2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
41 kere maşallah bu tatlılığa şu yanakların tatlılığına bak

Bende gittiğimde sordum risk yoksa 35 36 dan sonra başlanıyo gbi dedi kimisine 32 den itibaren başlatılıyomuş

Ben randevum 31 temmuzda. Gidince sorucam bende bakalım benim doktorumun süreci nasıl olacak. Haftaya cuma 32+0 oluyorum bu arada. Belki girerim bende.

Özel hastanede nst ye ayrıca para ödeniyor mu? Muayenenin için de mi oluyor
Bende gittiğimde sordum risk yoksa 35 36 dan sonra başlanıyo gbi dedi kimisine 32 den itibaren başlatılıyomuş

Bende haftya perşembe gidicem 32 oluyorum hem iş için yazıda vericek uzatmak için çalışmayı
Bizim hastanede ödeniyor ayrıca özellerde genelde ödeniyor diye biliyorum
Ben randevum 31 temmuzda. Gidince sorucam bende bakalım benim doktorumun süreci nasıl olacak. Haftaya cuma 32+0 oluyorum bu arada. Belki girerim bende.

Ben ilk gebeligimde 35'te nst'ye basladim. Haftada 1 seklinde, sonra 38'de gun asiriya dondu.

Ozel hastanedeyim, nst icin ayri ucret odemiyorum.

bende 32 de başlamış oldum, extra ücret ödemedim , 2 hafta sonra tekrar çağırdı

Benım de ıkızlerın kontrolü vardı kızlar bugun 31+2 yız çok şükür yolunda hersey suları ıyıymıs kafa kafaya vermıs yatıyorlardı yuzlerını de gosterdıler bırının plesantası bıraz yaslanmış ama ıkız gebelıkte olabılır son haftalara dogru dedı çok sıkıntı etmedı onu yanı nst ye 1 hafta sonra başlayalım dedı .ciğer gelıstırıcıyı sormadım kendısı de bısey demedı sanırım bı sıkıntı gormedıgı ıcındır hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…