Kanguru da varBen örtü ve sling almadım ya , kışa doğru gidiyoruz kanguru ve sling lazım olmaz diye düşündüm , akşamıydım acaba
Aboo son 2 aya girmiş sayılırım galiba hemen gidip geleyimUzun yol 15 saat gittim bayramda o zaman 28 haftaliktim .doktorum 2 saatte bir 15 dakika yürü dedi son iki ay yasak yol dedi .tabi ben sürekli durup yurumedim ama sıkıntı yaşamadım şükür
Bende yapım canım sağolasınBir de canım yolda giderken ara ara parmak ucu topuk harekeyti yap ara ara dedi. aklıma gelince yaptım :)
Bazı hastanelerin doğuma hazırlık eğitimleri oluyor kuzum. Ücretsiz yapıyorlar genelde.Ve nst sırasında yeni doğan eğitimi veriyorlar mı
slingi yenidoğandan itibaren kullanırsan hem bebeğin alışmış olur canım. Hem de ten tene temas, gaz sancıları, koliklik durumu içinde tavsiye ediliyor.Ben örtü ve sling almadım ya , kışa doğru gidiyoruz kanguru ve sling lazım olmaz diye düşündüm , akşamıydım acaba
vücut kendini hazırlıyor derlerbende 32+0 'ım bugün bana gitmek zor gelmiyor ya çünkü uykum kaçıyor zateneskiden gece 1de uyur öğlen 11e kadar uyurdum şimdi son hafta gece 4te uyanıyom 1 saat uyanık durup uyuyamıyorum boş boş duruyorum 7 de uyanıp duruyorum filan alt üst oldu herşey
evin serin demek ki kuşumVallahi bu hamilelikte maşallah diyeyim tek huzurumun kaçmadığı alan uyku.
ya öyle diyorlarmış ama bilemedim son 2 ay var maksimum bıraksın da uyuyalım :)vücut kendini hazırlıyor derler
ben bunu almayacam daha kuzu hemen kullanmam zaten nereye gitçez ki :) Sonradan emerse alırım dedim ama.. Şuan sana yazarken fark ettim ki ilk hafta hastaneye gidicez ya bebekle o zaman emer mi acabakızlar benimde eksiğim ve hep ertelediğim şey emzirme örtüsü. Önlük gibi olanlar var boyundan bağlıyorsun. Bunu giyip çıkarmak daha kolay sanıyorum ki. Fakat hafif rüzgarda açılma durumu var. birinin sürekli sağdan soldan desteklemesi lazım. Diğer model de tshirt gibi olanlar hem puset örtüsü hem emzirme örtüsü olanlar. ama onu da giymek fln zor gibi sanki. Sizce hangisi?
örnek olarak link atıyorum. (arada da bayağı fiyat farkı olması
Zuppers Fonksiyonel Puset Ve Emzirme Örtüsü - Siyah&beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
NMHC Anne Emzirme Örtüsü Emzirme Önlüğü Gri Yıldız 80x100 - Fiyatı, Yorumları
NMHC Anne Emzirme Örtüsü Emzirme Önlüğü Gri Yıldız 80x100 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
tüm ortam koşullarını hazırlıyorum panjuru indiriyorum, oda karanlık, klima açık ohh mis gibi uyuyorum sağdan sola dönesim geliyor uyanıyorum. Tuvalete gitmem gerektiğini anlıyorum. Biraz daha yatayım toplu giderim diyorum. O yarım saatlik uyku zaten yok. Sonra tuvalete kalkıyorum. Benim kalktığımı gören kedim başlıyor pusu kurup bacaklarıma atlamaya. Güç bela yerime geçip tekrar yatıyorum 1 saat sonra yine aynı serüven. Sabahta 7 de Günaydın efenimya öyle diyorlarmış ama bilemedim son 2 ay var maksimum bıraksın da uyuyalım :)
Hiç belli olmaz kuzum ya. Birazda mesafe varsa eğer kullanılabilir.ben bunu almayacam daha kuzu hemen kullanmam zaten nereye gitçez ki :) Sonradan emerse alırım dedim ama.. Şuan sana yazarken fark ettim ki ilk hafta hastaneye gidicez ya bebekle o zaman emer mi acaba
Her türlü eğitime açığım canımGuzel anneler uyudunuz mu?
Son 1 saattir, karnimdaki sipa sanki pelvik kemigimin ustunde zipliyor gibi. Kendisini sadece gobek deligimin alt hizasinda hissediyorum, gobek deliginin ust kisminda hicbir yeri yokmuş gibi.
Ama ayaga kalkip kontrol ettigimde gogus aramda bosluk olusmadigini dusundurecek kadar sertlik var.
Kanala giren anneler sizde mi boyle hissettiniz?
sanemcee nst'ye benim hastanemde eşler giriyor. Yenidogan egitimi degilde emzirme egitimini de bagimsiz baska bir bolumde veriyorlar.
Senin merak ettigin gebe okulu gibi birsey ise onu sehir hastanelerinde veriyor olmalari gerekiyor. (Bi ara oyle bir afis gordum diye hatirliyorum, google'lasana bi)
Benim hastaneden de bu konuda ses seda yok. Ücretsiz olarak mı veriyorlarBurdaki devlet hastanesinde nst deki ebe eğitim veriyor ama başka odaya geçiliyor belli günleri var.gebe okulu deniliyor.kızımda arayıp bilgilendirmişlerdi bir ay gitmiştim haftada bir ya da iki gündü.pilates esneme hareketleri,oyuncak bebekle emzirme alt değiştirme,üst giydirme denemeleri yapmıştık.doğum nasıl gerçekleşir süt kaç aşamadan oluşur kaç dakika emzirmek gerekir bilgilendirmişlerdi.şimdi bunda aramadılar sezeryan oldum ya da tecrübeliyim diye herhalde
Sürekli gezen biri değilsen pek lazım olmuyor canım.ben şehirdışına tek gittiğim için almıştım sonradan da lazım olmadı.şimdi iki çocukla lazım olur gibi. sağlık ocağına giderken birini kanguruya koyarım birini bebek arabasına
Ücretsiz aramaları lazım.istersen sen arayıp bilgi al.rahatlatıcı ve bilgilendiriciydi benim için.doğumdan sonra kimseye bir şey sormak zorunda kalmadımHer türlü eğitime açığım canım
Benim hastaneden de bu konuda ses seda yok. Ücretsiz olarak mı veriyorlar
32+2 den herkese günaydın zaman geçmiyor işe gitmek zor gelmeye başladı yataktan kalkmak istemedim bugün tam 1 ay sonra doğum iznine ayrılacağım Allah bize sabır versin
günaydınbenimde niyetim 37 ye kadar çalışmak ama hem sıcak hem git gide ağırlaşıyorum göğsüm sıkışıyor nefesim daralıyor ayhh Allah yardımcımız olsun cidden şu 1 ayda çok rahat geçsin
Cok tatliBu arada kapı süsüm geldi kızlarbu arada ben kıbrısta yaptırdım ve ahşaptan yapılmış biri burda çabuk kırılır diye yazmıştı ama bu onlardan değil heralde yapılışı farklı
Benim hiç aklıma gelmemisti alinacagiGenel olarak nts den ücret alınmıyor galiba. Umarım benim hastanemde bu politikadadır
Ben pisik kremi için bepantol aldim. Yılların kremi herkes onu kullanıyor diyeAnneler Konak önleyici köpük şampuan aldim n11, kuponla piyasadan daha uyguna geldi.
Siz pişik önleyici krem aldiniz mi, temiz içeriklilerden almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?