2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet terlemede ola bilir valla bazen damla damla bezen daha fazla bazende nemli oluyor ama hep ıslak
Benim doktor mantar dedi benim de hep ıslak geçmiyorda tedaviyle sıcaklarla da artıyor. İdrar yolu enfeksiyonu da yapar bir yerden sonra dikkat edin. Ben bir aydır kurtulamadım hala da hem mantar hem idrar yolu enfeksiyonum var.

Ben karadut özü sipariş verdim çok az Özden koyuyosun su buz çok iyi oluyormuş. Maden suyu ile tüketen de varr. Daha denemedim ama deneyen herkes aşırı tavsiye etmiş. Gelsin güncellerim yorumumu hamilelikte bir sakıncası yokmuş hatta çok faydalı diyorlar. Emziren annelere falan da tavsiye ediyorlar.

Linkini bıraktım canımm 2. Ürün 1 tl şu anda

Ben hareketlerine dikkat ediyorum hem solda hem sağ da aynı , bi değişiklik yok o yüzden iki tarafada uyuyorum , tek taraf uyuduğumda kalçam ağrıyor
Aynen bende :) hatta sırt üstü de yatıyorum o zaman da sol taraftan belimin altında hamile yastığı koyuyorum hafif yamuk oluyorum öyle de yatıyorum. Doktor öyle de yapabilirsin demişti

Benim doktor mantar dedi benim de hep ıslak geçmiyorda tedaviyle sıcaklarla da artıyor. İdrar yolu enfeksiyonu da yapar bir yerden sonra dikkat edin. Ben bir aydır kurtulamadım hala da hem mantar hem idrar yolu enfeksiyonum var.
İdrar yolu enfeksiyonu olmamak için hem çok su içiyorum hem sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum, inşallah bişey olmaz yarın dr söyleyim bakim ne diyecek

evet bu çok güzel olur şimdiden afiyet olsun

Aynen bende :) hatta sırt üstü de yatıyorum o zaman da sol taraftan belimin altında hamile yastığı koyuyorum hafif yamuk oluyorum öyle de yatıyorum. Doktor öyle de yapabilirsin demişti
Aynen öylede uyulur zaten karnın hafif eğimli olsa yetermiş , bende 2 gündür bazen öyle uyuyorum sırtıma ve karnımın altına destek koyuyorum sırt üstü gibi bi pozisyon oluyor biraz sırtım rahatlıyor en azından

İdrar yolu enfeksiyonu olmamak için hem çok su içiyorum hem sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum, inşallah bişey olmaz yarın dr söyleyim bakim ne diyecek
Siz önleminizi alında gerisine yapacak bişey yok ama mantara baksın mutlaka idrar yolu enfeksiyonuna bir yakalanınca peşini bırakmıyo insanın 2 kutu antibiyotik kullandım yine de var aman dikkat edin. Şimdiye kadar olmadıysa çok iyi. Sadece mantar için pek tedavi uygulamıyorlar tehlikesi olmadığı için. O yüzden önemsememiş olabilir.

Kızlar günaydınn beni sanırım klima çarptı öksürük boğaz ağrısı baş ağrısı şeklinde semptomlarım var dünden beri. Bana önerebileceğiniz doğal şeyler var mı? Doktora gitsem antibiyotik verecek daha önceden 2 kere antibiyotik kullandım zaten 3. Kullanmak istemiyorum artık
Daha önce benim gibi olup doğal şeylerle toparlayan var mı

Ben akşam kullandım. Bakalım 5 gün kullancam bitsin bu işkence
Canım ben idrar yolları enfeksiyonu oluyordum sık sık, nioli yağını keşfettim iç çamaşırıma 1 2 damla damlatıyorum. Yaklaşık 2 3 haftadır kullanıyorum. Akıntı koku yanma hiçbirşey yok çok şükür. Ben aile hekimliğinde benimle ilgilenen ebe hemşireme sordum kullanabilirsin dedi, internetteki yorumlardada doktor tavsiyesiyle kullanıp memnun kalan çok hamile var. İstersen bir araştır, doktorunada danışırsın. Ben doktoruma sormayı unutmuştum, sen danışırsan benide bilgilendirirsen çok sevinirim çok geçmiş olsun

