2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Maşallah canım

Maaşallah annesi sende heyecan 2 kat ne güzel

Ben randevum 31 temmuzda. Gidince sorucam bende bakalım benim doktorumun süreci nasıl olacak. Haftaya cuma 32+0 oluyorum bu arada. Belki girerim bende.

Özel hastanede nst ye ayrıca para ödeniyor mu? Muayenenin için de mi oluyor
Muaynee hariç ödeniyor en son 250 tl

O zaman atlet konusunda zaten yenidoğan kısa kollu çıtlıtlı atleti var .. 3ay ve 9aylık alsam çıtçıtlı atlet yeter aslında . 6aylık olsa da 9aylıkları giydiririm. Uzun kollu zıbını var ..

Ben hep aynayla kendim yaptım bide 2 hafta sonra yapıcam yeter , doğuma bi kaç gün kala da yaparım sonra artık 1 ay sona hiç ağdaya gitmedim ağda yapan yer tanımıyorum
Kuzu boşuna kendine eziyet etme illaki vardır, bende hep.kendim yapıyorum normalde fakat artık olmuyor. Arastır bul bak bı de bunun stresine girme doğumdan evvel

Oh iyi etmişsin, lazerliysen çok çıkmıyordur zaten kuzu ne güzel. Ne güzel eli de hafifmis bana 3 haftada 1 gel dedi gidicem doğuma kadar bakalım.

1 yıl sonra gidiliyor sanırım lazere kuzum, ay lazer de yorucu iyi bir yere gitmem lazım bitmiyor da bitmiyor yani koltuk altıma gitmistim ben baya azaldı ama yine çıkıyor bebiş olunca da gidemedim. Gerçekten yorucu

Kuzu boşuna kendine eziyet etme illaki vardır, bende hep.kendim yapıyorum normalde fakat artık olmuyor. Arastır bul bak bı de bunun stresine girme doğumdan evvel
Ay valla doğru söylüyorsun da bulunmuyor ya bi ara aradım ama bulamadım yani kuaförlerin bi çoğu yapmıyor , ağda salonu internette yazıyorum lazer salonları çıkıyor ama yine bi bakiyim belki bulunur

Kılzar ben mama sandalyesi araştırdım bu gün bi çoğu bebeğim eğilince düştü yada düşecekti yazmış , sağlam olanlar 4,5 bin !!
Sizce böyle bişey daha mantıklı değil mi ? Her yere de taşınır diye düşünüyorum

Sosyal biriysen illaki lazım oluyor emzirme örtüsü kuzu, çok evden çıkmam diyorsan gerek yok, ben kullandım baya emzirme yastığı da rahat birşey bence, benim yoktu, hamile yastığı aldım evde emzirme yastığı olarak da kullanılıyormuş onu kullanacagim. Bı de siling aldım evde bebişi koyar rahat rahat yemek iş vs yapabilirim diye düşündüğüm şeylere bak Allah da bana akıl.fikir versin

Ay valla doğru söylüyorsun da bulunmuyor ya bi ara aradım ama bulamadım yani kuaförlerin bi çoğu yapmıyor , ağda salonu internette yazıyorum lazer salonları çıkıyor ama yine bi bakiyim belki bulunur
Genellikle küçük kuaförler yapiyor kuzu, küçük dukkanlara bak bence varsa etrafında yanında yörende.
Ay maşallah inşallah döner diyelim, hayırlısı kolayı ve en güzeli neyse o olsun kuzum

O zaman atlet konusunda zaten yenidoğan kısa kollu çıtlıtlı atleti var .. 3ay ve 9aylık alsam çıtçıtlı atlet yeter aslında . 6aylık olsa da 9aylıkları giydiririm. Uzun kollu zıbını var ..
3 aylık almak lazım belki iri bebek olur zıbınlar çeker vs ilk zamanlarda biz de lohusayken uğraşmaya gerek yok hazır olsun. 6 ayı 9 ayı sonradanda alınır.. ama genelde 1 yaşa kadar hepsinden aldım.

Şu 2 taraflı olan hamile yastığı mı? Gri beyaz? Bende de ondan var da bende ona güveniyorum kol altına koymaya rahat oluyormuş. Bele takılmıyor ama baktım rahat o zaman o c olanlardan alırım

Anam inşallah göbüşü büyütür kuzum 37 yi görürsünüz ama önemli olan sağlıklı olması, benim kızım ın karın çevresi 35 haftada kalmıştı, 38 de doktor aldı mecburen bu fıstık içerde büyümüyor dışarda büyüsün dedi kilo olarak küçüktü ama sağlıklıydı çok şükür canım. İnşallah gelişir tabi temennimiz o ama önemli olan ikinizinde iyi olması.

1 yıl sonra gidiliyor sanırım lazere kuzum, ay lazer de yorucu iyi bir yere gitmem lazım bitmiyor da bitmiyor yani koltuk altıma gitmistim ben baya azaldı ama yine çıkıyor bebiş olunca da gidemedim. Gerçekten yorucu
Emzirirken gidilmiyor mu bilmiyordum.. neyse su bıcırları bi doğuralım da bakarız hepsi olur gider

Şu 2 taraflı olan hamile yastığı mı? Gri beyaz? Bende de ondan var da bende ona güveniyorum kol altına koymaya rahat oluyormuş. Bele takılmıyor ama baktım rahat o zaman o c olanlardan alırım
Evet evet onlardan galiba kuzu baktım oluyor emzirme için rahat denedim sört desteği de oluyor daha bişey alasım yok ya yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…