- 2 Temmuz 2023
- 12.344
- 37.043
- 528
Anlattığın gbi benimde suyum fazlayken göbeğim aşırı büyüktü bir arkadaşım dediki benim göbek senin ki kadar olduğunda ben doğuma gitmiştim. Sonra diyetle suyu git gide azaldı ve son iki aydır göbeğim sabit kaldı suyumu takip ettiğimde 1800 \1300\bugünde 1100 e düşmüş yani su normal seviyeye düştükçe anlıyorum ki göbek de olması gerektiği kararda kaldı davul gibiydim şimdi orta yollu oldu bu sebeple lütfen kafana bişey takma en önemlisi bebeğin amniyosıvısının normal olması aksi takdirde sıkıntılar çıkarıyor erken doğum gibi
Benimkinin hıçkırığı çok değişikbebemin hıçkırığını tam vajinamın üstünde hissediyorum hep , çok aşağı bu bebe yasiz nerelerde hissediyorsunuz hıçkırığını ?
Yün yatak çok pahalı değil ya , normal 5 cm sert yatak al üstüne yün ser , zaten 5 cm uyuyormuş park yataklaraYataş twiny yatak alıp içine koyanlar varmış da oda çok pahalı geldi. Gerçi yün yatak neye malolacak onu da bilmiyorum karar versem harekete geçeceğim de oda yok :)
Heralde bende yaptırıcam yabiz yaptırdık valla
Ben hep sol kasığımda his ediyorumbebemin hıçkırığını tam vajinamın üstünde hissediyorum hep , çok aşağı bu bebe yasiz nerelerde hissediyorsunuz hıçkırığını ?
Bebeklere sert yatak kullanın diyorlardı , benim mi acaba yanlış kalmış aklımda2 gundur tam olarak dedigin yerde hissediyorum bende @dikloron cum.
Ve 2 gundur de adet benzeri agriyla uyaniyorum. Bugun yumurtaliklarima bicaklar saplaniyordu. Cati kemigim agriyor sagdan sola donerken falan. Erken dogurcakmisim gibi bir hisse kapildim.
Bunlari yasayan var mi?
@kizlar yatak konusu cok önemli ozellikle ilk 6 ay. Biz visco yatak almistik, ama hafizali yataklar AB'de bebekler icin kullanilmiyormus. (Vucudun seklini alan)
Yayli yatak da onerilmiyor ilk 1 yas.
Sert ve hafizali olmayan viscolar var. Onlardan almak gerek.
Ama aramizda kalsin, daha besigine yatan yenidogan hic gormedim...
Bende Ağustos annelerini takip ediyorum hepsinde bi heyecan var şurda bir iki hafta sonra aynı heyecanlara biz başlıyacağız hayırlısıı ile zamanında gelsin miniklerimiz en erken 37 olsun inşallahben hobi olarak ağustos annelerini okuyup doğum haberlerine bakıyorumbizimde 3 haftaya ahberler gelebilir. Ama keşke hepsi minimum 37yi beklese
Yok sert olacak kumarbazda onu demek istemişBebeklere sert yatak kullanın diyorlardı , benim mi acaba yanlış kalmış aklımda
Ben değil kuzum doktor.ultrasonda ölçüyorAmniyon sivinizin miktarini nasil olcuyorsunuz? Bunun dieti nasil oluyor?
Bende kızımda bundan almıştım bununla emzirmeye çalışmıştım ama nafile ememedi Bi türlüBu urun.
Marka takintiniz yoksa Philips disinda markalar da alabilirsiniz. Hepsi plastik urun en nihayetinde.
