Ve nst sırasında yeni doğan eğitimi veriyorlar mıKızlar nstye eşimiz girebiliyor mu
Ben devlette girdim hep yatak ve gebeler olunca sokmuyorlar oraya kuzu, özelde nasıl olur bilemedim.Kızlar nstye eşimiz girebiliyor mu
Sanmam kuzum ya niye sordun ki,.orda kalp atışına bakıyorlar bence sadece sançi var mı vs. Yenidoğan eğitimi mi istiyor eşin ?Ve nst sırasında yeni doğan eğitimi veriyorlar mı
Yok canım benm eşime nst desem o ne der :))bi instagramda hamile birini takip ediyorum nstye girmiş de girdiğinde yeni doğan eğitimi de veriyorlarmış hafta hafta dedim acaba herkese mi veriyorlar. Biz de alsak hiç fena olmaz yani. Zaten muayene ücretleri 850 olmuşSanmam kuzum ya niye sordun ki,.orda kalp atışına bakıyorlar bence sadece sançi var mı vs. Yenidoğan eğitimi mi istiyor eşin ?
Benm bulunduğum şehirde özel hastane eşler nst ye giriyor tek kişilik zaten ..Kızlar nstye eşimiz girebiliyor mu
Burdaki hastanede bulunduğum odada tektim ama tıbbi malzemelerde var diye almadılar.Kızlar nstye eşimiz girebiliyor mu
Sakin olun kendi kendinize elham yapmayın . Çok Heyecan da iyi değil. Doktor bir şey olsa söylerdi zaten .. sağlıklı olunda ikiniz gerisi boş .Kızlar bugün uçuşum var en son Nisan'da bindiğimde göbüşüm böyle devasa değildi rahattım. Şimdi 2 doktordan da uçuş yapmanda sorun yok cevabı aldım ama aşırı heyecan ve stres yaptım ya. Eşimi doğuma kadar göremeyecek olmakta beni streslendirdi. Hatta belkide plansız doğum olursa o zamanıda kaçıracak. Herşey istediğimiz gibi olmaz bunu biliyorum ama gönül işte.. Allahım yardımcımız olsun.
Aynen kuzum büyük rahatlık valla. Git git ben de gidicem doğum öncesi bir daha. Doğumdan sonra Allah bilir ne zaman gidebiliriz kuaföreOh iyi etmişsin, lazerliysen çok çıkmıyordur zaten kuzu ne güzel. Ne güzel eli de hafifmis bana 3 haftada 1 gel dedi gidicem doğuma kadar bakalım.
Oy maşallahBende bugün doktora gittim kızlar ogluşum yüzünü yan profilden gösterdi birazKimseye benzetemedik bakalım ne çıkacak 1350 gram dedi 28+4 için iyidir umarım. Enfeksyon vs geçmiş çok şükür , herşey yolunda gidiyor. Doktora soramadım unutmusum. Bu haftalar araba ile uzun seyahatler için uygun mu acaba birşey olur mu ?
benim eşim gelmedi sormadım da açıkçası gelebilir mi diye ama eğitimi de zaten illaki vereceklerdir diye düşünüyorum, Nst sırasında olmasa bile doğumda verirler mutlakaVe nst sırasında yeni doğan eğitimi veriyorlar mı
tanan o zaman biz bununla bir deneyelim :):) Olmadı bi siparişle gelir :)Evet evet onlardan galiba kuzubaktım oluyor emzirme için rahat denedim sört desteği de oluyor daha bişey alasım yok ya yoruldum
En küçük kuaförlere bile baktım yapmıyorlarGenellikle küçük kuaförler yapiyor kuzu, küçük dukkanlara bak bence varsa etrafında yanında yörende.
Ay maşallahinşallah döner diyelim, hayırlısı kolayı ve en güzeli neyse o olsun kuzum
Teşekkür ederim canım bizimkide büyümezse artık çıkaracakAnam inşallah göbüşü büyütür kuzum 37 yi görürsünüzama önemli olan sağlıklı olması, benim kızım ın karın çevresi 35 haftada kalmıştı, 38 de doktor aldı mecburen bu fıstık içerde büyümüyor dışarda büyüsün dedi kilo olarak küçüktü ama sağlıklıydı çok şükür canım. İnşallah gelişir tabi temennimiz o ama önemli olan ikinizinde iyi olması.
canım senn doktoruna sorman lazım. Bana izin vermişti tatile gittim geldim. 1,5 -2 satte bir durduk on dakka yürüdüm.Bende bugün doktora gittim kızlar ogluşum yüzünü yan profilden gösterdi birazKimseye benzetemedik bakalım ne çıkacak 1350 gram dedi 28+4 için iyidir umarım. Enfeksyon vs geçmiş çok şükür , herşey yolunda gidiyor. Doktora soramadım unutmusum. Bu haftalar araba ile uzun seyahatler için uygun mu acaba birşey olur mu ?
Günaydın canım kolay gelsin olsun şöyle düşün çalışırsan zaman hızlı geçer32+2 den herkese günaydın zaman geçmiyor işe gitmek zor gelmeye başladı yataktan kalkmak istemedim bugün tam 1 ay sonra doğum iznine ayrılacağım Allah bize sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?