Kuzum bu üzülünmeyecek gibi değil ki amaKızlar ya sahildeyim, gözümün önünde 2 adıım ötemde bir köpek kediye saldırdı ağzına aldı salladı çok üzüldüm ya, kedi kaçtı allahtan ama üzülmemeyi nasıl başaracağız yaben üzülünce beneğim üzülüyor diye düşünüp daha çok üzülüyorum
Tamam deniem teşekkür ederimKarıştırdiktan sonra baloncuk varsa karıştırdığın kabı sıcak su olan bir kaba oturtunca sönüyor. Kalıba aktarırken olursa da uzun mutfak çakmağı ile hafif üzerinden geçince düzeliyor
Üzülme , doğanın kanunu bu , kedide kurtulmuş zatenKızlar ya sahildeyim, gözümün önünde 2 adıım ötemde bir köpek kediye saldırdı ağzına aldı salladı çok üzüldüm ya, kedi kaçtı allahtan ama üzülmemeyi nasıl başaracağız yaben üzülünce beneğim üzülüyor diye düşünüp daha çok üzülüyorum
yaa bende almalıyım o zaman yaaNebülizatör şahane valla bende serum fizyolojik aldım kullanıyorum kaç aydır çok rahat ettim yoksa hiç burundan nefes alamıyordum canım
ne aldınız hangi markaNebülizatör şahane valla bende serum fizyolojik aldım kullanıyorum kaç aydır çok rahat ettim yoksa hiç burundan nefes alamıyordum canım
Nexus benim canımne aldınız hangi marka
bu şey olan mı küçük portatif olan taşınabilir olan, yoksa normal nebül mü ?Nexus benim canım
İncia yi bilmiyorum ama çevremde hep bana lansinoh önerdi 40 ml aldım o bile çok küçükkızlar incia nın meme ucu kremini almıştım, sktsi çok erken olduğu için iade ettim, yine onu mu alayım Lansinoh mu, bi de boyut olarak 10 30 40 ml var hangisini alayım ?
evet bende onu gördüm ama çevremde kullanan kimse yok kimse bişey kullanmamış ,bende instamom gibi araştırıp ne önerildiyse aldımİncia yi bilmiyorum ama çevremde hep bana lansinoh önerdi 40 ml aldım o bile çok küçük
Hamilelik öncesi son ayda baslaniyormus kullanmaya yetmez yani
Benim çevremdekiler memnun canımevet bende onu gördüm ama çevremde kullanan kimse yok kimse bişey kullanmamış ,bende instamom gibi araştırıp ne önerildiyse aldım
Bende bilaxteni doktoruma sordum birkaç gün kullanacağım, valla baş edilecek gibi değil Allah yardımcımız olsunbi nebül kaldı denemediğim valla, burun spreyi de kullanmadım zaten allerseti de bayağı oldu kullanmayalı kıyamıyorum kullanmaya çekiyorum acımı
Benimkide nexus 2 kez kullandım çok pratik geldi valla bana bayada işe yarıyorne aldınız hangi marka
Meme ucu kremi olarak emziren birçok arkadaşım bana lansinohu tavsiye etti canım, bende lansinoh aldımkızlar incia nın meme ucu kremini almıştım, sktsi çok erken olduğu için iade ettim, yine onu mu alayım Lansinoh mu, bi de boyut olarak 10 30 40 ml var hangisini alayım ?
hafif bir ilaç kullanılabilir gebelikte, b kategorisinde olması lazım , rabbim bizi bu illetten kurtarsın inşallahBende bilaxteni doktoruma sordum birkaç gün kullanacağım, valla baş edilecek gibi değil Allah yardımcımız olsun
bende onu alacağımMeme ucu kremi olarak emziren birçok arkadaşım bana lansinohu tavsiye etti canım, bende lansinoh aldım
Benimde kapı süsüm geldi, aynı soruyu süsü yapan sayfaya sordum şu aparatı attı bana bi milyoncudan alıcam. Yoksa hastane kapısına nasıl sessiz sessiz çivi çakarım onu düşünüyordumEvet var ama ipi kısa , nasıl assam kapıya diye düşünüyorum , kapıyı çiviyle delik yapmam gerekiyor
Çok güzelmişşN11 85 gibi bi fiyati var kizlar, düsünenler bi baksin. E bebekte gördüklerim çok basit gelmisti almadim
İncia yi bilmiyorum ama çevremde hep bana lansinoh önerdi 40 ml aldım o bile çok küçük
Hamilelik öncesi son ayda baslaniyormus kullanmaya yetmez yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?