bizimde yarın dr kontrolümüz var, güzel haberlerle gelelim inşallahBen ishal im bir kaç gündür dün fenaydım ama bugün daha iyiyim çok şükürmagnezyum falan içince de beter olmuştum. Bıraktım, çok şükür tekrar kasilmam olmadı. Dün bugün ilacları hiç icemedim birşey olmaz herhalde yarın da doktor randevum var oğluşumuzu göreceğiz inşallah ay yüzünü de gösterse
O çok güçlü bir çocuk annesi baksana ismini bile siz seçemeyince o size seçme gücü verdiBizim de bugün kimliğimiz geldi, bebeğinizin adını Aybars koydukisim konusunda çok kararsızdık ta ki bebişim sabırsızlanıp dünyaya gelene kadar. Doğum yaptığım gecenin sabahı eşim oğlumuzun adı Aybars olsun, yüzü ay gibi parlasın, pars gibi de gücü kuvveti olsun ki oğlum ona kavuşalım dedi o şekilde Aybars ismine karar verdik bi anda bugün de kimliği gelince yine bit duygusallık çöktü bana ama bu günler geçecek biliyorum bi an önce oğluma sağlıklı, sıhhatli olarak kavuşmak için her an dua ediyorum geçen gün bebeğini kaybeden arkadaşımızı gördüm grupta ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemedim. O an aklıma hastaneye yattığımda doktorların suyun az bekleyeceğiz, bu sürede bebeğin kalbi durabilir, enfeksiyon olabilir bebeği kaybedebiliriz dediği an canlandı gözümde. Doktor bunu dediği an neden bekliyoruz o zaman doğum yapayım küvezde yaşama ihtimali olsun bebeğimin dedim doktor şimdilik buna gerek yok demişti. Ama bebeğim beni anladı ve o gece dünyaya gelmeye karar verdi. Düşünüyorum da belki de böylesi en doğrusuydu hayırlı olan buydu benim için belki de Allahım beni evladım ile kavuşturdu ayy ne çok içimi döktüm şu an, asıl yazma amacım oğluşumun adını söylemekti
Canım bende devletin verdiğini kullanıyordun ama kramp ve kaburga kemiklerimde çok ağrı var diyince doktor bu özel olanımal daha çok var içeriğinde dedi onu aldım 1 ay olacak daha azaldı sadece 1 kere kramp girer gibi oldu. Bundan önce 2 gecede bir girmiştiO halde doktorumla konusayim, kullandigim multivitaminde magnezyum mevcut ama yetmiyor galiba bana
32.haftadayım şuan . Kullanıyorum baldırlarıma kramplar giriyordu doktorum önerdi kullanmaya başladım . Gerektiğinde kullan demişti . Çok şükür şuan yokSevgili anne adaylari, aranizda magnezyum kullanan var mi? Ne gerekcelerle basladiniz?
Benim eski dogumumdan kalma pelvik taban agrim oluyor kimi zaman, bu agri icin magnezyum istemeli miyim sizce?
Sadece cok yorulunca oldugu icin ustune dusup ilac almak istememistim acikcasi ama agirlastikca agri da siklasmaya basladi...
Amin inşallah canım benim hepinizden Allah razı olsun dualarınızda bize yet verdiğiniz içinO çok güçlü bir çocuk annesi baksana ismini bile siz seçemeyince o size seçme gücü verdimaaşallah Aybars'ımıza çok güçlü olup sağlıkla gelecek yanınıza merak etmeyin siz ona bol bol dua edin biz de ediyoruz tabloya ekliyorum oğluşu annesi. Bir de tam tarih neydi kuzum kaç artı kaçta doğdu onu da eklim
Kızlar bu şehrin kışı çok soğuk ve sert geçiyor. Bebek montu bakıyorum kozmonotlar koruyuculuk olarakta güzel geldi gözüme. Tavsiye eder misiniz?
