- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
Maşallah sancı gözükmüyor zamanında sağlıcakla gelsin prensesKızlar kontrolden geldim.
32+2 idik bugün.
1 kere bahsetmiştim size bağırsak parlaklığı var denmişti detaylı usg zamanı onu yine sordum artık kaybolmuş çok şükür.
2.150gr, 45cm olmuş güzel kızım.
Dr bana sen farketmiyorsun ama yüzünde ödem var tansiyonuna bakalım dedi 10/6 çıktı her zaman ki tansiyonum idrarda istedi ödem için, sonuç h.sonuna denk geldiği için h.içine düşer sisteme bekleyemedim daha fazla acil sezaryenini bekledim çünkü.
Bebeğim baş gelişmiş senin sancın var gibi hissediyor musun dedi yok hissetmiyorum diyince bir nst yaptır dedi rahim uzunluğumda 39mm miş.
İlk kez nst ye girdim ekliyorum, bitiminde sancım var mı dedim hemşireye yok dedi. Bebeğimin kalp atışlarıyla yalnız kalmak çok iyi geldi ruhuma.
Çok şükür bugünede diyorum. Sağlıkla kucağımıza almamıza az kaldı prenses ve prenslerimizi.
korkulacak hiçbir şey yok hissedilmiyor bile rahat olunBen o kısmından değil de iğneli elden uyuşturma kısmından çok korkuyorum
Ben dayanamayıp kola içiyorumBirşey sormak istiyorum kızlar size. Soğuk içecekler içmek istiyorum. Buzluğumda nar suyu var. Fakat narın hamilelikte sakıncalı olacağını okumuştum. İlk aylar için mi geçerli bilemiyorum. Sizce doğruluk payı var mıdır? Siz neler içiyorsunuz.
Ben ilk aylar tehlikeli diye hatırlıyorum.Birşey sormak istiyorum kızlar size. Soğuk içecekler içmek istiyorum. Buzluğumda nar suyu var. Fakat narın hamilelikte sakıncalı olacağını okumuştum. İlk aylar için mi geçerli bilemiyorum. Sizce doğruluk payı var mıdır? Siz neler içiyorsunuz.
arada benimde kaçamaklarım olmuyor değil tabiBen dayanamayıp kola içiyorumlimonata meyve suyu soğuk çay ne bulursam buralar 42 derece
Abartmadan içsem sakıncası olmaz gibiBen ilk aylar tehlikeli diye hatırlıyorum.
soğuk kahve yapıyorum az kahve ve bol buz ile, hem sütte içmiş oluyorum, gene aynı şekilde kızılay ın bol mg lu sodasına limon sıkıp bol buz ile içiyorum sonra o buzları da yiyorum, bu ara buza fena takmış haldeyim, nar suyu ile ilgili de hiçbir fikrim yok maalesefBirşey sormak istiyorum kızlar size. Soğuk içecekler içmek istiyorum. Buzluğumda nar suyu var. Fakat narın hamilelikte sakıncalı olacağını okumuştum. İlk aylar için mi geçerli bilemiyorum. Sizce doğruluk payı var mıdır? Siz neler içiyorsunuz.
bel ağrısı bende de başladı. Çok şiddetli değil şimdilik. Karnımız büyüyor ağırlaşıyoruz. Galiba bunlar etkiliyor kuzum.2 gündür felaket bel ağrım var şu an ağlayabilirim bel ağrısından, üstelik dinlenme halindeyim
Bir tane de kesmez kiarada benimde kaçamaklarım olmuyor değil tabivicdan yapmadan içebileceğim birşeyler arayışındayım. Soda var en masum. Onuda günde bir tane içiyorum sonrası yok
Fikir için teşekkürler. soğuk filtre kahve demleyebilirim bendesoğuk kahve yapıyorum az kahve ve bol buz ile, hem sütte içmiş oluyorum, gene aynı şekilde kızılay ın bol mg lu sodasına limon sıkıp bol buz ile içiyorum sonra o buzları da yiyorum, bu ara buza fena takmış haldeyim, nar suyu ile ilgili de hiçbir fikrim yok maalesef
kesmiyor kesmiyor. yangınlardayım. Kan tahlilimde sodyum değerim düşük çıktı. Soda için kontenjan açıldı bendeBir tane de kesmez kien masum su var ha bir de karpuz.sulu sulu soğuk soğuk iyi gidiyor gidip gelip yiyorum
Minnoş ta içerde mutlu olmuşturYa gerçekten o içeride ben dışarıda yüzdüm sanki. konuştum hatta kızımla evet annecim bak annende senin gibi suyun içinde yüzüyor diye. Tarifsiz anlardan biriydi benim için.
