Bende almadım hala, lastikli çarşaf gibi olandan alayım diyorum amaKızlar ben bebek için yatak alezi almayı unuttum
Alanlar nerden aldınız
Bizim alezimiz hala daha ise yaramadi desem 21 ayligiz? Ama ozdilek'ten almistim.Kızlar ben bebek için yatak alezi almayı unuttum
Alanlar nerden aldınız
Yalancı kasılmalar olabilir süreklilik ve sıklığını takip edin artış olursa aynı zamanda dinlenince geçmeyen bir sancıysa doktorunuzla görüşmenizde fayda var
Eşim gelsin işten de gideceğim inşallahÇanm sıfır hareketse vakit kaybetme git doktora bu kadar sıfır hareket normal değil. Benim doktorum bana sürekli şunu vurguladı. "Hareket hareket hareket" bebeğin iyilik halini öyle anlarız diye periyodik olarak azalır çoğalır uyur uyanır. Hatta hareket etmedginde sen dürt derdi gece bile olsa lavaboya kalktığımda hareketsiz duruyorsa ufak bı iki dokunuş yaparım karşılık alır öyle uyurum benim perinatolog her gittiğim de sorar her
Sıfır mı peki hareket Ufak tefek varmı bişeylerEşim gelsin işten de gideceğim inşallah
yani biz maaşı sgk dan mı alacağız, yoksa normal maaş hesabımıza mı yatacak ve kesinti yapılacak mı bunları merak ediyorum
Çikolata meyve ye, sol tarafına yat sakin olmaya çalışarak dinle kuzum elinlede dürt arada konuş müzik dinle.. merak etme uyumuştur inş. Eşin gelene kadar böyle dene wonra yine gidersin doktoraEşim gelsin işten de gideceğim inşallah
Benim doktorum da bir bardak soguk, buzlu su icip soluna yat demisti. Bir de onu deneyin isterseniz?Eşim gelsin işten de gideceğim inşallah
Allahım korusun bebeğin orada annesi arkalara gitmiştir poposunu karnına dayamıştır bebeğinle konuş senide sakin tutar sakın kötüye kapılmaKızlar hastaneye geldim kalp atışını bulamıyorlar ebeler doktorumu çağırdılar nolur dua edin yavruma bişey olmasın nolur nst de çıkmıyor ultrasonda da yok doktor gelip bakacak dediler of
Bazen hele geceleri aynısı bendede oluyor , adet sancısı gibi oluyorum bacaklarıma kadar yayılıyor kasıklarımda ağrıyor , ama o dediğiniz kasılma yok , belki yalancı sancıdır , 32 haftadan sonra yalancı sancı oluyormuş hep ama dr’unuza danışın derimCikolata gibi birseyler tuketin, ultrason bakarken doktorun yaptigi gibi durtun azicik, hareket yoksa aile hekimliginde kalp atislarina bakilsin. Yerleri cok dar artik, hareketlerin azalmasi ondan.
Arkadaslar sabah adet benzeri bel sizlamasi ile kalktim, bacaklarima dogru yayiliyordu. Az once kasiklarima dogru (tam camasir hizamda, gobek alti) kasilma ile birlikte hareket edemez hale geldim. 30-40 saniye surdu.
Ilk gebelikte dogal sanci yasamadim bilmiyorum, bu sanci midir? Takip etmeli miyim? 32+1 deyim.
bende şu an tam 1 saattir kasık ağrısı çektim anlamıyorum nasıl bi sancı olduğunu,kasılma mıdır doğal sancı mıdırCikolata gibi birseyler tuketin, ultrason bakarken doktorun yaptigi gibi durtun azicik, hareket yoksa aile hekimliginde kalp atislarina bakilsin. Yerleri cok dar artik, hareketlerin azalmasi ondan.
Arkadaslar sabah adet benzeri bel sizlamasi ile kalktim, bacaklarima dogru yayiliyordu. Az once kasiklarima dogru (tam camasir hizamda, gobek alti) kasilma ile birlikte hareket edemez hale geldim. 30-40 saniye surdu.
Ilk gebelikte dogal sanci yasamadim bilmiyorum, bu sanci midir? Takip etmeli miyim? 32+1 deyim.
ya otururken birdenbire olursaBir de dün ağrım olmuştu ya onu sordum, harekete bağlı oluyorsa korkma kas ağrısıdır dedi. Yani eğilince uzanınca yan durunca gibi gibi ağrıları kafana takma dedi sizlerinde bilgisine
Amin canım inşallah , endişelenme dr kendi bi sorun yok demiş çok şükür herşey normalBugün kontrol vardi, nst ye girdim. Çok şükür sonucu begendi dr. Ogullarimin hareketleri doppler degerleri filan iyi çikti. Yalniz altta ki oglumun suyunu az ölçtü. Üstte ki oğlum 21 iken altta ki oğluma 11 dedi.. genel olarak bi sikinti var diyemem geri kalan herseyi iyi ama yakin takip gerekiyor dedi, ayriyeten de perinatologa gönderdi. Pt günü icin görüneceğim. Sakin kalmaya çalisiyorum amabana dua edin. Sağlikla şu süreci tamamlayip yavrularimiza kavuşalim
yaa çok teşekkür ederim açıklama içinBizde aylık yatmaya devam ediyor özel sektör gibi değil normal kesintisiz alıyoruz hesabımıza yatcak yani rapor vs olmadığı sürece kesnti yok yani
Çok şükür canımKızlar ben bugün doktora gittim. 31+3üm. Bebiş çok şükür iyi, gelişimi güzel suyu filan iyi dedi. 3 hafta sonra çağırdı. Ayda bir de 3 haftaya düştük. 3 hafta sonra gelince nst'ye gireceksin artık dedi. Bir de kamuda çalışıyorum. Çalışmak istediğim için rapor verecek. Tam 32 olunca gidip rapor alcaz. (Doktor bana 32de gel demişti ama doktor haftya izinli diye ben bugün gittim.) O nedenle bir kağıt yazdı, 32+0 olunca eşin gelsin rapor biriminden alsın dedi. 32de çalışabilir raporu veriyorlamış. 37 de çalışamaz.. o arada bir değişiklik olur çalışmamak istersen gidip çalışamaz raporu alıyormuşsun
güzel haberlerini bekliyoruz canım lütfen ümitsizliğe kapılma, bizlerde duacıyızKızlar hastaneye geldim kalp atışını bulamıyorlar ebeler doktorumu çağırdılar nolur dua edin yavruma bişey olmasın nolur nst de çıkmıyor ultrasonda da yok doktor gelip bakacak dediler of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?