2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben hiç ayırt edemiyorum kolumu bacakmı toto mu diye bi tümseklik oluyor ama hep ayaktır diye düşünüyorum
Benimkinin ayakları sağda kafası aşağıda göbeği ortada , göbeği benim göbeğimle aynı yerde bu gün Ulturasonda ayağı yüzündeydi ya dr jimnastikçi diyor

İnşallah herşey yolunda gider boyu kilosuda gayet iyi maşallah annesi

Ben hiç ayırt edemiyorum kolumu bacakmı toto mu diye bi tümseklik oluyor ama hep ayaktır diye düşünüyorum
Ya benimki döndü bir kaç gündür tam göbek feliği çevresi öyle sert oluyor ki ayak olmaz sırt popo filan bence. Geniş alan çünkü.. ayaklarını yan taraftan sert tekmeler atıyordu ordan anlıyorum ama şuan nerde ayağı anlamıyom:) her gördüğüm geniş tümseği totosu sanıp seviyom

Aaa çok enteresan aynıysa al , hatta o zaman ben kesin aliyim köpeğimde var ikisiyle yürüyüşe çıkarsam iyi olur

Bu dönemde bel ağrısı çok karşılaşıyor belinizi destekleyin bendede oluyor ara ara çok kilo aldınızmı peki bu süreçte

Benimkinin ayakları sağda kafası aşağıda göbeği ortada , göbeği benim göbeğimle aynı yerde bu gün Ulturasonda ayağı yüzündeydi ya dr jimnastikçi diyor
Ahahhaha ayağınınnne işi var ya yüzünde :) bence de jimlastikçi :) benimki de koluyla kapadı yüzünü hiç göremedik ya bi buruncuk bile göstermedi

Geçmiş olsun canım ayaklarını yükseğe koy belki iyi olur , belin için sırt desteği koy uyurken iyi oluyor

Ayaklarımı yükseğe koymayı deniyim, yapmadım daha önce de bel yastığı, destek yastıkları hiç ise yaramıyor
Normal yastık koy sırtına bel çükürüna doğru , bide yan uzandığın zaman ayağını yükseğe koy sırt üstü uzanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…