Doktorumda yüzmeyi önerdi bu arada. Bol bol yüzebilirsin dedi. Hatta yüz dedi.
Yatarken otururken belini yastıkla destekle mutlaka boş kalmasın,o da ağrı yapıyor farkında olmadan2 gündür felaket bel ağrım var şu an ağlayabilirim bel ağrısından, üstelik dinlenme halindeyim
Yarasın afiyet şifa olsunkesmiyor kesmiyor. yangınlardayım. Kan tahlilimde sodyum değerim düşük çıktı. Soda için kontenjan açıldı bende
Igneli elden uyusturma kismi mi? Nasil yaniBen o kısmından değil de iğneli elden uyuşturma kısmından çok korkuyorum
Maşşallah canım çok sevindimKızlar kontrolden geldim.
32+2 idik bugün.
1 kere bahsetmiştim size bağırsak parlaklığı var denmişti detaylı usg zamanı onu yine sordum artık kaybolmuş çok şükür.
2.150gr, 45cm olmuş güzel kızım.
Dr bana sen farketmiyorsun ama yüzünde ödem var tansiyonuna bakalım dedi 10/6 çıktı her zaman ki tansiyonum idrarda istedi ödem için, sonuç h.sonuna denk geldiği için h.içine düşer sisteme bekleyemedim daha fazla acil sezaryenini bekledim çünkü.
Bebeğim baş gelişmiş senin sancın var gibi hissediyor musun dedi yok hissetmiyorum diyince bir nst yaptır dedi rahim uzunluğumda 39mm miş.
İlk kez nst ye girdim ekliyorum, bitiminde sancım var mı dedim hemşireye yok dedi. Bebeğimin kalp atışlarıyla yalnız kalmak çok iyi geldi ruhuma.
Çok şükür bugünede diyorum. Sağlıkla kucağımıza almamıza az kaldı prenses ve prenslerimizi.
Su,soda,limonata,ayran, meyve suyu olarak sadece caprisun içiyorum diğer markalara güvenmiyorum.Birşey sormak istiyorum kızlar size. Soğuk içecekler içmek istiyorum. Buzluğumda nar suyu var. Fakat narın hamilelikte sakıncalı olacağını okumuştum. İlk aylar için mi geçerli bilemiyorum. Sizce doğruluk payı var mıdır? Siz neler içiyorsunuz.
Geçmiş olsun bacak arana yastık koyup soluna uzanmayı denedin mi? Belinide destekle hatta bir şey koymadıysan.2 gündür felaket bel ağrım var şu an ağlayabilirim bel ağrısından, üstelik dinlenme halindeyim
evet aslında yatağımda hep fazladan yastığım var ama gece uyurken sürekli desteklemiyorum maalesef, bundan yapacamYatarken otururken belini yastıkla destekle mutlaka boş kalmasın,o da ağrı yapıyor farkında olmadan
çok teşekkür ederim, şu an öyle yaptım ama felaket bi ağrı tüm sırtım belim kalça eklemlerim hatta topuğuma kadar ağrım var desen yeridir, biraz esneme hareketleri yaptım ama bana mısın demedi, yastıkları kullanacağım sürekliGeçmiş olsun bacak arana yastık koyup soluna uzanmayı denedin mi? Belinide destekle hatta bir şey koymadıysan.
Belden uyusturmaIgneli elden uyusturma kismi mi? Nasil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?