2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hergün bakıyorum ama tık yok öyle yapıcam galiba elime sıksam belki çıkar dedim daha da çok içeriye giriyor anlamadım

Kılzar sizin meme ucunuz var mı ? Benim hiç yok düm düz nasıl olucak acaba !! Doğumdan sonra kendiliğinden çıkar mı
meme ucunu değil kahverengi alanı emecek canım zaten. slikon uç vs en son çaren olsun. Benim de yok bu arada kardeşiminde yoktu. bebek emmeye devam ettikçe çıkıyor

Valla haklısınız oda var tabiki göğüs ucunu. Acımasını yaşamadım ama anlaya biliyorum
Kizlar bir hap bilgi birakayim buraya eğer olursa o aldığınız meme ucu kremi ise yaramaz da yara olursa hemşire kardesimin ve dr umun tavsiye ettiği " garmastan" meme ucu kremini şiddetle önerdiler lanisho muydu neydi o herkesin aldığı krem sadece yumusatma etkisi varmis iyilestirme etkisi yokmuş bu garmastani unutmayın olurda yara oldu iki suruste bile iyilestirme etkisi varmis o kremin iki katı fiyati ben 289 tl ye aldim direk onu hiç o meme ucu yarası acısını yaşamamak için rahat rahat emzireyim diye bilginiz olsun yorumlarına da bakabilirsiniz onun " ne kullandiysam yaram gecmedi bu krem iyilestirdi diye cok yorumu var bilginize!!!!

Kızlar maşallah hepiniz bebiş hickirigini ayırt edip anlamaya başlamışsınız .
Ne zaman dan beri hissediyorsunuz ki bende öyle bişey yok
Yada varda ben hareket mi sanıyorum
30+0 dayım
Tek noktada pıt pıt yapıyormuş gibi ritmik bi şekilde oluyor hıçkırık

Sağol canım bilgi için favorilere ekledim

evet bende de bebe zaten aşağı da olduğu için bi de makat geliş duruyor meseneme çok baskı yapıyor hareketleri fazla olunca bende de adet venzeri sancılar oluyor ama uzun sürmüyor tabi

valla canım benim oğlanın beşiğinden başka yatacak yeri yok , kanepede uyumak isterse kendi bilir baby nest vb bişey almadım özellikle beşikte uyutmak için ama bakalım bizi neler bekliyor

Kılzar benim dünden beri bebeğim içerde hep sertleşiyor sizce normal mi ? Bu gün 31 hafta oldu , sürekli bi tarafta toplanıp duruyor
Aslında yaşadığıniz şey sancı. Nst çekilseniz iyi olur. Düzenli hale gelmesi doğum sancılarını başlatıyor çünkü. Kontrol etmekten zarar gelmez diye düşünüyorum

Evet bende orada hissediyorum

Bu ağrılar bir süredir bir çoğumuzda mevcut hale geldi. Çatı esnetme hareketlerini ağrı artınca yapıyorum bana iyi geliyor.
iyi o zman hepimiz orda hissediyoruz galiba, bana çok aşağıda geldi ama rahatladım şimdi normali bu dmeekki

benimde hareketli oluyor hıçkırık olunca direk elimi koyuyorum

Heralde bende yaptırıcam ya yatağın içine , annem başka şeyler terletir çocuğu ama yün terletmez diyor bakıcam artık
valla canım benimde hiç aklımda yoktu banada öyle söylediler, hem diğer hava almayan elyaf tipi yataklar hasta ediyor çocuğu, yün döşek yaptır rahat edersin dediler yaptırdık bakalım

Bir yandan hemen doğum zamanım gelsin de bebemi koklayayim öpeyim diyorum bi yandan da bi anda bu zamanlarım asla geri gelmeyecek diyerek keyfini cikarayim diyorum kafam allak bullak korkuyorum kızlar "doğduğunda keşke daha önce yapsaydim" diyeceksin diyorlar karmaşık duygular icindeyim

Bende Ağustos annelerini takip ediyorum hepsinde bi heyecan var şurda bir iki hafta sonra aynı heyecanlara biz başlıyacağız hayırlısıı ile zamanında gelsin miniklerimiz en erken 37 olsun inşallah
ya bende bi ara takip ediyordum geriden geliyordum hatta ama onların hızına yetişmem imkansız hepsi acayip aktif maşallah

Canım siz nasılsınız ne zaman gideceksiniz muayeneye ? Melikeben NewMamaa Nst'ler başladı mı sizde?
Çok iyiyim ise başladım farklı ortam iyi geldi.
Gece sık uyanıp sabah erken kalkınca bir tık yoruluyorum ama gün içerinde aksam dinleniyorum hallediyorum. Eşim yarın sorucak cuma gidebilirim kontrole 32de gittim nst ye giricek miyim demiştim o zaman agrin var mi dedi yok dedim yaptırmadı. Simdi 33+4 oldum belki sokar haber ederim
Bu arada karnım aşırı büyüdü ve sertleşti ve bazen okadar sert tekmeleniyorum ki sıçrıyorum sizler iyisiniz degil mi her sey yolunda??

Kılzar sizin meme ucunuz var mı ? Benim hiç yok düm düz nasıl olucak acaba !! Doğumdan sonra kendiliğinden çıkar mı
benim meme ucu var da ( özellikle soğukta direk çıkıyor) kahverengi kısım bayağı küçük yani aslında benim memeye göre küçük geliyor bana emziren kuzenimi görmüştüm kocamandı onun bilmiyorum ilerde büyür mü, şey diyorum bazen kahverengi kısmıda bebe emerken kavraması gerekiyormuş ya bende öyle kavrayamama gibi bişey olmayacak çünkü zaten küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…