Maşallah canımBenım de ıkızlerın kontrolü vardı kızlar bugun 31+2 yız çok şükür yolunda hersey suları ıyıymıs kafa kafaya vermıs yatıyorlardıyuzlerını de gosterdıler bırının plesantası bıraz yaslanmış ama ıkız gebelıkte olabılır son haftalara dogru dedı çok sıkıntı etmedı onu yanı nst ye 1 hafta sonra başlayalım dedı .ciğer gelıstırıcıyı sormadım kendısı de bısey demedı sanırım bı sıkıntı gormedıgı ıcındır hayırlısı olsun
Maaşallah annesi sende heyecan 2 kat ne güzelBenım de ıkızlerın kontrolü vardı kızlar bugun 31+2 yız çok şükür yolunda hersey suları ıyıymıs kafa kafaya vermıs yatıyorlardıyuzlerını de gosterdıler bırının plesantası bıraz yaslanmış ama ıkız gebelıkte olabılır son haftalara dogru dedı çok sıkıntı etmedı onu yanı nst ye 1 hafta sonra başlayalım dedı .ciğer gelıstırıcıyı sormadım kendısı de bısey demedı sanırım bı sıkıntı gormedıgı ıcındır hayırlısı olsun
Muaynee hariç ödeniyor en son 250 tlBen randevum 31 temmuzda. Gidince sorucam bende bakalım benim doktorumun süreci nasıl olacak. Haftaya cuma 32+0 oluyorum bu arada. Belki girerim bende.
Özel hastanede nst ye ayrıca para ödeniyor mu? Muayenenin için de mi oluyor
O zaman atlet konusunda zaten yenidoğan kısa kollu çıtlıtlı atleti var .. 3ay ve 9aylık alsam çıtçıtlı atlet yeter aslında . 6aylık olsa da 9aylıkları giydiririm. Uzun kollu zıbını var ..Ben indirimli dönemde bulunca zıbını her aya göre aldım. 9 ay mesela 9 ayda olmasa bile 6 ayda olursa o zaman giyer hepsi aynı sonuçta.. kısa kollu aldım genelde. Uzun kollu da var ama uzun kollulqr 2 kat üst üste uzun kol giydirmek zor oluyor demişti tecrübeli anneler
Kuzu boşuna kendine eziyet etme illaki vardır, bende hep.kendim yapıyorum normalde fakat artık olmuyor. Arastır bul bak bı de bunun stresine girme doğumdan evvelBen hep aynayla kendim yaptım bide 2 hafta sonra yapıcam yeter , doğuma bi kaç gün kala da yaparım sonra artık 1 ay sonahiç ağdaya gitmedim ağda yapan yer tanımıyorum
Oh iyi etmişsin, lazerliysen çok çıkmıyordur zaten kuzu ne güzel. Ne güzel eli de hafifmis bana 3 haftada 1 gel dedi gidicem doğuma kadar bakalım.Ben dün gittim aşırı rahatladım
Önceden lazere gittiğim için çok çıkmıyordu hamilelikten beri jiletle alıyordum ama artık göremiyorum karnımdanDoğumdan öncede giderim ağdaya eli de hafifti Allahtan
1 yıl sonra gidiliyor sanırım lazere kuzum, ay lazer de yorucu iyi bir yere gitmem lazım bitmiyor da bitmiyor yaniSu Agda işi beni de zorluyor. Sırf gec etkileri bilinmiyor diye lazere gitmedim. Ama kontrol oluyor vs uzaması gerektiği kadar uzamıyor iste şehir değiştirdim temiz yer arıyorum vs okadar gergin bir durum ki benim icin de bu kil tuy isleri. Doğurayım nasip olursa ilk isim lazere gitmek.
