bende bundan aldım arkadaşım bunu önermiştiBundan almıştım jelli göğüs pedi
canım gümüşün tedavisi edici etkisi gerçekten var antibakteriyel bir element bir kere, hatta yara bakımında kullandığımız Silverdin krem Silver=Gümüş ten gelir, mesela benim çelik demir krom gibi metal aksesuarlara alerjim vardır ama altın gümüşe yoktur ( kaşıntı döküntü yapar diğerleri) altın da gümüş gibi antibakteriyel özelliktedir , bu arada arkadaşımda alıp kullanmış 2 gün kullandım geçti bir daha da kullanmadım dedi, bilmiyorum her şeyi böyle alıp stok yapıyoruz ama o an yaşayıp alsak daha mantıklı artık o kafadayım, herkesin yarası olacak diye bişey yok sonuçta ( çevremde hiç olmamış)Gümüşün güya tedavi edici etkisi olduğu söyleniyor. Bana bir miktar pazarlama taktiği gibi geliyor. Önemli olan göğüs ucunu korumak iç çamaşırı fln sürtünce acıtıyormuş. Diğer kalkanlarda aynı işi görecektir bence de
Ay çok mantıklıymış hiç aklıma gelmemiştiBen düzenli olarak göbek deliği çevresinden olcuyorum
Haftada 1 cm büyüyor
Bende 31. Haftamdayım ama hiç 31 haftalık gibi değil çok yemek yemişim gibi daha çok ama ilerleyen zamanda daha hızlı büyüyecektir diye düşünüyorumSelam kızlar nasılsınız? Bende bişey sorucam Karınlarınız ne durumda? Sanki Benim karnım hiç büyümüyor. En son geçen hafta doktor bebeğin gelişimi ve suyu için normal demişti ama karnımı içeri çekebiliyorum ve karnım küçük yanı baya.İkinci gebeliğim . İlkinde sanki kocamandı 39 haftada doğum olmuştu. Aklımda son günler mı kaldı bilmiyorum.ama sizler ne durumdasınız?
mg kullanıyor musun ? en azından Kızılay ın mg lu maden suyu var onu alıp içmeni de tavsiye ederim, hem günlük mg ihtiyacını karşılamış olursun hem de kabızlığa da çok iyi geliyor, hamileliğin başlarında daha tutunma aşamasındayken çok kötü kabızlık yaşamıştım, çok şükür sonrdan geçti, anlıyorum seni gerçekten çok zorKızlar günaydın, dün gece hamileliğimin en kötü gecesiydi. Afedersiniz ama günde min. 2 lt su tüketmeme rağmen 2 gündür tuvalete çıkamıyordum. Dün gece 1 saatim acı dolu şekilde tuvalette geçti. Kabız olmuşum. Hamilelik sebebiyle hemoroid oluşmuştu ancak hiçbir sıkıntı vermiyordu sadece minik bi şişlik vardı. Bu kabızlıkla birlikte şişlik büyüdü ve aşırı hassaslaştı ağladım acıdan. İnternetten baktım ne yapabilirim diye zeytinyağı iyi gelir yazıyordu biraz sürdüm gece 2de anca uyuyabildim. Sabah da suda bekletilmiş kuru erik yedim suyunu içtim. Bir kaşık da zeytinyağı içtim. Benden size tavsiye suyu olabildiğince artırın günde 1 kaşık zeytinyağı tüketin henüz kabızlık yaşamamışsanız aşırı şanslısınız gerçekten dayanılacak gibi değil...
Ayyy ne güzel senin adına çok sevindim. çalışamaz raporu hayaliyle yanıp tutuşuyorum benBugün 32+0 olduk.birazdan gidip çalışamaz raporu alacağım.
Allah'ım Allah'ım onu içeceğime kabız kalayım daha iyi diyordum, inanılmaz bir kadın ağrısı yapıyor saatlerce sürüyor, seni süründürüyor sonra etkisini gösteriyor, bu arada ilacı içtikten sonra ardından bol su içmen gerekiyor öyle daha etkiliDuphalac bende içtim ama hiç bir etkisini görmedim
benimde tüp bebek, dr um bana her geldiğinde rahim ağzı uzunluğuna suyuna vs bakıyorum demişti, yani erken doğum riski var mı yok mu her muayenede değerlendiriyor aslında, o yüzden bizde hiç ciğer geliştirici konusunu konuşmadık, bakıyor muayene de anne iyi bebek iyi bir sonraki haftalara randevusunu verip gönderiyorİyi yaparsin canim, temminli olmak zorundayiz. Her kadin doğumcunun degerlendirmesi farkli. Diger gebeler gibi degiliz ki biz ayni degerlendirilelim, o yüzden bazen biz yönlendirmek zorunda kaliyoruz. Mevzu biz ve cocuklarimiz bu konuda biraz atilgan olmaliyiz cekinmemeliyiz diye düsünüyorum..
