Çok sevindim canımSelam güzel anneler biz de doktordan geldik 32+2 olduk bugün 2050 gr 46 cm boyumuz olmuşçok şükür suyumuz 110 a düşmüş ki ben son 15 gündür sabah yürüyüşü yapamadım havalar sıcak diye bide iştahım çok açık değildi diyetimin bile yarısını bitiremiyordum ama bebiş gelişmiş çok şükür son bir aydır kilo almıyordum karnımda büyümemişti bebeğin gelişiminden endişeliydim ama çok şükür ki düşündüğüm gibi olmamış boşuna benim gibi üzülüp bebeğinize de yansıtmayın herşey yolunda gidiyor yediğimiz içtiğimiz ilk onlara gidiyor sonra kalan bize geliyor. bu arada ilk nst ye girdim çok şükür sancı yok haftaya tekrar nst ye çağırdı şaka maka nst`lerde başladıysa önümüzdeki ay doğumlar başlar benden demesi
İnşallah teşekkür ederimgüzel günlerde kullan canım benim
yaa ne kadar güzel haberler böyle. Maşallah kuzucuğunaaaSelam güzel anneler biz de doktordan geldik 32+2 olduk bugün 2050 gr 46 cm boyumuz olmuşçok şükür suyumuz 110 a düşmüş ki ben son 15 gündür sabah yürüyüşü yapamadım havalar sıcak diye bide iştahım çok açık değildi diyetimin bile yarısını bitiremiyordum ama bebiş gelişmiş çok şükür son bir aydır kilo almıyordum karnımda büyümemişti bebeğin gelişiminden endişeliydim ama çok şükür ki düşündüğüm gibi olmamış boşuna benim gibi üzülüp bebeğinize de yansıtmayın herşey yolunda gidiyor yediğimiz içtiğimiz ilk onlara gidiyor sonra kalan bize geliyor. bu arada ilk nst ye girdim çok şükür sancı yok haftaya tekrar nst ye çağırdı şaka maka nst`lerde başladıysa önümüzdeki ay doğumlar başlar benden demesi
Benim diyet yapmadığım halde göbeğim olması gerektiğinden küçük görünüyor. Yani ben öyle olduğunu düşünüyordum ki; haftasonu avmde arkadaşla karşılaştık “aaa bebek mi, kaç aylık?” diye sordu 7 diyince; hiç belli olmuyor dedi. Biraz bende kafaya taktım. İç karın büyük olabilirmiş, ya da bebek sağlıklı olsun da karın büyümüş küçük görünüyormuş çok da önemli değil. Ama insan takıyor acaba güzel beslenemiyor muyum da, gelişemedi mi yeterince diye..Çok sevindim canımŞu karın büyümemesi bi kaç gündür benimde canımı sıkıyor. Diyet yaptık ya biz. Kilom aynı karnımda 1 aydır aynı gibi. Suyum düzelmişken artık yesem mı diyorum. Sonra Korkuyorum
Bu arada bebekler 2 kilo olmaya başladı şaka gibiSelam güzel anneler biz de doktordan geldik 32+2 olduk bugün 2050 gr 46 cm boyumuz olmuşçok şükür suyumuz 110 a düşmüş ki ben son 15 gündür sabah yürüyüşü yapamadım havalar sıcak diye bide iştahım çok açık değildi diyetimin bile yarısını bitiremiyordum ama bebiş gelişmiş çok şükür son bir aydır kilo almıyordum karnımda büyümemişti bebeğin gelişiminden endişeliydim ama çok şükür ki düşündüğüm gibi olmamış boşuna benim gibi üzülüp bebeğinize de yansıtmayın herşey yolunda gidiyor yediğimiz içtiğimiz ilk onlara gidiyor sonra kalan bize geliyor. bu arada ilk nst ye girdim çok şükür sancı yok haftaya tekrar nst ye çağırdı şaka maka nst`lerde başladıysa önümüzdeki ay doğumlar başlar benden demesi
Benim 24 hafta gibi suyum fazlaydı bı kaç hafta karnım davul gibiydi 28 falan gibi gözüküyordu. Sonra öylece kaldı Sanki :)) Bilmiyorum çok mu tedirgin oluyoruz. Hareketleri falan sertleşti aslında ama takıyorum işte ister istemez.Benim diyet yapmadığım halde göbeğim olması gerektiğinden küçük görünüyor. Yani ben öyle olduğunu düşünüyordum ki; haftasonu avmde arkadaşla karşılaştık “aaa bebek mi, kaç aylık?” diye sordu 7 diyince; hiç belli olmuyor dedi. Biraz bende kafaya taktım. İç karın büyük olabilirmiş, ya da bebek sağlıklı olsun da karın büyümüş küçük görünüyormuş çok da önemli değil. Ama insan takıyor acaba güzel beslenemiyor muyum da, gelişemedi mi yeterince diye..
