2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
O halde doktorumla konusayim, kullandigim multivitaminde magnezyum mevcut ama yetmiyor galiba bana
ASM'deki hemşire bana günde iki tane alabileceğimi söyledi ve çok faydalı dedi. Doktorum da günde bir verdi kasılmam artarsa iki içebileceğimi söyledi. Diğer takviyelerimde de magnezyum var. Bu arada kalsiyum alımına da dikkat etmek lazım. İkisi birbirini destekliyor.

Ben hareketlerine dikkat ediyorum hem solda hem sağ da aynı , bi değişiklik yok o yüzden iki tarafada uyuyorum , tek taraf uyuduğumda kalçam ağrıyor
Bende tek taraflı yatınca resmen çok afedersiniz pelvik kaslarım ağrıyor yani o tarafa yattigim belli oluyor, sola yatmaya çalışıyorum genelde,

Çok sevindim canım iyi olmanıza benim bı arkadaşım da 29 da doğum yapmıştı Herşey çok yolunda gidince 36 haftalık olunca verdiler:) dediğin gibi anne karnında ki süre tamamlatiliyor inşallah sağlıkla alırsın

Ayy inşallah canım benim inşallah ben de o sürede sağ salim alırım bebeğimi şu an 31 haftalık olduk, ama doğduğu gün çektiğim fotoğraf ile şimdiki çektiğim fotoğraflarına bakıyorum o kadar fark etti gün geçtikçe toparlıyo kendini farkediliyor artık

Ay maşallah çok tatlı olmuştur Allah sana bağışlasın..
Dediğin gibi bazen şer gördüğümüzde hayır olabiliyor.
Anladığım kadarıyla büyümesi de güzel 2 kiloyu aşınca bide emme refleksi gelişince verdiler arkadaşıma .
Vereceklerini de söylemediler hatta.
1 hafta öncesine kadar entubeydi sonra burnundan desteğe geçti. Daha sonra arkadaşımı arayıp kıyafet istediler.
Götürdüğü gün emzirmeyi denediler.
Emince de direk taburcusunuz demişlerdi hepimiz çok şaşırmıştık

O zaman benim de acilen magnezyumla ilgili bir destege ihtiyacim var demek ki.
Kalsiyum konusunda degerleirm oldukca iyi, sutu peyniri, yogurdu da iyi tüketirim ama yine ona da baktirayim.

Tesekkur ederim:*

O zaman benim de acilen magnezyumla ilgili bir destege ihtiyacim var demek ki.
Kalsiyum konusunda degerleirm oldukca iyi, sutu peyniri, yogurdu da iyi tüketirim ama yine ona da baktirayim.

Tesekkur ederim:*
Canım benim 26. Haftadan itibaren ocean extra mag kullanıyorum tavsiye ederim.

, Ayy mesajını şimdi eşime de okudum ikimiz de nasıl heyecanlandık düşüncesini hayal edince bile, inşallah biz de o güzel günleri görürüz bebeğim ile canım benim avantajım ciğer geliştirici iğne vurulması oldu sanırım çünkü bebeğim sadece 6 gün entübe şekilde kaldı 7. Gün burnundan hava desteğine geçti direkt, dün gittiğimde de burun deliklerinin nefes alırken hareket ettiğini gördüm doktora sordum bana zaten şu an kendisi nefes alıyor biz sadece az miktarda oksijen desteği veriyoruz dedi içimi umut kapladı onu duyunca şu an sizin mesajınızı okurken olduğu gibi

Ben bacağımda uyuşma olduğu için kullanmaya başladım cnm ,ayakta fazla kalınca veya fazla yürüyünce uyuşuyor bacaklarım

Maşallah inşallah kısa sürede sizde oğluşunuzu alıp eve gidersiniz

Etiketlemek istemiyorum arkadaşımızı. İhmal mi bilemiyorum gerçekten. Sürecin çok içinde değiliz. Erken doğum riski olduğunu söylemişlerdi. Hastaneye yattığında. Çok çok üzülüyorum. İnsan hiç tanımadığı sesini bile duymadığı biri için ne kadar da üzülebiliyormuş aslında.
En başından aklımda kalan birşey var. Mesela bizler yavaştan alışverişe başladığımız o ilk aylarda ailesi, eşi hep engelledi diye hatırlıyorum. 7 - 8 aydan önce almak istemediler. Doğsun ondan sonra alırız dediklerini de yazmıştı bir yerde. Enerji dedikleri şeyi abartılı buluyorum aslında. Hatta bazen komik bile geliyordu. İnsan psikolojisine de etkisi var galiba. Biraz olumlama mı yapmak gerekiyor. Yanlışta düşünüyor olabilirim.

Herşeyden bağımsız Allah sabır versin
Çok erken söylemek için umarım sağlıkla bir bebeği daha olur bir an önce

Adiyla yaşasin canim. Az kaldi en kisa zamanda toparlanir kucaginizi şenlendirir ins

Sizin mutlu olmanıza bende mutlu oldum. Umarım sizde arkadaşım gibi bu süreci güzel ve sorunsuz atlatırsıniz. Ufak tefek sorunlar da hallolur zaten inşallah

Kızlar Kızılay'ın mg lu sodası var, günlük magnezyum ihtiyacını karşılıyor üstelik, ben diz ağrılarım olduğunu dr a söylediğimde bana günde bir soda iç demişti ve multivitaminde kullanıyorum, düzenli süt içmediğim içinde kalsiyum ihtiyacı için beypazarı sodanın kalsiyum oranı yüksek ama mg düşük, şimdi dönüşümlü olarak bu ikisini içiyorum, bende kasık ağrısı yoktu 7.ay itibariyle başladı sodaya da yeni başladım inşallah ağrılara da iyi gelir, ayrıca mg bağırsak çalıştırıyor kabızlığı olan arkadaşlarda tüketebilir bilginize

Ben ishal im bir kaç gündür dün fenaydım ama bugün daha iyiyim çok şükür magnezyum falan içince de beter olmuştum. Bıraktım, çok şükür tekrar kasilmam olmadı. Dün bugün ilacları hiç icemedim birşey olmaz herhalde yarın da doktor randevum var oğluşumuzu göreceğiz inşallah ay yüzünü de gösterse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…