2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Anneler yukarıda konuşulan konulara yazıyorum. Meme ucuna son haftalarda e vitamini alıp sürün demislerdi. Emzirirken sonra da sur demislerdi. Ben şahsen gümüş kapak, krem almadım. Ama şu plastik göğüs ucu gibi olanlardan alsam mı diye düşünüyorum. Ya da baktım doğumdan sonra sıkıntı oldu o zaman mi alsam kremi kapağı falan dedim.
Hamileliğin başından beri her sabah aç karnına 1 tk has zeytinyağı içtim ama yine de ilk aylarda kabizlik oldu.sukur sonrasında olmadi.

canım gümüşün tedavisi edici etkisi gerçekten var antibakteriyel bir element bir kere, hatta yara bakımında kullandığımız Silverdin krem Silver=Gümüş ten gelir, mesela benim çelik demir krom gibi metal aksesuarlara alerjim vardır ama altın gümüşe yoktur ( kaşıntı döküntü yapar diğerleri) altın da gümüş gibi antibakteriyel özelliktedir , bu arada arkadaşımda alıp kullanmış 2 gün kullandım geçti bir daha da kullanmadım dedi, bilmiyorum her şeyi böyle alıp stok yapıyoruz ama o an yaşayıp alsak daha mantıklı artık o kafadayım, herkesin yarası olacak diye bişey yok sonuçta ( çevremde hiç olmamış)

Bende 31. Haftamdayım ama hiç 31 haftalık gibi değil çok yemek yemişim gibi daha çok ama ilerleyen zamanda daha hızlı büyüyecektir diye düşünüyorum

mg kullanıyor musun ? en azından Kızılay ın mg lu maden suyu var onu alıp içmeni de tavsiye ederim, hem günlük mg ihtiyacını karşılamış olursun hem de kabızlığa da çok iyi geliyor, hamileliğin başlarında daha tutunma aşamasındayken çok kötü kabızlık yaşamıştım, çok şükür sonrdan geçti, anlıyorum seni gerçekten çok zor

Duphalac bende içtim ama hiç bir etkisini görmedim
Allah'ım Allah'ım onu içeceğime kabız kalayım daha iyi diyordum, inanılmaz bir kadın ağrısı yapıyor saatlerce sürüyor, seni süründürüyor sonra etkisini gösteriyor, bu arada ilacı içtikten sonra ardından bol su içmen gerekiyor öyle daha etkili

benimde tüp bebek, dr um bana her geldiğinde rahim ağzı uzunluğuna suyuna vs bakıyorum demişti, yani erken doğum riski var mı yok mu her muayenede değerlendiriyor aslında, o yüzden bizde hiç ciğer geliştirici konusunu konuşmadık, bakıyor muayene de anne iyi bebek iyi bir sonraki haftalara randevusunu verip gönderiyor

benimde şimdiye kadar çok fazla yoktu ama git gide daha da belirginleşiyor ki kilo da aldım bayağı, gene de kime sorsan 7.5 aylık gebesin demez ayrıca karnımı içeri çekemeyeli çok oldu ya sen nasıl yapıyorsun bunu

kuzum kardeşimde kullandı ben de kullandım. bizde böyle bir etki olmadı hiç. hatta kibrisss ın dediği gibi etkisi az bile oluyor. bir süre kullanmak gerekiyor. herkeste farklı etkisi oldu galiba.

kuzum kardeşimde kullandı ben de kullandım. bizde böyle bir etki olmadı hiç. hatta kibrisss ın dediği gibi etkisi az bile oluyor. bir süre kullanmak gerekiyor. herkeste farklı etkisi oldu galiba.
yani beni kullandığıma pişman etmişti, evde hala duruyor koca şişe korkudan kullanamıyorum feci gaz sancısı yapıyor bende daha fazla şişiriyordu beni, dediğin gibi herkeste etkisi farklı demekki

Mustela set almıştım ben. Yenidoğan için yağ kullanılması önerilmediği için losyon da almak istedim. Şimdi bir ufak araştırma yapıyordum. Ecowell’i önermişlerdi bana. Zararlı içeriklerin olduğunu gördüm losyonunda. Sizlerin de bilgisi olsun arkadaşlar.
Siz hangi markayı aldınız?

İçeriklerle ilgilide bu hesaptan bilgi edindim

Eklentiler

• IMG_4341.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 32
Canım herkes farklı bazılarının karnı küçük oluyor , yani endişelenme senin aklında öyle kalmıştır eğer bebeğin gelişimi suyu normalse sıkıntı yok

Gümüş kapak alıcaksanız hergün fiyatı yükseliyor ertelemeyin bence , 600 tl den 750 tl olmuş

Ben şimdi arkadaşımla konuştum bebeği 1 yaşında öyle bi yara oldu ki kan akıyordu dedi ama krem sürdüm 20 günde geçti kapak almadım dedi

Ben bol suylada içtim , bana ağrı falan da yapmadı yani ha içmişim ha içmemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…