2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok geçmiş olsun etrafımda öyle olan herkes hoşaf içiyor fayda sağlar insallah

Ay tesekkur ederim :*
Gumus kalkan var ise philips'e gerek yok. Amac memelerin temasini azaltip, tahrisi onlemek cunku.

Bebeginiz meme basini guzel kavrarsa yara da olmaz, illa yara olacak diye birsey yok. O konuda kendinizi bi korkutmayin :)

Emzirme sutyeninizi sunger yuzeylilerden alirsaniz meme basiniz belli de olmuyor bu arada.

Gogus pedleri akintiyi onlemek icin var asagi yukari alti ay gibi bir surede hicbir sey kullanmadan memeleriniz emme islemine alisacak. Hic kullanmak zorunda kalmayabilirsiniz bir noktadan sonra...
Benim emzirme sutyenim suwen, dantelli bir model, ici de sunger yuzey ama ince sunger, meme baslarimi belli etmiyor.

Canım süt doluyor inşallah sütün fazla olucak sen şimdiden süt sağma makinesi al kesinlikle , bide 32 haftadan lansinoh kullanılıyormuş onu kullan ve göğüs kalkanı al mutlaka

Ayni dusuncedeyim.

Bir de ek olarak bu urunlerde markaya takilmayin. Hepsi ayni urun zira.

Ilk emzirme doneminde bebek meme basini kapmayi bilemedigi icin hassasiyet cok oluyor, kiminde bu hassasiyetle birlikte kanayacak boyutta yaralar olusuyor. Gumus kapak ve kalkanda amac bu hassas gogus basini temastan korumak.

O temas olmadiginda iyilesme de hizlaniyor.

Ha ek olarak gumus kapakla gogus ucu balmi/kremi kullanmaya gerek var mi bilemiyorum, gumus kapak kullanmadim ben. Ama gogus kalkaninds gogus ucu kremine/balmina gerek kalmiyor. Icerde biriken sut tedavi ediyor.

Bende tam her gün bir kaşık zeytin yağı için yazacaktım , bende hemoroid vardı ve kabızlık hamilelikten önce o yüzden şimdi her gün bir kaşık zeytin yağı içiyorum çok iyi geliyor , tuvalete çıkamazsan zeytın yağı sür , baktın çıkmadın çok çok az zeytin yağı enjekte et şırıngayla uzan. Biraz bekle , çok rahat çıkarsın tuvalete

Bundan almıştım jelli göğüs pedi
Tamam hijyenik pede benzeyen urunmus bu. Bu sizintiyi / akintiyi onluyor iste. Sutyene yapisiyor (henuz basariyla yapisanini gormedim) ve akintiyi emiyor.

(Bir de gogus icin jel pedler var, sicak soguk kompress amacıyla kullaniliyor. Ben onu soruyorsunuz sandim. Sanirim bu dedigim su ara piyasada yok)

içer içmez hemen etki göstermiyor. Bir süre kullanmak gerekiyor. ben 3 -4 gün kullanıyordum. Rahatlayınca tekrar bırakıyordum. Fakat tabi bu arada kayısılar fln da etki etmiş olabilir.
Yani çok kişiye etki ediyor o ilaç galiba , ama ben bi tane ilacı bitirdim ama sıfır etki , yanş magnezyum daha çok etki ediyordu sonra zeytin yağa başladım o çok iyi geldi , ben hep başım dertte bu kabızlıkla

İyi yaparsin canim, temminli olmak zorundayiz. Her kadin doğumcunun degerlendirmesi farkli. Diger gebeler gibi degiliz ki biz ayni degerlendirilelim, o yüzden bazen biz yönlendirmek zorunda kaliyoruz. Mevzu biz ve cocuklarimiz bu konuda biraz atilgan olmaliyiz cekinmemeliyiz diye düsünüyorum..
Ben dört yastikla yatiyorum heryerden kendimi sola yatmaya destekliyorum genel olarak sola yatiyorum

Benimde kapı süsüm geldi, aynı soruyu süsü yapan sayfaya sordum şu aparatı attı bana bi milyoncudan alıcam. Yoksa hastane kapısına nasıl sessiz sessiz çivi çakarım onu düşünüyordum
Çok güzel olmuş canım bende bundan yaptırmayı dusunuyodum nerde yaptırdın

Selam kızlar nasılsınız? Bende bişey sorucam Karınlarınız ne durumda? Sanki Benim karnım hiç büyümüyor. En son geçen hafta doktor bebeğin gelişimi ve suyu için normal demişti ama karnımı içeri çekebiliyorum ve karnım küçük yanı baya. İkinci gebeliğim . İlkinde sanki kocamandı 39 haftada doğum olmuştu. Aklımda son günler mı kaldı bilmiyorum.ama sizler ne durumdasınız?

Ben düzenli olarak göbek deliği çevresinden olcuyorum
Haftada 1 cm büyüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…