Benim hep önerdiğim şey boğazının yumuşaması ve kendinin biraz rahatlaman için sıcak süt ve bal iyi gelir yada tuz gargarası yap iyi geliyor bunlar bana başka şuan aklıma gelmiyor çorba yap evde içKızlar günaydınnbeni sanırım klima çarptı öksürük boğaz ağrısı baş ağrısı şeklinde semptomlarım var dünden beri. Bana önerebileceğiniz doğal şeyler var mı? Doktora gitsem antibiyotik verecek daha önceden 2 kere antibiyotik kullandım zaten 3. Kullanmak istemiyorum artık
Daha önce benim gibi olup doğal şeylerle toparlayan var mı
Bizim de bugün kimliğimiz geldi, bebeğinizin adını Aybars koydukisim konusunda çok kararsızdık ta ki bebişim sabırsızlanıp dünyaya gelene kadar. Doğum yaptığım gecenin sabahı eşim oğlumuzun adı Aybars olsun, yüzü ay gibi parlasın, pars gibi de gücü kuvveti olsun ki oğlum ona kavuşalım dedi o şekilde Aybars ismine karar verdik bi anda bugün de kimliği gelince yine bit duygusallık çöktü bana ama bu günler geçecek biliyorum bi an önce oğluma sağlıklı, sıhhatli olarak kavuşmak için her an dua ediyorum geçen gün bebeğini kaybeden arkadaşımızı gördüm grupta ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemedim. O an aklıma hastaneye yattığımda doktorların suyun az bekleyeceğiz, bu sürede bebeğin kalbi durabilir, enfeksiyon olabilir bebeği kaybedebiliriz dediği an canlandı gözümde. Doktor bunu dediği an neden bekliyoruz o zaman doğum yapayım küvezde yaşama ihtimali olsun bebeğimin dedim doktor şimdilik buna gerek yok demişti. Ama bebeğim beni anladı ve o gece dünyaya gelmeye karar verdi. Düşünüyorum da belki de böylesi en doğrusuydu hayırlı olan buydu benim için belki de Allahım beni evladım ile kavuşturdu ayy ne çok içimi döktüm şu an, asıl yazma amacım oğluşumun adını söylemekti
28 haftalık doğdu miniğim, amin inşallah çok teşekkürlerBen sizi kacirmisim, kac haftalik dogmustu minnos? Adiyla yasasin, guzel gunler görsün insallah :)
Maşallah canım benim , inşallah en kısa zamanda oğlunu evine götürürsün allah en kısa zamanda senle aybarsını birbirinize kavuştursunBizim de bugün kimliğimiz geldi, bebeğinizin adını Aybars koydukisim konusunda çok kararsızdık ta ki bebişim sabırsızlanıp dünyaya gelene kadar. Doğum yaptığım gecenin sabahı eşim oğlumuzun adı Aybars olsun, yüzü ay gibi parlasın, pars gibi de gücü kuvveti olsun ki oğlum ona kavuşalım dedi o şekilde Aybars ismine karar verdik bi anda bugün de kimliği gelince yine bit duygusallık çöktü bana ama bu günler geçecek biliyorum bi an önce oğluma sağlıklı, sıhhatli olarak kavuşmak için her an dua ediyorum geçen gün bebeğini kaybeden arkadaşımızı gördüm grupta ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemedim. O an aklıma hastaneye yattığımda doktorların suyun az bekleyeceğiz, bu sürede bebeğin kalbi durabilir, enfeksiyon olabilir bebeği kaybedebiliriz dediği an canlandı gözümde. Doktor bunu dediği an neden bekliyoruz o zaman doğum yapayım küvezde yaşama ihtimali olsun bebeğimin dedim doktor şimdilik buna gerek yok demişti. Ama bebeğim beni anladı ve o gece dünyaya gelmeye karar verdi. Düşünüyorum da belki de böylesi en doğrusuydu hayırlı olan buydu benim için belki de Allahım beni evladım ile kavuşturdu ayy ne çok içimi döktüm şu an, asıl yazma amacım oğluşumun adını söylemekti
Amin inşallah canım benimMaşallah canım benim , inşallah en kısa zamanda oğlunu evine götürürsün allah en kısa zamanda senle aybarsını birbirinize kavuştursun
28 haftalık doğdu miniğim, amin inşallah çok teşekkürler
Evet çok küçük miniğim, yolumuz uzun şu an küvezde ama bir sağlık problemi ile şimdilik karşılaşmadık umarım bu şekilde devam eder bi an önce kucağıma alırım bebeğimiAy kuzum cok kucukmus yahu, hersey yolundadir umarim.
