- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
Endişelenme canım dr gide bilirsin demiş , git güzel güzel tatilin tadını çıkar benceHaftaya Antalya’ya tatile gidicez bir haftalığına.. çok önceden planlamıştık.. doktorumla bu hafta görüştüm sıkıntı yok gidebilirsin dedi. Bir problem risk olsa söylerdi.. inşallah sağlıkla gider gelirim
Maşallah size ve güzel minnoşunuzaKızlar kontrolden geldim.
32+2 idik bugün.
1 kere bahsetmiştim size bağırsak parlaklığı var denmişti detaylı usg zamanı onu yine sordum artık kaybolmuş çok şükür.
2.150gr, 45cm olmuş güzel kızım.
Dr bana sen farketmiyorsun ama yüzünde ödem var tansiyonuna bakalım dedi 10/6 çıktı her zaman ki tansiyonum idrarda istedi ödem için, sonuç h.sonuna denk geldiği için h.içine düşer sisteme bekleyemedim daha fazla acil sezaryenini bekledim çünkü.
Bebeğim baş gelişmiş senin sancın var gibi hissediyor musun dedi yok hissetmiyorum diyince bir nst yaptır dedi rahim uzunluğumda 39mm miş.
İlk kez nst ye girdim ekliyorum, bitiminde sancım var mı dedim hemşireye yok dedi. Bebeğimin kalp atışlarıyla yalnız kalmak çok iyi geldi ruhuma.
Çok şükür bugünede diyorum. Sağlıkla kucağımıza almamıza az kaldı prenses ve prenslerimizi.
evet canım Hamilton marka, pusette baby plus ve sadece 3.2 kg çok hafif geldi bana, çoğu travel sistem ile uyumluymuşHamilton mi o? Hangi marka pusetle uydu?Benim de gonlumde bir Hamilton yatiyor ama bilemedim travel sistemimiz var, araba degil ama pusetimiz agir diye aklim karisiyor.
Edit: pusetin markasini sonradan gordum, cok guzel takimlanmislar.
Bir de aldiklarinin arasinda beslenme sondasi yazan birsey gordum, nedir? Ne ise yariyor?
MaşallahKızlar kontrolden geldim.
32+2 idik bugün.
1 kere bahsetmiştim size bağırsak parlaklığı var denmişti detaylı usg zamanı onu yine sordum artık kaybolmuş çok şükür.
2.150gr, 45cm olmuş güzel kızım.
Dr bana sen farketmiyorsun ama yüzünde ödem var tansiyonuna bakalım dedi 10/6 çıktı her zaman ki tansiyonum idrarda istedi ödem için, sonuç h.sonuna denk geldiği için h.içine düşer sisteme bekleyemedim daha fazla acil sezaryenini bekledim çünkü.
Bebeğim baş gelişmiş senin sancın var gibi hissediyor musun dedi yok hissetmiyorum diyince bir nst yaptır dedi rahim uzunluğumda 39mm miş.
İlk kez nst ye girdim ekliyorum, bitiminde sancım var mı dedim hemşireye yok dedi. Bebeğimin kalp atışlarıyla yalnız kalmak çok iyi geldi ruhuma.
Çok şükür bugünede diyorum. Sağlıkla kucağımıza almamıza az kaldı prenses ve prenslerimizi.
aklına kötü şeyler getirme eğlenmene bak, sanada bebeğe de iyi gelecektir, sadece fazla sıcağa maruz kalma derimHaftaya Antalya’ya tatile gidicez bir haftalığına.. çok önceden planlamıştık.. doktorumla bu hafta görüştüm sıkıntı yok gidebilirsin dedi. Bir problem risk olsa söylerdi.. inşallah sağlıkla gider gelirim
Biz mutlu olunca hissediyorlar bence. Antalya’da yaşıyorum. Dün iş çıkışı denize gidelim dedim. Bu fikri aklıma getirdiğim andan itibaren sanki o da anlamış gibiydi. Bi hareketlenmeler sağa sola dönmeler falanHaftaya Antalya’ya tatile gidicez bir haftalığına.. çok önceden planlamıştık.. doktorumla bu hafta görüştüm sıkıntı yok gidebilirsin dedi. Bir problem risk olsa söylerdi.. inşallah sağlıkla gider gelirim
evet canım Hamilton marka, pusette baby plus ve sadece 3.2 kg çok hafif geldi bana, çoğu travel sistem ile uyumluymuş
beslenme sondası gibi bişey almadım ben neye diyorsun acaba
Canım beslenme sondası ben bunu aldım her ihtimale karşı aldım sütüm az olursa diyeBeslenme sondasi yazan bir ekran goruntusu vardi da, baskasinin fotosuydu o demek ki dikkat etmemisim.
