2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynen haklısın . O zaman atlet zıbında almam gerekmiyor . Sadece yeni doğan var . Giydiririm .

Uzun kollu zıbın var kışın ortasında tek yeterli olacak mı ? Bir de dışarısı için ne giydirmek gerekecek .
Tek başına yeterli olmaz. Evinizin ısıtma durumuna göre değişiklik gösterir. Ben örgü ceket yelek ve daha kalın pamuklu kıyafetler ile desteklerim. Dışarıya çıkarken de yine aynı şekilde. İçine giydiririm. Tek kıyafet giydirmektense kat kat giydirmek duruma göre de çıkartmak yada ekleme yapmak daha doğru. Bu şekilde vücut sıcaklığını korumak daha kolay

Güzel günlerde kullan cnm

Güle güle kullan canım çok kullanışlı duruyor değil mi

kızlar selam, 32+0 muayenesinden geldim, bebek iyi çok şükür haftasıyla uyumlu 43cm 1871 gr çıktı ( diğer ölçümlerde daha fazla gösteriyor) suyumda güzelmiş gelgelelim benim bebe dönmemiş makat geliş duruyor hala dr dedi ki senin suyun iyi inşallah döner, yeri dar olan ve suyu az olanların dönmüyormuş genelde, bi de benim tüp bebek olunca makat gelişler çok fazla oluyor tüp bebekte, bakalım henüz erken son anda bile dönen var , inşallah en hayırlısı neyse o olur, nst ye girdim güm güm kalp atışlarını dinledim ondan önce sabah kalktığımdan beri o kadar hareketliydiki acayip baskıladı mesanemi , tam NST ye girerken duruldu, hemşire bebek hareketleri az aç mı geldiniz dedi bende tok gitmiştim zaten sabahtan çok hareketli olduğunu yeni durulduğunu söyledim, dr baktı sorun yok dedi, 2 hafta sonraya çağırdı

Maşallah darısı başımıza büyümüs sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Oğlan cnm , zaten zor yiyorum normal de de koku hassasiyeti var 2.tremeste iyi gibiydi 30.haftadayiz ama mahvediyor ne yersem hemen geri çıkıyor kraker ve tuzlu şeylerde iyi gibi ama ayaklarım siş tuzluda yemek istemiyorum
Sıkıntı canım ya ne yapıcağımızı şaştık artık bende sabah kahvaltısı yaptıktan sonra özellikle bi bulantı geliyor ilaçları da içince durdurubilene aşk olsun

Bugün bende gece mide bulantısıyla uyandım yeni yeni geçti muz yedim bişey yiyemedim mideye baskımı oluyoki ya çok kötü bişey
Günaydın güzel anneler,benim mide bulantılarım yine arttı zor kahvaltı ediyorum ilk aylara geri döndü resmen var mı böyle olan neler yiyorsunuz

Benimde tüp bebek ama kafası aşağıdaydı geçen hafta gittiğimde
Daha doğum hiç konuşulmadı bizdede 32 de tkrar çğırdı sonra 3 hafta sonra çağırabilirim bir problem yoksa dedi ben ufaktan sezeryan istemye başladım bakalım zaman ne göstercek

Ne güzel haberler getirdin bizlere maşallah miniğine sağlıkla gelsin inşallah annesi. Benimde bugün randevum iptal oldu doktorun acil ameliyatı çıkmış Çarşamba gidicem bende merak ediyorum bebe ne durumda diye

Ben hiç dışarda yapmadım bi arada lazere gittim hepsi gitti , sonra tekrar çıktı ya lanet şey sonra tekrar kendim ağda yapmaya başladım dedi bebekten sonra giderim tekrar lazere artık , lazere gittikten sonra hep devam etmen gerekiyormuş en azından 2 ayda bir bende yavaşa yavaş hepsi geri geldi

Uzun kollu zıbın var kışın ortasında tek yeterli olacak mı ? Bir de dışarısı için ne giydirmek gerekecek .
Kışın kollu zıbını alttan giydir üsten bluz sonra içi kürklü gibi yada yün üstünden de mont eğer çok soğuksa zaten battaniyede olacak

yüzünü de hiç göstermedi yaa küstüm ona diyorum ki hem mesanemde çırpınıyor anasını hop oynatıp hop zıplatıyor hem de yüzünü göstermiyor tosbik
Bende 1 aydır görmedim çok merak ediyorum nasıl bişey oldu acaba en son yüzünü göstermedi bana

Ben emzirme yastığı aldım ama geldikten sonra pek kullanışlı görmedim ya bakalım nasıl olacak

yeri geniş olanlar fır fır dönüyormuş, aynen bakalım zaman ne gösterecek, her şeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…