Kaç haftalıktın canımBu arada kızlar uygulamada 1780gr yazıyo bebişede benim dün 1650 gr çıktı sizlerin nasıl çıkıyo bebişlerin kilosu ultrasonda Dr normal dedi ama kafam karıştı
Banada bol su dedi içiyorum ama mantarı söylemedi , benimde hep külot ıslak ya sürekli değişiyorum ama 1 saat giymeden yine sırılsıklamValla söyledim direk öyle dedi su gibi dedim bir de çok kremsi filan olmuyor bazen oluyor da genelde çiş yapmış gibibazen çok bazen az değişiyor. Bir de çok su iç dei. Ki zatem 3 litre içerim daha ne içeceksem
Öğlen annem geldi gittik tekte aldık vallahi bir iki eksik kaldı onu da bu hafta halledeceğim inşallahhazır değildim diyordum bu hızla hepimizden önce hazırlanmış olacaksın. sağlıkla huzurla mutlulukla kullanın
Senin de mantardır belki csnım. Bende kaşıntı vs hiç yok o yüzden mantar diye düşünmemiştim ama demek ki bu da bir çeşidi :sBanada bol su dedi içiyorum ama mantarı söylemedi , benimde hep külot ıslak ya sürekli değişiyorum ama 1 saat giymeden yine sırılsıklamama suyuma hep bakıyor ve normal diyor
Bendede yok kaşıntı sadece su gibi akıntı var p.tesi tekrar söyleyim bakiyim ne diyecek , benimki sadece idrar kültürüne yazıyor yada idrar oda temiz çıkıyor bişey yok diyor o yüzdenSenin de mantardır belki csnım. Bende kaşıntı vs hiç yok o yüzden mantar diye düşünmemiştim ama demek ki bu da bir çeşidi :s
Bugün tam 32+0Kaç haftalıktın canım
Ben de bugün tam 31+0; iki doktorla yapıyorum takibi henüz karar veremediğim için doğum yapacağım yereBugün tam 32+0
Tesekkür ederim canim benim.Çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine ve ogluşlarına son zamanlarımızı güzel geçirelim bizim sağlıklı olmamız gerek bebişlerimiz için
Beden gelişimi haftasıyla uyumlu ise ve dr sana ayrıca bir şey demiyorsa eğer uygulamalarda yazan ortalama kilolara takılma. Çünkü onlarda da farklı kglar belirtiliyor.Bu arada kızlar uygulamada 1780gr yazıyo bebişede benim dün 1650 gr çıktı sizlerin nasıl çıkıyo bebişlerin kilosu ultrasonda Dr normal dedi ama kafam karıştı
Islaklık nasıl oluyor damlama şeklinde mi? Çünkü akıntı ve sıcaklarda terleme sebebiylede iç çamaşırlarımız ıslanıyor.Banada bol su dedi içiyorum ama mantarı söylemedi , benimde hep külot ıslak ya sürekli değişiyorum ama 1 saat giymeden yine sırılsıklamama suyuma hep bakıyor ve normal diyor
Saol canım benimEkledim annesi adıyla yaşasın minik çok güzel adı var
Ben de ne kadar sola yatarak uyusam da gece sırt üstü ya da sağa dönmüş buluyorum kendimi hemen sola dönüyorum.. sırt üstü yatmaktan olmuş olabilir nefesim daralıyor gibi geliyor sırt üstü yatıncaOf dün gece çok korkulu panikli bir an yaşadım kızlar. İki göğsümün tam ortası, midemin üzerinde bir bölüm yani bozuk para büyüklüğünde bir alan. Offf birden deli gibi acımaya başladı ne olduğunu şaşırdım ah ah diye bağırıyorum eşim panik bende anlamadım. Sonra bikaç dk ya geçti.
Ağrı olmadan önce uyandığımda sırt üstü dönmüş buldum kendimi normalde hep yan yatarım acaba pozisyondan mı baskı oldu ne oldu anlamadım
Salı kontrolüm var doktora sorucam
Bu arada nickimi değiştim kertenkelebekimdi sıkıldım ondan profil resminide güncelledim yeni biri sanmayın arklar
Geçmiş olsun bende kendimi yastıkla desteklediğim halde nasıl başarıyorsam sırtüstü uyanıp kendimi düzelttiğim oluyorOf dün gece çok korkulu panikli bir an yaşadım kızlar. İki göğsümün tam ortası, midemin üzerinde bir bölüm yani bozuk para büyüklüğünde bir alan. Offf birden deli gibi acımaya başladı ne olduğunu şaşırdım ah ah diye bağırıyorum eşim panik bende anlamadım. Sonra bikaç dk ya geçti.
Ağrı olmadan önce uyandığımda sırt üstü dönmüş buldum kendimi normalde hep yan yatarım acaba pozisyondan mı baskı oldu ne oldu anlamadım
Bu arada nickimi değiştim kertenkelebekimdi sıkıldım ondan profil resminide güncelledim yeni biri sanmayın arklar
Daha önce de sırtüstü dönmüş olarak yakaladım kendimi birkaç kere ama böyle sancılı ilk defa oldu. Hayır normalde asla sırt üstü yatmam, bu hamilelikte yatmamak gerekiyor ya inat gibi uykumda dönmüş buluyorum kendimi hayret bişeyGeçmiş olsun bende kendimi yastıkla desteklediğim halde nasıl başarıyorsam sırtüstü uyanıp kendimi düzelttiğim oluyor
Evet terlemede ola bilir valla bazen damla damla bezen daha fazla bazende nemli oluyorBeden gelişimi haftasıyla uyumlu ise ve dr sana ayrıca bir şey demiyorsa eğer uygulamalarda yazan ortalama kilolara takılma. Çünkü onlarda da farklı kglar belirtiliyor.
Islaklık nasıl oluyor damlama şeklinde mi? Çünkü akıntı ve sıcaklarda terleme sebebiylede iç çamaşırlarımız ıslanıyor.
Canım sırt üstü uyumuşsun belki midene falan baskı yapmışOf dün gece çok korkulu panikli bir an yaşadım kızlar. İki göğsümün tam ortası, midemin üzerinde bir bölüm yani bozuk para büyüklüğünde bir alan. Offf birden deli gibi acımaya başladı ne olduğunu şaşırdım ah ah diye bağırıyorum eşim panik bende anlamadım. Sonra bikaç dk ya geçti.
Günaydın canımGünaydın güzel Anneler
Geçen hafta bende ıslaklık var diye gittiğimde fitil verdi. Enfeksiyon vardır diye. Ben kullanmadım amaKızlar mantar için Canditon kullanan var mı aranızda? Benim çok akıntım vardı su gibi hatta bi ara amniyon mu diye korkmuştum doktor bu kontrolde söyledşm mantar olmuşsun dedi bu ilacı verdi 5 kere fitil. Bugün aldık ama kullanan oldu mu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?