2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok sevindim canım Şu karın büyümemesi bi kaç gündür benimde canımı sıkıyor. Diyet yaptık ya biz. Kilom aynı karnımda 1 aydır aynı gibi. Suyum düzelmişken artık yesem mı diyorum. Sonra Korkuyorum

yaa ne kadar güzel haberler böyle. Maşallah kuzucuğunaaa

Benim diyet yapmadığım halde göbeğim olması gerektiğinden küçük görünüyor. Yani ben öyle olduğunu düşünüyordum ki; haftasonu avmde arkadaşla karşılaştık “aaa bebek mi, kaç aylık?” diye sordu 7 diyince; hiç belli olmuyor dedi. Biraz bende kafaya taktım. İç karın büyük olabilirmiş, ya da bebek sağlıklı olsun da karın büyümüş küçük görünüyormuş çok da önemli değil. Ama insan takıyor acaba güzel beslenemiyor muyum da, gelişemedi mi yeterince diye..

Bu arada bebekler 2 kilo olmaya başladı şaka gibi Doğum kilosu 2500-4000 arası normal derler. Aynen dediğin gibi Şu 20 25 günü de sağ salim atlatsak Yavaş yavaş doğum haberleri alırız gibi

Benim 24 hafta gibi suyum fazlaydı bı kaç hafta karnım davul gibiydi 28 falan gibi gözüküyordu. Sonra öylece kaldı Sanki :)) Bilmiyorum çok mu tedirgin oluyoruz. Hareketleri falan sertleşti aslında ama takıyorum işte ister istemez.

Çok şükür düzeldiyse bence takmamaya çalışın. Sağlıklı olması kilolu olması anlamına gelmiyor sonuçta. Haftasıyla uyumluysa (2hafta önde-geride önemli değil) çok şükür diyelim.

ben 2 tane dagi marka aldım ama bezler yani , süngerli de almam lazım o zaman

BuDunyaninMukafatiOlmali
Doğru söylüyorsunuz ne aşamalardan bu zamana geldik, geriye dönüp baktığımda elhamdülillah diyorum ve kendimi güçsüz bulurdum. Bünyem zayıftı mesela kan verirken bayılırdım, daha bugün verdim hemencecik kalktım annem şaşırdı diyor otur bayılırsın falan. Alıştım artık dedim
Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah, hepimiz sağlıkla mutlulukla kavuşalım

ayyy canım sevindim ne güzel bak bebiş gelişmiş ve sen kilo almamışsın. Darısı başımıza Biz de almasak keşkee NST'ye de girmişsin çok heycanlı ya

ya yalancı kasılmamıymış o benimkide 2 haftadır özellikle kasılıyor.

Kızlar beşiklerin içine nasıl bir yatak almayı düşünüyorsunuz? Ben çok kararsız kaldım park yatak alacağım içine yün döşek mi yaptırsam hazır yatak mı alsam bilemedim
Benim annem yün niye yaptırmadın diyor bana , bebeği terletmezmiş , öyle diyor , ama ben normal nevresim seti ve yanında yatağı hediye geldi onu kullanıcam ama bilemiyorum bazen gidip yün aliyim diyorum , annem ısrar ediyor yünde almak istiyordu istemiyorum dedi ama kararda veremedim

Yataş twiny yatak alıp içine koyanlar varmış da oda çok pahalı geldi. Gerçi yün yatak neye malolacak onu da bilmiyorum karar versem harekete geçeceğim de oda yok :)

çok şükür canım gözün aydın

Kızlar beşiklerin içine nasıl bir yatak almayı düşünüyorsunuz? Ben çok kararsız kaldım park yatak alacağım içine yün döşek mi yaptırsam hazır yatak mı alsam bilemedim
benim aldığım beşiğin kendi yatağı vardı fena değildi yani, extra kışı soğuk geçen bir şehirde olduğum için burdaki arkadaşlar yün döşek önerdi, hem terletmez hem de sıcak tutar diye yün döşekte yaptırdı annem beşiğin ölçüsüne göre, ama çoğu arkadaş yataştan aldı sanırım

biz yaptırdık valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…