2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Maşallah sancı gözükmüyor zamanında sağlıcakla gelsin prenses
Ben o kısmından değil de iğneli elden uyuşturma kısmından çok korkuyorum
korkulacak hiçbir şey yok hissedilmiyor bile rahat olun
Ben dayanamayıp kola içiyorum limonata meyve suyu soğuk çay ne bulursam buralar 42 derece

Ben ilk aylar tehlikeli diye hatırlıyorum.

soğuk kahve yapıyorum az kahve ve bol buz ile, hem sütte içmiş oluyorum, gene aynı şekilde kızılay ın bol mg lu sodasına limon sıkıp bol buz ile içiyorum sonra o buzları da yiyorum, bu ara buza fena takmış haldeyim, nar suyu ile ilgili de hiçbir fikrim yok maalesef

arada benimde kaçamaklarım olmuyor değil tabi vicdan yapmadan içebileceğim birşeyler arayışındayım. Soda var en masum. Onuda günde bir tane içiyorum sonrası yok
Bir tane de kesmez ki en masum su var ha bir de karpuz.sulu sulu soğuk soğuk iyi gidiyor gidip gelip yiyorum

Fikir için teşekkürler. soğuk filtre kahve demleyebilirim bende

Minnoş ta içerde mutlu olmuştur
Aynen doktorlar yüzmeyi öneriyor bel sırt ağrılarına iyi geliyor.

Maşşallah canım çok sevindim

Su,soda,limonata,ayran, meyve suyu olarak sadece caprisun içiyorum diğer markalara güvenmiyorum.
Kolayı çok nadir canım çok isterse bir çay bardağı içiyorum.
Nar suyu hakkında fikrim yok canım

Kızlar ben haftada 1 veya 2 haftada 1 ayrandan sodadan sıkılıp fanta kola meyve suyu içtiğimde oldu. Benimde alternatif olarak içtiklerimden soğuk süte az kahve veya nesquik var.

Yatarken otururken belini yastıkla destekle mutlaka boş kalmasın,o da ağrı yapıyor farkında olmadan
evet aslında yatağımda hep fazladan yastığım var ama gece uyurken sürekli desteklemiyorum maalesef, bundan yapacam
Geçmiş olsun bacak arana yastık koyup soluna uzanmayı denedin mi? Belinide destekle hatta bir şey koymadıysan.
çok teşekkür ederim, şu an öyle yaptım ama felaket bi ağrı tüm sırtım belim kalça eklemlerim hatta topuğuma kadar ağrım var desen yeridir, biraz esneme hareketleri yaptım ama bana mısın demedi, yastıkları kullanacağım sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…