evetKızlar aranızda alerjik riniti olup bilaxten kullanmış olan var mı?
Baloncuk oluşmuyormu içinde2 ye 1 ölçüsü var 5 ml reçineyse 2.5 ml sertleştirici konulup aynı yönde yavaş hareketle 5 dk karıştırıp uygulanıyor YouTube dan epoksi videosu izledim ordan öğrendim bende
Ödeme şekli nasildiBen aynısını yaptırdım canım 1 gün sonra kargoya veriyor birde hızlı
Markette de bebek arabası vs kullanırsın belki kuzu. İlk zamanlarda sen gidecek değilsin ya markete kuzuAynen öyle yapiyim madem kullanıcağımı pek düşünmüyorum bi markette falan lazım olur heralde
Mersin'de h.bsling var Instagramda kuzu şuan 99 TL kampanyada büyük paralar vermeye gerek yok bence internettekiler abartı gerçekten. Sling de bel desteğine vs ihtiyaç olmuyor yeni dogandan itibaren kullanıliyor emzirmede vs kolay oluyor diye tercih ettik ben.Sling ben de düşündüm ama karar vermedim henüz. Bizdeki hoppanin önden bağlanmış hali gibi. Hangi marka aldın? Yorumları okuyorum. Boş yere para vermeyin herhangi bir örtü bağlayın yazmışlar trendyol da şu 500 luk olan ürün için.
Aynen canım ben gitmem ilk zamanlar , hamilelikten önce market alışverişleri hep ben yaparmışım şimdi eşim yapıyor bazende beraber gidiyoruz bebekten sonra nasıl olur bilmemMarkette de bebek arabası vs kullanırsın belki kuzu. İlk zamanlarda sen gidecek değilsin ya markete kuzu
Ben demiştim kuzu, benim dediğim model bu değildi. Benimki de bu modeldenBu arada kapı süsüm geldi kızlarbu arada ben kıbrısta yaptırdım ve ahşaptan yapılmış biri burda çabuk kırılır diye yazmıştı ama bu onlardan değil heralde yapılışı farklı
Bebekten sonra şöyle oluyorAynen canım ben gitmem ilk zamanlar , hamilelikten önce market alışverişleri hep ben yaparmışım şimdi eşim yapıyor bazende beraber gidiyoruz bebekten sonra nasıl olur bilmem
Canım bu site güvenilir mi ? sipariş vermek istiyorum kargo dahil 170 tlMersin'de h.bsling var Instagramda kuzu şuan 99 TL kampanyada büyük paralar vermeye gerek yok bence internettekiler abartı gerçekten. Sling de bel desteğine vs ihtiyaç olmuyor yeni dogandan itibaren kullanıliyor emzirmede vs kolay oluyor diye tercih ettik ben.
Teşekkür ederimBen demiştim kuzu, benim dediğim model bu değildi. Benimki de bu modeldençok güzel güle güle kullanın
Canım bu site güvenilir mi sipariş vermek istiyorum kargo dahil 170 tl
Ahaha eşimin bebeğe bakacağını hiç sanmamBebekten sonra şöyle oluyorsen bebeğe biraz bakta ben marketten bı kaç birşey alıp geçeceğim, gezmek için markete gidiyorsun o bebissiz ve kimsesiz zaman insana iyi bir gezme gibi geliyor kapanış mutlu son
Evet canım sling, instagramda h.bsling sayfası fiyatı uygun , kumaşı ve boyutuda böyleymişSling mi bu? Bana da lazim.
Bende nebülizatör almıştım bebeğe ama kendim kullandım serum fizyolojikle baya iyi gelmişti nefesimi açmıştı canım sende varsa sende dene, burun spreylerini önermiyorlar pek hamilelikteevetama gebelikte allerset kullandım, şu an da o kadar kötüyüm ki burnumdan nefes almayı unuttum azıcık açılıverse iki nefeste tekrar tıkanıyor, ağızdan nefes ala ala dudaklarım perişan halde, dr um burun spreyi de kullanabilirsin dedi ama kullanmadım hiç
Allah'ım nasip etBebekten sonra şöyle oluyorsen bebeğe biraz bakta ben marketten bı kaç birşey alıp geçeceğim, gezmek için markete gidiyorsun o bebissiz ve kimsesiz zaman insana iyi bir gezme gibi geliyor kapanış mutlu son
bi nebül kaldı denemediğim valla, burun spreyi de kullanmadım zaten allerseti de bayağı oldu kullanmayalı kıyamıyorum kullanmaya çekiyorum acımıBende nebülizatör almıştım bebeğe ama kendim kullandım serum fizyolojikle baya iyi gelmişti nefesimi açmıştı canım sende varsa sende dene, burun spreylerini önermiyorlar pek hamilelikte
Havale/eft magnet bedeli için kargo da size ait onu kapıda ödüyorsunuzÖdeme şekli nasildi
Nebülizatör şahane valla bende serum fizyolojik aldım kullanıyorum kaç aydır çok rahat ettim yoksa hiç burundan nefes alamıyordum canımbi nebül kaldı denemediğim valla, burun spreyi de kullanmadım zaten allerseti de bayağı oldu kullanmayalı kıyamıyorum kullanmaya çekiyorum acımı
Karıştırdiktan sonra baloncuk varsa karıştırdığın kabı sıcak su olan bir kaba oturtunca sönüyor. Kalıba aktarırken olursa da uzun mutfak çakmağı ile hafif üzerinden geçince düzeliyorBaloncuk oluşmuyormu içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?