A ben hiç görmemiştim bence çöp poşeti aşıklığı güzel bişeyCaağnım anne bebek çantam geldi :) kendimi kandırıp istediğim markayı aldım. Rengini de sevdim (çok kir göstermesin )şimdi ilk hamile kaldığımdan beri almak istediğim şeyi alcam, çöp poşedi askılığı böyle küçük belkide gereksiz şeyi baştan beri almak istiyorum da çanta rengine göre alırım belki diyordum dur ekliyim de sizde görün çanta yanına asıyon içinde çöp poşedi var çekip kullanıyon ⁶
totolarına vurularak o intikam alınacak merak etmeBende 1 aydır görmedim çok merak ediyorum nasıl bişey oldu acabaen son yüzünü göstermedi bana
Kesinlikletotolarına vurularak o intikam alınacak merak etme
Maşallah canımkızlar selam, 32+0 muayenesinden geldim, bebek iyi çok şükür haftasıyla uyumlu 43cm 1871 gr çıktı ( diğer ölçümlerde daha fazla gösteriyor) suyumda güzelmiş gelgelelim benim bebe dönmemiş makat geliş duruyor hala dr dedi ki senin suyun iyi inşallah döner, yeri dar olan ve suyu az olanların dönmüyormuş genelde, bi de benim tüp bebek olunca makat gelişler çok fazla oluyor tüp bebekte, bakalım henüz erken son anda bile dönen var , inşallah en hayırlısı neyse o olur, nst ye girdim güm güm kalp atışlarını dinledimondan önce sabah kalktığımdan beri o kadar hareketliydiki acayip baskıladı mesanemi , tam NST ye girerken duruldu, hemşire bebek hareketleri az aç mı geldiniz dedi bende tok gitmiştim zaten sabahtan çok hareketli olduğunu yeni durulduğunu söyledim, dr baktı sorun yok dedi, 2 hafta sonraya çağırdı
Ya işte bende bilemedim ya alsam mı qlmasam mıIlk zamanlar 2 saatte bir emzirecegimiz için belim ağrımaz daha kolay olur vs diye ben kendi rahatımı dusundum acikcasi
Ahahhahah aynen öyle ben şimdiden vuruyorum karnımda totosu olduğunu düşündüğüm yeretotolarına vurularak o intikam alınacak merak etme
Ben indirimli dönemde bulunca zıbını her aya göre aldım. 9 ay mesela 9 ayda olmasa bile 6 ayda olursa o zaman giyer hepsi aynı sonuçta.. kısa kollu aldım genelde. Uzun kollu da var ama uzun kollulqr 2 kat üst üste uzun kol giydirmek zor oluyor demişti tecrübeli annelerAynen haklısın . O zaman atlet zıbında almam gerekmiyor . Sadece yeni doğan var . Giydiririm .
Evet evet gayet geniş ve kaliteli bence beğendim çok sindi içimeGüle güle kullan canımçok kullanışlı duruyor değil mi
Ben de şimdilik bekleme kararı verdim ama bakicimmBen emzirme yastığı aldım ama geldikten sonra pek kullanışlı görmedim ya bakalım nasıl olacak
YaaPrilam bana hiç fayda etmedi iki kutu almıştım öylece duruyor
Ben bu emzirme yastığından aldım ama heralde kullanmicam ya belkide şuan göbeğim var diye tuhaf durduBen de şimdilik bekleme kararı verdim ama bakicimm
Arkadaşta görmüştüm. Yanında takılı duruyor lazım oldukça içinden alıyor. Sadece çöp için değil mesela beneğe dışarda bileyler yedirdi ek gıda sonra o kirli çatalı tabağı vs. bu poşede koyup attı çantasına.A ben hiç görmemiştim bence çöp poşeti aşıklığı güzel bişeyyani çantanın içine koyana kadar yer kaplicak dışarda temiz güzel olur bende aliyim
Bende bunları çok beğendim bi tanede ben aldımMalumunuz bebelerimiz kış bebesi olacaklar inşallah, dışarı çıkarken hastaneye vs diye şöyle bi tulum aldım. Yorumları da güzeldi. Fikir olsun sizlere de
Ben hiç ayırt edemiyorum kolumu bacakmı toto mu diye bi tümseklik oluyor ama hep ayaktır diye düşünüyorumAhahhahah aynen öyle ben şimdiden vuruyorum karnımda totosu olduğunu düşündüğüm yere
Evet bence gayet kullanışlı bişey bende alırım , çantanın içine poşet koyup içerisini kalabalık yapmaktan iyidirArkadaşta görmüştüm. Yanında takılı duruyor lazım oldukça içinden alıyor. Sadece çöp için değil mesela beneğe dışarda bileyler yedirdi ek gıda sonra o kirli çatalı tabağı vs. bu poşede koyup attı çantasına.
Ayrıntılı bakınca bunlarda çok çeşitBen bu emzirme yastığından aldım ama heralde kullanmicam ya belkide şuan göbeğim var diye tuhaf durdu
Normalde e bebekte satılıyor da orada hep mavş renk gördüm :) ben de internetten alcam. Bir de bu hafta yada haftaya şoka yada bim yada a101 e köpekler için geliyor daha ucuz. Arkadaşımda ondan vqr yani kemik çeklinde dışı. Aynı şey amaEvet bence gayet kullanışlı bişey bende alırım , çantanın içine poşet koyup içerisini kalabalık yapmaktan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?