Su Agda işi beni de zorluyor. Sırf gec etkileri bilinmiyor diye lazere gitmedim. Ama kontrol oluyor vs uzaması gerektiği kadar uzamıyor iste şehir değiştirdim temiz yer arıyorum vs okadar gergin bir durum ki benim icin de bu kil tuy isleri. Doğurayım nasip olursa ilk isim lazere gitmek.Yarın ağdaya gideceğim birdebı rahatlarım ama çekiniyorum, hamilelikte bu aydan itibaren mecbur kalıyorum
Süleyman Demirel’in bir sözü var. ‘Yağmur yağarken ıslanamam diyemezsin’ diyeKizlar bugun harcadığım paranın haddi hesabı yokbütün pahali ürünleri son aya bıraktım hepsi bi anda fena geldi emzirme yastigindan göğüs kalkanına water wipes ıslak mendilinden meme ucu kremine mustela yeni doğan setine 2 adet nevresim takımı hastanede giyeceğim terlik vs en son kapı süsü ve magnet siparişi de verdim kocama haşırttı bilekbort oldu
KesinlikleSüleyman Demirel’in bir sözü var. ‘Yağmur yağarken ıslanamam diyemezsin’ diye
Ben çok araştırmadım bizim kışlar soğuk değil diye ama kozmonotlar anca kurtarır bebeği biraz büyük al ki alttan da bişey giydirsen sıkmasınKızlar bu şehrin kışı çok soğuk ve sert geçiyor. Bebek montu bakıyorum kozmonotlar koruyuculuk olarakta güzel geldi gözüme. Tavsiye eder misiniz?
Ahaha yapacak bişey yok güle güle kullanKizlar bugun harcadığım paranın haddi hesabı yokbütün pahali ürünleri son aya bıraktım hepsi bi anda fena geldi emzirme yastigindan göğüs kalkanına water wipes ıslak mendilinden meme ucu kremine mustela yeni doğan setine 2 adet nevresim takımı hastanede giyeceğim terlik vs en son kapı süsü ve magnet siparişi de verdim kocama haşırttı bilekbort oldu
Ben dün gittim aşırı rahatladımYarın ağdaya gideceğim birdebı rahatlarım ama çekiniyorum, hamilelikte bu aydan itibaren mecbur kalıyorum
Prematüreler savaşçı oluyor ben de erken doğmuşum (750gr.) ama çok şükür gayet iyiyimAmin inşallah canım benim hepinizden Allah razı olsun dualarınızda bize yet verdiğiniz içintam olarak 27+6da doğdu canım benim 26.06.2023 saat 01.43 te dünyaya geldi
Ani alınan şeylerden genelde memnuniyet yüksek oluyor. Umarım sizde beğenirsiniz. Fiyat çok çok iyi.Günaydın kızlar, dün gece ani bir kararla bebek arabamın siparişini verdim. Aslında bagi neo alacaktım fiyatı güzel düşmüştü 7.500 civarına ama bikaç tane yorum gördüm ki küçük bebeklerde idealken bebek 8.aydan sonra sığmıyor kafası tenteye değiyor diye ve bir de fotoğraflı ispatlı görünce vazgeçtim :/ çok araştırmadan indirim bitecek acelesiyle bagi gravity autofold alıverdim. 3.840 TL'ye denk geldi. Bende puset vardı bu modelde de puset takılabiliyor inşallah evdeki pusetim uyumlu çıkar yoksa iade edebilirim.. Aşırı hafif ve çok kolay katlanıyormuş bakalım inşallah güzel gelir :) bir de beybi dünden beri kasıklarımda sanki tekmeler oradan geliyor ama hayırlısı...
İnce zıbınlar aldım ben yenidoğan dönemi için. Klima zaten çalışır diye düşünüyorum. Doğumdan sonraki duruma göre kısa kollu takımlar alırım diye planlama yaptım. Alıp kullanamazsam da üzülürümKızlar selam kısmetse ağustos sonu eylül başı doğum olacak . Erkek bebek . Kış için uzun kollu tulumdan başka bir şeyi yok genelde büyük aldım ama başka ne alayım bilemedim. İç kıyafet ve dışarısı için illa dışarı çıkarız . Kaç aylık alsam işimizi görür ..
Ya aslında var yenidoğan zıbınları almadım yenidoğan atlet var sadece . Acaba 5er tane de 3aylık ve 6aylık atlette alsam mı acaba e bebekten. Böyle kışın dışarı çıkacak üstüne giydireceğim bir şeyi yokİnce zıbınlar aldım ben yenidoğan dönemi için. Klima zaten çalışır diye düşünüyorum. Doğumdan sonraki duruma göre kısa kollu takımlar alırım diye planlama yaptım. Alıp kullanamazsam da üzülürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?