2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
O kadar güzel ve unutulmaz anlar ki bunlar. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Ayy senin bir de 2 tane delikanlın olacak maşallah rabbim korusun kollasın onları.

Bu doktorların her gebeye amniyosentez vs yaptır sevdası nedir acaba hepimiz yaşadık sanırım burada Hamilelik duygusallığımızla oynuyorlar sanırım. Dirayetli olup gerçekten Allaha sığınmak lazım.

O kadar güzel ve unutulmaz anlar ki bunlar. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Ayy senin bir de 2 tane delikanlın olacak maşallah rabbim korusun kollasın onları.
Aminn. Hepimizin evlatlarini Rabbim bagislasin. Göz aydinligimiz eylesin. İns o arkadastan da hayirli haber alalim, benim aklim onda

Benim onceki dogumumdan hatirladigim (sunni sanciyla dogurdum) karnin ortasinda toparlanip kasilma, kemikler kiriliyormus gibi bir agri.

Ama bu daha icsel bi agri gibiydi bendeki, iste dogal sanciyi bilmedigimden telaslandim.
ayy Allah'ım korusun şu an çok erken, ama bahsettiğiniz ağrılara benzemiyor benimki daha çok alt taraflarda kasık ağrısı

ayy Allah'ım korusun şu an çok erken, ama bahsettiğiniz ağrılara benzemiyor benimki daha çok alt taraflarda kasık ağrısı
Aynısı 1 haftadır ara ara bende de oluyor. Yürüyemeyecek durumda oluyorum bazen.

Doktor çok yorulmaktan ve baskıdan olabilir demişti.

Kızlar hastaneye geldim kalp atışını bulamıyorlar ebeler doktorumu çağırdılar nolur dua edin yavruma bişey olmasın nolur nst de çıkmıyor ultrasonda da yok doktor gelip bakacak dediler of
Canım dualarımız seninle sen de dua et. Bebeğinle konuşarak dua et. Haberini bekliyoruz. Dua ediyoruzz

Kızlar hastaneye geldim kalp atışını bulamıyorlar ebeler doktorumu çağırdılar nolur dua edin yavruma bişey olmasın nolur nst de çıkmıyor ultrasonda da yok doktor gelip bakacak dediler of
Kalbi arkada kalmıştır hareket edince duyulur insalalh birşey çıkmaz dua edelim

Canım benim kalbim gönlüm seninle.
Eski mesajlarına baktım geçen hastane olayların olmus insallah yine sağlıkla çıkarsın hastaneden. Seni de bebeğini de yaratan guzel Allah’ıma emanet ediyorum

Bir şey olmaz inş kuzum çok acil durum yok demek ki öyle olsa bekletmezdi. Sakin kalıp dua et kuzum bol su iç ptesi belli olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…