2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar selam, tabloya eklenmek isteyen kimler vardı? Benim tatil bitti de ekleyeyim..

Kütahya'lı bir erkek annemizin adı tablodan silimiş , nasıl odu bilmiyorum. Bana yazar mısınız isminizi düzelteyim tabloda

Hayırlı günler canim anneler. Biz bugün oğullarla perinatoloğa görüneceğiz, dualariniza talibiz..
Normal zamanda evde pamuk su ile yapacağim alt temizliklerini ama hastanede ve disarida kullanmak için islak mendil sipariş edeceğim, aldiginiz ya da düsündügünüz saf suya yakin islak mendil tavsiyeniz var mi?
Birde 2 yil önce açilmis bebek bezi şimdi kullanilir mi? Açilmamişi kullanilir mi? Bilen aydinlatirsa çook sevinirim

Çalışırken kullanılan bel oyuntulu yastıklar var ya. Onlar çok güzel destekliyor beli. Belki size de iyi gelir.

Dualarımız sizinle. Güzel haberlerini bekliyoruz oğluşlarınızın
sleepy bio naturel aldım ben birde daha önce paylamıştım sulasil diye suyun içinde büyüyen bambu ve kayından üretilmiş ıslak mendillerden aldım. Dışarıda da bunları kullanmayı düşünüyorum. Çok acil ve hızlı olmam gereken durumlarda da ıslak mendil.
Hijyenik bir ortamda saklandıysa sakıncası olmaz diye düşündüm. Toz vs alan bir ortamsa riske girmeyin bence.

Maşallah canım çok şükür
Sonraki muayenelerde belli olur belki dönedebilir nst için heyecanlanıyorum ben de

Dualarımız sizinle güzel haberlerle gelin
Ben dışarda kullanmalık waterwipes alıcam
Evde pamuk su biraz büyüyene kadar.
Sonrası Allah kerim

Gebelikle birlikte bel fitigi vb fiziksel rahatsizliklari gecirme riskimiz artiyor.
35 yillik omrumu sporla gecirmeme ragmen, ilk kizim bana sinir sıkışmasi armagan etmisti, dogumdan 4-5 ay sonra gecti. Bu da muhtemelen fitik armagan etti, zira bazen can acisindan duvarlari tekmeleyecek hale geliyorum.

Eger fitik supheniz yoksa yuruyus iyi gelecektir. Fitiktan supheleniyorsaniz sifaniz yuzme sporunda. Hem yuzmek bu kadar buyumus karınlar icin sahane bir egzersiz, tum yukunuzu alip goturuyor.

Saglik notu: eskiler gebe kadinlari hamama sokmazmis, gebelik sökülür diye... (suda dogum mantigi iste) bu sebeple son haftalara da yanastigimiz icin ekleme yapayim dedim. Sicak su havuzlari ve saunalara, hamamlara gitmeyi birakma vaktiniz geldi. Aklinizda olsun. :)

Ben ıslak mendil sleepy natural aldım 99,5% su yazıyor

Benim 2 aydır kafa aşağıda ayaklar midede doktor sorun yok daha yeri var doğuma da çok dedi bende kafaya takmadım

7.ayla birlikte bende de başladı maalesef, egzersiz de yapıyorum bana mıısn demiyor, yataktan kalkınca başlıyor tüm gün devam ediyor bi dün iyiydim bugün de idare eder ama ondan önceki günler ağlayacak kıvama gelmiştim bel ağrısından ki kasık ağrısı da buna eşlik ediyor, bebek baskı yapıyor maalesef engelleyecek bişey yok ama bende gece uyurken uzanırken filan yastık desteği almaya başladım en azından hafifletir inşallah bir nebze ve esnetme hareketleri yapıyorum oda iyi geliyor biraz

Annem bana max 5 tane değişirsin diyor ama dedi. Anne çocuğu pişik mi yapmak istiyorsun
eşim fiyatları görünce idareli kullanırız canım sık sık değiştirmeyiz dedi oldu canım dedim senin altını bağlayalım gün boyu kalsın dedim (espri yapıyordu bu arada) bende 7 ila 10 arası değiştiririz diye düşünüyorum

İnşallah herşey yolundadır dualarımız seninle

Kizlar ben simdi dr dan geldim 34. Haftanın içindeyim bana normal yapacağım için perine masajina baslayabilirsin saf zeytinyagi veya lavanta yagiyla +bol bol squat yap + küvet varsa ılık suya her gun otur pelvik bolgene iyi Gelecek doğuma cok yararı var dedi bu arada 1 hafta onden gidiyormuş koca yanak 2225 gr 45 cm olmuş haftaya gel nst ye başlayalım dedi benim gibi normal düşünen annelere bilgileri olsun diye yazdim

Eklentiler

• Screenshot_20230717_150824_WhatsApp.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_20230717_150818_WhatsApp.webp
    6 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…