2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar ya sahildeyim, gözümün önünde 2 adıım ötemde bir köpek kediye saldırdı ağzına aldı salladı çok üzüldüm ya, kedi kaçtı allahtan ama üzülmemeyi nasıl başaracağız ya ben üzülünce beneğim üzülüyor diye düşünüp daha çok üzülüyorum

Kuzum bu üzülünmeyecek gibi değil ki ama
Üzülme kotamızı başka şeylerle doldurmayalım yeter bence. İnsanız insanız kendini suçlama canım

Üzülme , doğanın kanunu bu , kedide kurtulmuş zaten

kızlar incia nın meme ucu kremini almıştım, sktsi çok erken olduğu için iade ettim, yine onu mu alayım Lansinoh mu, bi de boyut olarak 10 30 40 ml var hangisini alayım ?

kızlar incia nın meme ucu kremini almıştım, sktsi çok erken olduğu için iade ettim, yine onu mu alayım Lansinoh mu, bi de boyut olarak 10 30 40 ml var hangisini alayım ?
İncia yi bilmiyorum ama çevremde hep bana lansinoh önerdi 40 ml aldım o bile çok küçük
Hamilelik öncesi son ayda baslaniyormus kullanmaya yetmez yani

İncia yi bilmiyorum ama çevremde hep bana lansinoh önerdi 40 ml aldım o bile çok küçük
evet bende onu gördüm ama çevremde kullanan kimse yok kimse bişey kullanmamış ,bende instamom gibi araştırıp ne önerildiyse aldım

evet bende onu gördüm ama çevremde kullanan kimse yok kimse bişey kullanmamış ,bende instamom gibi araştırıp ne önerildiyse aldım
Benim çevremdekiler memnun canım
İncia nin hiç bir ürününu araştırmadım da almadım da yorum yapamayacağım

Evet var ama ipi kısa , nasıl assam kapıya diye düşünüyorum , kapıyı çiviyle delik yapmam gerekiyor
Benimde kapı süsüm geldi, aynı soruyu süsü yapan sayfaya sordum şu aparatı attı bana bi milyoncudan alıcam. Yoksa hastane kapısına nasıl sessiz sessiz çivi çakarım onu düşünüyordum

Eklentiler

• 5CDC8760-FEF9-4E48-9BD0-48358A89910A.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 68
  • 2B8199E6-08ED-4CB1-A8FC-CA2A0AB77B08.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 73
N11 85 gibi bi fiyati var kizlar, düsünenler bi baksin. E bebekte gördüklerim çok basit gelmisti almadim
Çok güzelmişş bende trendyoldan şu siyahı almıştım, açıkçası fena değil ama tok durmuyor. Dediğiniz gibi çok kaliteli değil. Az evvel diğerini gördüm yorumlarına bakınca da gayet tok ve sert duruyor iade edip bunu alıcam bende.

Eklentiler

• 46D2AAF1-D280-416B-B55C-D15E03DA6C34.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 69
  • C930A471-8117-46B0-BC8A-F995FF16AACF.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 67

Emzirirken kan aka aka emziren bir anne olarak lansinoh 40 ml olandan kullandim ve bitmedi. 3 ay aktif bir sekilde kullandim.

Zaten azicik bisey kullanacaksiniz her seferinde. Bir de meme ucu yarasi icin kremden ziyade gogus kalkani oneriyorum. Philips avent cok pahalı (ben alirken ucuz biseydi) baska markalardan da alabilirsiniz, hepsi ayni urun. Benim hayatimi gogus kalkani kurtarmisti.

Krem ne kadar onerilmis olsa da bebegimin onu yutmasi fikri cok rahatsiz etmisti beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…