Ben dört yastikla yatiyorum heryerden kendimi sola yatmaya destekliyorum genel olarak sola yatiyorum
Ayyy ne güzel senin adına çok sevindim. çalışamaz raporu hayaliyle yanıp tutuşuyorum ben37ye kadar çalışayım diyorum ama 37+0 a daha çok var benim
benimde şimdiye kadar çok fazla yoktu ama git gide daha da belirginleşiyor ki kilo da aldım bayağı, gene de kime sorsan 7.5 aylık gebesin demez ayrıca karnımı içeri çekemeyeli çok oldu ya sen nasıl yapıyorsun bunuSelam kızlar nasılsınız? Bende bişey sorucam Karınlarınız ne durumda? Sanki Benim karnım hiç büyümüyor. En son geçen hafta doktor bebeğin gelişimi ve suyu için normal demişti ama karnımı içeri çekebiliyorum ve karnım küçük yanı baya.İkinci gebeliğim . İlkinde sanki kocamandı 39 haftada doğum olmuştu. Aklımda son günler mı kaldı bilmiyorum.ama sizler ne durumdasınız?
Evt haftan bittiginde ölçüm yapıp not alabilirsin .Ay çok mantıklıymış hiç aklıma gelmemişti
kuzum kardeşimde kullandı ben de kullandım. bizde böyle bir etki olmadı hiç. hattaAllah'ım Allah'ım onu içeceğime kabız kalayım daha iyi diyordum, inanılmaz bir kadın ağrısı yapıyor saatlerce sürüyor, seni süründürüyor sonra etkisini gösteriyor, bu arada ilacı içtikten sonra ardından bol su içmen gerekiyor öyle daha etkili
yani beni kullandığıma pişman etmişti, evde hala duruyor koca şişe korkudan kullanamıyorum feci gaz sancısı yapıyor bende daha fazla şişiriyordu beni, dediğin gibi herkeste etkisi farklı demekkikuzum kardeşimde kullandı ben de kullandım. bizde böyle bir etki olmadı hiç. hattakibrisss ın dediği gibi etkisi az bile oluyor. bir süre kullanmak gerekiyor. herkeste farklı etkisi oldu galiba.
Canım herkes farklı bazılarının karnı küçük oluyor , yani endişelenme senin aklında öyle kalmıştır eğer bebeğin gelişimi suyu normalse sıkıntı yokSelam kızlar nasılsınız? Bende bişey sorucam Karınlarınız ne durumda? Sanki Benim karnım hiç büyümüyor. En son geçen hafta doktor bebeğin gelişimi ve suyu için normal demişti ama karnımı içeri çekebiliyorum ve karnım küçük yanı baya.İkinci gebeliğim . İlkinde sanki kocamandı 39 haftada doğum olmuştu. Aklımda son günler mı kaldı bilmiyorum.ama sizler ne durumdasınız?
Gümüş kapak alıcaksanız hergün fiyatı yükseliyor ertelemeyin bence , 600 tl den 750 tl olmuşAnneler yukarıda konuşulan konulara yazıyorum. Meme ucuna son haftalarda e vitamini alıp sürün demislerdi. Emzirirken sonra da sur demislerdi. Ben şahsen gümüş kapak, krem almadım. Ama şu plastik göğüs ucu gibi olanlardan alsam mı diye düşünüyorum. Ya da baktım doğumdan sonra sıkıntı oldu o zaman mi alsam kremi kapağı falan dedim.
Hamileliğin başından beri her sabah aç karnına 1 tk has zeytinyağı içtim ama yine de ilk aylarda kabizlik oldu.sukur sonrasında olmadi.
Ben şimdi arkadaşımla konuştum bebeği 1 yaşında öyle bi yara oldu ki kan akıyordu dedi ama krem sürdüm 20 günde geçti kapak almadım dedicanım gümüşün tedavisi edici etkisi gerçekten var antibakteriyel bir element bir kere, hatta yara bakımında kullandığımız Silverdin krem Silver=Gümüş ten gelir, mesela benim çelik demir krom gibi metal aksesuarlara alerjim vardır ama altın gümüşe yoktur ( kaşıntı döküntü yapar diğerleri) altın da gümüş gibi antibakteriyel özelliktedir , bu arada arkadaşımda alıp kullanmış 2 gün kullandım geçti bir daha da kullanmadım dedi, bilmiyorum her şeyi böyle alıp stok yapıyoruz ama o an yaşayıp alsak daha mantıklı artık o kafadayım, herkesin yarası olacak diye bişey yok sonuçta ( çevremde hiç olmamış)
e bebekte 380 tl olması gerekiyor.Gümüş kapak alıcaksanız hergün fiyatı yükseliyor ertelemeyin bence , 600 tl den 750 tl olmuş
Ben bol suylada içtim , bana ağrı falan da yapmadıAllah'ım Allah'ım onu içeceğime kabız kalayım daha iyi diyordum, inanılmaz bir kadın ağrısı yapıyor saatlerce sürüyor, seni süründürüyor sonra etkisini gösteriyor, bu arada ilacı içtikten sonra ardından bol su içmen gerekiyor öyle daha etkili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?