunuzla görüşmenizde fayda var

Yaa çok tatlı olmuş ismi de çok güzel adıyla yaşasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…