Evet çok küçük miniğim, yolumuz uzun şu an küvezde ama bir sağlık problemi ile şimdilik karşılaşmadık umarım bu şekilde devam eder bi an önce kucağıma alırım bebeğimi
Evet canım büyük ihtimal enfeksiyon bebeğe zarar vermiştir , çünkü ben okudum bebeğin ölüm sebeplerinden aminyom sıvısına karışmış enfeksiyon ola bilir , ama bilemiyoruz ki , bazen enfeksiyonlar hiç belli olmuyor , Allah herkesi sağlıkla bebeğine kavuştursun arkadaşımızada sabır ve güç versin ve en kısa zamanda Allahım sağlıklı bi bebekle kucağını doldursunYa kızlar benm aklımdansheismaya çıkmıyor. Hep onu düşünüyorum. Bugün eski mesajlarını okumak istedim. Bebek vefatından bir gün önce enfeksiyonu varmış yanma filan çekiyormuş. Acaba o enfeksiyon mu bebeğe zarar verdi. Gerçi böyle durumlarda çok kaderciyim. Dogacak bebek her türlü doğuyor bu inanıştayım
Ben dün kontrole giderken bebeğini kaybettiği günle aynı gündeydim öyle derin şeyler düşündüm ki... Bu haftaya kadar gelmiş bir bebeğin neyinde sorun vardı da kalbi durdu? Bayramda devlet hastanesinde doğumhaneye aldılar sıkıntı çektirdiler oradakileri Allaha havale ediyorum eğer ki ihmal veya yanlış bir şey yapıldıysa, sonra kendi drunada sordu bir şey olsa söylerdi ama bilemiyoruz ki... Okudum bu haftalarda bebek kayıpları neden olur diye aklım almadı hiç birini, kendide belki şuan bile hala açıklama alamadı. O gece çoğumuz uykusuz kaldık üzüntüden. Hiç unutmiycaz belki çünkü aniden oldu ve etkilenmemek elde değil. Bebeklerimizi üzüyor muyuz bu şekilde bilemiyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun gerçekten. Düşüncesi dahi beni mahvediyor...Ya kızlar benm aklımdansheismaya çıkmıyor. Hep onu düşünüyorum. Bugün eski mesajlarını okumak istedim. Bebek vefatından bir gün önce enfeksiyonu varmış yanma filan çekiyormuş. Acaba o enfeksiyon mu bebeğe zarar verdi. Gerçi böyle durumlarda çok kaderciyim. Dogacak bebek her türlü doğuyor bu inanıştayım
bende öyle düşündüm, ya da yaşadığı şey ağrı falan enfeksiyondan mı değildiYa kızlar benm aklımdansheismaya çıkmıyor. Hep onu düşünüyorum. Bugün eski mesajlarını okumak istedim. Bebek vefatından bir gün önce enfeksiyonu varmış yanma filan çekiyormuş. Acaba o enfeksiyon mu bebeğe zarar verdi. Gerçi böyle durumlarda çok kaderciyim. Dogacak bebek her türlü doğuyor bu inanıştayım
İnşallah sağ sağlim evlatlarımızı kucağımıza alalım daEvet ola bilir , ben şimdiye kadar İdrar enfeksiyonu olmadım , ama hamilelikten önce sürekli idrar enfeksiyonum vardı , çok şükür ama tutmadım hamilelikte , inşallah bu kısa zamanıda sorunsuz atlatalım
Magnezyum ilaç değil takviyedir güvenle kullanabilirsiniz ki çoğu gebe kullanıyor. Ben 23 haftadan itibaren kullanıyorum şu an 29 haftalığım.Sevgili anne adaylari, aranizda magnezyum kullanan var mi? Ne gerekcelerle basladiniz?
Benim eski dogumumdan kalma pelvik taban agrim oluyor kimi zaman, bu agri icin magnezyum istemeli miyim sizce?
Sadece cok yorulunca oldugu icin ustune dusup ilac almak istememistim acikcasi ama agirlastikca agri da siklasmaya basladi...
Magnezyum ilaç değil takviyedir güvenle kullanabilirsiniz ki çoğu gebe kullanıyor. Ben 23 haftadan itibaren kullanıyorum şu an 29 haftalığım.
Adıyla yaşasın kuzumBizim de bugün kimliğimiz geldi, bebeğinizin adını Aybars koydukisim konusunda çok kararsızdık ta ki bebişim sabırsızlanıp dünyaya gelene kadar. Doğum yaptığım gecenin sabahı eşim oğlumuzun adı Aybars olsun, yüzü ay gibi parlasın, pars gibi de gücü kuvveti olsun ki oğlum ona kavuşalım dedi o şekilde Aybars ismine karar verdik bi anda bugün de kimliği gelince yine bit duygusallık çöktü bana ama bu günler geçecek biliyorum bi an önce oğluma sağlıklı, sıhhatli olarak kavuşmak için her an dua ediyorum geçen gün bebeğini kaybeden arkadaşımızı gördüm grupta ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemedim. O an aklıma hastaneye yattığımda doktorların suyun az bekleyeceğiz, bu sürede bebeğin kalbi durabilir, enfeksiyon olabilir bebeği kaybedebiliriz dediği an canlandı gözümde. Doktor bunu dediği an neden bekliyoruz o zaman doğum yapayım küvezde yaşama ihtimali olsun bebeğimin dedim doktor şimdilik buna gerek yok demişti. Ama bebeğim beni anladı ve o gece dünyaya gelmeye karar verdi. Düşünüyorum da belki de böylesi en doğrusuydu hayırlı olan buydu benim için belki de Allahım beni evladım ile kavuşturdu ayy ne çok içimi döktüm şu an, asıl yazma amacım oğluşumun adını söylemekti
Bende yanlış hatırlamıyorsam 12. Haftadan beri doktorum yazdığı için magosit kullanıyorum günde 1 taneSevgili anne adaylari, aranizda magnezyum kullanan var mi? Ne gerekcelerle basladiniz?
Benim eski dogumumdan kalma pelvik taban agrim oluyor kimi zaman, bu agri icin magnezyum istemeli miyim sizce?
Sadece cok yorulunca oldugu icin ustune dusup ilac almak istememistim acikcasi ama agirlastikca agri da siklasmaya basladi...
Kilo alımı şu an içim güzel gidiyor canım benim, ilk hafta doğduktan sonra bi 50 gr vermişti ama sonra hep aldı, çıkarmak için doktorlar bir süre veremiyor maalesef canım çünkü hala ciğerleri tam gelişmediği içim hava desteği almaya devam ediyor. Ben açıkçası anne karnındaki süreyi küvezde tamamlar şeklinde hazırladım kendimiAdıyla yaşasın kuzumşuan nasıl durumu kilo alımı falan ne zaman çıkaracaksınız eve belli Bi gün verdiler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?