2 defa antibiyotik kullanmışsın bağışıklığın düşük demekki , bol c vitamini ve d vitamini al, ılık suya bal limonda karıştırıp içebilirsin geçmiş olsun

Bende vajinal mantar enfeksiyonu var, aynı şekilde araştırdığımda nioli yağını okumuştum. Doktoruma sorduğumda; hastalarına tavsiye ettiğini faydalı olduğunu ancak, hamilelerdeki etkisinin bilimsel olarak zarar verip/vermediği kanıtlanmadığı için önermiyorum bitkisel şeyleri de demişti. Size fayda sağlamış ne güzel ama ben doktor böyle söyleyince kullanmaya cesaret edemedim halâ daha çekiyorum akıntıyı, enfeksiyonu

doğal yağlarla ilgilenen birçok biyolog ve kendi yaşadığım kötü deneyimlerden sonra hamilelikte ve bebeğinizde belirli bir yaşa kadar asla kullanılmaması gereken bir yağ imiş. Bir önceki hamileliğimi mantar enfeksiyonu sayesinde öğrenmiştim, ne akılsa eczaneden krem alırken bu yağı da aldım eczacı önermişti. Çokta iyi gelmişti ama sonra düşükle sonuçlanan bir hamileliğim oldu. Doktorum Tabii ki tek sebep bu değil demişti ama bana çok kızmıştı. Bence dikkatli olmakta fayda var. Yağlar her zaman masum olmuyor maalesef. Instagram dan prema.ve.onun.anneligi ni bu konu için takip ediyorum ben. Herkese öneririm. Kullanılabilir ve kullanılması sakıncalı şeylerin listeleri var biraz kurcalamak lazım profili

Bizim de bugün kimliğimiz geldi, bebeğinizin adını Aybars koyduk isim konusunda çok kararsızdık ta ki bebişim sabırsızlanıp dünyaya gelene kadar. Doğum yaptığım gecenin sabahı eşim oğlumuzun adı Aybars olsun, yüzü ay gibi parlasın, pars gibi de gücü kuvveti olsun ki oğlum ona kavuşalım dedi o şekilde Aybars ismine karar verdik bi anda bugün de kimliği gelince yine bit duygusallık çöktü bana ama bu günler geçecek biliyorum bi an önce oğluma sağlıklı, sıhhatli olarak kavuşmak için her an dua ediyorum geçen gün bebeğini kaybeden arkadaşımızı gördüm grupta ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemedim. O an aklıma hastaneye yattığımda doktorların suyun az bekleyeceğiz, bu sürede bebeğin kalbi durabilir, enfeksiyon olabilir bebeği kaybedebiliriz dediği an canlandı gözümde. Doktor bunu dediği an neden bekliyoruz o zaman doğum yapayım küvezde yaşama ihtimali olsun bebeğimin dedim doktor şimdilik buna gerek yok demişti. Ama bebeğim beni anladı ve o gece dünyaya gelmeye karar verdi. Düşünüyorum da belki de böylesi en doğrusuydu hayırlı olan buydu benim için belki de Allahım beni evladım ile kavuşturdu ayy ne çok içimi döktüm şu an, asıl yazma amacım oğluşumun adını söylemekti

Adıyla yaşasın Aybars. En karanlıkta bile ay gibi parlasın oğluşunuz

Evet ola bilir , ben şimdiye kadar İdrar enfeksiyonu olmadım , ama hamilelikten önce sürekli idrar enfeksiyonum vardı , çok şükür ama tutmadım hamilelikte , inşallah bu kısa zamanıda sorunsuz atlatalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…