2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
bizimde yarın dr kontrolümüz var, güzel haberlerle gelelim inşallah yarın tam 32+0 olacağız

O çok güçlü bir çocuk annesi baksana ismini bile siz seçemeyince o size seçme gücü verdi maaşallah Aybars'ımıza çok güçlü olup sağlıkla gelecek yanınıza merak etmeyin siz ona bol bol dua edin biz de ediyoruz tabloya ekliyorum oğluşu annesi. Bir de tam tarih neydi kuzum kaç artı kaçta doğdu onu da eklim

O halde doktorumla konusayim, kullandigim multivitaminde magnezyum mevcut ama yetmiyor galiba bana
Canım bende devletin verdiğini kullanıyordun ama kramp ve kaburga kemiklerimde çok ağrı var diyince doktor bu özel olanımal daha çok var içeriğinde dedi onu aldım 1 ay olacak daha azaldı sadece 1 kere kramp girer gibi oldu. Bundan önce 2 gecede bir girmişti

Eklentiler

• 16895360158246267146015207342624.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 29
32.haftadayım şuan . Kullanıyorum baldırlarıma kramplar giriyordu doktorum önerdi kullanmaya başladım . Gerektiğinde kullan demişti . Çok şükür şuan yok

Kizlar bugun harcadığım paranın haddi hesabı yok bütün pahali ürünleri son aya bıraktım hepsi bi anda fena geldi emzirme yastigindan göğüs kalkanına water wipes ıslak mendilinden meme ucu kremine mustela yeni doğan setine 2 adet nevresim takımı hastanede giyeceğim terlik vs en son kapı süsü ve magnet siparişi de verdim kocama haşırttı bilekbort oldu

Amin inşallah canım benim hepinizden Allah razı olsun dualarınızda bize yet verdiğiniz için tam olarak 27+6da doğdu canım benim 26.06.2023 saat 01.43 te dünyaya geldi

Kızlar bu şehrin kışı çok soğuk ve sert geçiyor. Bebek montu bakıyorum kozmonotlar koruyuculuk olarakta güzel geldi gözüme. Tavsiye eder misiniz?

Ilk 1 yas icinde kozmonot / astronot mont candir, patikli / eldivenli modeller var onlardan alin.

Buraya da not olarak birakalim, yurumeye baslayan bebekler astronot sevmiyor... ben soguk kisi olan sehirler icin iki parca tulum/mont seklinde takimlar var onlardan oneriyorum.

Yarın ağdaya gideceğim birde bı rahatlarım ama çekiniyorum, hamilelikte bu aydan itibaren mecbur kalıyorum
Su Agda işi beni de zorluyor. Sırf gec etkileri bilinmiyor diye lazere gitmedim. Ama kontrol oluyor vs uzaması gerektiği kadar uzamıyor iste şehir değiştirdim temiz yer arıyorum vs okadar gergin bir durum ki benim icin de bu kil tuy isleri. Doğurayım nasip olursa ilk isim lazere gitmek.

Süleyman Demirel’in bir sözü var. ‘Yağmur yağarken ıslanamam diyemezsin’ diye

Kızlar bu şehrin kışı çok soğuk ve sert geçiyor. Bebek montu bakıyorum kozmonotlar koruyuculuk olarakta güzel geldi gözüme. Tavsiye eder misiniz?
Ben çok araştırmadım bizim kışlar soğuk değil diye ama kozmonotlar anca kurtarır bebeği biraz büyük al ki alttan da bişey giydirsen sıkmasın

Ahaha yapacak bişey yok güle güle kullan

Yarın ağdaya gideceğim birde bı rahatlarım ama çekiniyorum, hamilelikte bu aydan itibaren mecbur kalıyorum
Ben dün gittim aşırı rahatladım
Önceden lazere gittiğim için çok çıkmıyordu hamilelikten beri jiletle alıyordum ama artık göremiyorum karnımdan Doğumdan öncede giderim ağdaya eli de hafifti Allahtan

Amin inşallah canım benim hepinizden Allah razı olsun dualarınızda bize yet verdiğiniz için tam olarak 27+6da doğdu canım benim 26.06.2023 saat 01.43 te dünyaya geldi
Prematüreler savaşçı oluyor ben de erken doğmuşum (750gr.) ama çok şükür gayet iyiyim
Bebeğinle tez zamanda sağlıkla kavuşacaksınız inşallahh

Günaydın kızlar, dün gece ani bir kararla bebek arabamın siparişini verdim. Aslında bagi neo alacaktım fiyatı güzel düşmüştü 7.500 civarına ama bikaç tane yorum gördüm ki küçük bebeklerde idealken bebek 8.aydan sonra sığmıyor kafası tenteye değiyor diye ve bir de fotoğraflı ispatlı görünce vazgeçtim :/ çok araştırmadan indirim bitecek acelesiyle bagi gravity autofold alıverdim. 3.840 TL'ye denk geldi. Bende puset vardı bu modelde de puset takılabiliyor inşallah evdeki pusetim uyumlu çıkar yoksa iade edebilirim.. Aşırı hafif ve çok kolay katlanıyormuş bakalım inşallah güzel gelir :) bir de beybi dünden beri kasıklarımda sanki tekmeler oradan geliyor ama hayırlısı...

Kızlar selam kısmetse ağustos sonu eylül başı doğum olacak . Erkek bebek . Kış için uzun kollu tulumdan başka bir şeyi yok genelde büyük aldım ama başka ne alayım bilemedim. İç kıyafet ve dışarısı için illa dışarı çıkarız . Kaç aylık alsam işimizi görür ..

Ani alınan şeylerden genelde memnuniyet yüksek oluyor. Umarım sizde beğenirsiniz. Fiyat çok çok iyi.

İnce zıbınlar aldım ben yenidoğan dönemi için. Klima zaten çalışır diye düşünüyorum. Doğumdan sonraki duruma göre kısa kollu takımlar alırım diye planlama yaptım. Alıp kullanamazsam da üzülürüm

Ya aslında var yenidoğan zıbınları almadım yenidoğan atlet var sadece . Acaba 5er tane de 3aylık ve 6aylık atlette alsam mı acaba e bebekten. Böyle kışın dışarı çıkacak üstüne giydireceğim bir şeyi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…