Çok şükür düzeldiyse bence takmamaya çalışın. Sağlıklı olması kilolu olması anlamına gelmiyor sonuçta. Haftasıyla uyumluysa (2hafta önde-geride önemli değil) çok şükür diyelim.Benim 24 hafta gibi suyum fazlaydı bı kaç hafta karnım davul gibiydi 28 falan gibi gözüküyordu. Sonra öylece kaldı Sanki :)) Bilmiyorum çok mu tedirgin oluyoruz. Hareketleri falan sertleşti aslında ama takıyorum işte ister istemez.
ben 2 tane dagi marka aldım ama bezler yani , süngerli de almam lazım o zamanAy tesekkur ederim :*
Gumus kalkan var ise philips'e gerek yok. Amac memelerin temasini azaltip, tahrisi onlemek cunku.
Bebeginiz meme basini guzel kavrarsa yara da olmaz, illa yara olacak diye birsey yok. O konuda kendinizi bi korkutmayin :)
Emzirme sutyeninizi sunger yuzeylilerden alirsaniz meme basiniz belli de olmuyor bu arada.
Gogus pedleri akintiyi onlemek icin var asagi yukari alti ay gibi bir surede hicbir sey kullanmadan memeleriniz emme islemine alisacak. Hic kullanmak zorunda kalmayabilirsiniz bir noktadan sonra...
Benim emzirme sutyenim suwen, dantelli bir model, ici de sunger yuzey ama ince sunger, meme baslarimi belli etmiyor.
Peki bu iğne koldan mı vuruluyor, göbekten mi? Ağrılı bişey mi acaba bilginiz var mı
Hiç bilgim yok canim, ama biz ivf annelerini yoracak bi şey oldugunu hiiiç sanmiyorum
Çok teşekkür ediyorumInstagramdan yaptırdım, fotoğraf ekledim. Genel olarak memnun kaldım, ama eğer bu sayfadan yaptırırsanız sık sık mesaj atıp siparişinizin durumunuzu sorun derim yoğunluktan unutabiliyor . Benim birkaç şey unutulmuştu sonra paketlendiği için geri açtırmadım bu haliyle de beğenmiştim çünkü. İlgili bi sayfa tavsiye ederim
ayyy canım sevindim ne güzel bak bebiş gelişmişSelam güzel anneler biz de doktordan geldik 32+2 olduk bugün 2050 gr 46 cm boyumuz olmuşçok şükür suyumuz 110 a düşmüş ki ben son 15 gündür sabah yürüyüşü yapamadım havalar sıcak diye bide iştahım çok açık değildi diyetimin bile yarısını bitiremiyordum ama bebiş gelişmiş çok şükür son bir aydır kilo almıyordum karnımda büyümemişti bebeğin gelişiminden endişeliydim ama çok şükür ki düşündüğüm gibi olmamış boşuna benim gibi üzülüp bebeğinize de yansıtmayın herşey yolunda gidiyor yediğimiz içtiğimiz ilk onlara gidiyor sonra kalan bize geliyor. bu arada ilk nst ye girdim çok şükür sancı yok haftaya tekrar nst ye çağırdı şaka maka nst`lerde başladıysa önümüzdeki ay doğumlar başlar benden demesi
ya yalancı kasılmamıymış o benimkide 2 haftadır özellikle kasılıyor.evet canım bende de oluyor hatta bu yalancı kasılma dedikleri şey karnın sertleşmesi oluyormuş bende bayağı önceden başlamıştı bazen tam ortada toplanıyor bazen de sağ tarafta, genelde hep sağ da benimki kaburga ma baskı yapıyor, ve karında bilmiyorum sizde de öyle oluyor mu tuhaf ama rahatsız etmeyen bi huylanma hissi oluyor