Aynen yanlış anlamışım demekkiYok sert olacak kumarbazda onu demek istemiş
Bebeklere sert yatak kullanın diyorlardı , benim mi acaba yanlış kalmış aklımda
Ben değil kuzum doktor.ultrasonda ölçüyor
Bende kızımda bundan almıştım bununla emzirmeye çalışmıştım ama nafile ememedi Bi türlübuda koruyormuş bunu denerim olmadı ilk başta
Allah dayanamayacaği yük vermezmiş. Rabbim afiyetten ayirmasin bizleriBuDunyaninMukafatiOlmali
Doğru söylüyorsunuz ne aşamalardan bu zamana geldik, geriye dönüp baktığımda elhamdülillah diyorum ve kendimi güçsüz bulurdum. Bünyem zayıftı mesela kan verirken bayılırdım, daha bugün verdim hemencecik kalktım annem şaşırdı diyor otur bayılırsın falan. Alıştım artık dedim
Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah, hepimiz sağlıkla mutlulukla kavuşalım
Bnde özele gidiyorum Dr yazdı dün eczaneden 5 TL'ye aldım 4 dozuSaskinlikla dogru mu okuyorum diye baktim, ciger gelistiriciyi de mi size recete ettiler?
Ya benim doktorum, hastanem (Allah nazarlardan saklasin, amin) hic boyle seylerden para almiyor, alsa da 10-15 tl bisey cikiyor.
Siz ozel muayenehaneye mi gidiyorsunuz, ondan mi boyle?
Ozel sigorta mi, bagkur mu? Niye oduyorsunuz bu paralari?
Ben aldım e bebek mağazasında avent değil başka marka ama aynisi tipi 150 veya 100 tl olması lazım bilginiz olsunGöğüs kalkanları çok pahalı maalesef . O yüzden almayi düşünmedim .
Bebeğe geçme ihtimali elbette var ama zararı yokmuş .
Her emzirmeden sonra sursek iki saatte emilir zaten göğüste
Ben ince park yatak için olan yataklardan aldık çok guzelKızlar beşiklerin içine nasıl bir yatak almayı düşünüyorsunuz? Ben çok kararsız kaldım park yatak alacağım içine yün döşek mi yaptırsam hazır yatak mı alsam bilemedim
bebemin hıçkırığını tam vajinamın üstünde hissediyorum hep , çok aşağı bu bebe yasiz nerelerde hissediyorsunuz hıçkırığını ?
2 gundur tam olarak dedigin yerde hissediyorum bende @dikloron cum.
Ve 2 gundur de adet benzeri agriyla uyaniyorum. Bugun yumurtaliklarima bicaklar saplaniyordu. Cati kemigim agriyor sagdan sola donerken falan. Erken dogurcakmisim gibi bir hisse kapildim.
Bunlari yasayan var mi?
@kizlar yatak konusu cok önemli ozellikle ilk 6 ay. Biz visco yatak almistik, ama hafizali yataklar AB'de bebekler icin kullanilmiyormus. (Vucudun seklini alan)
Yayli yatak da onerilmiyor ilk 1 yas.
Sert ve hafizali olmayan viscolar var. Onlardan almak gerek.
Ama aramizda kalsin, daha besigine yatan yenidogan hic gormedim...
Evet bende orada hissediyorum
Bu ağrılar bir süredir bir çoğumuzda mevcut hale geldi. Çatı esnetme hareketlerini ağrı artınca yapıyorum bana iyi geliyor.
Hıçkırığı bende hep aşağıda hissediyorum canım ama ne zaman doktora gitsek benimki yan gelmiş yatıyor anlayamadım hareketleri de sağda yada solda yanlarda hissediyorum
bazen bende orda hissediyordum canım ama değişti bu hafta. böyke hıçkırdıkça zıplıyor ya o zaman en aşağı değiyordur belki.
Benimde genelde aşağıda bazen göbek deliği civarında
Benimkinin hıçkırığı çok değişikhıçkırdığı an aşağı yukarı hareket ediyor sanırım hıçkırıktan dolayı. Ritmik olarak bi kasığımda ardından sağ kaburgamın altında hissediyorum. Duvardan duvara vuruyo çocuum kendini hıçkırık yüzünden
Kızlar maşallah hepiniz bebiş hickirigini ayırt edip anlamaya başlamışsınız .Ben hep sol kasığımda his ediyorum
Bnde özele gidiyorum Dr yazdı dün eczaneden 5 TL'ye aldım 4 dozu
Evet devlette öğretmenim birde şuan görev gereği Diyarbakır dayım uzun zamandır ilaçlara nerdeyse ücret ödemedimDevlette mi ogretmensiniz, biz kari koca memuruz diye mi boyle ucretsiz hallediyoruz onu anlayamadim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?