Ne dedi kuzubizimde yarın dr kontrolümüz var, güzel haberlerle gelelim inşallahyarın tam 32+0 olacağız
Muaynee hariç ödeniyor en son 250 tl
Muaynee hariç ödeniyor en son 250 tl
Ay valla doğru söylüyorsun da bulunmuyor ya bi ara aradım ama bulamadım yani kuaförlerin bi çoğu yapmıyor , ağda salonu internette yazıyorum lazer salonları çıkıyor ama yine bi bakiyim belki bulunurKuzu boşuna kendine eziyet etme illaki vardır, bende hep.kendim yapıyorum normalde fakat artık olmuyor. Arastır bul bak bı de bunun stresine girme doğumdan evvel
Sosyal biriysen illaki lazım oluyor emzirme örtüsü kuzu, çok evden çıkmam diyorsan gerek yok, ben kullandım bayaŞimdi kocan düşünsünbende son eksikleri alıryorum valla yapçak bir şey yok. Ya ben emzirme yastığı ve örtüsü almadım. Alacaktım rafa kaldırdım. Belki emmez (allah korusun) belki rahat edemem sıcaktan yastıklı filan diye düşündüm. Birde ten tene temas olur belki ilk zamanlarda yastıksız daha iyi mi acaba filan.. Doğduktan sonra bakayım duruma sonra alayım dedim ama içimden de al diyorum. Sen de alınca bir daha aklıma getirdin bak
Genellikle küçük kuaförler yapiyor kuzu, küçük dukkanlara bak bence varsa etrafında yanında yörende.Ay valla doğru söylüyorsun da bulunmuyor ya bi ara aradım ama bulamadım yani kuaförlerin bi çoğu yapmıyor , ağda salonu internette yazıyorum lazer salonları çıkıyor ama yine bi bakiyim belki bulunur
Ay maşallahkızlar selam, 32+0 muayenesinden geldim, bebek iyi çok şükür haftasıyla uyumlu 43cm 1871 gr çıktı ( diğer ölçümlerde daha fazla gösteriyor) suyumda güzelmiş gelgelelim benim bebe dönmemiş makat geliş duruyor hala dr dedi ki senin suyun iyi inşallah döner, yeri dar olan ve suyu az olanların dönmüyormuş genelde, bi de benim tüp bebek olunca makat gelişler çok fazla oluyor tüp bebekte, bakalım henüz erken son anda bile dönen var , inşallah en hayırlısı neyse o olur, nst ye girdim güm güm kalp atışlarını dinledimondan önce sabah kalktığımdan beri o kadar hareketliydiki acayip baskıladı mesanemi , tam NST ye girerken duruldu, hemşire bebek hareketleri az aç mı geldiniz dedi bende tok gitmiştim zaten sabahtan çok hareketli olduğunu yeni durulduğunu söyledim, dr baktı sorun yok dedi, 2 hafta sonraya çağırdı
3 aylık almak lazım belki iri bebek olur zıbınlar çeker vs ilk zamanlarda biz de lohusayken uğraşmaya gerek yok hazır olsun. 6 ayı 9 ayı sonradanda alınır.. ama genelde 1 yaşa kadar hepsinden aldım.O zaman atlet konusunda zaten yenidoğan kısa kollu çıtlıtlı atleti var .. 3ay ve 9aylık alsam çıtçıtlı atlet yeter aslında . 6aylık olsa da 9aylıkları giydiririm. Uzun kollu zıbını var ..
Şu 2 taraflı olan hamile yastığı mı? Gri beyaz? Bende de ondan var da bende ona güveniyorumSosyal biriysen illaki lazım oluyor emzirme örtüsü kuzu, çok evden çıkmam diyorsan gerek yok, ben kullandım bayaemzirme yastığı da rahat birşey bence, benim yoktu, hamile yastığı aldım evde emzirme yastığı olarak da kullanılıyormuş onu kullanacagim. Bı de siling aldım evde bebişi koyar rahat rahat yemek iş vs yapabilirim diye düşündüğüm şeylere bak Allah da bana akıl.fikir versin
Anam inşallah göbüşü büyütür kuzum 37 yi görürsünüzKızlar bende gittim muayeneye 42 cm 1570 gram olmuş 30+5 , dr karın çevresi 5 gün geride dedi , haftaya tekrar gidicem eğer hep geriye giderse karın çevresi 34 geçirirsin dedi duruma göre 37 haftada çıkarma ihtimalimiz ola bilir dedi , bakalım nasıl ilerleyecek
Emzirirken gidilmiyor mu bilmiyordum.. neyse su bıcırları bi doğuralım da bakarız hepsi olur gider1 yıl sonra gidiliyor sanırım lazere kuzum, ay lazer de yorucu iyi bir yere gitmem lazım bitmiyor da bitmiyor yanikoltuk altıma gitmistim ben baya azaldı ama yine çıkıyor bebiş olunca da gidemedim. Gerçekten yorucu
Evet evet onlardan galiba kuzuŞu 2 taraflı olan hamile yastığı mı? Gri beyaz? Bende de ondan var da bende ona güveniyorumkol altına koymaya rahat oluyormuş. Bele takılmıyor ama baktım rahat o zaman o c olanlardan alırım
Hormonlar dengesiz olduğu için kabul etmiyorlarmış diye biliyorum canımEmzirirken gidilmiyor mu bilmiyordum.. neyse su bıcırları bi doğuralım da bakarız hepsi olur gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?