2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben indirim denk geldikçe uzun kollu body aldım. 3 ay zaten kışa denk gelecek.

Ben kış için alt üst takımlarını 6-9 aylık aldım. Uzun kollu zıbın, tulum ve çorapta aldım. Ev için ayrıca patikli altları var. Abartmadım kıyafet işini tecrübesizim diye. Doğunca eksiği olursa temin edeceğim.

benimde henüz yok bebenin kilo durumuna göre alacağım, benimde erkek , erkek bebekler hızlı büyüyüp kilo alıyormuş çevremde hep 6 aylık bebeğe 12 aylık kıyafetler giydirildiği için onlar için bekleyeceğim ben , zaten sürekli bi büyüme halinde olacaklar kıyafette her dönem bulunduğu için duruma göre alacağım

Geç olsun güç olmasın canım 2 kilo olunca çıkıyorlar genelde kaç gr doğmuştu

Sizinde mi Eylül de olacak . Bende uzun kollu zıbınlar var . Atlet uzun kollu almayın çok kullanışlı olmuyor dediler .

Yarın ağdaya gideceğim birde bı rahatlarım ama çekiniyorum, hamilelikte bu aydan itibaren mecbur kalıyorum
Ben hep aynayla kendim yaptım bide 2 hafta sonra yapıcam yeter , doğuma bi kaç gün kala da yaparım sonra artık 1 ay sona hiç ağdaya gitmedim ağda yapan yer tanımıyorum

Ben hep aynayla kendim yaptım bide 2 hafta sonra yapıcam yeter , doğuma bi kaç gün kala da yaparım sonra artık 1 ay sona hiç ağdaya gitmedim ağda yapan yer tanımıyorum
İzmirliyim ben evlenene kadar ilk agdamda itibaren hamamda yaptırırdım tek bir kişi gördü. Evlenip il dışına gidince masallah görmeyen kalmadı orası pis burasının yeri iyi degil sürekli personel değişimi derken alıştım artık fırsatım varsa yine İzmir’de hamama gidip kendi ağdacıma yaptırıyorum ama ne yazık ki sanırım tüm aydın da beni görücek
Hayatta kendi kendime yapamam sizi tebrik ediyorum

Aldığınız bebek arabası güzel bende bakmıştım o arabaya baya hafifi güle güle kullanın inşallah uyar

Günaydın güzel anneler,benim mide bulantılarım yine arttı zor kahvaltı ediyorum ilk aylara geri döndü resmen var mı böyle olan neler yiyorsunuz
Kuzum bende bulantı konusunda çok çektim en başından beri şimdi de ara ara oluyor ve hatta ara ara kusmada gerçekleşiyor ben bu duruma alıştım artık gebeliğin bir parçası olarak idare ediyorum sizin bebek cinsiyeti kız mı mesela oğlumda çok rahattım ama bu kız beni mahvetti

Şimdi kocan düşünsün bende son eksikleri alıryorum valla yapçak bir şey yok. Ya ben emzirme yastığı ve örtüsü almadım. Alacaktım rafa kaldırdım. Belki emmez (allah korusun) belki rahat edemem sıcaktan yastıklı filan diye düşündüm. Birde ten tene temas olur belki ilk zamanlarda yastıksız daha iyi mi acaba filan.. Doğduktan sonra bakayım duruma sonra alayım dedim ama içimden de al diyorum. Sen de alınca bir daha aklıma getirdin bak

Sizinde mi Eylül de olacak . Bende uzun kollu zıbınlar var . Atlet uzun kollu almayın çok kullanışlı olmuyor dediler .
7 Eylül beklenen doğum. Ben evde de kullanırım mantığıyla eksiğim olmasın diye almıştım doğrudur. Burada bebek mağazası yok hep internetten almak zorunda kalıyorum.

Oğlan cnm , zaten zor yiyorum normal de de koku hassasiyeti var 2.tremeste iyi gibiydi 30.haftadayiz ama mahvediyor ne yersem hemen geri çıkıyor kraker ve tuzlu şeylerde iyi gibi ama ayaklarım siş tuzluda yemek istemiyorum

Uzun kollu zıbın var kışın ortasında tek yeterli olacak mı ? Bir de dışarısı için ne giydirmek gerekecek .
Uzun kollunzıbın üstüne alt üst uzun takım giydirilir canım bence. Kışlık kalınlarda var. Üstüne de hırka yada yelek filan giydirilir. Kalın bir de battaye atarız puaet üstüne tamam:) 3 ay dolunca zaten büyümüş olcaklar biraz soğuklarda.. o kışlık mont gibi tulumlqra bence bebeğin büyümesine göre alırsın nolcak 1 haftaya en geç geliyor eline

Ilk zamanlar 2 saatte bir emzirecegimiz için belim ağrımaz daha kolay olur vs diye ben kendi rahatımı dusundum acikcasi

Caağnım anne bebek çantam geldi :) kendimi kandırıp istediğim markayı aldım. Rengini de sevdim (çok kir göstermesin ) şimdi ilk hamile kaldığımdan beri almak istediğim şeyi alcam, çöp poşedi askılığı böyle küçük belkide gereksiz şeyi baştan beri almak istiyorum da çanta rengine göre alırım belki diyordum dur ekliyim de sizde görün çanta yanına asıyon içinde çöp poşedi var çekip kullanıyon

Eklentiler

• 20230717_102843.webp
    66,3 KB · Görüntüleme: 88
  • Screenshot_20230717-104646_Hepsiburada.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 88
Günaydın güzel anneler,benim mide bulantılarım yine arttı zor kahvaltı ediyorum ilk aylara geri döndü resmen var mı böyle olan neler yiyorsunuz
Bende aynıyım gece yatmadan iki tane prilam içmezsem mahvoluyorum genelde kahvaltı tarzı yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…