Maşallah çok tatlıBende bugün doktora gittim kızlar ogluşum yüzünü yan profilden gösterdi birazKimseye benzetemedik bakalım ne çıkacak 1350 gram dedi 28+4 için iyidir umarım. Enfeksyon vs geçmiş çok şükür , herşey yolunda gidiyor. Doktora soramadım unutmusum. Bu haftalar araba ile uzun seyahatler için uygun mu acaba birşey olur mu ?
Canım hiç sitres yapma, inşallah doğumda eşin yanında olucak, diyelim pilansız oldu hemen haber verirsin sen doğumdan çıkana kadar inşallah yanında olurKızlar bugün uçuşum var en son Nisan'da bindiğimde göbüşüm böyle devasa değildi rahattım. Şimdi 2 doktordan da uçuş yapmanda sorun yok cevabı aldım ama aşırı heyecan ve stres yaptım ya. Eşimi doğuma kadar göremeyecek olmakta beni streslendirdi. Hatta belkide plansız doğum olursa o zamanıda kaçıracak. Herşey istediğimiz gibi olmaz bunu biliyorum ama gönül işte.. Allahım yardımcımız olsun.
Canım inşallah kısmet olur eşinin olduğu zamana denk gelir şimdiden heycanlanma buna , belki denk gelecek.Kızlar bugün uçuşum var en son Nisan'da bindiğimde göbüşüm böyle devasa değildi rahattım. Şimdi 2 doktordan da uçuş yapmanda sorun yok cevabı aldım ama aşırı heyecan ve stres yaptım ya. Eşimi doğuma kadar göremeyecek olmakta beni streslendirdi. Hatta belkide plansız doğum olursa o zamanıda kaçıracak. Herşey istediğimiz gibi olmaz bunu biliyorum ama gönül işte.. Allahım yardımcımız olsun.
Vallaha dediklerinden almadığım birşey yok canım ben emzirme yastığıda aldım slingde örtüdeSosyal biriysen illaki lazım oluyor emzirme örtüsü kuzu, çok evden çıkmam diyorsan gerek yok, ben kullandım bayaemzirme yastığı da rahat birşey bence, benim yoktu, hamile yastığı aldım evde emzirme yastığı olarak da kullanılıyormuş onu kullanacagim. Bı de siling aldım evde bebişi koyar rahat rahat yemek iş vs yapabilirim diye düşündüğüm şeylere bak Allah da bana akıl.fikir versin
Al bendende +132+2 den herkese günaydın zaman geçmiyor işe gitmek zor gelmeye başladı yataktan kalkmak istemedim bugün tam 1 ay sonra doğum iznine ayrılacağım Allah bize sabır versin
Bende öyleyim kızlar sabahları kalkarken yok 32 de çıkıcam diyorum uyku yetmiyor çünkü ama bakalımAl bendende +1bende 30+2 yim 32de çalışamaz raporu mu alsam diye düşünmeye başladım. Sabahları uyanmak hiç bu kadar zor olmamıştı
Ben örtü ve sling almadım ya , kışa doğru gidiyoruz kanguru ve sling lazım olmaz diye düşündüm , akşamıydım acabaVallaha dediklerinden almadığım birşey yok canım ben emzirme yastığıda aldım slingde örtüdeaynı akıl fikirden Allah banada versin
Analık =delilikVallaha dediklerinden almadığım birşey yok canım ben emzirme yastığıda aldım slingde örtüdeaynı akıl fikirden Allah banada versin
Sorcam.bi kuzum bende arada durmak lazım diye düşünüyordum zatencanım senn doktoruna sorman lazım. Bana izin vermişti tatile gittim geldim. 1,5 -2 satte bir durduk on dakka yürüdüm.
