380 çok iyi hemen bakıyorume bebekte 380 tl olması gerekiyor.
Ama her gümüş kapak gümüş kapak midir acaba380 çok iyi hemen bakıyorumiyili 750 almamışım
Bu sıcaklarda çalışan hamilelere Allah kolaylık versinAyyy ne güzel senin adına çok sevindim. çalışamaz raporu hayaliyle yanıp tutuşuyorum ben37ye kadar çalışayım diyorum ama 37+0 a daha çok var benim
Yok canım ya hepsi gümüş belki biri incedir diye düşünüyorum biri daha kalın ola bilir , çünkü şimdi e bebekte inceledim ve yorumlar iyi , gramac farkı ve marka farkı ola bilirAma her gümüş kapak gümüş kapak midir acabayani biri 300 biri 800 se vardır bir şey doye dusunuyorum
E bebekte sahte gümüş satmaz diye düşünüyorumAma her gümüş kapak gümüş kapak midir acabayani biri 300 biri 800 se vardır bir şey doye dusunuyorum
Ben cuma görünmüstüm takipli doktoruma. Pt de perinatoloğa göründüm, bu sabah icin tekrra görmek istedi doktorum. Altta ki oğlumun suyunu cuma az görmüstü,bu sabah daha iyi gördü, ben diyabetliyim şekere ve suya daha dikkat ettim hemen etki etmiş.. ciğer gelistirici yazdi, endokrine görünüp onay alip gerekli gördügünde kullanilacagini söyledi, Çok şükür. sabahtan beri yine koşturmali saatler yaşadim. Su tüketimine dikkat edelim arkadaşlar, hem sicaklar var hem son düzlüğe girdik, ins saglikla tamamlayalim sürecimiziGünaydın kızlar bugün kimlerin kontrolü vardı durumlar nasıl
Çok iyi canim, doktolarimizin daha temkinle yaklasmasi lazimbenimde tüp bebek, dr um bana her geldiğinde rahim ağzı uzunluğuna suyuna vs bakıyorum demişti, yani erken doğum riski var mı yok mu her muayenede değerlendiriyor aslında, o yüzden bizde hiç ciğer geliştirici konusunu konuşmadık, bakıyor muayene de anne iyi bebek iyi bir sonraki haftalara randevusunu verip gönderiyor
Benim uzun süredir yapıyor onu. Sağ tarafa topanıyordu ve ordan sanki çıkmaya çalışıyor gibi geriliyor. İki üç gündür sağ sol farketmiyorKılzar benim dünden beri bebeğim içerde hep sertleşiyor sizce normal mi ? Bu gün 31 hafta oldu , sürekli bi tarafta toplanıp duruyor
Kasılma çanm dediğin şey. Ve normalKılzar benim dünden beri bebeğim içerde hep sertleşiyor sizce normal mi ? Bu gün 31 hafta oldu , sürekli bi tarafta toplanıp duruyor
Tedirgin oldum bendeBenim uzun süredir yapıyor onu. Sağ tarafa topanıyordu ve ordan sanki çıkmaya çalışıyor gibi geriliyor. İki üç gündür sağ sol farketmiyor
Yürürken yapıyor bazende o zorluyor
İyi bari tedirgin oldumKasılma çanm dediğin şey. Ve normal
Memenin kendi sızlıyor ya o yüzden ona şuan sıcak havlu ile götürüyorum uçlarında kuruluk çatlak görürsemde daha erken kapağa başlayabilirimGümüş kapağı kullanmaya şimdi başlasınız siz faydası olur mu acaba
Allah yardımcımız olsun canım vallahi mahvediyorcanım benim de dediğin gibi çok sızlıyor bazen gözlerimde yaşlar doluyor. Daha çok sağ göğüste oluyor benim. Geçen gün gümüş kapağı aldım koydum 15 dakika sanki iyi geldi psikolojik mi bilmem ama rahatlattı bir süre. 36 da başlarım zaten koymaya da şimdiden bi koydum. çok sıkıntım olursa yine koyarım. ben de aynı senin anlattıklarını yaşıyorum ucunda sıvı vs kurumuş oluyor.
