bu tam bir bal yanak annesiKizlar ben simdi dr dan geldim 34. Haftanın içindeyim bana normal yapacağım için perine masajina baslayabilirsin saf zeytinyagi veya lavanta yagiyla +bol bol squat yap + küvet varsa ılık suya her gun otur pelvik bolgene iyi Gelecek doğuma cok yararı var dedi bu arada 1 hafta onden gidiyormuş koca yanak2225 gr 45 cm olmuş haftaya gel nst ye başlayalım dedi benim gibi normal düşünen annelere bilgileri olsun diye yazdim
ben pilates topuyla hareketlere başladım bile artı bir de yürüyüşte yapıyorumKizlar ben simdi dr dan geldim 34. Haftanın içindeyim bana normal yapacağım için perine masajina baslayabilirsin saf zeytinyagi veya lavanta yagiyla +bol bol squat yap + küvet varsa ılık suya her gun otur pelvik bolgene iyi Gelecek doğuma cok yararı var dedi bu arada 1 hafta onden gidiyormuş koca yanak2225 gr 45 cm olmuş haftaya gel nst ye başlayalım dedi benim gibi normal düşünen annelere bilgileri olsun diye yazdim
Bebegi kanala getirme hareketleri var canım youtube da onları yapabilirsin bu arada son hafta bile donebiliyormus bebek bizimkinin kafa asagi dönmüş ben de yürüyüş yapıyordum ama bu sıcakta pilates insanı mahvediyorben pilates topuyla hareketlere başladım bile artı bir de yürüyüşte yapıyorumsquatı dizlerim çok ağrıyor normalde onu da yapıyordum ama zorluyor beni , gel gör ki henüz makat geliş benim bebe içimden bir seste sanki dönmeyecekmiş diyor ama bakalım, son ana kadar mücadeleye devam, bu arada ben bugün 32+0 da Nst ye alındım
Oy maşallah annesi çok tatlıKizlar ben simdi dr dan geldim 34. Haftanın içindeyim bana normal yapacağım için perine masajina baslayabilirsin saf zeytinyagi veya lavanta yagiyla +bol bol squat yap + küvet varsa ılık suya her gun otur pelvik bolgene iyi Gelecek doğuma cok yararı var dedi bu arada 1 hafta onden gidiyormuş koca yanak2225 gr 45 cm olmuş haftaya gel nst ye başlayalım dedi benim gibi normal düşünen annelere bilgileri olsun diye yazdim
evet onlara başlamıştım önceden, devam edeceğim bakalımBebegi kanala getirme hareketleri var canım youtube da onları yapabilirsin bu arada son hafta bile donebiliyormus bebek bizimkinin kafa asagi dönmüş ben de yürüyüş yapıyordum ama bu sıcakta pilates insanı mahvediyorsen yine içindeki sesi bebenin duymasın iyi düşün dönsün
890 gr doğru daha sonra 850 gr a düştü canım şu an bugün itibari ile 1200 gr olduGeç olsun güç olmasın canım 2 kilo olunca çıkıyorlar genelde kaç gr doğmuştu
ayy birşey diyeceğim çook çook tatlı bu bebiş annesiiKizlar ben simdi dr dan geldim 34. Haftanın içindeyim bana normal yapacağım için perine masajina baslayabilirsin saf zeytinyagi veya lavanta yagiyla +bol bol squat yap + küvet varsa ılık suya her gun otur pelvik bolgene iyi Gelecek doğuma cok yararı var dedi bu arada 1 hafta onden gidiyormuş koca yanak2225 gr 45 cm olmuş haftaya gel nst ye başlayalım dedi benim gibi normal düşünen annelere bilgileri olsun diye yazdim
Selam canım,Hayırlı günler canim anneler. Biz bugün oğullarla perinatoloğa görüneceğiz, dualariniza talibiz..
Normal zamanda evde pamuk su ile yapacağim alt temizliklerini ama hastanede ve disarida kullanmak için islak mendil sipariş edeceğim, aldiginiz ya da düsündügünüz saf suya yakin islak mendil tavsiyeniz var mi?
Birde 2 yil önce açilmis bebek bezi şimdi kullanilir mi? Açilmamişi kullanilir mi? Bilen aydinlatirsa çook sevinirim
Tesekkurler teyzosuayy birşey diyeceğim çook çook tatlı bu bebiş annesiiResmen bal yanak Maaşallah maaşallah bende normal istiyorum hiç birşey yapmadım ama :) 34ten sonramıymış iyi bağri acele etmeyeyim benim daha 32 çünkü.
Kizlar ben simdi dr dan geldim 34. Haftanın içindeyim bana normal yapacağım için perine masajina baslayabilirsin saf zeytinyagi veya lavanta yagiyla +bol bol squat yap + küvet varsa ılık suya her gun otur pelvik bolgene iyi Gelecek doğuma cok yararı var dedi bu arada 1 hafta onden gidiyormuş koca yanak2225 gr 45 cm olmuş haftaya gel nst ye başlayalım dedi benim gibi normal düşünen annelere bilgileri olsun diye yazdim
sen bunları ilerde bir daha hatırlat bize :) NST çekildi mi? bana 34te geldiğinde NST yapacağız dedi de.Tesekkurler teyzosuErken perine masajı iyi degil zaten canım erken doğumu tetikliyormus Allah korusun bende artık yapabilirsin dedi lavanta yağı bi de doğum sancısı basladiginda bele masaj yaparak esin surdugunde ağrılarını hafifletiyormus Bilgin olsun birde bol bol hurma
Cok tesekkurlerMaşallah tontişimiz çok tatlı görünüyor annesi sağlıkla gelsin inş
Haftaya carsamba gel dedi canim tam doldurmuş oluyorum 34. Haftayı 35 den gun almis oluyorum tabii ki hatırlatırımsen bunları ilerde bir daha hatırlat bize :) NST çekildi mi? bana 34te geldiğinde NST yapacağız dedi de.
