- 13 Şubat 2015
- 83
- 57
- 88
- 33
Ayy inşallah herkes sağ salim kucağına alır bebisiniBen 2 gün önce dr gittiğimde dr’a sordum sağa yada sola uyuya bilirsin dedi , sadece bu aydan itibaren kesinlikte sırt üstü uyumanı istemiyorum dedi , dinlen inşallah zamanında gelir bebeğin ,
Gümüş kapak için çok iyi yorumlar var inşallah sizde de faydası olurGümüş kapağı kullanmaya şimdi başlasınız siz faydası olur mu acaba
Çok geçmiş olsun etrafımda öyle olan herkes hoşaf içiyor fayda sağlar insallahKızlar günaydın, dün gece hamileliğimin en kötü gecesiydi. Afedersiniz ama günde min. 2 lt su tüketmeme rağmen 2 gündür tuvalete çıkamıyordum. Dün gece 1 saatim acı dolu şekilde tuvalette geçti. Kabız olmuşum. Hamilelik sebebiyle hemoroid oluşmuştu ancak hiçbir sıkıntı vermiyordu sadece minik bi şişlik vardı. Bu kabızlıkla birlikte şişlik büyüdü ve aşırı hassaslaştı ağladım acıdan. İnternetten baktım ne yapabilirim diye zeytinyağı iyi gelir yazıyordu biraz sürdüm gece 2de anca uyuyabildim. Sabah da suda bekletilmiş kuru erik yedim suyunu içtim. Bir kaşık da zeytinyağı içtim. Benden size tavsiye suyu olabildiğince artırın günde 1 kaşık zeytinyağı tüketin henüz kabızlık yaşamamışsanız aşırı şanslısınız gerçekten dayanılacak gibi değil...
ya siz neden geç geldiniz grubaTecrübeli annelere bayılıyorum Bu philips aklımda başından beri var ama almalımıyım bilemedim yorumları hep iyi. Ben de gümüş kapak var, o yeterli olur mu bunu da almalı mıyım? Bir de bu lansinoh ped aldım onları ne zaman kullancaz Herkes o pedi çok kullandım dedi diye aldım ama bunların hepsini nasıl kullancaz
İlk zamanlarda gümüş ve bu kalkan kullanılır sanırım? , emme işi oturup memişler kendini toplayınca normal hayatta da lansinoh mu? (Uçlar belli oluyor çünkü emzirme südyeninde)
Canım süt doluyor inşallah sütün fazla olucak sen şimdiden süt sağma makinesi al kesinlikle , bide 32 haftadan lansinoh kullanılıyormuş onu kullan ve göğüs kalkanı al mutlakaBende bir kaç aydır meme hassasiyeti çok sıkıntılı bir şekilde var. Havluya sıcak su koyup üzerlerinde bırakıyorum kremler sürüyorum. Devamlı içeride bir şeyler kaynıyor gibi sanki masaj yapasım geliyor ama hem dokunurken sızlıyor hemde yapmayın diyorlar diye yapamıyorum. Uçlardan da sürekli sıvı geliyor uçta kuruyor. En olumlu yorumları lansinoh krem ve gümüş kapakta okudum tüm platformlarda ve alışveriş sitelerinde. 36. hafta gibi kreme ve kapak kullanımına başlamak uygun olur sanırım. Daha hamilelikte yaşadığım bu sorunları emzirirken yaşayıp zorluk çekmekten çok endişe duyuyorum. Aventin kapağıda listemde hava aldırmada çok işe yarıyormuş. Kapakla olan tecrübeme göre onuda alacağım. Sıkıntı yaşamadan önlemlerimi kendimce alacağım. İnşallah sızısız yarasız kolayca emzirebiliriz.
Gümüşün güya tedavi edici etkisi olduğu söyleniyor. Bana bir miktar pazarlama taktiği gibi geliyor. Önemli olan göğüs ucunu korumak iç çamaşırı fln sürtünce acıtıyormuş. Diğer kalkanlarda aynı işi görecektir bence de
Bende tam her gün bir kaşık zeytin yağı için yazacaktım , bende hemoroid vardı ve kabızlık hamilelikten önce o yüzden şimdi her gün bir kaşık zeytin yağı içiyorum çok iyi geliyor , tuvalete çıkamazsan zeytın yağı sür , baktın çıkmadın çok çok az zeytin yağı enjekte et şırıngayla uzan. Biraz bekle , çok rahat çıkarsın tuvaleteKızlar günaydın, dün gece hamileliğimin en kötü gecesiydi. Afedersiniz ama günde min. 2 lt su tüketmeme rağmen 2 gündür tuvalete çıkamıyordum. Dün gece 1 saatim acı dolu şekilde tuvalette geçti. Kabız olmuşum. Hamilelik sebebiyle hemoroid oluşmuştu ancak hiçbir sıkıntı vermiyordu sadece minik bi şişlik vardı. Bu kabızlıkla birlikte şişlik büyüdü ve aşırı hassaslaştı ağladım acıdan. İnternetten baktım ne yapabilirim diye zeytinyağı iyi gelir yazıyordu biraz sürdüm gece 2de anca uyuyabildim. Sabah da suda bekletilmiş kuru erik yedim suyunu içtim. Bir kaşık da zeytinyağı içtim. Benden size tavsiye suyu olabildiğince artırın günde 1 kaşık zeytinyağı tüketin henüz kabızlık yaşamamışsanız aşırı şanslısınız gerçekten dayanılacak gibi değil...
