- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
Ben indirim denk geldikçe uzun kollu body aldım. 3 ay zaten kışa denk gelecek.Ya aslında var yenidoğan zıbınları almadım yenidoğan atlet var sadece . Acaba 5er tane de 3aylık ve 6aylık atlette alsam mı acaba e bebekten. Böyle kışın dışarı çıkacak üstüne giydireceğim bir şeyi yok
Ben kış için alt üst takımlarını 6-9 aylık aldım. Uzun kollu zıbın, tulum ve çorapta aldım. Ev için ayrıca patikli altları var. Abartmadım kıyafet işini tecrübesizim diye. Doğunca eksiği olursa temin edeceğim.Kızlar selam kısmetse ağustos sonu eylül başı doğum olacak . Erkek bebek . Kış için uzun kollu tulumdan başka bir şeyi yok genelde büyük aldım ama başka ne alayım bilemedim. İç kıyafet ve dışarısı için illa dışarı çıkarız . Kaç aylık alsam işimizi görür ..
benimde henüz yok bebenin kilo durumuna göre alacağım, benimde erkek , erkek bebekler hızlı büyüyüp kilo alıyormuş çevremde hep 6 aylık bebeğe 12 aylık kıyafetler giydirildiği için onlar için bekleyeceğim ben , zaten sürekli bi büyüme halinde olacaklar kıyafette her dönem bulunduğu için duruma göre alacağımYa aslında var yenidoğan zıbınları almadım yenidoğan atlet var sadece . Acaba 5er tane de 3aylık ve 6aylık atlette alsam mı acaba e bebekten. Böyle kışın dışarı çıkacak üstüne giydireceğim bir şeyi yok
Geç olsun güç olmasın canım 2 kilo olunca çıkıyorlar genelde kaç gr doğmuştuKilo alımı şu an içim güzel gidiyor canım benim, ilk hafta doğduktan sonra bi 50 gr vermişti ama sonra hep aldı, çıkarmak için doktorlar bir süre veremiyor maalesef canım çünkü hala ciğerleri tam gelişmediği içim hava desteği almaya devam ediyor. Ben açıkçası anne karnındaki süreyi küvezde tamamlar şeklinde hazırladım kendimi
Sizinde mi Eylül de olacak . Bende uzun kollu zıbınlar var . Atlet uzun kollu almayın çok kullanışlı olmuyor dediler .Ben kış için alt üst takımlarını 6-9 aylık aldım. Uzun kollu zıbın, tulum ve çorapta aldım. Ev için ayrıca patikli altları var. Abartmadım kıyafet işini tecrübesizim diye. Doğunca eksiği olursa temin edeceğim.
Ben hep aynayla kendim yaptım bide 2 hafta sonra yapıcam yeter , doğuma bi kaç gün kala da yaparım sonra artık 1 ay sonaYarın ağdaya gideceğim birdebı rahatlarım ama çekiniyorum, hamilelikte bu aydan itibaren mecbur kalıyorum
Canım uzun kollu alsan bile sadece uzun kollu olanı ve bi alt giydirirsin daha iyi olur yaniSizinde mi Eylül de olacak . Bende uzun kollu zıbınlar var . Atlet uzun kollu almayın çok kullanışlı olmuyor dediler .
İzmirliyim ben evlenene kadar ilk agdamda itibaren hamamda yaptırırdım tek bir kişi gördü. Evlenip il dışına gidince masallah görmeyen kalmadıBen hep aynayla kendim yaptım bide 2 hafta sonra yapıcam yeter , doğuma bi kaç gün kala da yaparım sonra artık 1 ay sonahiç ağdaya gitmedim ağda yapan yer tanımıyorum
Aldığınız bebek arabası güzel bende bakmıştım o arabaya baya hafifi güle güle kullanın inşallah uyarGünaydın kızlar, dün gece ani bir kararla bebek arabamın siparişini verdim. Aslında bagi neo alacaktım fiyatı güzel düşmüştü 7.500 civarına ama bikaç tane yorum gördüm ki küçük bebeklerde idealken bebek 8.aydan sonra sığmıyor kafası tenteye değiyor diye ve bir de fotoğraflı ispatlı görünce vazgeçtim :/ çok araştırmadan indirim bitecek acelesiyle bagi gravity autofold alıverdim. 3.840 TL'ye denk geldi. Bende puset vardı bu modelde de puset takılabiliyor inşallah evdeki pusetim uyumlu çıkar yoksa iade edebilirim.. Aşırı hafif ve çok kolay katlanıyormuş bakalım inşallah güzel gelir :) bir de beybi dünden beri kasıklarımda sanki tekmeler oradan geliyor ama hayırlısı...
