2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya ben hediyelik bulamadim kızlar aslında magnet buldum ama tanesine 17 tl diyorlar 50 tane alsam pahalıya geliyor çikolata almak da istemedim hatıra kalsın istiyorm ne yaptirabiliriz bole tanesi 6 -7 tl olan bise fikri olan var mi
Piyasada 6-7 lik birşey kalmamış gibi ben uygun olur diye epoksi anahtarlık baktım ona bile adedi 14-15 dediler kendim yapıyorum

Eklentiler

• IMG_20230718_142510.webp
    90 KB · Görüntüleme: 60
Canım biz de hem normal mama sandalyesi hem de bu yükselticiden var. Bu yükselticiler portatif olduğu için iyi oluyor örneğin kayınvalideme giderken yanımda götürüyorum. Ama kesinlikle çocuğu buna kıyup arkanı dönemezsin yani benim oğlum çok sağa sola kaykılıyor kendini aşağılara eğiyor felan bu üründe denge sorunu yaşanıyor. Bence en kötü mama sandalyesi daha güvenlidir

Ya ben hediyelik bulamadim kızlar aslında magnet buldum ama tanesine 17 tl diyorlar 50 tane alsam pahalıya geliyor çikolata almak da istemedim hatıra kalsın istiyorm ne yaptirabiliriz bole tanesi 6 -7 tl olan bise fikri olan var mi
ben kolonya yapayım kendim alıp dedim de şişler 50 li satılıyor ya çok geldi onu mevlüte bıraktım. Ben magnette yaptırdım çünkü

Bende şu an 29+0 dayım. İş yerimde kolaylık sağlıyorlar o yüzden ben de elimden geldiğimce çalışmak istiyorum. Sonrasında çocuklarımın yanında ne kadar uzun vakit geçirirsem o kadar iyi olur, Rabbim tüm annelere ve biz çalışanlara da kolaylık versin

canım instagramda gizemli tohumlar var 18 haziranda sormuşum 6 tl demiş şık duruyor bence :) ama fiyat değiştiyse bilmem.

Çok teşekkür ederim cevabın için valla bende hangi mama sandalyesine baksam düşen bebekler var karar veremiyorum bir iki tane beğendim 4 binden başlıyor fiyatlar

Onuratasarlat sayfasında tanesi 6 TL bence o kadar para vermeyin

Benim hiç aklıma gelmemisti alinacagi umarım almazlar zaten bir sürü muayene parası veriyoruz. Ben şuan 34+4 um ama henüz girmedim. Ne zaman isticek bakalim.
Hastaneden hastaneye değişiyormuş alan var almayanda.
klimalı odanın kilidi yok mu
Piyasada 6-7 lik birşey kalmamış gibi ben uygun olur diye epoksi anahtarlık baktım ona bile adedi 14-15 dediler kendim yapıyorum
çok güzeller. insanın kendi yaptığı çok daha farklı ve anlamlı oluyor

onuratasarlat sayfasında çikolata da var. Sipariş veren deneyimleyen oldu mu daha önce. Yada sizce buradan alınır mı çikolata?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…