bugün dinlenme halinde oldu, benim bebe öncesinde çok hareket etti ona bağladım biraz da bayağı kudurdu içerde, belki de onun baskısından olduAynısı 1 haftadır ara ara bende de oluyor. Yürüyemeyecek durumda oluyorum bazen.
Doktor çok yorulmaktan ve baskıdan olabilir demişti.
Allahım sana dayanma gücü sabır versin, yüreğini ferahlatsın inşallah. Ne desek acınız hafifleyemez çok üzgünüm, gözyaşlarıma engel olamıyorum.. Rabbim tez vakitte kucağınızı doldursun inşallah..Sezeryan oldum bebek ölmüş 12 saat olmuş öleli bir daha buraya girip yazamayacağım psikolojim kaldırmıyor Allah size yardım etsin kucağınıza almayı nasip etsin benim bebeğimin bu dünyada alacağı nefesi yokmuş maalesef hoşçakalın arkadaşlar
çok çok çok üzgünüm içimden bir parça koptu sanki, rabbim sabır versin başka ne denir bilmiyorum çok üzgünümSezeryan oldum bebek ölmüş 12 saat olmuş öleli bir daha buraya girip yazamayacağım psikolojim kaldırmıyor Allah size yardım etsin kucağınıza almayı nasip etsin benim bebeğimin bu dünyada alacağı nefesi yokmuş maalesef hoşçakalın arkadaşlar
Ne desek boş Allah’ım kalbinize ferahlık versin çok üzgünüm çok.Sezeryan oldum bebek ölmüş 12 saat olmuş öleli bir daha buraya girip yazamayacağım psikolojim kaldırmıyor Allah size yardım etsin kucağınıza almayı nasip etsin benim bebeğimin bu dünyada alacağı nefesi yokmuş maalesef hoşçakalın arkadaşlar
Çooook üzüldüm elim yüreğimde haber bekledim hastaneye gittiğinden beri canım. Allah sana sabırlar versin dayanma gücü versin, en kısa zamanda kucağın dolsun bugünleri hatırlama bile. Dualarım seninle..Sezeryan oldum bebek ölmüş 12 saat olmuş öleli bir daha buraya girip yazamayacağım psikolojim kaldırmıyor Allah size yardım etsin kucağınıza almayı nasip etsin benim bebeğimin bu dünyada alacağı nefesi yokmuş maalesef hoşçakalın arkadaşlar
Ne desek boş canım Rabbım sıze dayanma gücü versınSezeryan oldum bebek ölmüş 12 saat olmuş öleli bir daha buraya girip yazamayacağım psikolojim kaldırmıyor Allah size yardım etsin kucağınıza almayı nasip etsin benim bebeğimin bu dünyada alacağı nefesi yokmuş maalesef hoşçakalın arkadaşlar
Ahhhh güzel haberler bekliyordukSezeryan oldum bebek ölmüş 12 saat olmuş öleli bir daha buraya girip yazamayacağım psikolojim kaldırmıyor Allah size yardım etsin kucağınıza almayı nasip etsin benim bebeğimin bu dünyada alacağı nefesi yokmuş maalesef hoşçakalın arkadaşlar
Yazıp yazıp siliyorum. Diyecek birşeyim yok. Çok üzgünüm. Sabırlar diliyorum kuzumSezeryan oldum bebek ölmüş 12 saat olmuş öleli bir daha buraya girip yazamayacağım psikolojim kaldırmıyor Allah size yardım etsin kucağınıza almayı nasip etsin benim bebeğimin bu dünyada alacağı nefesi yokmuş maalesef hoşçakalın arkadaşlar
Ahhh cok ama cok üzgünüm.. Allah sabır versin, kucağınızı boş bırakmasın inşallahSezeryan oldum bebek ölmüş 12 saat olmuş öleli bir daha buraya girip yazamayacağım psikolojim kaldırmıyor Allah size yardım etsin kucağınıza almayı nasip etsin benim bebeğimin bu dünyada alacağı nefesi yokmuş maalesef hoşçakalın arkadaşlar