Hepimiz sütlü olalım canım lansinoh pompa almıştım işimi görür inşallah 32 ise ben başlamalıyım o halde akşam duş alıp süreyimCanım süt doluyor inşallah sütün fazla olucak sen şimdiden süt sağma makinesi al kesinlikle , bide 32 haftadan lansinoh kullanılıyormuş onu kullan ve göğüs kalkanı al mutlaka
Aldım e bebekten 320tl civarıydı trendyolda mesela korbell çöp kovasıda fahiş fiyata satılıyorGümüş kapak alıcaksanız hergün fiyatı yükseliyor ertelemeyin bence , 600 tl den 750 tl olmuş
Yalanci kasilmalr ağrısız olur. Bebek bir yana toplanmış sertleşmis gbi ama aslında bebk sertleşmezmis rahim sertleşir taş gibi olur ve kısa bir sürede yumuşar doğum hazırlığı genlde 27 haftadan snra başlar bı ara benim aşırı oluyorduİyi bari tedirgin oldum
Mansallah cnm iyi olmus bugün. sankiBen cuma görünmüstüm takipli doktoruma. Pt de perinatoloğa göründüm, bu sabah icin tekrra görmek istedi doktorum. Altta ki oğlumun suyunu cuma az görmüstü,bu sabah daha iyi gördü, ben diyabetliyim şekere ve suya daha dikkat ettim hemen etki etmiş.. ciğer gelistirici yazdi, endokrine görünüp onay alip gerekli gördügünde kullanilacagini söyledi, Çok şükür. sabahtan beri yine koşturmali saatler yaşadim. Su tüketimine dikkat edelim arkadaşlar, hem sicaklar var hem son düzlüğe girdik, ins saglikla tamamlayalim sürecimizi
Çok iyi canim, doktolarimizin daha temkinle yaklasmasi lazim
evet canım bende de oluyor hatta bu yalancı kasılma dedikleri şey karnın sertleşmesi oluyormuş bende bayağı önceden başlamıştı bazen tam ortada toplanıyor bazen de sağ tarafta, genelde hep sağ da benimki kaburga ma baskı yapıyor, ve karında bilmiyorum sizde de öyle oluyor mu tuhaf ama rahatsız etmeyen bi huylanma hissi oluyorKılzar benim dünden beri bebeğim içerde hep sertleşiyor sizce normal mi ? Bu gün 31 hafta oldu , sürekli bi tarafta toplanıp duruyor
Aynen canım sen sürmeye başla hatta son haftalarda kapaklarıda kullanMemenin kendi sızlıyor ya o yüzden ona şuan sıcak havlu ile götürüyorum uçlarında kuruluk çatlak görürsemde daha erken kapağa başlayabilirim
Allah yardımcımız olsun canım vallahi mahvediyor
Hepimiz sütlü olalım canım lansinoh pompa almıştım işimi görür inşallah 32 ise ben başlamalıyım o halde akşam duş alıp süreyim
Aldım e bebekten 320tl civarıydı trendyolda mesela korbell çöp kovasıda fahiş fiyata satılıyorCitemik Iyi incelemeniz lazım kızlar fiyatları ve satıcıları e bebek zaten güvenilir alabilirsiniz görsek ekliyorum
Bende bebek sanip kıdıklıyorumYalanci kasilmalr ağrısız olur. Bebek bir yana toplanmış sertleşmis gbi ama aslında bebk sertleşmezmis rahim sertleşir taş gibi olur ve kısa bir sürede yumuşar doğum hazırlığı genlde 27 haftadan snra başlar bı ara benim aşırı oluyordu
Belki ayağa eli bir yerlere deyip kıdıklıyor içerdenevet canım bende de oluyor hatta bu yalancı kasılma dedikleri şey karnın sertleşmesi oluyormuş bende bayağı önceden başlamıştı bazen tam ortada toplanıyor bazen de sağ tarafta, genelde hep sağ da benimki kaburga ma baskı yapıyor, ve karında bilmiyorum sizde de öyle oluyor mu tuhaf ama rahatsız etmeyen bi huylanma hissi oluyor
Osteo formula kullanıyorum kalsiyum ve magnezyum hapı. Doktoruma da yazdım bakalım hangi ilacı önerecek..mg kullanıyor musun ? en azından Kızılay ın mg lu maden suyu var onu alıp içmeni de tavsiye ederim, hem günlük mg ihtiyacını karşılamış olursun hem de kabızlığa da çok iyi geliyor, hamileliğin başlarında daha tutunma aşamasındayken çok kötü kabızlık yaşamıştım, çok şükür sonrdan geçti, anlıyorum seni gerçekten çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?