İnanamıyorumSezeryan oldum bebek ölmüş 12 saat olmuş öleli bir daha buraya girip yazamayacağım psikolojim kaldırmıyor Allah size yardım etsin kucağınıza almayı nasip etsin benim bebeğimin bu dünyada alacağı nefesi yokmuş maalesef hoşçakalın arkadaşlar
Ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzgünüm çok Rabbim sabır versinSezeryan oldum bebek ölmüş 12 saat olmuş öleli bir daha buraya girip yazamayacağım psikolojim kaldırmıyor Allah size yardım etsin kucağınıza almayı nasip etsin benim bebeğimin bu dünyada alacağı nefesi yokmuş maalesef hoşçakalın arkadaşlar
Benim erken doğum korkuma bi korku daha eklendi resmen , dün gece de rüyamda bebeğimi doğurdum ama nefes almıyor diye rüya gördüm , bi kaç haftamız kaldı Allah’ın izniyle sağlıkla atlatıp sağlıklı kucağımıza alsak inşallah biraz rahatlicazAmin inşallah canım .
Hepimiz sağlıklı bir şekilde evlatlarımiza kavusalim
Gerçekten bu endişe korku hiç bitmeyecek gibi
Bende. İnanılmaz üzgünüm neden oldu bilmiyoruz acayip etkilendim 33 haftalık bir bebek küçük değil bilmiyorum neden olur neye uğradığımı şaşırdım Rabbim sabırlar versin inşallahAhh kızlar arkadaşa çok üzüldüm yaa modum yerlerde resmen çok canım sıkıldı bu işe
Hayatım bak harika gebelik geçiren bir anne bile korkular içinde kalıyor bu haftalarda doğum korkusu olsun, sağlıkla gelecek mi diye olsun ki senin böyle düşünmende çok doğal bir süreçten geçiyorsun ama lütfeeennn bu kadar kendini etki altında bırakacak kadar derin düşünme bol bol dua et dua dinle kalbin beynin ferahlasın yoksa etrafımızda neler neler oluyor yüreğimiz hangisini kaldıracakBenim erken doğum korkuma bi korku daha eklendi resmen , dün gece de rüyamda bebeğimi doğurdum ama nefes almıyor diye rüya gördüm , bi kaç haftamız kaldı Allah’ın izniyle sağlıkla atlatıp sağlıklı kucağımıza alsak inşallah biraz rahatlicaz
Kuzum sende bol bol dua dinler misin lütfen bugün kendini çok stres altında bıraktın hepimiz sağlıkla kavuşacağız rabbim yardımcımız olsunŞimdi eski mesajlarına baktım dedi neler çekmiş başta bulantısı kusması ağrısı sızısı 23 yaşında gencecik bi anne adayı zaten son yaşadığı sancı açılma olayı vardı sonra dünde idrarında ciddi bi yanma olmuştu 33 haftaya kadar ne zorluklarla geldi
Oyyyyy oyyy içim sogumuyor cok korkuyorum kızlar bu arada benim doktorum dedi ki bu haftalarda hareketler azalmaz sadece şekil değiştirir hepimiz dikkat edelim olur mu sürekli devam eden bi azalma varsa mutlaka kontrole gidelim ihmale gelmiyor bak 12 saat olmuş diyor çanm benim. Benim doktorum 2 saatte 10 hareket muhakkak istyor
Çok haklısınız bebişler doğana kadar diken üstündeyizŞimdi eski mesajlarına baktım dedi neler çekmiş başta bulantısı kusması ağrısı sızısı 23 yaşında gencecik bi anne adayı zaten son yaşadığı sancı açılma olayı vardı sonra dünde idrarında ciddi bi yanma olmuştu 33 haftaya kadar ne zorluklarla geldi
Oyyyyy oyyy içim sogumuyor cok korkuyorum kızlar bu arada benim doktorum dedi ki bu haftalarda hareketler azalmaz sadece şekil değiştirir hepimiz dikkat edelim olur mu sürekli devam eden bi azalma varsa mutlaka kontrole gidelim ihmale gelmiyor bak 12 saat olmuş diyor çanm benim. Benim doktorum 2 saatte 10 hareket muhakkak istyor
Yürüyüşten geldim okuyunca moralim alt üst oldu bir süre etkisinden çıkmak zor olucak gibi görünüyor Rabbim arkadaşımıza sabırlar nasip etsinKuzum sende bol bol dua dinler misin lütfen bugün kendini çok stres altında bıraktın hepimiz sağlıkla kavuşacağız rabbim yardımcımız olsun
Ah canım çok haklısın inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım , bazıları doğum yapmaktan korkuyor ama tek korkmadığım şey doğum , inşallah sağlıkla gelsinlerHayatım bak harika gebelik geçiren bir anne bile korkular içinde kalıyor bu haftalarda doğum korkusu olsun, sağlıkla gelecek mi diye olsun ki senin böyle düşünmende çok doğal bir süreçten geçiyorsun ama lütfeeennn bu kadar kendini etki altında bırakacak kadar derin düşünme bol bol dua et dua dinle kalbin beynin ferahlasın yoksa etrafımızda neler neler oluyor yüreğimiz hangisini kaldıracak
Kuzum sende bol bol dua dinler misin lütfen bugün kendini çok stres altında bıraktın hepimiz sağlıkla kavuşacağız rabbim yardımcımız olsun
Çok üzgünümSezeryan oldum bebek ölmüş 12 saat olmuş öleli bir daha buraya girip yazamayacağım psikolojim kaldırmıyor Allah size yardım etsin kucağınıza almayı nasip etsin benim bebeğimin bu dünyada alacağı nefesi yokmuş maalesef hoşçakalın arkadaşlar
Bende hele 2,3 gündür gece tuvalete gidip geldikten sonra bile hareketi his etmeye çalışıyorum piskolojim bozuldu resmen bebeklerimiz Allah’a emanet artık gerçekten anne olmak zorÇok üzgünümRabbim sabır versin hep bundan korkuyordum işte bir şey olacak diye aklım çıkıyordu her an onun hareketlerini dinliyorum kendimi psikolojik rahatsız hissediyordum ilk defa gebelik yaşıyorum diye kimseye anlatamıyorum öyle zor şu an göz yaşlarım durmuyor ,bunca zaman onu içinde hissedip bir anda gitmesi nasıl kaldırılır hiç bilmiyorum Allahım hepimize yardım etsin annelik ne zormuş meğer...
Canım ne desek boş. Allahım sabır versin sana inş.Sezeryan oldum bebek ölmüş 12 saat olmuş öleli bir daha buraya girip yazamayacağım psikolojim kaldırmıyor Allah size yardım etsin kucağınıza almayı nasip etsin benim bebeğimin bu dünyada alacağı nefesi yokmuş maalesef hoşçakalın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?