2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Banada bol su dedi içiyorum ama mantarı söylemedi , benimde hep külot ıslak ya sürekli değişiyorum ama 1 saat giymeden yine sırılsıklam ama suyuma hep bakıyor ve normal diyor

Banada bol su dedi içiyorum ama mantarı söylemedi , benimde hep külot ıslak ya sürekli değişiyorum ama 1 saat giymeden yine sırılsıklam ama suyuma hep bakıyor ve normal diyor
Senin de mantardır belki csnım. Bende kaşıntı vs hiç yok o yüzden mantar diye düşünmemiştim ama demek ki bu da bir çeşidi :s

Senin de mantardır belki csnım. Bende kaşıntı vs hiç yok o yüzden mantar diye düşünmemiştim ama demek ki bu da bir çeşidi :s
Bendede yok kaşıntı sadece su gibi akıntı var p.tesi tekrar söyleyim bakiyim ne diyecek , benimki sadece idrar kültürüne yazıyor yada idrar oda temiz çıkıyor bişey yok diyor o yüzden

Ben de bugün tam 31+0; iki doktorla yapıyorum takibi henüz karar veremediğim için doğum yapacağım yere

İki doktorun ultrasonları arasında 300 gram ve 3 cm boy farkı var ve aradaki fark 3 gün ki bugün gittiğimde daha küçük çıktı.

O yüzden bu minör şeyler bence önemli değil. Cihaza göre değişiklik gösterebiliyor.

Bu arada kızlar uygulamada 1780gr yazıyo bebişede benim dün 1650 gr çıktı sizlerin nasıl çıkıyo bebişlerin kilosu ultrasonda Dr normal dedi ama kafam karıştı
Beden gelişimi haftasıyla uyumlu ise ve dr sana ayrıca bir şey demiyorsa eğer uygulamalarda yazan ortalama kilolara takılma. Çünkü onlarda da farklı kglar belirtiliyor.
Islaklık nasıl oluyor damlama şeklinde mi? Çünkü akıntı ve sıcaklarda terleme sebebiylede iç çamaşırlarımız ıslanıyor.

Of dün gece çok korkulu panikli bir an yaşadım kızlar. İki göğsümün tam ortası, midemin üzerinde bir bölüm yani bozuk para büyüklüğünde bir alan. Offf birden deli gibi acımaya başladı ne olduğunu şaşırdım ah ah diye bağırıyorum eşim panik bende anlamadım. Sonra bikaç dk ya geçti.
Ağrı olmadan önce uyandığımda sırt üstü dönmüş buldum kendimi normalde hep yan yatarım acaba pozisyondan mı baskı oldu ne oldu anlamadım
Salı kontrolüm var doktora sorucam
Bu arada nickimi değiştim kertenkelebekimdi sıkıldım ondan profil resminide güncelledim yeni biri sanmayın arklar

Ben de ne kadar sola yatarak uyusam da gece sırt üstü ya da sağa dönmüş buluyorum kendimi hemen sola dönüyorum.. sırt üstü yatmaktan olmuş olabilir nefesim daralıyor gibi geliyor sırt üstü yatınca

Geçmiş olsun bende kendimi yastıkla desteklediğim halde nasıl başarıyorsam sırtüstü uyanıp kendimi düzelttiğim oluyor

Geçmiş olsun bende kendimi yastıkla desteklediğim halde nasıl başarıyorsam sırtüstü uyanıp kendimi düzelttiğim oluyor
Daha önce de sırtüstü dönmüş olarak yakaladım kendimi birkaç kere ama böyle sancılı ilk defa oldu. Hayır normalde asla sırt üstü yatmam, bu hamilelikte yatmamak gerekiyor ya inat gibi uykumda dönmüş buluyorum kendimi hayret bişey

Evet terlemede ola bilir valla bazen damla damla bezen daha fazla bazende nemli oluyor ama hep ıslak

Canım sırt üstü uyumuşsun belki midene falan baskı yapmış ama dr söyle , Ahaha bende yeni biri sandım

Geçen hafta bende ıslaklık var diye gittiğimde fitil verdi. Enfeksiyon vardır diye. Ben kullanmadım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…