Benim annem yün niye yaptırmadın diyor bana , bebeği terletmezmiş , öyle diyor , ama ben normal nevresim seti ve yanında yatağı hediye geldi onu kullanıcam ama bilemiyorum bazen gidip yün aliyim diyorum , annem ısrar ediyor yünde almak istiyordu istemiyorum dedi ama kararda veremedimKızlar beşiklerin içine nasıl bir yatak almayı düşünüyorsunuz? Ben çok kararsız kaldım park yatak alacağım içine yün döşek mi yaptırsam hazır yatak mı alsam bilemedim
Yataş twiny yatak alıp içine koyanlar varmış da oda çok pahalı geldi. Gerçi yün yatak neye malolacak onu da bilmiyorum karar versem harekete geçeceğim de oda yok :)Benim annem yün niye yaptırmadın diyor bana , bebeği terletmezmiş , öyle diyor , ama ben normal nevresim seti ve yanında yatağı hediye geldi onu kullanıcam ama bilemiyorum bazen gidip yün aliyim diyorum , annem ısrar ediyor yünde almak istiyordu istemiyorum dedi ama kararda veremedim
çok şükür canım gözün aydınSelam güzel anneler biz de doktordan geldik 32+2 olduk bugün 2050 gr 46 cm boyumuz olmuşçok şükür suyumuz 110 a düşmüş ki ben son 15 gündür sabah yürüyüşü yapamadım havalar sıcak diye bide iştahım çok açık değildi diyetimin bile yarısını bitiremiyordum ama bebiş gelişmiş çok şükür son bir aydır kilo almıyordum karnımda büyümemişti bebeğin gelişiminden endişeliydim ama çok şükür ki düşündüğüm gibi olmamış boşuna benim gibi üzülüp bebeğinize de yansıtmayın herşey yolunda gidiyor yediğimiz içtiğimiz ilk onlara gidiyor sonra kalan bize geliyor. bu arada ilk nst ye girdim çok şükür sancı yok haftaya tekrar nst ye çağırdı şaka maka nst`lerde başladıysa önümüzdeki ay doğumlar başlar benden demesi
evet canım braxton hiks dedikleri kasılma var ya bu oymuş, bende uygulamadan öğrendim tanımını öğrenince aa bu o muymuş bende de başlamış dedimya yalancı kasılmamıymış o benimkide 2 haftadır özellikle kasılıyor.
benim aldığım beşiğin kendi yatağı vardı fena değildi yani, extra kışı soğuk geçen bir şehirde olduğum için burdaki arkadaşlar yün döşek önerdi, hem terletmez hem de sıcak tutar diye yün döşekte yaptırdı annem beşiğin ölçüsüne göre, ama çoğu arkadaş yataştan aldı sanırımKızlar beşiklerin içine nasıl bir yatak almayı düşünüyorsunuz? Ben çok kararsız kaldım park yatak alacağım içine yün döşek mi yaptırsam hazır yatak mı alsam bilemedim
biz yaptırdık vallaBenim annem yün niye yaptırmadın diyor bana , bebeği terletmezmiş , öyle diyor , ama ben normal nevresim seti ve yanında yatağı hediye geldi onu kullanıcam ama bilemiyorum bazen gidip yün aliyim diyorum , annem ısrar ediyor yünde almak istiyordu istemiyorum dedi ama kararda veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?