günaydın32+2 den herkese günaydın zaman geçmiyor işe gitmek zor gelmeye başladı yataktan kalkmak istemedim bugün tam 1 ay sonra doğum iznine ayrılacağım Allah bize sabır versin
32+2 den herkese günaydın zaman geçmiyor işe gitmek zor gelmeye başladı yataktan kalkmak istemedim bugün tam 1 ay sonra doğum iznine ayrılacağım Allah bize sabır versin
bende 32+0 'ım bugün bana gitmek zor gelmiyor ya çünkü uykum kaçıyor zatenAl bendende +1bende 30+2 yim 32de çalışamaz raporu mu alsam diye düşünmeye başladım. Sabahları uyanmak hiç bu kadar zor olmamıştı
Bir de canım yolda giderken ara ara parmak ucu topuk harekeyti yap ara ara dedi. aklıma gelince yaptım :)Sorcam.bi kuzum bende arada durmak lazım diye düşünüyordum zaten
Kanguruyu omurga sağlığı için önermiyorlar canım çoğu yerde öyle okudum, bu yüzden sling tercih ettim benBen örtü ve sling almadım ya , kışa doğru gidiyoruz kanguru ve sling lazım olmaz diye düşündüm , akşamıydım acaba
Hastaneyi bilmiyorum ama eğitim için beni sağlık ocağındaki eve çağırdı doğuma bir ay kala gel dediVe nst sırasında yeni doğan eğitimi veriyorlar mı
Uzun yol 15 saat gittim bayramda o zaman 28 haftaliktim .doktorum 2 saatte bir 15 dakika yürü dedi son iki ay yasak yol dedi .tabi ben sürekli durup yurumedim ama sıkıntı yaşamadım şükürBende bugün doktora gittim kızlar ogluşum yüzünü yan profilden gösterdi birazKimseye benzetemedik bakalım ne çıkacak 1350 gram dedi 28+4 için iyidir umarım. Enfeksyon vs geçmiş çok şükür , herşey yolunda gidiyor. Doktora soramadım unutmusum. Bu haftalar araba ile uzun seyahatler için uygun mu acaba birşey olur mu ?
ben sling görünce hoşuma gidiyor ama şuan onu bana taktığımı düşününce sıcaklık basıyorr o yüzden istemiyorum şuan.Ben örtü ve sling almadım ya , kışa doğru gidiyoruz kanguru ve sling lazım olmaz diye düşündüm , akşamıydım acaba
Burdaki devlet hastanesinde nst deki ebe eğitim veriyor ama başka odaya geçiliyor belli günleri var.gebe okulu deniliyor.kızımda arayıp bilgilendirmişlerdi bir ay gitmiştim haftada bir ya da iki gündü.pilates esneme hareketleri,oyuncak bebekle emzirme alt değiştirme,üst giydirme denemeleri yapmıştık.doğum nasıl gerçekleşir süt kaç aşamadan oluşur kaç dakika emzirmek gerekir bilgilendirmişlerdi.şimdi bunda aramadılar sezeryan oldum ya da tecrübeliyim diye herhaldeVe nst sırasında yeni doğan eğitimi veriyorlar mı
Sürekli gezen biri değilsen pek lazım olmuyor canım.ben şehirdışına tek gittiğim için almıştım sonradan da lazım olmadı.şimdi iki çocukla lazım olur gibi. sağlık ocağına giderken birini kanguruya koyarım birini bebek arabasınaBen örtü ve sling almadım ya , kışa doğru gidiyoruz kanguru ve sling lazım olmaz diye düşündüm , akşamıydım acaba
bende 32+0 'ım bugün bana gitmek zor gelmiyor ya çünkü uykum kaçıyor zateneskiden gece 1de uyur öğlen 11e kadar uyurdum şimdi son hafta gece 4te uyanıyom 1 saat uyanık durup uyuyamıyorum boş boş duruyorum 7 de uyanıp duruyorum filan alt üst oldu herşey
Maşallah bebişine annesiBende bugün doktora gittim kızlar ogluşum yüzünü yan profilden gösterdi birazKimseye benzetemedik bakalım ne çıkacak 1350 gram dedi 28+4 için iyidir umarım. Enfeksyon vs geçmiş çok şükür , herşey yolunda gidiyor. Doktora soramadım unutmusum. Bu haftalar araba ile uzun seyahatler için uygun mu acaba birşey olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?