2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sling ben de düşündüm ama karar vermedim henüz. Bizdeki hoppanin önden bağlanmış hali gibi. Hangi marka aldın? Yorumları okuyorum. Boş yere para vermeyin herhangi bir örtü bağlayın yazmışlar trendyol da şu 500 luk olan ürün için.

Ben de rahatca yatadigim için uyuyamıyorum. Son zamanların dertleri bunlar diyorlardi

Kanguru da var ama benim kız binmesi ona hiç, kuzu silingi deneyeceğim yani inşallah alışır da durur rahat olur dedim ama gezmede vs ev işi yapmada, sen bilirsin kuzu istersen bı doğsun ihtiyaç duyarsan alırsın
Aynen öyle yapiyim madem kullanıcağımı pek düşünmüyorum bi markette falan lazım olur heralde

slingi yenidoğandan itibaren kullanırsan hem bebeğin alışmış olur canım. Hem de ten tene temas, gaz sancıları, koliklik durumu içinde tavsiye ediliyor.
Eğer onlara iyi geliyorsa almakta fayda var bilemiyorum valla bi taraftan çok rahat kullanışlı bi taraftada kullanmam diye düşüncesi

ben bunu almayacam daha kuzu hemen kullanmam zaten nereye gitçez ki :) Sonradan emerse alırım dedim ama.. Şuan sana yazarken fark ettim ki ilk hafta hastaneye gidicez ya bebekle o zaman emer mi acaba
Ya ben hatırlıyorum annem biz dışardayken kardeşimi emzirdiği zaman kardeşimin örtüsünü omuzundan tuttururdu ama onda bile kardeşim sıkılıp ağlardı örtüyü o yüzden almadım

Bende öyleyim valla hiç uykum yok , gece zaten sabaha kadar uyumuyorum öğlende uyku tutmuyor uyumak istesem bile tam uyku tutacak tuvalete gidiyorum ve uykum kaçıyor

Bende hamilelikte hep evdeydim valla hemen atlicam dışarlara yürüyüşlere gezmere

Anneler Konak önleyici köpük şampuan aldim n11, kuponla piyasadan daha uyguna geldi.
Siz pişik önleyici krem aldiniz mi, temiz içeriklilerden almak istiyorum
Bende bu şampuandan aldım , İncia çok temiz içerikliymiş günlük kullanım içinde uygunmuş , ama son hemen kullanım tarihi geçiyor , ben mustella alıcam

Ayy beni tarif ettiniz galiba Ama panjur yk Klimalı oda da eşim yatırmıyor ya. Çarparmış Klimayı açıp yan oda da yatıyorum ama o oda gibi olmuyor :) gece uyanıp geçsem eşim yime gelip kaldırıyor kedi var ben nerdey o orda sağolsun

Ya ben hatırlıyorum annem biz dışardayken kardeşimi emzirdiği zaman kardeşimin örtüsünü omuzundan tuttururdu ama onda bile kardeşim sıkılıp ağlardı örtüyü o yüzden almadım
müslin aldık bir sürü onunla deneriz olmazsa başta seversek alırız

Ay havalar çok sıcak ya ben çikolatadan vazgeçmek üzereyim doğumdan sonra kendimi 1 kavanoz nutellayla ödüllendirmek istiyorum diğerleri ne yerse yesin modundayım
ya ben bir şey tutmak istiyorum ya gelenlere , kolonya çikolata tutarız bir de imkan olursa şerbet inş .

evet evet ben de aynı plandayım. bebek uygun olursa inş akşam üstü filan sahile parka bir yere inip hem ben yürüyüş hem o hava alsın diyorum

Ya ben hediyelik bulamadim kızlar aslında magnet buldum ama tanesine 17 tl diyorlar 50 tane alsam pahalıya geliyor çikolata almak da istemedim hatıra kalsın istiyorm ne yaptirabiliriz bole tanesi 6 -7 tl olan bise fikri olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…