Pusetin agir olmasi cok sorun yasatiyor zaten, icinde 3 kiloluk bebek varken dahi tasinamaz hale geliyor. Hafif birsey sectigin iyi olmus, gule gule eskitin :)
teşekkür ederimBeslenme sondasi yazan bir ekran goruntusu vardi da, baskasinin fotosuydu o demek ki dikkat etmemisim.
Pusetin agir olmasi cok sorun yasatiyor zaten, icinde 3 kiloluk bebek varken dahi tasinamaz hale geliyor. Hafif birsey sectigin iyi olmus, gule gule eskitin :)
Canım beslenme sondası ben bunu aldım her ihtimale karşı aldım sütüm az olursa diye
Ben baştan beri devam ettiğim doktorumun bıraktığım için o ne derdi bilmiyorum ama özelde gittiğim doktor direkt sezeryan dedi hatta tarihi söylemişti. Cunku tüp bebek dedi. Yasin 30 u gecmis kadınlar 30 dan sonra esnemez zor olur dedi. O sezeryan dedi. Velilerimden arkadaslarimdan duydugum bu doktor genelde sezeryan diyormus zaten.Ama ailemin olduğu yerdeki özel hastane doktoru 37.haftada gel kontrol ederiz direkt sezeryan demem dedi. O arkadaşlardan duyduğum kadarıyla daha çok normale yönlendiriyormus zaten. Yani ben o konuyu pek düşünmemiştim ama zaten normal doğuracak herhalde gerçi sezeryandan da korkuyorum
Ah inşallah canım benim evet baya etkileniyorlarmış ruh hallerimizdenEndişelenme canım dr gide bilirsin demiş , git güzel güzel tatilin tadını çıkar bencesitreste yapma bence senin mutluluğun bebişide mutlu edecektir
Aynen kesinlikle öğle sıcaklarını klima karşısında geçiririm. Havuzu önermiyoruz ama denize girebilirsin sakınca yok dedi doktoraklına kötü şeyler getirme eğlenmene bak, sanada bebeğe de iyi gelecektir, sadece fazla sıcağa maruz kalma derim
Oh ne iyi yapmışsınBiz mutlu olunca hissediyorlar bence. Antalya’da yaşıyorum. Dün iş çıkışı denize gidelim dedim. Bu fikri aklıma getirdiğim andan itibaren sanki o da anlamış gibiydi. Bi hareketlenmeler sağa sola dönmeler falan. Denize girdiğim anda da sanki hissetmiş gibi hareketlendi yavrum. Mis gibi bende serinledim çok iyi geldi hem ruhuma hem de bebeğime
Ya gerçekten o içeride ben dışarıda yüzdüm sanki. konuştum hatta kızımla evet annecim bak annende senin gibi suyun içinde yüzüyor diye. Tarifsiz anlardan biriydi benim için.Oh ne iyi yapmışsıngünü birlik bir kere gittim bende baya eşlik ediyor terlemeleriyle mutlu oluyorlar bence de su vücut ağırlığımı aldı öyle iyi gelmişti ki
Ben o kısmından değil de iğneli elden uyuşturma kısmından çok korkuyorumIlk kez gordum, bi arastirayim
Sezaryen beni de korkutuyor, ya iyilesemezsem, dikislerim atarsa diye tedirgin oluyorum. Dogum sirasinda sezaryene gecmek gerekirse diye de korkuyorum mesela...
Yüzmek bana da çok iyi geliyor dr tavsiye etmişti sabahları gitmeye çalışıyorum hem deniz temiz oluyor hem de sakin oluyor üzerine de bir kahvaltı yapınca misYa gerçekten o içeride ben dışarıda yüzdüm sanki. konuştum hatta kızımla evet annecim bak annende senin gibi suyun içinde yüzüyor diye. Tarifsiz anlardan biriydi benim için.
Doktorumda yüzmeyi önerdi bu arada. Bol bol yüzebilirsin dedi. Hatta yüz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?