2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
A ben hiç görmemiştim bence çöp poşeti aşıklığı güzel bişey yani çantanın içine koyana kadar yer kaplicak dışarda temiz güzel olur bende aliyim

Maşallah canım çok güzel

Aynen haklısın . O zaman atlet zıbında almam gerekmiyor . Sadece yeni doğan var . Giydiririm .
Ben indirimli dönemde bulunca zıbını her aya göre aldım. 9 ay mesela 9 ayda olmasa bile 6 ayda olursa o zaman giyer hepsi aynı sonuçta.. kısa kollu aldım genelde. Uzun kollu da var ama uzun kollulqr 2 kat üst üste uzun kol giydirmek zor oluyor demişti tecrübeli anneler

Malumunuz bebelerimiz kış bebesi olacaklar inşallah, dışarı çıkarken hastaneye vs diye şöyle bi tulum aldım. Yorumları da güzeldi. Fikir olsun sizlere de

Eklentiler

• ED04E80A-DE60-4D46-B3A6-989C9A0DA9C4.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 90
Kızlar bende gittim muayeneye 42 cm 1570 gram olmuş 30+5 , dr karın çevresi 5 gün geride dedi , haftaya tekrar gidicem eğer hep geriye giderse karın çevresi 34 geçirirsin dedi duruma göre 37 haftada çıkarma ihtimalimiz ola bilir dedi , bakalım nasıl ilerleyecek

A ben hiç görmemiştim bence çöp poşeti aşıklığı güzel bişey yani çantanın içine koyana kadar yer kaplicak dışarda temiz güzel olur bende aliyim
Arkadaşta görmüştüm. Yanında takılı duruyor lazım oldukça içinden alıyor. Sadece çöp için değil mesela beneğe dışarda bileyler yedirdi ek gıda sonra o kirli çatalı tabağı vs. bu poşede koyup attı çantasına.

Evet bence gayet kullanışlı bişey bende alırım , çantanın içine poşet koyup içerisini kalabalık yapmaktan iyidir

Ben bu emzirme yastığından aldım ama heralde kullanmicam ya belkide şuan göbeğim var diye tuhaf durdu
Ayrıntılı bakınca bunlarda çok çeşit hastanedekiler de getirmeyin demişti tentene temas daha iyi kolunuzda tutmayı öğrenin hastanedeyken sonra bebek emmeyi öğrenince evde kullanmak isterseniz kullanın dedi. O yüzden hastaneye de götürmeyecem. O neden acele etmeyeyim almaya dedim ama bi yandan da aman bi bu mu eksik olcak al diyorum ") belli olmaz benim sağım solum

Evet bence gayet kullanışlı bişey bende alırım , çantanın içine poşet koyup içerisini kalabalık yapmaktan iyidir
Normalde e bebekte satılıyor da orada hep mavş renk gördüm :) ben de internetten alcam. Bir de bu hafta yada haftaya şoka yada bim yada a101 e köpekler için geliyor daha ucuz. Arkadaşımda ondan vqr yani kemik çeklinde dışı. Aynı şey ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…