Çoook tatlı annesi maşallahKizlar ben simdi dr dan geldim 34. Haftanın içindeyim bana normal yapacağım için perine masajina baslayabilirsin saf zeytinyagi veya lavanta yagiyla +bol bol squat yap + küvet varsa ılık suya her gun otur pelvik bolgene iyi Gelecek doğuma cok yararı var dedi bu arada 1 hafta onden gidiyormuş koca yanak2225 gr 45 cm olmuş haftaya gel nst ye başlayalım dedi benim gibi normal düşünen annelere bilgileri olsun diye yazdim
Evet benim ilk gebeliğim ben bu zamana kadar hiç hurma yemedim dr a bu gidişimde sordum yiyebilir miyim artık dedim sorun yok yiyebilirsin dedi canim tesekkurler bu aradaÇoook tatlı annesi maşallah
Hurma tüketimi ile ilgili birşey söyledi mi canım?Bende normal istiyorum kısmet olursa, seninde ilk gebeliğin miydi?
Maşallah inşallah hemencecik 2 kiloya ulaşır890 gr doğru daha sonra 850 gr a düştü canım şu an bugün itibari ile 1200 gr oldu
Allah yardim etsin canim, ben gebeligimin basinda yasadim hafif şiddette, gecen günde üsütünce iki gün yasadim bulantiyi, Allah yardim etsin çok zor. Sende diyabette vardi sanirim az ve sık yemeye bakGünaydın güzel anneler,benim mide bulantılarım yine arttı zor kahvaltı ediyorumilk aylara geri döndü resmen var mı böyle olan neler yiyorsunuz
Ben aldim simdiden kullaniyorum ama amaci disindaBen emzirme yastığı aldım ama geldikten sonra pek kullanışlı görmedim ya bakalım nasıl olacak
Bende ayirt edemiyorumBen hiç ayırt edemiyorum kolumu bacakmı toto mu diye bi tümseklik oluyor ama hep ayaktır diye düşünüyorum
Sulasil cok mantikli geldi. İyi muhafaza edilmis canim,Dualarımız sizinle. Güzel haberlerini bekliyoruz oğluşlarınızın
sleepy bio naturel aldım ben birde daha önce paylamıştım sulasil diye suyun içinde büyüyen bambu ve kayından üretilmiş ıslak mendillerden aldım. Dışarıda da bunları kullanmayı düşünüyorum. Çok acil ve hızlı olmam gereken durumlarda da ıslak mendil.
Hijyenik bir ortamda saklandıysa sakıncası olmaz diye düşündüm. Toz vs alan bir ortamsa riske girmeyin bence.
WaterwipesDualarımız sizinle güzel haberlerle gelin
Ben dışarda kullanmalık waterwipes alıcam
Evde pamuk su biraz büyüyene kadar.
Sonrası Allah kerim
Ben ıslak mendil sleepy natural aldım 99,5% su yazıyor
İnşallah herşey yolundadır dualarımız seninle
İlkine yogunlastimSelam canım,
Water wipes güzel.
Fiyat performans bakıyorsan Deep Fresh prebiyotikli güzel ve temiz içerikli.
Sleepy natural hiç bilmiyorum.
Unibaby yeni doğan da temiz içerikli.
Maşallah canın çok şükürAllah yardim etsin canim, ben gebeligimin basinda yasadim hafif şiddette, gecen günde üsütünce iki gün yasadim bulantiyi, Allah yardim etsin çok zor. Sende diyabette vardi sanirim az ve sık yemeye bak
Ben aldim simdiden kullaniyorum ama amaci disindahamile yastigi gibi, biraz göbegimin altinda birazi da bacak aramda
Bende ayirt edemiyorum
Sulasil cok mantikli geldi. İyi muhafaza edilmis canim,
Waterwipesbakayim canim, bizim bebelerin totolari kiymetli
sagol canim
İlkine yogunlastim
Arkadaslar perinatolojiye göründüm, çok şükür bin şükür su miktarlarinda sillve diger degerlerinde bi sikinti görmedi. Üstte ki bebegin suyu fazla gibi ama alttakininde az sayilmaz bi risk yok dedi. Benim doktorum ciger gelistirici iğneden de bahsetmemis istemisti, danistim, şu an için gerek görmüyorum dedi. İçimiz rahat etmis oldu.
Dua ve dilekleriniz icin tesekkür ederim sizlerde benim duamdasiniz
Nst haftaya yani hadi bakalım sen bizden büyüksün ya izinden geliyoruz :)Haftaya carsamba gel dedi canim tam doldurmuş oluyorum 34. Haftayı 35 den gun almis oluyorum tabii ki hatırlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?