- 3 Haziran 2023
- 309
- 321
- 33
- 32
Kızlar ben bugün doktora gittim. 31+3üm. Bebiş çok şükür iyi, gelişimi güzel suyu filan iyi dedi. 3 hafta sonra çağırdı. Ayda bir de 3 haftaya düştük. 3 hafta sonra gelince nst'ye gireceksin artık dedi. Bir de kamuda çalışıyorum. Çalışmak istediğim için rapor verecek. Tam 32 olunca gidip rapor alcaz. (Doktor bana 32de gel demişti ama doktor haftya izinli diye ben bugün gittim.) O nedenle bir kağıt yazdı, 32+0 olunca eşin gelsin rapor biriminden alsın dedi. 32de çalışabilir raporu veriyorlamış. 37 de çalışamaz.. o arada bir değişiklik olur çalışmamak istersen gidip çalışamaz raporu alıyormuşsun
Canım inşallah korkulan olmaz lütfen ferah tut içini Allhin korusunKızlar hastaneye geldim kalp atışını bulamıyorlar ebeler doktorumu çağırdılar nolur dua edin yavruma bişey olmasın nolur nst de çıkmıyor ultrasonda da yok doktor gelip bakacak dediler of
Allaha emanetsiniz canim. İns hemen doktor gelir icin rahatlar bizede güzel haber verirsinKızlar hastaneye geldim kalp atışını bulamıyorlar ebeler doktorumu çağırdılar nolur dua edin yavruma bişey olmasın nolur nst de çıkmıyor ultrasonda da yok doktor gelip bakacak dediler of
Kötü düşünme bebeğin seninledir inşallah , sakin kal elini karnına koy dua et dr gelsin baksın ebeler anlamamışlardırKızlar hastaneye geldim kalp atışını bulamıyorlar ebeler doktorumu çağırdılar nolur dua edin yavruma bişey olmasın nolur nst de çıkmıyor ultrasonda da yok doktor gelip bakacak dediler of
İns canim. Oğullarimin kilolari haftalariyla uyumlu, boylari uyumlu. Su içimini artiracagim. Baska tavsiyeniz olur muAmin canım inşallah , endişelenme dr kendi bi sorun yok demiş çok şükür herşey normaliçini ferah tut , dr her ihtimale karşı öyle yapıyor ve söylüyorlar o yüzden rahat ol endişelenme
İnşallah güzel haberlere döneceksin bize çanm bekliyoruzKızlar hastaneye geldim kalp atışını bulamıyorlar ebeler doktorumu çağırdılar nolur dua edin yavruma bişey olmasın nolur nst de çıkmıyor ultrasonda da yok doktor gelip bakacak dediler of
Canım su azlığına havuç suyu öneriyorlar hep ve olumlu sonuç almayan yokİns canim. Oğullarimin kilolari haftalariyla uyumlu, boylari uyumlu. Su içimini artiracagim. Baska tavsiyeniz olur mu
Bende grupta gördüm havuç suyu iyi geliyormuş suyun azlığına , havuç suyu için belki iyi gelir , ama çok şükür herşey yolundaİns canim. Oğullarimin kilolari haftalariyla uyumlu, boylari uyumlu. Su içimini artiracagim. Baska tavsiyeniz olur mu
Kuzum çok az bir süreç kalmış, Allahın izniyle sagasaglim kucağima alırsın, elimizden ne gelir ki dua ve tevekkülden başkaŞuan oturdum ağlıyorum kızıma bir tane çorap bile alamadım korkudan sinirlerim çok bozuk kaybetmekten korkuyorum
Ah kuzum analık işteAynen ya emzirme döneminde bile yapılmasın yazmışartık süpürge gibi saçlarla idare edicem
Ah kuzum geçmiş olsunBen bugün bayılıyordum az daha. Çarşıya inmistim tam gidilmeyecek saatlerde. Tansiyonum düştü. Oturdum kaldım. Esimi aradim geldi aldı. Doktorum uyarmıştı ben çok dikkate almamıştım ama bugün 1.elden yasadim çok dikkat edin.
Bazen hele geceleri aynısı bendede oluyor , adet sancısı gibi oluyorum bacaklarıma kadar yayılıyor kasıklarımda ağrıyor , ama o dediğiniz kasılma yok , belki yalancı sancıdır , 32 haftadan sonra yalancı sancı oluyormuş hep ama dr’unuza danışın derim
bende şu an tam 1 saattir kasık ağrısı çektim anlamıyorum nasıl bi sancı olduğunu,kasılma mıdır doğal sancı mıdıro hareket ettiremeyen ağrı bende mesanem doluyken ani hareket ettiğimde oluyor çığlık atıyorum resmen çok şükür ki dediğiniz gibi 30 40 sn sürüyor
Kızlar hastaneye geldim kalp atışını bulamıyorlar ebeler doktorumu çağırdılar nolur dua edin yavruma bişey olmasın nolur nst de çıkmıyor ultrasonda da yok doktor gelip bakacak dediler of
Canım su azlığına havuç suyu öneriyorlar hep ve olumlu sonuç almayan yok
Seker hastasiyim, insülin kullaniyorum havuç suyu zararli diye biliyorum bizlere yanlissam düzeltin.. havucu direk yesem mi acaba..Bende grupta gördüm havuç suyu iyi geliyormuş suyun azlığına , havuç suyu için belki iyi gelir , ama çok şükür herşey yolunda
Bende 32 +0da çalışabilir almıştım ilk bebişte kuzu, yine aynı benceçalışabilir raporunu da 32+0 da alıyoruz de mi, bana okulum böyle bilgi verdi
Ailem cok mutlu oldular, ben nst de iken duydular, sonrasinda muayene sonuna doğru iceri girdiler, dr yüzlerini gösterdi. Ellerini kollarini gördüler.. 4. Ve 5.torunlari. bizde üç kardesiz ama hiç şahit olmadiklari anlari yasadilar bin şükür RabbimizeÇok şükür iyi olunda yoğunluk olduğunu bilmek içimi rahatlattı. Annen ve baban gördüklerinde kim bilir nasıl hissedecekler gerçekten çok heyecanlı.Ara ara yine haberdar et. Rabbim sağlıkla yakışıklılarını kucağına almayı nasip etsin.
Genel olarak iyiyiz artık bu haftalarda ağırlaşmalar, kasılmalar normalmiş. Sağlıkla tamamlayacağız inşallah süreçlerimizi. Hepimizde ayrı heyecanlar ve stresler var. Böyle uzun süre habersiz bırakınca noldu diye düşünüyor hemen insan arayı açmayın.
Dualarım seninleKızlar hastaneye geldim kalp atışını bulamıyorlar ebeler doktorumu çağırdılar nolur dua edin yavruma bişey olmasın nolur nst de çıkmıyor ultrasonda da yok doktor gelip bakacak dediler of
Allahım esirgesin canım, sakin olmaya calış duam seninleKızlar hastaneye geldim kalp atışını bulamıyorlar ebeler doktorumu çağırdılar nolur dua edin yavruma bişey olmasın nolur nst de çıkmıyor ultrasonda da yok doktor gelip bakacak dediler of
Onu bilmiyorum canım dr sor istersen belki yemen bile yanlış olurSeker hastasiyim, insülin kullaniyorum havuç suyu zararli diye biliyorum bizlere yanlissam düzeltin.. havucu direk yesem mi acaba..
Onu bilmiyorum canım dr sor istersen belki yemen bile yanlış olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?