Allah sabır versin canım diyecek bir şey bulamıyorum çok üzgünümSezeryan oldum bebek ölmüş 12 saat olmuş öleli bir daha buraya girip yazamayacağım psikolojim kaldırmıyor Allah size yardım etsin kucağınıza almayı nasip etsin benim bebeğimin bu dünyada alacağı nefesi yokmuş maalesef hoşçakalın arkadaşlar
Ahh kızlar arkadaşa çok üzüldüm yaa modum yerlerde resmen çok canım sıkıldı bu işe
Aynı şekilde canım dünden beri o kadar ağladım ki saçma sapan şeyler için, duvara çarptım şu anda çok üzüldümAhh kızlar arkadaşa çok üzüldüm yaa modum yerlerde resmen çok canım sıkıldı bu işe
Sezeryan oldum bebek ölmüş 12 saat olmuş öleli bir daha buraya girip yazamayacağım psikolojim kaldırmıyor Allah size yardım etsin kucağınıza almayı nasip etsin benim bebeğimin bu dünyada alacağı nefesi yokmuş maalesef hoşçakalın arkadaşlar
Offfffffff ona aşırı üzüldüm. Kendim içinde korkularıma bi korku daha eklendi zaten psikolojim iyi değildi kötü ne duysam basıma gelcek diye Korkuyorum Allah kimsenin karnını dolu kucağını boş bırakmasin derler Allah hiç birimize bunu yaşatmasın kendisine de bol sabır diliyorum en kısa zamanda sağlıklı bi evladı olur inşallahAhh kızlar arkadaşa çok üzüldüm yaa modum yerlerde resmen çok canım sıkıldı bu işe
Allahım ne diyim bilmiyorum en son yazdığından beri elim karnımda dua ediyorum bebeğimede sesleniyorum onun bebeğine güç ver diye kurban olduğum rabbim kalbine inşirah ferahlığı versin canım benim cennette seni bekleyen seni karşılayacak bir meleğin var artık çok üzgünüm kelimelerle ifade edilmiyorSezeryan oldum bebek ölmüş 12 saat olmuş öleli bir daha buraya girip yazamayacağım psikolojim kaldırmıyor Allah size yardım etsin kucağınıza almayı nasip etsin benim bebeğimin bu dünyada alacağı nefesi yokmuş maalesef hoşçakalın arkadaşlar
Amin inşallah canım .Offfffffff ona aşırı üzüldüm. Kendim içinde korkularıma bi korku daha eklendi zaten psikolojim iyi değildi kötü ne duysam basıma gelcek diye Korkuyorum Allah kimsenin karnını dolu kucağını boş bırakmasin derler Allah hiç birimize bunu yaşatmasın kendisine de bol sabır diliyorum en kısa zamanda sağlıklı bi evladı olur inşallah
Başın sağ olsun Allahım yüreğine ferahlık versin en kısa zamanda kucağını doldurdun biz be desek boş tabiki , Allahım sabır versinSezeryan oldum bebek ölmüş 12 saat olmuş öleli bir daha buraya girip yazamayacağım psikolojim kaldırmıyor Allah size yardım etsin kucağınıza almayı nasip etsin benim bebeğimin bu dünyada alacağı nefesi yokmuş maalesef hoşçakalın arkadaşlar
Ya tamam sorumluluk almak istemiyor olabilirler ama neticede amniyosentezden önce perinatalog var 2 li test var mesela, riskli bir durum görup yapmak var anlarım. Ama gerçekten üzücü hepimiz insanız ki hamilelik yani pat diye söylenecek birşey değil..Bu doktorların her gebeye amniyosentez vs yaptır sevdası nedir acaba hepimiz yaşadık sanırım buradaHamilelik duygusallığımızla oynuyorlar sanırım. Dirayetli olup gerçekten Allaha sığınmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?