2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Maşallah çok tatlı canım bunu dr ta danış derim biz bilemeyiz normalde izin veriyorlar 2 saate bir dinlenmeyle ama yinede dr’a sor

Canım hiç sitres yapma, inşallah doğumda eşin yanında olucak, diyelim pilansız oldu hemen haber verirsin sen doğumdan çıkana kadar inşallah yanında olur

ca
Canım inşallah kısmet olur eşinin olduğu zamana denk gelir şimdiden heycanlanma buna , belki denk gelecek.

Vallaha dediklerinden almadığım birşey yok canım ben emzirme yastığıda aldım slingde örtüde aynı akıl fikirden Allah banada versin

32+2 den herkese günaydın zaman geçmiyor işe gitmek zor gelmeye başladı yataktan kalkmak istemedim bugün tam 1 ay sonra doğum iznine ayrılacağım Allah bize sabır versin
Al bendende +1 bende 30+2 yim 32de çalışamaz raporu mu alsam diye düşünmeye başladım. Sabahları uyanmak hiç bu kadar zor olmamıştı

32+2 den herkese günaydın zaman geçmiyor işe gitmek zor gelmeye başladı yataktan kalkmak istemedim bugün tam 1 ay sonra doğum iznine ayrılacağım Allah bize sabır versin
günaydın benimde niyetim 37 ye kadar çalışmak ama hem sıcak hem git gide ağırlaşıyorum göğsüm sıkışıyor nefesim daralıyor ayhh Allah yardımcımız olsun cidden şu 1 ayda çok rahat geçsin

Al bendende +1 bende 30+2 yim 32de çalışamaz raporu mu alsam diye düşünmeye başladım. Sabahları uyanmak hiç bu kadar zor olmamıştı
bende 32+0 'ım bugün bana gitmek zor gelmiyor ya çünkü uykum kaçıyor zaten eskiden gece 1de uyur öğlen 11e kadar uyurdum şimdi son hafta gece 4te uyanıyom 1 saat uyanık durup uyuyamıyorum boş boş duruyorum 7 de uyanıp duruyorum filan alt üst oldu herşey

Uzun yol 15 saat gittim bayramda o zaman 28 haftaliktim .doktorum 2 saatte bir 15 dakika yürü dedi son iki ay yasak yol dedi .tabi ben sürekli durup yurumedim ama sıkıntı yaşamadım şükür

Ve nst sırasında yeni doğan eğitimi veriyorlar mı
Burdaki devlet hastanesinde nst deki ebe eğitim veriyor ama başka odaya geçiliyor belli günleri var.gebe okulu deniliyor.kızımda arayıp bilgilendirmişlerdi bir ay gitmiştim haftada bir ya da iki gündü.pilates esneme hareketleri,oyuncak bebekle emzirme alt değiştirme,üst giydirme denemeleri yapmıştık.doğum nasıl gerçekleşir süt kaç aşamadan oluşur kaç dakika emzirmek gerekir bilgilendirmişlerdi.şimdi bunda aramadılar sezeryan oldum ya da tecrübeliyim diye herhalde
Ben örtü ve sling almadım ya , kışa doğru gidiyoruz kanguru ve sling lazım olmaz diye düşündüm , akşamıydım acaba
Sürekli gezen biri değilsen pek lazım olmuyor canım.ben şehirdışına tek gittiğim için almıştım sonradan da lazım olmadı.şimdi iki çocukla lazım olur gibi. sağlık ocağına giderken birini kanguruya koyarım birini bebek arabasına

Vallahi bu hamilelikte maşallah diyeyim tek huzurumun kaçmadığı alan uyku.

Maşallah bebişine annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…