2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Nar kanı sulandırır düşük tehlikesi olanlar yada kanaması olanlar kötü etkilene bilir , ama bu aylarda bi sankıncası olucağını sanmam , çok içme az iç bilge olmaz hatta faydalıdır

Ne güzel haberler getirdin bizlere maşallah kızına annesi darısı başımıza inşallah

Canım kahve nar suyundan daha zararlı , o yüzden çok az kahve koy
kahveye günde iki bardak içebilirsin demişti doktorum. bu konularda biraz daha rahat davranıyorum. sadece bu özellikle yenilip içilmemesi gereken karides kalamar ciğer, salam, sosis gibi ürünleri tüketmiyorum. Narda bunlardan biriydi. fakat ilk zamanlar için olabilir diye düşündüm.

Nar suyu kanı sulandırır riskli gebelikte az içilsin diyorlar , ama şuan bişey olmaz diye okumuştum , herkes 2 bardak kahve içile bilir diyor benim dr yasaklamıştı o yüzden şimdiye kadar nescafe bile içmedim bazen çok canım istiyor acaba içsem mi bende nescafe

kahve hassas noktam olabilir ama ben nescafe hiç içmedim. gerçi uzun süredir içmiyorum. ya filtre kahve ya da Türk kahvesi yapıyorum.

kahve hassas noktam olabilir ama ben nescafe hiç içmedim. gerçi uzun süredir içmiyorum. ya filtre kahve ya da Türk kahvesi yapıyorum.
Bende hep nescafe gold sütle karıştırıp içerdim ama hamilelikte dr içme dediğinden beri hiç içmedim bazen vesvese oluyorum

Canımm benim bebişin adı ‘Kerem’ olucak Allah nasip ederse. Müsait bir zamanında yazarsın listeye sana zahmet

İcanım buz yeme ihtiyacı mı duyuyorsun? Eğer öyle ise bunu doktorunla paylaş demir eksikliği göstergesi olabilir belki bir kan tahlili ister

nar zararlı diye çok sevmeme rağmen nar ekşisi bile dökmemiştim salatalarıma. Bu da benim araştırma eksikliği oldu galiba ya. Okuyunca ve bir kaç kişiden duyunca araştırmayı akıl dahi edemedim
Benim hamilelik başlarında kanamam vardı o yüzden yememiştim kanı sulandırıyor diye , ananas rahmin dokusunu yumuşatır düşük tehlikesi varsa yememek gerek ama sonraki haftalarda zararlı olmaz ikiside ölçülü tabi

İcanım buz yeme ihtiyacı mı duyuyorsun? Eğer öyle ise bunu doktorunla paylaş demir eksikliği göstergesi olabilir belki bir kan tahlili ister
evet hemde çok feci ve buz küplerini önüme alıp alıp yiyorum, hemogram tahlilini 2 hafta önce yaptırdım sınırdaydı aslında ama benim buz sevdası evvelden var teşekkür ederim uyarın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…