Benimkinin ayakları sağda kafası aşağıda göbeği ortadaBen hiç ayırt edemiyorum kolumu bacakmı toto mu diye bi tümseklik oluyor ama hep ayaktır diye düşünüyorum
İnşallah herşey yolunda gider boyu kilosuda gayet iyi maşallah annesiKızlar bende gittim muayeneye 42 cm 1570 gram olmuş 30+5 , dr karın çevresi 5 gün geride dedi , haftaya tekrar gidicem eğer hep geriye giderse karın çevresi 34 geçirirsin dedi duruma göre 37 haftada çıkarma ihtimalimiz ola bilir dedi , bakalım nasıl ilerleyecek
Ya benimki döndü bir kaç gündür tam göbek feliği çevresi öyle sert oluyor ki ayak olmaz sırt popo filan bence. Geniş alan çünkü.. ayaklarını yan taraftan sert tekmeler atıyordu ordan anlıyorum ama şuan nerde ayağı anlamıyom:) her gördüğüm geniş tümseği totosu sanıp seviyomBen hiç ayırt edemiyorum kolumu bacakmı toto mu diye bi tümseklik oluyor ama hep ayaktır diye düşünüyorum
Aaa çok enteresan aynıysa al , hatta o zaman ben kesin aliyim köpeğimde varNormalde e bebekte satılıyor da orada hep mavş renk gördüm :) ben de internetten alcam. Bir de bu hafta yada haftaya şoka yada bim yada a101 e köpekler için geliyor daha ucuz. Arkadaşımda ondan vqr yani kemik çeklinde dışı. Aynı şey ama
Bu dönemde bel ağrısı çok karşılaşıyor belinizi destekleyin bendede oluyor ara ara çok kilo aldınızmı peki bu süreçteKızlar selam,
31+3 teyiz ve ben artık bel ağrısından duramaz hale geldim
Aynı sorunu yaşayan var mı ?
Cumartesi günü kontrolümüz vardı, Doktor yürüyüş yap dedi ama geçmiyor.
Son 2 haftadır ödem de topladım oldukça bu durum beni çok rahatsız etmeye başladı
Ahahhaha ayağınınnne işi var ya yüzünde :) bence de jimlastikçi :) benimki de koluyla kapadı yüzünü hiç göremedik ya bi buruncuk bile göstermediBenimkinin ayakları sağda kafası aşağıda göbeği ortada, göbeği benim göbeğimle aynı yerde bu gün Ulturasonda ayağı yüzündeydi ya dr jimnastikçi diyor
Geçmiş olsun canım ayaklarını yükseğe koy belki iyi olur , belin için sırt desteği koy uyurken iyi oluyorKızlar selam,
31+3 teyiz ve ben artık bel ağrısından duramaz hale geldim
Aynı sorunu yaşayan var mı ?
Cumartesi günü kontrolümüz vardı, Doktor yürüyüş yap dedi ama geçmiyor.
Son 2 haftadır ödem de topladım oldukça bu durum beni çok rahatsız etmeye başladı
Mantıklı :) ya bu ilk köpek için yapıldınsonra baktılar çocuğa da kullanılıyor:)Aaa çok enteresan aynıysa al , hatta o zaman ben kesin aliyim köpeğimde varikisiyle yürüyüşe çıkarsam iyi olur
Sağol canım benim inşallah sende çarşamba git bakalım seninki belki gösterir yüzünüİnşallah herşey yolunda gider boyu kilosuda gayet iyi maşallah annesi
İnşallah canım çok özledim sanki bu defa zaman geçmedi gibiSağol canım benim inşallah sende çarşamba git bakalım seninki belki gösterir yüzünübizimki ya eli yüzünde ya ayağı
Aynen ikisi içinde baya kullanışlıMantıklı :) ya bu ilk köpek için yapıldınsonra baktılar çocuğa da kullanılıyor:)
Evet 1 ay uzun olmuş bide sonlara doğru daha zor geçiyor zaman sanki ya , heralde günleri sayıyoruz diyeİnşallah canım çok özledim sanki bu defa zaman geçmedi gibi
Toplamda 6.5 kg aldım son 1 ayda da 1.5 kg. O kadar çok bi artış yokBu dönemde bel ağrısı çok karşılaşıyor belinizi destekleyin bendede oluyor ara ara çok kilo aldınızmı peki bu süreçte
Ayaklarımı yükseğe koymayı deniyim, yapmadım daha önce de bel yastığı, destek yastıkları hiç ise yaramıyorGeçmiş olsun canım ayaklarını yükseğe koy belki iyi olur , belin için sırt desteği koy uyurken iyi oluyor
Normal yastık koy sırtına bel çükürüna doğru , bide yan uzandığın zaman ayağını yükseğe koy sırt üstü uzanmaAyaklarımı yükseğe koymayı deniyim, yapmadım daha önce de bel yastığı, destek yastıkları hiç ise yaramıyor
Evet fazla almamışsınToplamda 6.5 kg aldım son 1 ayda da 1.5 kg. O kadar çok bi artış yokdestek yastığı filan hiçbir şey ise yaramıyor.
Emzirirken çok rahat olduğunu söylüyor kullananlar. Destekliyor bebeğin memeyi kavramasını kolaylaştırıyor. Sezaryende ilk bir iki gün kullanmak zorluyor sadece sanırım karna baskı yaptığı için.Ya işte bende bilemedim ya alsam mı qlmasam mı
Alın diyorsun yani :)Emzirirken çok rahat olduğunu söylüyor kullananlar. Destekliyor bebeğin memeyi kavramasını kolaylaştırıyor. Sezaryende ilk bir iki gün kullanmak zorluyor sadece sanırım karna baskı yaptığı için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?