Uzun kollu zıbın var kışın ortasında tek yeterli olacak mı ? Bir de dışarısı için ne giydirmek gerekecek .Canım uzun kollu alsan bile sadece uzun kollu olanı ve bi alt giydirirsin daha iyi olur yani
Kuzum bende bulantı konusunda çok çektim en başından beri şimdi de ara ara oluyor ve hatta ara ara kusmada gerçekleşiyor ben bu duruma alıştım artık gebeliğin bir parçası olarak idare ediyorum sizin bebek cinsiyeti kız mı mesela oğlumda çok rahattım ama bu kız beni mahvettiGünaydın güzel anneler,benim mide bulantılarım yine arttı zor kahvaltı ediyorumilk aylara geri döndü resmen var mı böyle olan neler yiyorsunuz
Şimdi kocan düşünsünKizlar bugun harcadığım paranın haddi hesabı yokbütün pahali ürünleri son aya bıraktım hepsi bi anda fena geldi emzirme yastigindan göğüs kalkanına water wipes ıslak mendilinden meme ucu kremine mustela yeni doğan setine 2 adet nevresim takımı hastanede giyeceğim terlik vs en son kapı süsü ve magnet siparişi de verdim kocama haşırttı bilekbort oldu
7 Eylül beklenen doğum. Ben evde de kullanırım mantığıyla eksiğim olmasın diye almıştım doğrudur. Burada bebek mağazası yok hep internetten almak zorunda kalıyorum.Sizinde mi Eylül de olacak . Bende uzun kollu zıbınlar var . Atlet uzun kollu almayın çok kullanışlı olmuyor dediler .
Oğlan cnm , zaten zor yiyorum normal de de koku hassasiyeti var 2.tremeste iyi gibiydi 30.haftadayiz ama mahvediyor ne yersem hemen geri çıkıyor kraker ve tuzlu şeylerde iyi gibi ama ayaklarım siş tuzluda yemek istemiyorumKuzum bende bulantı konusunda çok çektim en başından beri şimdi de ara ara oluyor ve hatta ara ara kusmada gerçekleşiyor ben bu duruma alıştım artık gebeliğin bir parçası olarak idare ediyorum sizin bebek cinsiyeti kız mı mesela oğlumda çok rahattım ama bu kız beni mahvetti
Uzun kollunzıbın üstüne alt üst uzun takım giydirilir canım bence. Kışlık kalınlarda var. Üstüne de hırka yada yelek filan giydirilir. Kalın bir de battaye atarız puaet üstüne tamam:) 3 ay dolunca zaten büyümüş olcaklar biraz soğuklarda.. o kışlık mont gibi tulumlqra bence bebeğin büyümesine göre alırsın nolcak 1 haftaya en geç geliyor elineUzun kollu zıbın var kışın ortasında tek yeterli olacak mı ? Bir de dışarısı için ne giydirmek gerekecek .
Ilk zamanlar 2 saatte bir emzirecegimiz için belim ağrımaz daha kolay olur vs diye ben kendi rahatımı dusundum acikcasiŞimdi kocan düşünsünbende son eksikleri alıryorum valla yapçak bir şey yok. Ya ben emzirme yastığı ve örtüsü almadım. Alacaktım rafa kaldırdım. Belki emmez (allah korusun) belki rahat edemem sıcaktan yastıklı filan diye düşündüm. Birde ten tene temas olur belki ilk zamanlarda yastıksız daha iyi mi acaba filan.. Doğduktan sonra bakayım duruma sonra alayım dedim ama içimden de al diyorum. Sen de alınca bir daha aklıma getirdin bak
Bende aynıyım gece yatmadan iki tane prilam içmezsem mahvoluyorum genelde kahvaltı tarzı yiyorumGünaydın güzel anneler,benim mide bulantılarım yine arttı zor kahvaltı ediyorumilk aylara geri döndü resmen var mı böyle olan neler yiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?