- 3 Haziran 2023
- 309
- 321
- 33
- 32
Canm sanki sen o zmn 1100 gram doğdu yazmıştın bizde 1 kilodan fazla diye sevinmiştik ben mi yanls hatırlıyor olabilirim890 gr doğru daha sonra 850 gr a düştü canım şu an bugün itibari ile 1200 gr oldu
41 kere maşallahKizlar ben simdi dr dan geldim 34. Haftanın içindeyim bana normal yapacağım için perine masajina baslayabilirsin saf zeytinyagi veya lavanta yagiyla +bol bol squat yap + küvet varsa ılık suya her gun otur pelvik bolgene iyi Gelecek doğuma cok yararı var dedi bu arada 1 hafta onden gidiyormuş koca yanak2225 gr 45 cm olmuş haftaya gel nst ye başlayalım dedi benim gibi normal düşünen annelere bilgileri olsun diye yazdim
Güle güle kullanın çok ta güzel olmuşBu arada kapı süsüm geldi kızlarbu arada ben kıbrısta yaptırdım ve ahşaptan yapılmış biri burda çabuk kırılır diye yazmıştı ama bu onlardan değil heralde yapılışı farklı
Kimi dr 32 de başlatıyor kimisi 34 bakim benim dr hangisini tercih edeceksen bunları ilerde bir daha hatırlat bize :) NST çekildi mi? bana 34te geldiğinde NST yapacağız dedi de.
Benimki 36 da başlayacakKimi dr 32 de başlatıyor kimisi 34 bakim benim dr hangisini tercih edecek
Oyy miniğim benim güçlü kuzum Rabbim korusun890 gr doğru daha sonra 850 gr a düştü canım şu an bugün itibari ile 1200 gr oldu
Bende bu nst olayını soracaktım ki konuşulmuş. Doktordan doktora değişiyor demek ki.
Ağustos annelerine göz gezdiriyorum arada. Yavaş yavaş doğumlar ve sancılar başlamış orada. Önümüzdeki ayda bizden gelmeye başlar haberler
Çok teşekkür ederimGüle güle kullanın çok ta güzel olmuş
Yine iyi , benim dr hiç bahs etmiyor bile bu konudanBenimki 36 da başlayacak
Bende gittiğimde sordum risk yoksa 35 36 dan sonra başlanıyo gbi dedi kimisine 32 den itibaren başlatılıyomuş
Ben randevum 31 temmuzda. Gidince sorucam bende bakalım benim doktorumun süreci nasıl olacak. Haftaya cuma 32+0 oluyorum bu arada. Belki girerim bende.
Özel hastanede nst ye ayrıca para ödeniyor mu? Muayenenin için de mi oluyor
Ben randevum 31 temmuzda. Gidince sorucam bende bakalım benim doktorumun süreci nasıl olacak. Haftaya cuma 32+0 oluyorum bu arada. Belki girerim bende.
Ağrın bir şeyin var mı dedi (hareketle yapılanın dışında) varsa nst bakalım istersen dedi yok dedim . YapmadıkKimi dr 32 de başlatıyor kimisi 34 bakim benim dr hangisini tercih edecek
bende 32 de başlamış oldum, extra ücret ödemedim , 2 hafta sonra tekrar çağırdıBen randevum 31 temmuzda. Gidince sorucam bende bakalım benim doktorumun süreci nasıl olacak. Haftaya cuma 32+0 oluyorum bu arada. Belki girerim bende.
Güle güle kullan canımmBu arada kapı süsüm geldi kızlarbu arada ben kıbrısta yaptırdım ve ahşaptan yapılmış biri burda çabuk kırılır diye yazmıştı ama bu onlardan değil heralde yapılışı farklı
Ayy çok tatlıymış annesi çok beğendim:)Bu arada kapı süsüm geldi kızlarbu arada ben kıbrısta yaptırdım ve ahşaptan yapılmış biri burda çabuk kırılır diye yazmıştı ama bu onlardan değil heralde yapılışı farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?