2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Kızlar hastaneye geldim kalp atışını bulamıyorlar ebeler doktorumu çağırdılar nolur dua edin yavruma bişey olmasın nolur nst de çıkmıyor ultrasonda da yok doktor gelip bakacak dediler of
Canım inşallah korkulan olmaz lütfen ferah tut içini Allhin korusun

Kızlar hastaneye geldim kalp atışını bulamıyorlar ebeler doktorumu çağırdılar nolur dua edin yavruma bişey olmasın nolur nst de çıkmıyor ultrasonda da yok doktor gelip bakacak dediler of
Allaha emanetsiniz canim. İns hemen doktor gelir icin rahatlar bizede güzel haber verirsin

Kötü düşünme bebeğin seninledir inşallah , sakin kal elini karnına koy dua et dr gelsin baksın ebeler anlamamışlardır

Amin canım inşallah , endişelenme dr kendi bi sorun yok demiş çok şükür herşey normal içini ferah tut , dr her ihtimale karşı öyle yapıyor ve söylüyorlar o yüzden rahat ol endişelenme
İns canim. Oğullarimin kilolari haftalariyla uyumlu, boylari uyumlu. Su içimini artiracagim. Baska tavsiyeniz olur mu

İnşallah güzel haberlere döneceksin bize çanm bekliyoruz

Şuan oturdum ağlıyorum kızıma bir tane çorap bile alamadım korkudan sinirlerim çok bozuk kaybetmekten korkuyorum
Kuzum çok az bir süreç kalmış, Allahın izniyle sagasaglim kucağima alırsın, elimizden ne gelir ki dua ve tevekkülden başka güzel düşün güzel olsun, saçma bir doktor bana bu bebekte sağlıklı olmayabilir yok amniyosentez yaptır yok nifty yaptır, çok umutlanma falan dedi. Gittim hemen bebişime birşeyler aldım takım falan benimle kuzum tekme atıp duruyor ne olacağını hiçbirimiz bilemeyiz ama bu süreci neden kendine zehir ediyorsun. Kötü geçirmek sana ne getirecek, Umudunu hiç yitirme bebeğini sev onunla konuş. Git birşeyler al Allah'a güven

Ah kuzum geçmiş olsun çıkma daha çok sıcak

Herhalde yalanci sanciydi, 2 saat icinde toplam 4 kez girdi. Hareketle geciyor diye bildigimden ozellike hareket etmeye calistim olmadi. Hareket ettigim icinde girmemisti. Dorduncuden sonra bir daha girmeyince yalanci sanci olduguna kanaat getirdim.

Benim onceki dogumumdan hatirladigim (sunni sanciyla dogurdum) karnin ortasinda toparlanip kasilma, kemikler kiriliyormus gibi bir agri.

Ama bu daha icsel bi agri gibiydi bendeki, iste dogal sanciyi bilmedigimden telaslandim.

Gecmis olsun, sakin olun.

Kimi zaman nst ya da ultrason başlıklarını tecrubesizlikten dogru noktalara takamayabiliyorlar. Doktor guzel haber verecektir umarim. Dua ediyorum

Canım su azlığına havuç suyu öneriyorlar hep ve olumlu sonuç almayan yok

Bende grupta gördüm havuç suyu iyi geliyormuş suyun azlığına , havuç suyu için belki iyi gelir , ama çok şükür herşey yolunda
Seker hastasiyim, insülin kullaniyorum havuç suyu zararli diye biliyorum bizlere yanlissam düzeltin.. havucu direk yesem mi acaba..

Ailem cok mutlu oldular, ben nst de iken duydular, sonrasinda muayene sonuna doğru iceri girdiler, dr yüzlerini gösterdi. Ellerini kollarini gördüler.. 4. Ve 5.torunlari. bizde üç kardesiz ama hiç şahit olmadiklari anlari yasadilar bin şükür Rabbimize

Allahım esirgesin canım, sakin olmaya calış duam seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…