Ne demek bebişinle iyi olun yeterkievet hemde çok feci ve buz küplerini önüme alıp alıp yiyorum, hemogram tahlilini 2 hafta önce yaptırdım sınırdaydı aslında ama benim buz sevdası evvelden varteşekkür ederim uyarın için
hazır değildim diyordum bu hızla hepimizden önce hazırlanmış olacaksın. sağlıkla huzurla mutlulukla kullanınAnacığım show yaptı bir makina daha dönüyor kafayı yicem galiba. Alışveriş yaparken dahil ağlamaktan canım çıktı hala ağlıyorumAllah’ım sağlıkla kullanmayı nasip etsin
Canım bende öyleyim çok akıntım var nereden anladı mantar olduğunu ? Bu arada ilacı bilmiyorum kullanmadımKızlar mantar için Canditon kullanan var mı aranızda? Benim çok akıntım vardı su gibi hatta bi ara amniyon mu diye korkmuştum doktor bu kontrolde söyledşm mantar olmuşsun dedi bu ilacı verdi 5 kere fitil. Bugün aldık ama kullanan oldu mu hiç
sürekli aklımda napıyordur şimdi nasıldır diye.Dün gece haberi okur okumaz kitlendim kaldim, ne elim tuttu ne ayağim. Allahim en güzel sabirla sabretmeyi nasip etsin güzel arkadasimiza ve ailesine.. icimden hicc yazmak gelmedi ama bi an dilimden duamdan düşürmedim..
Bende sabah bulanti kusma ile kalktim, gün boyu önce kendi doktoruma gittim ordan özel hastaneye kan icin gönderdi, sonuc cikinca serum yedim tekrar nst istedi filan, günüm hastaneyle geçti, çok şükür iyi gibiyim. Ortalikta bulanti,ishal,kusma salgini varmis, hamdolsun ben kusma ve bulanti ile atlattim gibi
Amin canım güle güle sağlıkla giydir hepsiniAnacığım show yaptı bir makina daha dönüyor kafayı yicem galiba. Alışveriş yaparken dahil ağlamaktan canım çıktı hala ağlıyorumAllah’ım sağlıkla kullanmayı nasip etsin
Canım geçmiş olsun çok dikkat et yoğurt iyi gelir diye biliyorum yoğurt ye bulantına midenede ağır gelmezDün gece haberi okur okumaz kitlendim kaldim, ne elim tuttu ne ayağim. Allahim en güzel sabirla sabretmeyi nasip etsin güzel arkadasimiza ve ailesine.. icimden hicc yazmak gelmedi ama bi an dilimden duamdan düşürmedim..
Bende sabah bulanti kusma ile kalktim, gün boyu önce kendi doktoruma gittim ordan özel hastaneye kan icin gönderdi, sonuc cikinca serum yedim tekrar nst istedi filan, günüm hastaneyle geçti, çok şükür iyi gibiyim. Ortalikta bulanti,ishal,kusma salgini varmis, hamdolsun ben kusma ve bulanti ile atlattim gibi
sürekli aklımda napıyordur şimdi nasıldır diye.
size de çok geçmiş olsun.
Amin canım İnşaAllahİnşallah olmaz , inşallah kızın da beneğin doğana kadar sağlığına kavuşur
Sagol arkadasim, simdi daha iyigim yerim yinedeCanım geçmiş olsun çok dikkat et yoğurt iyi gelir diye biliyorum yoğurt ye bulantına midenede ağır gelmez
Çok şükür , yazın hep oluyor bu tür hastalıklar , inşallah daha da iyi olursunSagol arkadasim, simdi daha iyigim yerim yinede
Ben de öyleyim gerçekten hala atlamadım, onu düşünemiyorum. Dua ediyorum onun için hep. Biran önce atlatsın bu süreci diye. Sanki çok yakınımı kaybetmiş gibiyim o kadar üzüldüm. Uyku bile doğru dürüst uyuyamadım. Eminim ki çok kısa zamanda çok güzel şeyler yaşayacak. Ödediği bu diyetin mükafatı yakın buna çok eminimDün gece haberi okur okumaz kitlendim kaldim, ne elim tuttu ne ayağim. Allahim en güzel sabirla sabretmeyi nasip etsin güzel arkadasimiza ve ailesine.. icimden hicc yazmak gelmedi ama bi an dilimden duamdan düşürmedim..
Evet çok gerekli aspiratörler serum içinde normal eczaneden serum fizyolojik alabilirsiniz daha ekonomik oluyor drlar da tavsiye ediyor ben kızımda çok kullandım. BiKizlar ek olarak, kimsenin alisveris listesinde goremedigim icin yaziyorum, bebintolar dogmadan edinin diye...
Burun temizleme aspiratoru ve serum fizyolojik.
Aspiratoru otribebe marka bulursunuz muhtemelen, cunku piyasayi ele gecirmis durumdalar, otribebenim yedek uclari cok pahalandi ve cogu zaman bulunmuyor, alvita marka yedek uclar otriye uyumlu.
Serum fizyolojik icin de yine alvita markanin tupleri kolay sıkılıyor ve baslari geri kapatilabildigi icin cok uzun sure gidiyor.
Evet çok gerekli aspiratörler serum içinde normal eczaneden serum fizyolojik alabilirsiniz daha ekonomik oluyor drlar da tavsiye ediyor ben kızımda çok kullandım. Bi
Evet canım hani damardan takılıyor ya serum poşeti onlardan 100 ml 250 ml alıyordum birde enjektör aldım ucunda silikon olanlardan büyüdükten sonra çok işime yaradı. Ha birde küçük küçük paketli toz şeklinde olanlar var onlarda çok iyi kaynamış soğumuş suya katılıyor o dediğim enjektörle sıkıyorum burnuna tabi biraz büyüdükten sonra kullandım ben bunu küçük bebeklerde olur mu bilmiyorum multisinüs adı internette satılıyorNormal serum fizyolojik de mi varmis, bak ben bunu bilmiyordum. Bebeklere uygunu bu diye en bastan alvita sattilar bana,
Çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine ve ogluşlarına son zamanlarımızı güzel geçirelim bizim sağlıklı olmamız gerek bebişlerimiz içinDün gece haberi okur okumaz kitlendim kaldim, ne elim tuttu ne ayağim. Allahim en güzel sabirla sabretmeyi nasip etsin güzel arkadasimiza ve ailesine.. icimden hicc yazmak gelmedi ama bi an dilimden duamdan düşürmedim..
Valla söyledim direk öyle dedi su gibi dedim bir de çok kremsi filan olmuyor bazen oluyor da genelde çiş yapmış gibiCanım bende öyleyim çok akıntım var nereden anladı mantar olduğunu ? Bu arada ilacı bilmiyorum kullanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?