Ortalama günde on adet değişir yani buda sana 12 gün gider sanırım bi paket daha alabilirsin 1 numaraKılzar 120 tane 1 numara Molfix aldım yeter heralde sonra 2 numaraya geçilir diye almadım
bence alın hepimiz emzircez bebelerimizi inşallahAlın diyorsun yani :)
Çalışırken kullanılan bel oyuntulu yastıklar var ya. Onlar çok güzel destekliyor beli. Belki size de iyi gelir.Kızlar selam,
31+3 teyiz ve ben artık bel ağrısından duramaz hale geldim
Aynı sorunu yaşayan var mı ?
Cumartesi günü kontrolümüz vardı, Doktor yürüyüş yap dedi ama geçmiyor.
Son 2 haftadır ödem de topladım oldukça bu durum beni çok rahatsız etmeye başladı
Hayırlı günler canim anneler. Biz bugün oğullarla perinatoloğa görüneceğiz, dualariniza talibiz..
Normal zamanda evde pamuk su ile yapacağim alt temizliklerini ama hastanede ve disarida kullanmak için islak mendil sipariş edeceğim, aldiginiz ya da düsündügünüz saf suya yakin islak mendil tavsiyeniz var mi?
Birde 2 yil önce açilmis bebek bezi şimdi kullanilir mi? Açilmamişi kullanilir mi? Bilen aydinlatirsa çook sevinirim
Maşallah canım çok şükürkızlar selam, 32+0 muayenesinden geldim, bebek iyi çok şükür haftasıyla uyumlu 43cm 1871 gr çıktı ( diğer ölçümlerde daha fazla gösteriyor) suyumda güzelmiş gelgelelim benim bebe dönmemiş makat geliş duruyor hala dr dedi ki senin suyun iyi inşallah döner, yeri dar olan ve suyu az olanların dönmüyormuş genelde, bi de benim tüp bebek olunca makat gelişler çok fazla oluyor tüp bebekte, bakalım henüz erken son anda bile dönen var , inşallah en hayırlısı neyse o olur, nst ye girdim güm güm kalp atışlarını dinledimondan önce sabah kalktığımdan beri o kadar hareketliydiki acayip baskıladı mesanemi , tam NST ye girerken duruldu, hemşire bebek hareketleri az aç mı geldiniz dedi bende tok gitmiştim zaten sabahtan çok hareketli olduğunu yeni durulduğunu söyledim, dr baktı sorun yok dedi, 2 hafta sonraya çağırdı
Dualarımız sizinle güzel haberlerle gelinHayırlı günler canim anneler. Biz bugün oğullarla perinatoloğa görüneceğiz, dualariniza talibiz..
Normal zamanda evde pamuk su ile yapacağim alt temizliklerini ama hastanede ve disarida kullanmak için islak mendil sipariş edeceğim, aldiginiz ya da düsündügünüz saf suya yakin islak mendil tavsiyeniz var mi?
Birde 2 yil önce açilmis bebek bezi şimdi kullanilir mi? Açilmamişi kullanilir mi? Bilen aydinlatirsa çook sevinirim
Kızlar selam,
Son 2 haftadır ödem de topladım oldukça bu durum beni çok rahatsız etmeye başladı
Annem bana max 5 tane değişirsin diyor ama dedi. Anne çocuğu pişik mi yapmak istiyorsunOrtalama günde on adet değişir yani buda sana 12 gün gider sanırım bi paket daha alabilirsin 1 numara
Ben ıslak mendil sleepy natural aldım 99,5% su yazıyorHayırlı günler canim anneler. Biz bugün oğullarla perinatoloğa görüneceğiz, dualariniza talibiz..
Bebek doğunca gün 12 değil 24 saat dolu dolu yaşanıyor. 5 gündüz 5 gece değiştirsen yine minimum 10Annem bana max 5 tane değişirsin diyor ama dedi. Anne çocuğu pişik mi yapmak istiyorsun
Benim 2 aydır kafa aşağıda ayaklar midede doktor sorun yok daha yeri var doğuma da çok dedi bende kafaya takmadımBenimde tüp bebek ama kafası aşağıdaydı geçen hafta gittiğimde
Daha doğum hiç konuşulmadı bizdede 32 de tkrar çğırdı sonra 3 hafta sonra çağırabilirim bir problem yoksa dedi ben ufaktan sezeryan istemye başladımbakalım zaman ne göstercek
7.ayla birlikte bende de başladı maalesef, egzersiz de yapıyorum bana mıısn demiyor, yataktan kalkınca başlıyor tüm gün devam ediyor bi dün iyiydim bugün de idare eder ama ondan önceki günler ağlayacak kıvama gelmiştim bel ağrısından ki kasık ağrısı da buna eşlik ediyor, bebek baskı yapıyor maalesef engelleyecek bişey yok ama bende gece uyurken uzanırken filan yastık desteği almaya başladım en azından hafifletir inşallah bir nebze ve esnetme hareketleri yapıyorum oda iyi geliyor birazKızlar selam,
eşim fiyatları görünce idareli kullanırız canım sık sık değiştirmeyiz dedi oldu canım dedim senin altını bağlayalım gün boyu kalsın dedimAnnem bana max 5 tane değişirsin diyor ama dedi. Anne çocuğu pişik mi yapmak istiyorsun
Aynen vallahiBebek doğunca gün 12 değil 24 saat dolu dolu yaşanıyor. 5 gündüz 5 gece değiştirsen yine minimum 10
Aynen ben ortalama 8 tane koydum günlükeşim fiyatları görünce idareli kullanırız canım sık sık değiştirmeyiz dedi oldu canım dedim senin altını bağlayalım gün boyu kalsın dedim(espri yapıyordu bu arada) bende 7 ila 10 arası değiştiririz diye düşünüyorum
İnşallah herşey yolundadır dualarımız seninleHayırlı günler canim anneler. Biz bugün oğullarla perinatoloğa görüneceğiz, dualariniza talibiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?