ASM'deki hemşire bana günde iki tane alabileceğimi söyledi ve çok faydalı dedi. Doktorum da günde bir verdi kasılmam artarsa iki içebileceğimi söyledi. Diğer takviyelerimde de magnezyum var. Bu arada kalsiyum alımına da dikkat etmek lazım. İkisi birbirini destekliyor.O halde doktorumla konusayim, kullandigim multivitaminde magnezyum mevcut ama yetmiyor galiba bana
Bende tek taraflı yatınca resmen çok afedersiniz pelvik kaslarım ağrıyorBen hareketlerine dikkat ediyorum hem solda hem sağ da aynı , bi değişiklik yok o yüzden iki tarafada uyuyorum , tek taraf uyuduğumda kalçam ağrıyor
Kilo alımı şu an içim güzel gidiyor canım benim, ilk hafta doğduktan sonra bi 50 gr vermişti ama sonra hep aldı, çıkarmak için doktorlar bir süre veremiyor maalesef canım çünkü hala ciğerleri tam gelişmediği içim hava desteği almaya devam ediyor. Ben açıkçası anne karnındaki süreyi küvezde tamamlar şeklinde hazırladım kendimi
Ayy inşallah canım benim inşallah ben de o sürede sağ salim alırım bebeğimiÇok sevindim canım iyi olmanıza benim bı arkadaşım da 29 da doğum yapmıştı Herşey çok yolunda gidince 36 haftalık olunca verdiler:) dediğin gibi anne karnında ki süre tamamlatiliyor inşallah sağlıkla alırsın
Ay maşallah çok tatlı olmuşturAyy inşallah canım benim inşallah ben de o sürede sağ salim alırım bebeğimişu an 31 haftalık olduk, ama doğduğu gün çektiğim fotoğraf ile şimdiki çektiğim fotoğraflarına bakıyorum o kadar fark etti gün geçtikçe toparlıyo kendini farkediliyor artık
ASM'deki hemşire bana günde iki tane alabileceğimi söyledi ve çok faydalı dedi. Doktorum da günde bir verdi kasılmam artarsa iki içebileceğimi söyledi. Diğer takviyelerimde de magnezyum var. Bu arada kalsiyum alımına da dikkat etmek lazım. İkisi birbirini destekliyor.
Canım benim 26. Haftadan itibaren ocean extra mag kullanıyorum tavsiye ederim.O zaman benim de acilen magnezyumla ilgili bir destege ihtiyacim var demek ki.
Kalsiyum konusunda degerleirm oldukca iyi, sutu peyniri, yogurdu da iyi tüketirim ama yine ona da baktirayim.
Tesekkur ederim:*
Ne demek rica ederimO zaman benim de acilen magnezyumla ilgili bir destege ihtiyacim var demek ki.
Kalsiyum konusunda degerleirm oldukca iyi, sutu peyniri, yogurdu da iyi tüketirim ama yine ona da baktirayim.
Tesekkur ederim:*
Ayy mesajını şimdi eşime de okudum ikimiz de nasıl heyecanlandık düşüncesini hayal edince bile, inşallah biz de o güzel günleri görürüz bebeğim ile canımAy maşallah çok tatlı olmuşturAllah sana bağışlasın..
Dediğin gibi bazen şer gördüğümüzde hayır olabiliyor.
Anladığım kadarıyla büyümesi de güzel 2 kiloyu aşınca bide emme refleksi gelişince verdiler arkadaşıma .
Vereceklerini de söylemediler hatta.
1 hafta öncesine kadar entubeydi sonra burnundan desteğe geçti. Daha sonra arkadaşımı arayıp kıyafet istediler.
Götürdüğü gün emzirmeyi denediler.
Emince de direk taburcusunuz demişlerdi hepimiz çok şaşırmıştık
Ben bacağımda uyuşma olduğu için kullanmaya başladım cnm ,ayakta fazla kalınca veya fazla yürüyünce uyuşuyor bacaklarımSevgili anne adaylari, aranizda magnezyum kullanan var mi? Ne gerekcelerle basladiniz?
Benim eski dogumumdan kalma pelvik taban agrim oluyor kimi zaman, bu agri icin magnezyum istemeli miyim sizce?
