2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben örtü ve sling almadım ya , kışa doğru gidiyoruz kanguru ve sling lazım olmaz diye düşündüm , akşamıydım acaba
Kanguru da var ama benim kız binmesi ona hiç, kuzu silingi deneyeceğim yani inşallah alışır da durur rahat olur dedim ama gezmede vs ev işi yapmada, sen bilirsin kuzu istersen bı doğsun ihtiyaç duyarsan alırsın

Uzun yol 15 saat gittim bayramda o zaman 28 haftaliktim .doktorum 2 saatte bir 15 dakika yürü dedi son iki ay yasak yol dedi .tabi ben sürekli durup yurumedim ama sıkıntı yaşamadım şükür
Aboo son 2 aya girmiş sayılırım galiba hemen gidip geleyim durup yürürüm ya napim

Ben örtü ve sling almadım ya , kışa doğru gidiyoruz kanguru ve sling lazım olmaz diye düşündüm , akşamıydım acaba
slingi yenidoğandan itibaren kullanırsan hem bebeğin alışmış olur canım. Hem de ten tene temas, gaz sancıları, koliklik durumu içinde tavsiye ediliyor.

vücut kendini hazırlıyor derler

kızlar benimde eksiğim ve hep ertelediğim şey emzirme örtüsü. Önlük gibi olanlar var boyundan bağlıyorsun. Bunu giyip çıkarmak daha kolay sanıyorum ki. Fakat hafif rüzgarda açılma durumu var. birinin sürekli sağdan soldan desteklemesi lazım. Diğer model de tshirt gibi olanlar hem puset örtüsü hem emzirme örtüsü olanlar. ama onu da giymek fln zor gibi sanki. Sizce hangisi?
örnek olarak link atıyorum. (arada da bayağı fiyat farkı olması
Zuppers Fonksiyonel Puset Ve Emzirme Örtüsü - Siyah&beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol

ben bunu almayacam daha kuzu hemen kullanmam zaten nereye gitçez ki :) Sonradan emerse alırım dedim ama.. Şuan sana yazarken fark ettim ki ilk hafta hastaneye gidicez ya bebekle o zaman emer mi acaba

ya öyle diyorlarmış ama bilemedim son 2 ay var maksimum bıraksın da uyuyalım :)
tüm ortam koşullarını hazırlıyorum panjuru indiriyorum, oda karanlık, klima açık ohh mis gibi uyuyorum sağdan sola dönesim geliyor uyanıyorum. Tuvalete gitmem gerektiğini anlıyorum. Biraz daha yatayım toplu giderim diyorum. O yarım saatlik uyku zaten yok. Sonra tuvalete kalkıyorum. Benim kalktığımı gören kedim başlıyor pusu kurup bacaklarıma atlamaya. Güç bela yerime geçip tekrar yatıyorum 1 saat sonra yine aynı serüven. Sabahta 7 de Günaydın efenim

ben bunu almayacam daha kuzu hemen kullanmam zaten nereye gitçez ki :) Sonradan emerse alırım dedim ama.. Şuan sana yazarken fark ettim ki ilk hafta hastaneye gidicez ya bebekle o zaman emer mi acaba
Hiç belli olmaz kuzum ya. Birazda mesafe varsa eğer kullanılabilir.
Allah izin verirse ben gezdirmeyi düşünüyorum kırkı yarı kırkı demeyeceğim. göbeği düştükten sonra parka sahile götürürüm. Temiz hava alsın. Dışarıya alışsın

Her türlü eğitime açığım canım
Benim hastaneden de bu konuda ses seda yok. Ücretsiz olarak mı veriyorlar

Her türlü eğitime açığım canım

Benim hastaneden de bu konuda ses seda yok. Ücretsiz olarak mı veriyorlar
Ücretsiz aramaları lazım.istersen sen arayıp bilgi al.rahatlatıcı ve bilgilendiriciydi benim için.doğumdan sonra kimseye bir şey sormak zorunda kalmadım

30+4 bende işe sürünerek gidiyorum resmen ya
36 ya kadarda çalışayım diyorum ve çok sıcak enerjim 0 gerçkten
32+2 den herkese günaydın zaman geçmiyor işe gitmek zor gelmeye başladı yataktan kalkmak istemedim bugün tam 1 ay sonra doğum iznine ayrılacağım Allah bize sabır versin

Anneler Konak önleyici köpük şampuan aldim n11, kuponla piyasadan daha uyguna geldi.
Siz pişik önleyici krem aldiniz mi, temiz içeriklilerden almak istiyorum

Eklentiler

• Screenshot_2023-07-18-12-08-49-276_com.dmall.mfandroid.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 37
Başta 37 ye kadar bırakmıycam diyodum şimdi 36 diyorum gittikçe düşüyo süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…