Benim bildiğim pahalı bi ilaç değil ama yine bilemem tam olarak çünkü çok özel bi ilaç değil başka şeyler içinde kullanılan bir ilaçBu ciğer gelistiriciler hakkinda bilgisi olan var mi. E reçete edilebiliyor mu? Recetesiz alindiginda pahali bi ilaç mi?
zaten tikli biriyim hayatta dokundurtmam kendime, içerden bile gıdıklıyor beniBelki ayağa eli bir yerlere deyip kıdıklıyor içerdenbende bazen oluyor
Ölçüleri var mi bu gümüş kapakların da?Memenin kendi sızlıyor ya o yüzden ona şuan sıcak havlu ile götürüyorum uçlarında kuruluk çatlak görürsemde daha erken kapağa başlayabilirim
Allah yardımcımız olsun canım vallahi mahvediyor
Hepimiz sütlü olalım canım lansinoh pompa almıştım işimi görür inşallah 32 ise ben başlamalıyım o halde akşam duş alıp süreyim
Aldım e bebekten 320tl civarıydı trendyolda mesela korbell çöp kovasıda fahiş fiyata satılıyorCitemik Iyi incelemeniz lazım kızlar fiyatları ve satıcıları e bebek zaten güvenilir alabilirsiniz görsek ekliyorum
Losyon ve şampuan olarak ıva natura alacağım ıcerıgı temızMustela set almıştım ben. Yenidoğan için yağ kullanılması önerilmediği için losyon da almak istedim. Şimdi bir ufak araştırma yapıyordum. Ecowell’i önermişlerdi bana. Zararlı içeriklerin olduğunu gördüm losyonunda. Sizlerin de bilgisi olsun arkadaşlar.
Siz hangi markayı aldınız?
İçeriklerle ilgilide bu hesaptan bilgi edindim
Benim hiç bi bilgim yok, bilen vardir eminimBenim bildiğim pahalı bi ilaç değil ama yine bilemem tam olarak çünkü çok özel bi ilaç değil başka şeyler içinde kullanılan bir ilaç
hemen bakıyorum çok teşekkür ederimLosyon ve şampuan olarak ıva natura alacağım ıcerıgı temız
e bebekte olanların standart sanırım. Ölçü çıkmıyor.Ölçüleri var mi bu gümüş kapakların da?
Peki bu iğne koldan mı vuruluyor, göbekten mi? Ağrılı bişey mi acaba bilginiz var mıİyi yaparsin canim, temminli olmak zorundayiz. Her kadin doğumcunun degerlendirmesi farkli. Diger gebeler gibi degiliz ki biz ayni degerlendirilelim, o yüzden bazen biz yönlendirmek zorunda kaliyoruz. Mevzu biz ve cocuklarimiz bu konuda biraz atilgan olmaliyiz cekinmemeliyiz diye düsünüyorum..
Ben dört yastikla yatiyorum heryerden kendimi sola yatmaya destekliyorum genel olarak sola yatiyorum
Çok teşekkür ediyorumÇok güzel olmuş canım bende bundan yaptırmayı dusunuyodum nerde yaptırdın
Hemen gelmişti benim.Tecrübeli annelere bir sorum olacak, sezeryan doğum yapan varsa; sütünüz hemen geldi mi? Yoksa bikaç günü buldu mu? Bu süre zarfında verilen mamayı süt gelince hemen kestiniz mi? Arkadaşımın 2-3 günü buldu ve mama verdiler mecburen ama sütü gelince mamayı kesti çok şükür sorun yaşamadı da. Bende biberon falan almadım sütün geleceğini düşünüp olumlama yapıyorum
Peki bu iğne koldan mı vuruluyor, göbekten mi? Ağrılı bişey mi acaba bilginiz var mı
İlk gün bikaç damla şeklinde geliyordu ama midesi küçük diye onu yeterli gördüler mama vermedik iki gün sonrada normal şekilde gelmeye başladıTecrübeli annelere bir sorum olacak, sezeryan doğum yapan varsa; sütünüz hemen geldi mi? Yoksa bikaç günü buldu mu? Bu süre zarfında verilen mamayı süt gelince hemen kestiniz mi? Arkadaşımın 2-3 günü buldu ve mama verdiler mecburen ama sütü gelince mamayı kesti çok şükür sorun yaşamadı da. Bende biberon falan almadım sütün geleceğini düşünüp olumlama yapıyorum
Şimdi e bebekten sipariş verdim ben bir tane , hiç bakmamıştım az kalsın 750 verecektim söylediğin için sağole bebekte olanların standart sanırım. Ölçü çıkmıyor.
Anladımm, çok teşekkür ediyorum. Yarın bi sorucam doktoruma gerekli midir değil midir bilmiyorum.Ciger gelistirici popodan vuruluyor, agrisi yok.
2 ayri igne 2 farkli noktadan vuruluyor. (Sag ve sol)
Yalniz bu igneden sonra tatli ve tuzlu tuketmemeniz gerekiyor, cunku kortizon icerikli.
kardeşimde sezaryen doğum yaptı. İlk temasta sütün geldiğini dördüm. Hep gelmediği geç geldiği söylendiği için şaşırmıştım. Kardeşim bu konuda hiç stres yapmamıştı. öncesinde konuşmadık bile. sadece sağlıklı doğmasına odaklandık. Stressiz olması da büyük etkenTecrübeli annelere bir sorum olacak, sezeryan doğum yapan varsa; sütünüz hemen geldi mi? Yoksa bikaç günü buldu mu? Bu süre zarfında verilen mamayı süt gelince hemen kestiniz mi? Arkadaşımın 2-3 günü buldu ve mama verdiler mecburen ama sütü gelince mamayı kesti çok şükür sorun yaşamadı da. Bende biberon falan almadım sütün geleceğini düşünüp olumlama yapıyorum
güzel günlerde kullan canım benimŞimdi e bebekten sipariş verdim ben bir tane , hiç bakmamıştım az kalsın 750 verecektim söylediğin için sağol
MaşallahSelam güzel anneler biz de doktordan geldik 32+2 olduk bugün 2050 gr 46 cm boyumuz olmuşçok şükür suyumuz 110 a düşmüş ki ben son 15 gündür sabah yürüyüşü yapamadım havalar sıcak diye bide iştahım çok açık değildi diyetimin bile yarısını bitiremiyordum ama bebiş gelişmiş çok şükür son bir aydır kilo almıyordum karnımda büyümemişti bebeğin gelişiminden endişeliydim ama çok şükür ki düşündüğüm gibi olmamış boşuna benim gibi üzülüp bebeğinize de yansıtmayın herşey yolunda gidiyor yediğimiz içtiğimiz ilk onlara gidiyor sonra kalan bize geliyor. bu arada ilk nst ye girdim çok şükür sancı yok haftaya tekrar nst ye çağırdı şaka maka nst`lerde başladıysa önümüzdeki ay doğumlar başlar benden demesi
Aynen öyle, tam olarak bunu düşünüyorum ve katılıyorum. Rabbim stresten uzak, çok rahat kolay doğumlar nasip etsin inşallahkardeşimde sezaryen doğum yaptı. İlk temasta sütün geldiğini dördüm. Hep gelmediği geç geldiği söylendiği için şaşırmıştım. Kardeşim bu konuda hiç stres yapmamıştı. öncesinde konuşmadık bile. sadece sağlıklı doğmasına odaklandık. Stressiz olması da büyük etken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?