2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar aranızda alerjik riniti olup bilaxten kullanmış olan var mı?
evet ama gebelikte allerset kullandım, şu an da o kadar kötüyüm ki burnumdan nefes almayı unuttum azıcık açılıverse iki nefeste tekrar tıkanıyor, ağızdan nefes ala ala dudaklarım perişan halde, dr um burun spreyi de kullanabilirsin dedi ama kullanmadım hiç

Mersin'de h.bsling var Instagramda kuzu şuan 99 TL kampanyada büyük paralar vermeye gerek yok bence internettekiler abartı gerçekten. Sling de bel desteğine vs ihtiyaç olmuyor yeni dogandan itibaren kullanıliyor emzirmede vs kolay oluyor diye tercih ettik ben.

Markette de bebek arabası vs kullanırsın belki kuzu. İlk zamanlarda sen gidecek değilsin ya markete kuzu
Aynen canım ben gitmem ilk zamanlar , hamilelikten önce market alışverişleri hep ben yaparmışım şimdi eşim yapıyor bazende beraber gidiyoruz bebekten sonra nasıl olur bilmem

Bu arada kapı süsüm geldi kızlar bu arada ben kıbrısta yaptırdım ve ahşaptan yapılmış biri burda çabuk kırılır diye yazmıştı ama bu onlardan değil heralde yapılışı farklı
Ben demiştim kuzu, benim dediğim model bu değildi. Benimki de bu modelden çok güzel güle güle kullanın

Aynen canım ben gitmem ilk zamanlar , hamilelikten önce market alışverişleri hep ben yaparmışım şimdi eşim yapıyor bazende beraber gidiyoruz bebekten sonra nasıl olur bilmem
Bebekten sonra şöyle oluyor sen bebeğe biraz bakta ben marketten bı kaç birşey alıp geçeceğim, gezmek için markete gidiyorsun o bebissiz ve kimsesiz zaman insana iyi bir gezme gibi geliyor kapanış mutlu son

Canım bu site güvenilir mi ? sipariş vermek istiyorum kargo dahil 170 tl

Bebekten sonra şöyle oluyor sen bebeğe biraz bakta ben marketten bı kaç birşey alıp geçeceğim, gezmek için markete gidiyorsun o bebissiz ve kimsesiz zaman insana iyi bir gezme gibi geliyor kapanış mutlu son
Ahaha eşimin bebeğe bakacağını hiç sanmam bakalım nasıl olucak valla haftada 2 gün anneme bırakmayı pilanlıyorum bilhassa akşam dışarıya çıka bilmek için

Bende nebülizatör almıştım bebeğe ama kendim kullandım serum fizyolojikle baya iyi gelmişti nefesimi açmıştı canım sende varsa sende dene, burun spreylerini önermiyorlar pek hamilelikte

Bende nebülizatör almıştım bebeğe ama kendim kullandım serum fizyolojikle baya iyi gelmişti nefesimi açmıştı canım sende varsa sende dene, burun spreylerini önermiyorlar pek hamilelikte
bi nebül kaldı denemediğim valla, burun spreyi de kullanmadım zaten allerseti de bayağı oldu kullanmayalı kıyamıyorum kullanmaya çekiyorum acımı

bi nebül kaldı denemediğim valla, burun spreyi de kullanmadım zaten allerseti de bayağı oldu kullanmayalı kıyamıyorum kullanmaya çekiyorum acımı
Nebülizatör şahane valla bende serum fizyolojik aldım kullanıyorum kaç aydır çok rahat ettim yoksa hiç burundan nefes alamıyordum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…