Sadece cok yorulunca oldugu icin ustune dusup ilac almak istememistim acikcasi ama agirlastikca agri da siklasmaya basladi...
Maşallah,
Ayy mesajını şimdi eşime de okudum ikimiz de nasıl heyecanlandık düşüncesini hayal edince bile, inşallah biz de o güzel günleri görürüz bebeğim ile canımbenim avantajım ciğer geliştirici iğne vurulması oldu sanırım çünkü bebeğim sadece 6 gün entübe şekilde kaldı 7. Gün burnundan hava desteğine geçti direkt, dün gittiğimde de burun deliklerinin nefes alırken hareket ettiğini gördüm doktora sordum bana zaten şu an kendisi nefes alıyor biz sadece az miktarda oksijen desteği veriyoruz dedi içimi umut kapladı onu duyunca şu an sizin mesajınızı okurken olduğu gibi
Ben bacağımda uyuşma olduğu için kullanmaya başladım cnm ,ayakta fazla kalınca veya fazla yürüyünce uyuşuyor bacaklarım
Aynen öyle , ben iki tarafada eşit uyuyorum valla çok tek taraftada kalamıyorum sürekli dönüyorumBende tek taraflı yatınca resmen çok afedersiniz pelvik kaslarım ağrıyoryani o tarafa yattigim belli oluyor, sola yatmaya çalışıyorum genelde,
Harika bir marka teşekkür ediyorum hemen iki tane aldim. Pijamadan ve emzirilebilir elbisedenKızlar pijama, gecelik almayan varsa e-bebekte catherine's mom markası iyi indirim yapmış ve şık görünüyorlar
Adiyla yaşasin canim. Az kaldi en kisa zamanda toparlanir kucaginizi şenlendirir insBizim de bugün kimliğimiz geldi, bebeğinizin adını Aybars koydukisim konusunda çok kararsızdık ta ki bebişim sabırsızlanıp dünyaya gelene kadar. Doğum yaptığım gecenin sabahı eşim oğlumuzun adı Aybars olsun, yüzü ay gibi parlasın, pars gibi de gücü kuvveti olsun ki oğlum ona kavuşalım dedi o şekilde Aybars ismine karar verdik bi anda bugün de kimliği gelince yine bit duygusallık çöktü bana ama bu günler geçecek biliyorum bi an önce oğluma sağlıklı, sıhhatli olarak kavuşmak için her an dua ediyorum geçen gün bebeğini kaybeden arkadaşımızı gördüm grupta ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemedim. O an aklıma hastaneye yattığımda doktorların suyun az bekleyeceğiz, bu sürede bebeğin kalbi durabilir, enfeksiyon olabilir bebeği kaybedebiliriz dediği an canlandı gözümde. Doktor bunu dediği an neden bekliyoruz o zaman doğum yapayım küvezde yaşama ihtimali olsun bebeğimin dedim doktor şimdilik buna gerek yok demişti. Ama bebeğim beni anladı ve o gece dünyaya gelmeye karar verdi. Düşünüyorum da belki de böylesi en doğrusuydu hayırlı olan buydu benim için belki de Allahım beni evladım ile kavuşturdu ayy ne çok içimi döktüm şu an, asıl yazma amacım oğluşumun adını söylemekti
Sizin mutlu olmanıza bende mutlu oldum. Umarım sizde arkadaşım gibi bu süreci güzel ve sorunsuz atlatırsıniz. Ufak tefek sorunlar da hallolur zaten inşallah,
Ayy mesajını şimdi eşime de okudum ikimiz de nasıl heyecanlandık düşüncesini hayal edince bile, inşallah biz de o güzel günleri görürüz bebeğim ile canımbenim avantajım ciğer geliştirici iğne vurulması oldu sanırım çünkü bebeğim sadece 6 gün entübe şekilde kaldı 7. Gün burnundan hava desteğine geçti direkt, dün gittiğimde de burun deliklerinin nefes alırken hareket ettiğini gördüm doktora sordum bana zaten şu an kendisi nefes alıyor biz sadece az miktarda oksijen desteği veriyoruz dedi içimi umut kapladı onu duyunca şu an sizin mesajınızı okurken olduğu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?