Daha önce de konuşmuştuk sanırım yine seninle ben chicco 4in1 aldım ilk 4-5 ay puset beşik olarak kullanılıyor. Sonrasında ise mama sandalyesine ve daha ilerleyen aylarda normal sandalyeye dönüyor. Yani hem yerden tasarruf hem maliyetten tasarruf. Ve üründen çok memnunum eğer sırf mama sandalyeleri bu kadar pahalı ise bu ürüne yeniden bakmanı öneririm canımÇok teşekkür ederim cevabın için valla bende hangi mama sandalyesine baksam düşen bebekler var karar veremiyorum bir iki tane beğendim 4 binden başlıyor fiyatlar
Çikolata için hacışerifi önerdiler bana canım güzelmiş diye ama bilmiyorum başka yerlerde güzeldir elbetonuratasarlat sayfasında çikolata da var. Sipariş veren deneyimleyen oldu mu daha önce. Yada sizce buradan alınır mı çikolata?
Daha önce de konuşmuştuk sanırım yine seninle ben chicco 4in1 aldım ilk 4-5 ay puset beşik olarak kullanılıyor. Sonrasında ise mama sandalyesine ve daha ilerleyen aylarda normal sandalyeye dönüyor. Yani hem yerden tasarruf hem maliyetten tasarruf. Ve üründen çok memnunum eğer sırf mama sandalyeleri bu kadar pahalı ise bu ürüne yeniden bakmanı öneririm canım
Bence çok uygun gerçekten6.5 tl dedi canim valla bence bedava iyi ki bu platformdayim şıp diye yardımcı oldunuzsimdi 50 adet sipariş geciyorum
Ah evet canım alınması gereken bişey teşekkür ederim önerin için hemen bakıcamKibris'cim bizde joie mimzy var. Su an sanirim 2500 civarlarında, letgo'da da bir suru elden cikarani var.
Ayaklari oldukca yayik, iskeleti agir, devrilme riski yok. Bebek icin 5 noktali kemeri var, koruyor. Tepsisi genis ve cikartilip yikaniyor. Kilifi yikanabiliyor, silinebiliyor.
Yatar pozisyona gecip, uykuya dalan bebisi orda guvenle birakabiliyorsun.
Ayaklarinda tekerlek yok, ayni markanin tekerleklileri yaklaşık 4bin tl.
Bir de elimde ikea'nin mama sandalyesi var, ondan da memnunum, hafif pratik, guvenlik kemerleri yok. Ama devrilecegini sanmiyorum. Zira kizim ustunde horon tepiyor neredeyse.
Ama ikea'nin mama sandalyesinin 6-9 ay arasi icin cok saglikli oldugunu dusunmuyorum. Ayak destegi yok, kemer yok vs...
Ama inanilmaz pratik iste oyle bi faydasi var. Biz sokuyor ve tatile bile götürüyoruz oyle soyleyim.
Mama sandalyesi acayip buyuk kolaylik.
ayak desteği satılıyor galiba. bende de ikea mama sandalyesi var. yeni bir tane alırım diye düşünüyordum o kadar rahat ki almamaya karar verdim. ayaklık ve içine minder alıp kullanırım dedim. Ama kemeri var diye hatırlıyorum. Eve gidince ilk işim sandalyeye bakmak olacakAma ikea'nin mama sandalyesinin 6-9 ay arasi icin cok saglikli oldugunu dusunmuyorum. Ayak destegi yok, kemer yok vs...
uyku konusunda bende öyleyim uyku zorlamıyor gece boyu bir ayağım wc de olduğu için yarı uyanık gibiyim hepbende 32+0 'ım bugün bana gitmek zor gelmiyor ya çünkü uykum kaçıyor zateneskiden gece 1de uyur öğlen 11e kadar uyurdum şimdi son hafta gece 4te uyanıyom 1 saat uyanık durup uyuyamıyorum boş boş duruyorum 7 de uyanıp duruyorum filan alt üst oldu herşey
Bende bundan düşünüyorum sadece üstüne nazar duasi olacak yadaBundan yaptiricam sanirim nasıl?
korkarım aynı kanıdayımBaşta 37 ye kadar bırakmıycam diyodum şimdi 36 diyorum gittikçe düşüyo süre
Canimm, çok şirin olmus bayildim.Bu arada kapı süsüm geldi kızlarbu arada ben kıbrısta yaptırdım ve ahşaptan yapılmış biri burda çabuk kırılır diye yazmıştı ama bu onlardan değil heralde yapılışı farklı
Ben aynısını yaptırdım canım 1 gün sonra kargoya veriyor birde hızlıBundan yaptiricam sanirim nasıl?
ayak desteği satılıyor galiba. bende de ikea mama sandalyesi var. yeni bir tane alırım diye düşünüyordum o kadar rahat ki almamaya karar verdim. ayaklık ve içine minder alıp kullanırım dedim. Ama kemeri var diye hatırlıyorum. Eve gidince ilk işim sandalyeye bakmak olacak
Teşekkür ederimCanimm, çok şirin olmus bayildim.
Çok şirinmissBundan yaptiricam sanirim nasıl?
Ben aynısını yaptırdım canım 1 gün sonra kargoya veriyor birde hızlı
Pazartesi akşamüstü sipariş verdim çarşamba sabah kargoya vermişlerdizevklerimiz aynıymış aa bi gunde kargoya verdiklerini bilmiyordum
Ya bize arkadastan geldi ikea'ninki. Varsa kemeri ayak destegi falan alirim bende
Ama e-bebekte ayni tipte bir dünya sandalye var. Onlarda ayak destegi ve kemer gordum ben. Hatta gecenlerde Bim'e Pilsan'in mama sandalyesi geldi, onda minder, kemer ve ayak destegi vardi. (E-bebek ve Bim'e gelenlerin iskelet kalitesi hakkinda hicbir fikrim yok ama)
12 tane çıktı yarım harcadım henüz 30 falan çıkacak gibi tam maliyet henüz hesaplamadım. Kalıp ve boya içine yaprak varak kısmı 350 tuttu kalıbı sonradan satacağımpeki bu aldıkların kaç tl oldu canım ? kaç adet çıkar ?
2 ye 1 ölçüsü var 5 ml reçineyse 2.5 ml sertleştirici konulup aynı yönde yavaş hareketle 5 dk karıştırıp uygulanıyor YouTube dan epoksi videosu izledim ordan öğrendim bendeNasıl kendiniz yapıyorsunuz ?banada öğretirmisiniz ? Çok güzel olmuş elinize sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?