2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İnanamıyorum Allah sabır versin canım gerçekten ne desek boş..

Ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzgünüm çok Rabbim sabır versin

Amin inşallah canım .
Hepimiz sağlıklı bir şekilde evlatlarımiza kavusalim
Gerçekten bu endişe korku hiç bitmeyecek gibi
Benim erken doğum korkuma bi korku daha eklendi resmen , dün gece de rüyamda bebeğimi doğurdum ama nefes almıyor diye rüya gördüm , bi kaç haftamız kaldı Allah’ın izniyle sağlıkla atlatıp sağlıklı kucağımıza alsak inşallah biraz rahatlicaz

Şimdi eski mesajlarına baktım dedi neler çekmiş başta bulantısı kusması ağrısı sızısı 23 yaşında gencecik bi anne adayı zaten son yaşadığı sancı açılma olayı vardı sonra dünde idrarında ciddi bi yanma olmuştu 33 haftaya kadar ne zorluklarla geldi
Oyyyyy oyyy içim sogumuyor cok korkuyorum kızlar bu arada benim doktorum dedi ki bu haftalarda hareketler azalmaz sadece şekil değiştirir hepimiz dikkat edelim olur mu sürekli devam eden bi azalma varsa mutlaka kontrole gidelim ihmale gelmiyor bak 12 saat olmuş diyor çanm benim. Benim doktorum 2 saatte 10 hareket muhakkak istyor

Ahh kızlar arkadaşa çok üzüldüm yaa modum yerlerde resmen çok canım sıkıldı bu işe
Bende. İnanılmaz üzgünüm neden oldu bilmiyoruz acayip etkilendim 33 haftalık bir bebek küçük değil bilmiyorum neden olur neye uğradığımı şaşırdım Rabbim sabırlar versin inşallah

Hayatım bak harika gebelik geçiren bir anne bile korkular içinde kalıyor bu haftalarda doğum korkusu olsun, sağlıkla gelecek mi diye olsun ki senin böyle düşünmende çok doğal bir süreçten geçiyorsun ama lütfeeennn bu kadar kendini etki altında bırakacak kadar derin düşünme bol bol dua et dua dinle kalbin beynin ferahlasın yoksa etrafımızda neler neler oluyor yüreğimiz hangisini kaldıracak

Kuzum sende bol bol dua dinler misin lütfen bugün kendini çok stres altında bıraktın hepimiz sağlıkla kavuşacağız rabbim yardımcımız olsun

Çok haklısınız bebişler doğana kadar diken üstündeyiz

Arkadaşı etiketlemeye elim varmıyor dehşetle okudum Hepimizin yüreği yangın yeri
daha önce de söylediğim gibi bedenlerimiz de emanetler ne yapsak ne desek boş Rabb'im hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Annelik çok büyük bi iş. Kendisine sabır ve ferahlık diliyorum inanılmaz üzgünüm

Kuzum sende bol bol dua dinler misin lütfen bugün kendini çok stres altında bıraktın hepimiz sağlıkla kavuşacağız rabbim yardımcımız olsun
Yürüyüşten geldim okuyunca moralim alt üst oldu bir süre etkisinden çıkmak zor olucak gibi görünüyor Rabbim arkadaşımıza sabırlar nasip etsin

Ah canım çok haklısın inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım , bazıları doğum yapmaktan korkuyor ama tek korkmadığım şey doğum , inşallah sağlıkla gelsinler

Çok üzgünüm Rabbim sabır versin hep bundan korkuyordum işte bir şey olacak diye aklım çıkıyordu her an onun hareketlerini dinliyorum kendimi psikolojik rahatsız hissediyordum ilk defa gebelik yaşıyorum diye kimseye anlatamıyorum öyle zor şu an göz yaşlarım durmuyor ,bunca zaman onu içinde hissedip bir anda gitmesi nasıl kaldırılır hiç bilmiyorum Allahım hepimize yardım etsin annelik ne zormuş meğer...

Elim kalbimde hayırlı haberlerini bekliyordum. Mesajı okuyunca duvara çarpmış gibi oldum. Yine de elden bir şey gelmiyor. Rabbim emanetlerini hıfzı muhafaza eylesin hiçbir anne adayı bu acılarla sınanmasın Arkadaşımıza da sabırlar ve ferahlıklar versin inşallah

Bende hele 2,3 gündür gece tuvalete gidip geldikten sonra bile hareketi his etmeye çalışıyorum piskolojim bozuldu resmen bebeklerimiz Allah’a emanet artık gerçekten anne olmak zor

Canım ne desek boş. Allahım sabır versin sana inş.

Kızlar hepimiz çok etkilendik ve üzüldük. Ama stres ve üzüntüden uzak durmaya çalışmalıyız.Bol bol dua edelim bu süreçte..
Bu arada programlarda yazanlara göre: Buhaftalarda hareketleri azalmıyor bebeklerin aksine en hareketli olduğu haftalarmış. Çünkü suyu en yüksek sevideymiş. Bundan sonra bebek büyüyeceği için yeri daralacak ve suyu daha az olacak ve hareketlerini daha azalcak. Ama mutlaka hareket olacak. Stres yapmadan hareketleri takip etmeliyiz. Her bebeğin kendine özgü bir hareket tarzı var bunları biliyoruz. Kendi kendimizi takip edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…