2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bu ciğer gelistiriciler hakkinda bilgisi olan var mi. E reçete edilebiliyor mu? Recetesiz alindiginda pahali bi ilaç mi?
Benim bildiğim pahalı bi ilaç değil ama yine bilemem tam olarak çünkü çok özel bi ilaç değil başka şeyler içinde kullanılan bir ilaç

Ölçüleri var mi bu gümüş kapakların da?

Saskinlikla dogru mu okuyorum diye baktim, ciger gelistiriciyi de mi size recete ettiler?

Ya benim doktorum, hastanem (Allah nazarlardan saklasin, amin) hic boyle seylerden para almiyor, alsa da 10-15 tl bisey cikiyor.

Siz ozel muayenehaneye mi gidiyorsunuz, ondan mi boyle?
Ozel sigorta mi, bagkur mu? Niye oduyorsunuz bu paralari?

Losyon ve şampuan olarak ıva natura alacağım ıcerıgı temız

Peki bu iğne koldan mı vuruluyor, göbekten mi? Ağrılı bişey mi acaba bilginiz var mı
Çok güzel olmuş canım bende bundan yaptırmayı dusunuyodum nerde yaptırdın
Çok teşekkür ediyorum Instagramdan yaptırdım, fotoğraf ekledim. Genel olarak memnun kaldım, ama eğer bu sayfadan yaptırırsanız sık sık mesaj atıp siparişinizin durumunuzu sorun derim yoğunluktan unutabiliyor . Benim birkaç şey unutulmuştu sonra paketlendiği için geri açtırmadım bu haliyle de beğenmiştim çünkü. İlgili bi sayfa tavsiye ederim

Eklentiler

• 3A573F84-30FC-47AB-B662-23CC4D216618.webp
    47 KB · Görüntüleme: 42
Tecrübeli annelere bir sorum olacak, sezeryan doğum yapan varsa; sütünüz hemen geldi mi? Yoksa bikaç günü buldu mu? Bu süre zarfında verilen mamayı süt gelince hemen kestiniz mi? Arkadaşımın 2-3 günü buldu ve mama verdiler mecburen ama sütü gelince mamayı kesti çok şükür sorun yaşamadı da. Bende biberon falan almadım sütün geleceğini düşünüp olumlama yapıyorum

Hemen gelmişti benim.

Peki bu iğne koldan mı vuruluyor, göbekten mi? Ağrılı bişey mi acaba bilginiz var mı

Ciger gelistirici popodan vuruluyor, agrisi yok.
2 ayri igne 2 farkli noktadan vuruluyor. (Sag ve sol)

Yalniz bu igneden sonra tatli ve tuzlu tuketmemeniz gerekiyor, cunku kortizon icerikli.

İlk gün bikaç damla şeklinde geliyordu ama midesi küçük diye onu yeterli gördüler mama vermedik iki gün sonrada normal şekilde gelmeye başladı

Selam güzel anneler biz de doktordan geldik 32+2 olduk bugün 2050 gr 46 cm boyumuz olmuş çok şükür suyumuz 110 a düşmüş ki ben son 15 gündür sabah yürüyüşü yapamadım havalar sıcak diye bide iştahım çok açık değildi diyetimin bile yarısını bitiremiyordum ama bebiş gelişmiş çok şükür son bir aydır kilo almıyordum karnımda büyümemişti bebeğin gelişiminden endişeliydim ama çok şükür ki düşündüğüm gibi olmamış boşuna benim gibi üzülüp bebeğinize de yansıtmayın herşey yolunda gidiyor yediğimiz içtiğimiz ilk onlara gidiyor sonra kalan bize geliyor. bu arada ilk nst ye girdim çok şükür sancı yok haftaya tekrar nst ye çağırdı şaka maka nst`lerde başladıysa önümüzdeki ay doğumlar başlar benden demesi

Ciger gelistirici popodan vuruluyor, agrisi yok.
2 ayri igne 2 farkli noktadan vuruluyor. (Sag ve sol)

Yalniz bu igneden sonra tatli ve tuzlu tuketmemeniz gerekiyor, cunku kortizon icerikli.
Anladımm, çok teşekkür ediyorum. Yarın bi sorucam doktoruma gerekli midir değil midir bilmiyorum.

hiskolikk Sonbahardagel Salon Kadini
İnşallah hepimiz bol sütlü oluruz. Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim “sütüm az, ay kesilirse, ya gelmezse” vb. tabirleri çok kullanmamak lazımmış, hep iyi düşünüyoruz güzel anneler, anne adayları

kardeşimde sezaryen doğum yaptı. İlk temasta sütün geldiğini dördüm. Hep gelmediği geç geldiği söylendiği için şaşırmıştım. Kardeşim bu konuda hiç stres yapmamıştı. öncesinde konuşmadık bile. sadece sağlıklı doğmasına odaklandık. Stressiz olması da büyük etken

Maşallah güzel haberler duymak çok güzel sağlıkla gelsin

Aynen öyle, tam olarak bunu düşünüyorum ve katılıyorum. Rabbim stresten uzak, çok rahat kolay doğumlar nasip etsin inşallah bol bol sütümüz de olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…