- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
O kadar güzel ve unutulmaz anlar ki bunlar. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Ayy senin bir de 2 tane delikanlın olacak maşallah rabbim korusun kollasın onları.Ailem cok mutlu oldular, ben nst de iken duydular, sonrasinda muayene sonuna doğru iceri girdiler, dr yüzlerini gösterdi. Ellerini kollarini gördüler.. 4. Ve 5.torunlari. bizde üç kardesiz ama hiç şahit olmadiklari anlari yasadilar bin şükür Rabbimize
Bu doktorların her gebeye amniyosentez vs yaptır sevdası nedir acaba hepimiz yaşadık sanırım buradaKuzum çok az bir süreç kalmış, Allahın izniyle sagasaglim kucağima alırsın, elimizden ne gelir ki dua ve tevekkülden başkagüzel düşün güzel olsun, saçma bir doktor bana bu bebekte sağlıklı olmayabilir yok amniyosentez yaptır yok nifty yaptır, çok umutlanma falan dedi. Gittim hemen bebişime birşeyler aldım takım falan benimle kuzum tekme atıp duruyor ne olacağını hiçbirimiz bilemeyiz ama bu süreci neden kendine zehir ediyorsun. Kötü geçirmek sana ne getirecek, Umudunu hiç yitirme bebeğini sev onunla konuş. Git birşeyler al Allah'a güven
Aminn. Hepimizin evlatlarini Rabbim bagislasin. Göz aydinligimiz eylesin. İns o arkadastan da hayirli haber alalim, benim aklim ondaO kadar güzel ve unutulmaz anlar ki bunlar. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Ayy senin bir de 2 tane delikanlın olacak maşallah rabbim korusun kollasın onları.
ayy Allah'ım korusun şu an çok erken, ama bahsettiğiniz ağrılara benzemiyor benimki daha çok alt taraflarda kasık ağrısıBenim onceki dogumumdan hatirladigim (sunni sanciyla dogurdum) karnin ortasinda toparlanip kasilma, kemikler kiriliyormus gibi bir agri.
Ama bu daha icsel bi agri gibiydi bendeki, iste dogal sanciyi bilmedigimden telaslandim.
Ona da bı bakayım canım
Aynısı 1 haftadır ara ara bende de oluyor. Yürüyemeyecek durumda oluyorum bazen.ayy Allah'ım korusun şu an çok erken, ama bahsettiğiniz ağrılara benzemiyor benimki daha çok alt taraflarda kasık ağrısı
Takip etçen kuzu , bir de yatçan mesela yatarken olcak mı filan fevam etçek mi 1 2 kerelikse bişi olmaxya otururken birdenbire olursa
Canım dualarımız seninle sen de dua et. Bebeğinle konuşarak dua et. Haberini bekliyoruz. Dua ediyoruzzKızlar hastaneye geldim kalp atışını bulamıyorlar ebeler doktorumu çağırdılar nolur dua edin yavruma bişey olmasın nolur nst de çıkmıyor ultrasonda da yok doktor gelip bakacak dediler of
Kalbi arkada kalmıştır hareket edince duyulur insalalh birşey çıkmaz dua edelimKızlar hastaneye geldim kalp atışını bulamıyorlar ebeler doktorumu çağırdılar nolur dua edin yavruma bişey olmasın nolur nst de çıkmıyor ultrasonda da yok doktor gelip bakacak dediler of
Canım benim kalbim gönlüm seninle.Kızlar hastaneye geldim kalp atışını bulamıyorlar ebeler doktorumu çağırdılar nolur dua edin yavruma bişey olmasın nolur nst de çıkmıyor ultrasonda da yok doktor gelip bakacak dediler of
Bir şey olmaz inş kuzum çok acil durum yok demek ki öyle olsa bekletmezdi. Sakin kalıp dua et kuzum bol su iç ptesi belli olur inş.Bugün kontrol vardi, nst ye girdim. Çok şükür sonucu begendi dr. Ogullarimin hareketleri doppler degerleri filan iyi çikti. Yalniz altta ki oglumun suyunu az ölçtü. Üstte ki oğlum 21 iken altta ki oğluma 11 dedi.. genel olarak bi sikinti var diyemem geri kalan herseyi iyi ama yakin takip gerekiyor dedi, ayriyeten de perinatologa gönderdi. Pt günü icin görüneceğim. Sakin kalmaya çalisiyorum amabana dua edin. Sağlikla şu süreci tamamlayip yavrularimiza kavuşalim
Belki acilen doğuma almışlardır , çünkü haber yok dr acil sezeryen yapmak istemiş ola bilir , inşallah ikiside iyidir
Amin canimmBir şey olmaz inş kuzum çok acil durum yok demek ki öyle olsa bekletmezdi. Sakin kalıp dua et kuzum bol su iç ptesi belli olur inş.
Al benden de o kadar..
En kısa zamanda güzel haberleri ile gelsin inşallah. Çok endişelendim bendeBelki acilen doğuma almışlardır , çünkü haber yok dr acil sezeryen yapmak istemiş ola bilir , inşallah ikiside iyidir
Umarım her şey yolundadır, dua ediyorum okuduğumdan beriKızlar hastaneye geldim kalp atışını bulamıyorlar ebeler doktorumu çağırdılar nolur dua edin yavruma bişey olmasın nolur nst de çıkmıyor ultrasonda da yok doktor gelip bakacak dediler of
Bende aynıyım inşallah güzel haberlerle döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?