2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benimde kapı süsüm geldi, aynı soruyu süsü yapan sayfaya sordum şu aparatı attı bana bi milyoncudan alıcam. Yoksa hastane kapısına nasıl sessiz sessiz çivi çakarım onu düşünüyordum
Canım çok güzel aaa doğru söylüyor bak ya hiç aklıma gelmezdi bu ağarat iyili söyledin bende düşünüyordum ne yapsam acaba diye

Canım çok güzel aaa doğru söylüyor bak ya hiç aklıma gelmezdi bu ağarat iyili söyledin bende düşünüyordum ne yapsam acaba diye
Teşekkür ediyorum Ne demek, benimde aklıma gelmedi valla bu aparat bizi rezil olmaktan kurtardı

Merhaba göğüs kalkanı dediğiniz şey meme ucu gibi olandan mı kullandınız yoksa gümüş olanlardan mı

Göğüs kalkanı olarak ben şöyle bişey aldım acaba iş görür mü? Dediğiniz gibi philipshin de gümüş kalkanında fiyatı çok geldi, eğer mecbur kalırsam alırım diye düşündüm bunu aldım.

Eklentiler

• 7DD43408-83CC-4607-BA77-39EAC076CC2D.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 68
Merhaba göğüs kalkanı dediğiniz şey meme ucu gibi olandan mı kullandınız yoksa gümüş olanlardan mı

Bu urun.
Marka takintiniz yoksa Philips disinda markalar da alabilirsiniz. Hepsi plastik urun en nihayetinde.

Eklentiler

• Screenshot_20230718_223810_Opera.webp
    29 KB · Görüntüleme: 56

Yok bu gogus kalkani degil, meme basi çıkmayan anneler icin, sahte gogus ucu.

Bunu kullanmakta cok zorlanabilirsiniz, eger memeye yapismasini saglayabilirseniz, bebeginizde emerken rahatsizlik duymazsa bu da memelerinizi koruyacaktir.

Yok bu gogus kalkani degil, meme basi çıkmayan anneler icin, sahte gogus ucu.

Bunu kullanmakta cok zorlanabilirsiniz, eger memeye yapismasini saglayabilirseniz, bebeginizde emerken rahatsizlik duymazsa bu da memelerinizi koruyacaktir.
Anladımm yani bu emerken takılı olacak öyle mi.. Çok yanlış bişey almışım normal emdi de bide plastikle alıştırmak kaldı

Anladımm yani bu emerken takılı olacak öyle mi.. Çok yanlış bişey almışım normal emdi de bide plastikle alıştırmak kaldı
Aynen bu emerken kullaniliyor. (Silikon gogus ucu)

Gogus kalkani emme disinda kalan surelerde gogus ucunuza konularak, gogus ucunuzun hicbir seyle temas etmeyerek iyilesmesini sagliyor. Ayni zamanda ustunde damla seklinde cikintilar var, bu cikintilar vakum etkisi yaratip sut uretiminizi tesvik ediyor.

Gogus kalkanlarinin icinde iki gogus icin iki takim set cikiyor. Biri kapali baslik, icine sut biriktiriyor.
Digeri acik baslik, bu da sut biriktirip ayni zamanda hava almasini sagliyor.

Gogus kalkanlari meme basinizi sutun tedavi edici etkisiyle iyilestiriyor.
Bu biriken sutleri sut saklama posetlerinize doldurup saklayabilirsiniz. Ama en az 1 saatte 1 kontrol etmelisiniz. Anne sutu anne oda sicakliginda (18-23 derece) 3 saatte bozulmaya baslar. Anne vucuduna (35-36derece) temas halindeki bu birikmis sut, hemen mudahale edilip saklama posetine alinmalidir. (Ben hic bu sutleri biriktirip kullanmadim)

Gumus baslikta, gogus ucunuzu temastan korur, emme disindaki zamanlarda kullanilir.

Ödeme şekli nasildi
Ödeme havale kabul ediyorlar tasarım yapıp onay istiyorlar onay verince havale yaptıktan sonra magnet basımı yapıyorlar bizimkinin tasarımı bu şekilde oldu gelince atarim

Eklentiler

• IMG-20230718-WA0009.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 60
Göğüs kalkanları çok pahalı maalesef . O yüzden almayi düşünmedim .
Bebeğe geçme ihtimali elbette var ama zararı yokmuş .
Her emzirmeden sonra sursek iki saatte emilir zaten göğüste

Kızlar çok şükür sağ salim eve girdim. Amma ayaklarım ve ellerim inanılmaz ödem topladı. Kadın Hulk gibiyim.

ddlklc Bilaxten i gebe kalana dek kullandım senelerce fixdual kullanmıştım ama yan etkiler başlayınca ona geçmiştim. Dr a sorup kullanmak lazım.

Tweetiy Aparat fikri çok iyi bende napsak diye düşünüyordum valla teşekkürler. Lilya home 6x6cm 4 tanesini 50tl ya satıyor. Kapı süsü için kullandım yorumları var. Şimdilik favoriledim ben bunu.

Hep tecrübelerinizi uzun uzun yazıyorsunuz çok güzel bilgi alıyoruz sizden teşekkürler. Ben direk gümüş kalkan ve lansinohun kremini aldım ayrıca philips avent almama gerek yok o halde.

Göğüs kalkanları çok pahalı maalesef . O yüzden almayi düşünmedim .
Bebeğe geçme ihtimali elbette var ama zararı yokmuş .
Her emzirmeden sonra sursek iki saatte emilir zaten göğüste

Lansinoh gogus ucu kreminin birebir ayni icerigi Rossman'in gogus ucu kreminde var ve yanlis bilmiyorsam yari fiyatina.

Onu da arastirabilirsiniz.

Gogus kalkanlarinin su an fiyatini bilmiyorum ama her markaninkini alabilirsiniz, almak zorunda kalirsaniz diye not dusuyorum sadece.

Umarim hepiniz yarasiz beresiz atlatirsiniz emzirme alisma surecini.

Hep tecrübelerinizi uzun uzun yazıyorsunuz çok güzel bilgi alıyoruz sizden teşekkürler. Ben direk gümüş kalkan ve lansinohun kremini aldım ayrıca philips avent almama gerek yok o halde.

Estafurullah.

Simdi yalan olmasin ben gumus kalkan kullanmadim. Ama mantigini biliyorum dolayisiyla evet gogus kalkanina para vermenize gerek yok.

Dilerim hiçbirine ihtiyac duymazsiniz :)

Ben lansinoh aldım canım baya oluyor alalı
Birde yanında göğüs ledi aldım

Canım bu çok büyük durmuyor mu ? Yorumlarda çok kaba durduğunu ve sadece evde kullanıla bilir diye yazıyordu , o yüzden almamıştım

Evet buyuk, ama gogus acisi mi disarda kalkanin belli olmamasi icin bol giyinmek mi derseniz, ben seve seve bol giyinmeyi tercih ederim

O aci baska birsey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…