- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
Piyasada 6-7 lik birşey kalmamış gibi ben uygun olur diye epoksi anahtarlık baktım ona bile adedi 14-15 dediler kendim yapıyorumYa ben hediyelik bulamadim kızlar aslında magnet buldum ama tanesine 17 tl diyorlar50 tane alsam pahalıya geliyor çikolata almak da istemedim hatıra kalsın istiyorm ne yaptirabiliriz bole tanesi 6 -7 tl olan bise fikri olan var mi
Canım biz de hem normal mama sandalyesi hem de bu yükselticiden var. Bu yükselticiler portatif olduğu için iyi oluyor örneğin kayınvalideme giderken yanımda götürüyorum. Ama kesinlikle çocuğu buna kıyup arkanı dönemezsin yani benim oğlum çok sağa sola kaykılıyor kendini aşağılara eğiyor felan bu üründe denge sorunu yaşanıyor. Bence en kötü mama sandalyesi daha güvenlidirKılzar ben mama sandalyesi araştırdım bu gün bi çoğu bebeğim eğilince düştü yada düşecekti yazmış , sağlam olanlar 4,5 bin !!
Sizce böyle bişey daha mantıklı değil mi ? Her yere de taşınır diye düşünüyorumCarnival Baby&Kids Carnival Baby Yükseltici Mama Çantası - Portatif Mama Sandalyesi - Fiyatı, Yorumları
Carnival Baby&Kids Carnival Baby Yükseltici Mama Çantası - Portatif Mama Sandalyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
ben kolonya yapayım kendim alıp dedim de şişler 50 li satılıyor ya çok geldi onu mevlüte bıraktım. Ben magnette yaptırdım çünküYa ben hediyelik bulamadim kızlar aslında magnet buldum ama tanesine 17 tl diyorlar50 tane alsam pahalıya geliyor çikolata almak da istemedim hatıra kalsın istiyorm ne yaptirabiliriz bole tanesi 6 -7 tl olan bise fikri olan var mi
Malzemelerini nerden aldin ben de yapabilirim evdePiyasada 6-7 lik birşey kalmamış gibi ben uygun olur diye epoksi anahtarlık baktım ona bile adedi 14-15 dediler kendim yapıyorum
Trendyoldan aldım ilk aşamada 300 Gr reçine ve sertlestirici setini aldım 4 lü kalıp sedefli boya birde anahtarlık 12 tane yaptım sanırım haftasonu, 50 tane yapacağımMalzemelerini nerden aldin ben de yapabilirim evde
Bende şu an 29+0 dayım. İş yerimde kolaylık sağlıyorlar o yüzden ben de elimden geldiğimce çalışmak istiyorum. Sonrasında çocuklarımın yanında ne kadar uzun vakit geçirirsem o kadar iyi olur, Rabbim tüm annelere ve biz çalışanlara da kolaylık versingünaydınbenimde niyetim 37 ye kadar çalışmak ama hem sıcak hem git gide ağırlaşıyorum göğsüm sıkışıyor nefesim daralıyor ayhh Allah yardımcımız olsun cidden şu 1 ayda çok rahat geçsin
canım instagramda gizemli tohumlar var 18 haziranda sormuşum 6 tl demiş şık duruyor bence :) ama fiyat değiştiyse bilmem.Ya ben hediyelik bulamadim kızlar aslında magnet buldum ama tanesine 17 tl diyorlar50 tane alsam pahalıya geliyor çikolata almak da istemedim hatıra kalsın istiyorm ne yaptirabiliriz bole tanesi 6 -7 tl olan bise fikri olan var mi
ayy burda güzel birşeyler oluyor hmen okuyayımTrendyoldan aldım ilk aşamada 300 Gr reçine ve sertlestirici setini aldım 4 lü kalıp sedefli boya birde anahtarlık 12 tane yaptım sanırım haftasonu, 50 tane yapacağım
peki bu aldıkların kaç tl oldu canım ? kaç adet çıkar ?Trendyoldan aldım ilk aşamada 300 Gr reçine ve sertlestirici setini aldım 4 lü kalıp sedefli boya birde anahtarlık 12 tane yaptım sanırım haftasonu, 50 tane yapacağım
Nasıl kendiniz yapıyorsunuz ?Piyasada 6-7 lik birşey kalmamış gibi ben uygun olur diye epoksi anahtarlık baktım ona bile adedi 14-15 dediler kendim yapıyorum
Cok saol canim hemen soruyorumcanım instagramda gizemli tohumlar var 18 haziranda sormuşum 6 tl demiş şık duruyor bence :) ama fiyat değiştiyse bilmem.
Çok teşekkür ederim cevabın için valla bende hangi mama sandalyesine baksam düşen bebekler var karar veremiyorum bir iki tane beğendim 4 binden başlıyor fiyatlarCanım biz de hem normal mama sandalyesi hem de bu yükselticiden var. Bu yükselticiler portatif olduğu için iyi oluyor örneğin kayınvalideme giderken yanımda götürüyorum. Ama kesinlikle çocuğu buna kıyup arkanı dönemezsin yani benim oğlum çok sağa sola kaykılıyor kendini aşağılara eğiyor felan bu üründe denge sorunu yaşanıyor. Bence en kötü mama sandalyesi daha güvenlidir
Onuratasarlat sayfasında tanesi 6 TL bence o kadar para vermeyinYa ben hediyelik bulamadim kızlar aslında magnet buldum ama tanesine 17 tl diyorlar50 tane alsam pahalıya geliyor çikolata almak da istemedim hatıra kalsın istiyorm ne yaptirabiliriz bole tanesi 6 -7 tl olan bise fikri olan var mi
Hastaneden hastaneye değişiyormuş alan var almayanda.Benim hiç aklıma gelmemisti alinacagiumarım almazlar zaten bir sürü muayene parası veriyoruz. Ben şuan 34+4 um ama henüz girmedim. Ne zaman isticek bakalim.
klimalı odanın kilidi yok muAyy beni tarif ettiniz galibaAma panjur yk Klimalı oda da eşim yatırmıyor ya. Çarparmış Klimayı açıp yan oda da yatıyorum ama o oda gibi olmuyor :) gece uyanıp geçsem eşim yime gelip kaldırıyor kedi var ben nerdey o orda sağolsun
çok güzeller. insanın kendi yaptığı çok daha farklı ve anlamlı oluyorPiyasada 6-7 lik birşey kalmamış gibi ben uygun olur diye epoksi anahtarlık baktım ona bile adedi 14-15 dediler kendim yapıyorum
Cooook tesekkurler işte aradığım fiyat kizlar harikasinizOnuratasarlat sayfasında tanesi 6 TL bence o kadar para vermeyin
gaza geldim bende o tohumlardan söyleyeceğim galiba
Güzel canımBundan yaptiricam sanirim nasıl?
6.5 tl dedi canim valla bence bedava iyi ki bu platformdayim şıp diye yardımcı oldunuzGüzel canımtanesi ne kadar bunların 6 tl mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?