2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim hep önerdiğim şey boğazının yumuşaması ve kendinin biraz rahatlaman için sıcak süt ve bal iyi gelir yada tuz gargarası yap iyi geliyor bunlar bana başka şuan aklıma gelmiyor çorba yap evde iç

Ben sizi kacirmisim, kac haftalik dogmustu minnos? Adiyla yasasin, guzel gunler görsün insallah :)

Maşallah canım benim , inşallah en kısa zamanda oğlunu evine götürürsün allah en kısa zamanda senle aybarsını birbirinize kavuştursun

Evet çok küçük miniğim, yolumuz uzun şu an küvezde ama bir sağlık problemi ile şimdilik karşılaşmadık umarım bu şekilde devam eder bi an önce kucağıma alırım bebeğimi

Premature bebekler guclu, dirayetli olurlar, sizinki de kendini kurtaracaktir eminim, :) tez vakitte saglikla evine kavusur insallah, guclu olun, guclu olsun

Ya kızlar benm aklımdan sheismaya çıkmıyor. Hep onu düşünüyorum. Bugün eski mesajlarını okumak istedim. Bebek vefatından bir gün önce enfeksiyonu varmış yanma filan çekiyormuş. Acaba o enfeksiyon mu bebeğe zarar verdi. Gerçi böyle durumlarda çok kaderciyim. Dogacak bebek her türlü doğuyor bu inanıştayım

Evet canım büyük ihtimal enfeksiyon bebeğe zarar vermiştir , çünkü ben okudum bebeğin ölüm sebeplerinden aminyom sıvısına karışmış enfeksiyon ola bilir , ama bilemiyoruz ki , bazen enfeksiyonlar hiç belli olmuyor , Allah herkesi sağlıkla bebeğine kavuştursun arkadaşımızada sabır ve güç versin ve en kısa zamanda Allahım sağlıklı bi bebekle kucağını doldursun

Ben dün kontrole giderken bebeğini kaybettiği günle aynı gündeydim öyle derin şeyler düşündüm ki... Bu haftaya kadar gelmiş bir bebeğin neyinde sorun vardı da kalbi durdu? Bayramda devlet hastanesinde doğumhaneye aldılar sıkıntı çektirdiler oradakileri Allaha havale ediyorum eğer ki ihmal veya yanlış bir şey yapıldıysa, sonra kendi drunada sordu bir şey olsa söylerdi ama bilemiyoruz ki... Okudum bu haftalarda bebek kayıpları neden olur diye aklım almadı hiç birini, kendide belki şuan bile hala açıklama alamadı. O gece çoğumuz uykusuz kaldık üzüntüden. Hiç unutmiycaz belki çünkü aniden oldu ve etkilenmemek elde değil. Bebeklerimizi üzüyor muyuz bu şekilde bilemiyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun gerçekten. Düşüncesi dahi beni mahvediyor...

bende öyle düşündüm, ya da yaşadığı şey ağrı falan enfeksiyondan mı değildi off çok zor, Allah yardımcısı olsun

Sevgili anne adaylari, aranizda magnezyum kullanan var mi? Ne gerekcelerle basladiniz?

Benim eski dogumumdan kalma pelvik taban agrim oluyor kimi zaman, bu agri icin magnezyum istemeli miyim sizce?

Sadece cok yorulunca oldugu icin ustune dusup ilac almak istememistim acikcasi ama agirlastikca agri da siklasmaya basladi...

Magnezyum ilaç değil takviyedir güvenle kullanabilirsiniz ki çoğu gebe kullanıyor. Ben 23 haftadan itibaren kullanıyorum şu an 29 haftalığım.

Adıyla yaşasın kuzum şuan nasıl durumu kilo alımı falan ne zaman çıkaracaksınız eve belli Bi gün verdiler mi

Bende yanlış hatırlamıyorsam 12. Haftadan beri doktorum yazdığı için magosit kullanıyorum günde 1 tane

Adıyla yaşasın kuzum şuan nasıl durumu kilo alımı falan ne zaman çıkaracaksınız eve belli Bi gün verdiler mi
Kilo alımı şu an içim güzel gidiyor canım benim, ilk hafta doğduktan sonra bi 50 gr vermişti ama sonra hep aldı, çıkarmak için doktorlar bir süre veremiyor maalesef canım çünkü hala ciğerleri tam gelişmediği içim hava desteği almaya devam ediyor. Ben açıkçası anne karnındaki süreyi küvezde tamamlar şeklinde hazırladım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…