2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok teşekkür ederim cevabın için valla bende hangi mama sandalyesine baksam düşen bebekler var karar veremiyorum bir iki tane beğendim 4 binden başlıyor fiyatlar
Daha önce de konuşmuştuk sanırım yine seninle ben chicco 4in1 aldım ilk 4-5 ay puset beşik olarak kullanılıyor. Sonrasında ise mama sandalyesine ve daha ilerleyen aylarda normal sandalyeye dönüyor. Yani hem yerden tasarruf hem maliyetten tasarruf. Ve üründen çok memnunum eğer sırf mama sandalyeleri bu kadar pahalı ise bu ürüne yeniden bakmanı öneririm canım

Kibris'cim bizde joie mimzy var. Su an sanirim 2500 civarlarında, letgo'da da bir suru elden cikarani var.

Ayaklari oldukca yayik, iskeleti agir, devrilme riski yok. Bebek icin 5 noktali kemeri var, koruyor. Tepsisi genis ve cikartilip yikaniyor. Kilifi yikanabiliyor, silinebiliyor.

Yatar pozisyona gecip, uykuya dalan bebisi orda guvenle birakabiliyorsun.

Ayaklarinda tekerlek yok, ayni markanin tekerleklileri yaklaşık 4bin tl.

Bir de elimde ikea'nin mama sandalyesi var, ondan da memnunum, hafif pratik, guvenlik kemerleri yok. Ama devrilecegini sanmiyorum. Zira kizim ustunde horon tepiyor neredeyse.

Ama ikea'nin mama sandalyesinin 6-9 ay arasi icin cok saglikli oldugunu dusunmuyorum. Ayak destegi yok, kemer yok vs...

Ama inanilmaz pratik iste oyle bi faydasi var. Biz sokuyor ve tatile bile götürüyoruz oyle soyleyim.
Mama sandalyesi acayip buyuk kolaylik.

Ah evet canım alınması gereken bişey teşekkür ederim önerin için hemen bakıcam

Ama ikea'nin mama sandalyesinin 6-9 ay arasi icin cok saglikli oldugunu dusunmuyorum. Ayak destegi yok, kemer yok vs...
ayak desteği satılıyor galiba. bende de ikea mama sandalyesi var. yeni bir tane alırım diye düşünüyordum o kadar rahat ki almamaya karar verdim. ayaklık ve içine minder alıp kullanırım dedim. Ama kemeri var diye hatırlıyorum. Eve gidince ilk işim sandalyeye bakmak olacak

uyku konusunda bende öyleyim uyku zorlamıyor gece boyu bir ayağım wc de olduğu için yarı uyanık gibiyim hep ama yayıla yayıla uzanmamak çok zor işte olunca işim rahat tüm gün oturuyorum ama o bile darlıyor beni

Ya bize arkadastan geldi ikea'ninki. Varsa kemeri ayak destegi falan alirim bende

Ama e-bebekte ayni tipte bir dünya sandalye var. Onlarda ayak destegi ve kemer gordum ben. Hatta gecenlerde Bim'e Pilsan'in mama sandalyesi geldi, onda minder, kemer ve ayak destegi vardi. (E-bebek ve Bim'e gelenlerin iskelet kalitesi hakkinda hicbir fikrim yok ama)

Bundan yaptiricam sanirim nasıl?
Çok şirinmiss . Benim hediyeliklere hiç hevesim yok ya.
Sadece çikolata yaptiracagim, zaten küçük bi cevremiz var burda, agizlari tatlansin diye bi cikolata dagitacagim o kadar

Bende henüz almadım.
Kamp vs gezmeyi seviyoruz. O yüzden bu mama dandalyesi benim için çok kullanışlı olacak. Sizin gibi her yere götürme şansım var.

Woode Concept Mama Sandalyesi Ayak Koyma Dayama Desteği-Ikea Antilop, E Bebek Baby Plus Star, Faros Orzo Uyumlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…