2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende bugün doktora gittim kızlar ogluşum yüzünü yan profilden gösterdi biraz Kimseye benzetemedik bakalım ne çıkacak 1350 gram dedi 28+4 için iyidir umarım. Enfeksyon vs geçmiş çok şükür , herşey yolunda gidiyor. Doktora soramadım unutmusum. Bu haftalar araba ile uzun seyahatler için uygun mu acaba birşey olur mu ?

Eklentiler

• IMG_20230717_164507.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 44
Sanmam kuzum ya niye sordun ki,.orda kalp atışına bakıyorlar bence sadece sançi var mı vs. Yenidoğan eğitimi mi istiyor eşin ?
Yok canım benm eşime nst desem o ne der :))bi instagramda hamile birini takip ediyorum nstye girmiş de girdiğinde yeni doğan eğitimi de veriyorlarmış hafta hafta dedim acaba herkese mi veriyorlar. Biz de alsak hiç fena olmaz yani. Zaten muayene ücretleri 850 olmuş

Guzel anneler uyudunuz mu?

Son 1 saattir, karnimdaki sipa sanki pelvik kemigimin ustunde zipliyor gibi. Kendisini sadece gobek deligimin alt hizasinda hissediyorum, gobek deliginin ust kisminda hicbir yeri yokmuş gibi.

Ama ayaga kalkip kontrol ettigimde gogus aramda bosluk olusmadigini dusundurecek kadar sertlik var.

Kanala giren anneler sizde mi boyle hissettiniz?

sanemcee nst'ye benim hastanemde eşler giriyor. Yenidogan egitimi degilde emzirme egitimini de bagimsiz baska bir bolumde veriyorlar.

Senin merak ettigin gebe okulu gibi birsey ise onu sehir hastanelerinde veriyor olmalari gerekiyor. (Bi ara oyle bir afis gordum diye hatirliyorum, google'lasana bi)

Kızlar bugün uçuşum var en son Nisan'da bindiğimde göbüşüm böyle devasa değildi rahattım. Şimdi 2 doktordan da uçuş yapmanda sorun yok cevabı aldım ama aşırı heyecan ve stres yaptım ya. Eşimi doğuma kadar göremeyecek olmakta beni streslendirdi. Hatta belkide plansız doğum olursa o zamanıda kaçıracak. Herşey istediğimiz gibi olmaz bunu biliyorum ama gönül işte.. Allahım yardımcımız olsun.

Sakin olun kendi kendinize elham yapmayın . Çok Heyecan da iyi değil. Doktor bir şey olsa söylerdi zaten .. sağlıklı olunda ikiniz gerisi boş .

Oh iyi etmişsin, lazerliysen çok çıkmıyordur zaten kuzu ne güzel. Ne güzel eli de hafifmis bana 3 haftada 1 gel dedi gidicem doğuma kadar bakalım.
Aynen kuzum büyük rahatlık valla. Git git ben de gidicem doğum öncesi bir daha. Doğumdan sonra Allah bilir ne zaman gidebiliriz kuaföre

Oy maşallah nasıl yaslamış yüzünü benimkide eliyle kapatıyordu
Ben bugün yola çıkıcam diye doktoruma sordum önceki muayenede sıkıntı yok gidebilirsin dedi istersen arayıp sor yine de kişiden kişiye değişebilir bu durum
Her 2 saatte bir durup 5 dk yürümeyi düşünüyorum bakalım..

Ve nst sırasında yeni doğan eğitimi veriyorlar mı
benim eşim gelmedi sormadım da açıkçası gelebilir mi diye ama eğitimi de zaten illaki vereceklerdir diye düşünüyorum, Nst sırasında olmasa bile doğumda verirler mutlaka

Genellikle küçük kuaförler yapiyor kuzu, küçük dukkanlara bak bence varsa etrafında yanında yörende.

Ay maşallah inşallah döner diyelim, hayırlısı kolayı ve en güzeli neyse o olsun kuzum
En küçük kuaförlere bile baktım yapmıyorlar yani çok kuaför tanıyorum çalıştığım zamanlar sürekli saçlarıma dön yaptırdığım için hangisine denk gelirse gittim ama hiç birinde ağda yok anlayamadım herkes mi lazer yaptırıyor kıbrısta

Teşekkür ederim canım bizimkide büyümezse artık çıkaracak aynen sağlıklı olsun da

canım senn doktoruna sorman lazım. Bana izin vermişti tatile gittim geldim. 1,5 -2 satte bir durduk on dakka yürüdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…