Tamam hijyenik pede benzeyen urunmus bu. Bu sizintiyi / akintiyi onluyor iste. Sutyene yapisiyor (henuz basariyla yapisanini gormedim) ve akintiyi emiyor.Bundan almıştım jelli göğüs pedi
Duphalac bende içtim ama hiç bir etkisini görmedimKuzum benimde bu aya kadar hep sıkıntılıydı. Doktorum Duphalac önerdi. Bitkisel bir şurup. Ben faydasını gördüm. o dönem mevsimi olmadığı için kuru kayısı çok tükettim.
Geçmiş olsun canım..
içer içmez hemen etki göstermiyor. Bir süre kullanmak gerekiyor. ben 3 -4 gün kullanıyordum. Rahatlayınca tekrar bırakıyordum. Fakat tabi bu arada kayısılar fln da etki etmiş olabilir.Duphalac bende içtim ama hiç bir etkisini görmedim
Yani çok kişiye etki ediyor o ilaç galiba , ama ben bi tane ilacı bitirdim ama sıfır etki , yanş magnezyum daha çok etki ediyorduiçer içmez hemen etki göstermiyor. Bir süre kullanmak gerekiyor. ben 3 -4 gün kullanıyordum. Rahatlayınca tekrar bırakıyordum. Fakat tabi bu arada kayısılar fln da etki etmiş olabilir.
çokta müdahaleye alıştırmak iyi değil diyorlar kuzum.Yani çok kişiye etki ediyor o ilaç galiba , ama ben bi tane ilacı bitirdim ama sıfır etki , yanş magnezyum daha çok etki ediyordusonra zeytin yağa başladım o çok iyi geldi , ben hep başım dertte bu kabızlıkla
Ama çıkmıyor mecburumçokta müdahaleye alıştırmak iyi değil diyorlar kuzum.
İyi yaparsin canim, temminli olmak zorundayiz. Her kadin doğumcunun degerlendirmesi farkli. Diger gebeler gibi degiliz ki biz ayni degerlendirilelim, o yüzden bazen biz yönlendirmek zorunda kaliyoruz. Mevzu biz ve cocuklarimiz bu konuda biraz atilgan olmaliyiz cekinmemeliyiz diye düsünüyorum..Benimde tüp bebek ama hiç ciğer geliştirici iğne konusu geçmedi. Doktorum bide 3 aydan sonra işte normal gebelikten farkı yok gözüyle baktı hep. (Bu rahatlığından ötürü bizde güvenip gezmeye gitmiştik yürümüştüm bayağı kanamam olmuştu) Artık biz doktorun rahatlığına bakmayıp tedbirli oluyoruz. Ama gerekli görseydi söylerdi değil mi?
Birde uyku pozisyonu olarak bende sağ-sol çok yatıyorum ama sırtım ağrıyor ve sırt üstü yatmayı çok seviyorum rahat ediyorum/ediyodum daha doğrusu artık yatma dedi doktorum. 45° lik açıyla yatabilirsin dedi bende omzumun altına bi tarafa yastık koyuyorum diğer taraf inik oluyo o şekilde bayağı rahat oluyor tavsiye ederim
Çok güzel olmuş canım bende bundan yaptırmayı dusunuyodum nerde yaptırdınBenimde kapı süsüm geldi, aynı soruyu süsü yapan sayfaya sordum şu aparatı attı bana bi milyoncudan alıcam. Yoksa hastane kapısına nasıl sessiz sessiz çivi çakarım onu düşünüyordum
Bende dört gözle 32+ yi bekliyorumBugün 32+0 olduk.birazdan gidip çalışamaz raporu alacağım.
Ben düzenli olarak göbek deliği çevresinden olcuyorumSelam kızlar nasılsınız? Bende bişey sorucam Karınlarınız ne durumda? Sanki Benim karnım hiç büyümüyor. En son geçen hafta doktor bebeğin gelişimi ve suyu için normal demişti ama karnımı içeri çekebiliyorum ve karnım küçük yanı baya.İkinci gebeliğim . İlkinde sanki kocamandı 39 haftada doğum olmuştu. Aklımda son günler mı kaldı bilmiyorum.ama sizler ne durumdasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?