2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Amniyon sivinizin miktarini nasil olcuyorsunuz? Bunun dieti nasil oluyor?

bebemin hıçkırığını tam vajinamın üstünde hissediyorum hep , çok aşağı bu bebe ya siz nerelerde hissediyorsunuz hıçkırığını ?
Benimkinin hıçkırığı çok değişik hıçkırdığı an aşağı yukarı hareket ediyor sanırım hıçkırıktan dolayı. Ritmik olarak bi kasığımda ardından sağ kaburgamın altında hissediyorum. Duvardan duvara vuruyo çocuum kendini hıçkırık yüzünden

Bebeklere sert yatak kullanın diyorlardı , benim mi acaba yanlış kalmış aklımda

ben hobi olarak ağustos annelerini okuyup doğum haberlerine bakıyorum bizimde 3 haftaya ahberler gelebilir. Ama keşke hepsi minimum 37yi beklese
Bende Ağustos annelerini takip ediyorum hepsinde bi heyecan var şurda bir iki hafta sonra aynı heyecanlara biz başlıyacağız hayırlısıı ile zamanında gelsin miniklerimiz en erken 37 olsun inşallah

Bu urun.
Marka takintiniz yoksa Philips disinda markalar da alabilirsiniz. Hepsi plastik urun en nihayetinde.
Bende kızımda bundan almıştım bununla emzirmeye çalışmıştım ama nafile ememedi Bi türlü buda koruyormuş bunu denerim olmadı ilk başta

Eklentiler

• Screenshot_20230719_170207_com.huawei.browser.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 28
Bebeklere sert yatak kullanın diyorlardı , benim mi acaba yanlış kalmış aklımda

Evet sert yatak ok, hafizali yataklar sorunmus hani vucuda gore sekil alanlar var ya...

Ben değil kuzum doktor.ultrasonda ölçüyor

Ha tamam, bi an bunun bir evde olcum yontemi mi var diye dertlendim, gobegim aldi basini gitti de ahahahsh :)

Bende kızımda bundan almıştım bununla emzirmeye çalışmıştım ama nafile ememedi Bi türlü buda koruyormuş bunu denerim olmadı ilk başta

Valla bu urun bende de var, ama memede durmuyor ki... kizim azimle emmeye calismisti ama.

kibrisss meme basin zamanla buyuyup kocaman olacak. Baktin cikmiyor, en ucuzundan bir pompa ediniyorsun, onun emis gucuyle meme baslarin ortaya cikma basliyor.

Allah dayanamayacaği yük vermezmiş. Rabbim afiyetten ayirmasin bizleri

Bnde özele gidiyorum Dr yazdı dün eczaneden 5 TL'ye aldım 4 dozu

Göğüs kalkanları çok pahalı maalesef . O yüzden almayi düşünmedim .
Bebeğe geçme ihtimali elbette var ama zararı yokmuş .
Her emzirmeden sonra sursek iki saatte emilir zaten göğüste
Ben aldım e bebek mağazasında avent değil başka marka ama aynisi tipi 150 veya 100 tl olması lazım bilginiz olsun

bebemin hıçkırığını tam vajinamın üstünde hissediyorum hep , çok aşağı bu bebe ya siz nerelerde hissediyorsunuz hıçkırığını ?

Evet bende orada hissediyorum

Bu ağrılar bir süredir bir çoğumuzda mevcut hale geldi. Çatı esnetme hareketlerini ağrı artınca yapıyorum bana iyi geliyor.

Hıçkırığı bende hep aşağıda hissediyorum canım ama ne zaman doktora gitsek benimki yan gelmiş yatıyor anlayamadım hareketleri de sağda yada solda yanlarda hissediyorum

bazen bende orda hissediyordum canım ama değişti bu hafta. böyke hıçkırdıkça zıplıyor ya o zaman en aşağı değiyordur belki.

Benimde genelde aşağıda bazen göbek deliği civarında

Ben hep sol kasığımda his ediyorum
Kızlar maşallah hepiniz bebiş hickirigini ayırt edip anlamaya başlamışsınız .
Ne zaman dan beri hissediyorsunuz ki bende öyle bişey yok
Yada varda ben hareket mi sanıyorum
30+0 dayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…