Hergün bakıyorum ama tık yokEvet sert yatak ok, hafizali yataklar sorunmus hani vucuda gore sekil alanlar var ya...
Ha tamam, bi an bunun bir evde olcum yontemi mi var diye dertlendim, gobegim aldi basini gitti de ahahahsh :)
Valla bu urun bende de var, ama memede durmuyor ki... kizim azimle emmeye calismisti ama.
kibrisss meme basin zamanla buyuyup kocaman olacak. Baktin cikmiyor, en ucuzundan bir pompa ediniyorsun, onun emis gucuyle meme baslarin ortaya cikma basliyor.
meme ucunu değil kahverengi alanı emecek canım zaten. slikon uç vs en son çaren olsun. Benim de yok bu arada kardeşiminde yoktu. bebek emmeye devam ettikçe çıkıyorKılzar sizin meme ucunuz var mı ? Benim hiç yokdüm düz nasıl olucak acaba !! Doğumdan sonra kendiliğinden çıkar mı
Kizlar bir hap bilgi birakayim buraya eğer olursa o aldığınız meme ucu kremi ise yaramaz da yara olursa hemşire kardesimin ve dr umun tavsiye ettiği " garmastan" meme ucu kremini şiddetle önerdiler lanisho muydu neydi o herkesin aldığı krem sadece yumusatma etkisi varmis iyilestirme etkisi yokmuş bu garmastani unutmayın olurda yara oldu iki suruste bile iyilestirme etkisi varmis o kremin iki katı fiyati ben 289 tl ye aldim direk onu hiç o meme ucu yarası acısını yaşamamak için rahat rahat emzireyim diye bilginiz olsun yorumlarına da bakabilirsiniz onun " ne kullandiysam yaram gecmedi bu krem iyilestirdi diye cok yorumu var bilginize!!!!Valla haklısınız oda var tabiki göğüs ucunu. Acımasını yaşamadım ama anlaya biliyorum
Tek noktada pıt pıt yapıyormuş gibi ritmik bi şekilde oluyor hıçkırıkKızlar maşallah hepiniz bebiş hickirigini ayırt edip anlamaya başlamışsınız .
Ne zaman dan beri hissediyorsunuz ki bende öyle bişey yok
Yada varda ben hareket mi sanıyorum
30+0 dayım
Ha iyi barimeme ucunu değil kahverengi alanı emecek canım zaten. slikon uç vs en son çaren olsun. Benim de yok bu arada kardeşiminde yoktu. bebek emmeye devam ettikçe çıkıyor
Sağol canım bilgi için favorilere ekledimKizlar bir hap bilgi birakayim buraya eğer olursa o aldığınız meme ucu kremi ise yaramaz da yara olursa hemşire kardesimin ve dr umun tavsiye ettiği " garmastan" meme ucu kremini şiddetle önerdiler lanisho muydu neydi o herkesin aldığı krem sadece yumusatma etkisi varmis iyilestirme etkisi yokmuş bu garmastani unutmayın olurda yara oldu iki suruste bile iyilestirme etkisi varmis o kremin iki katı fiyati ben 289 tl ye aldim direk onu hiç o meme ucu yarası acısını yaşamamak için rahat rahat emzireyim diye bilginiz olsun yorumlarına da bakabilirsiniz onun " ne kullandiysam yaram gecmedi bu krem iyilestirdi diye cok yorumu var bilginize!!!!
Ne demekSağol canım bilgi için favorilere ekledim
evet bende de bebe zaten aşağı da olduğu için bi de makat geliş duruyor meseneme çok baskı yapıyor hareketleri fazla olunca bende de adet venzeri sancılar oluyor ama uzun sürmüyor tabi2 gundur tam olarak dedigin yerde hissediyorum bendedikloron cum.
Ve 2 gundur de adet benzeri agriyla uyaniyorum. Bugun yumurtaliklarima bicaklar saplaniyordu. Cati kemigim agriyor sagdan sola donerken falan. Erken dogurcakmisim gibi bir hisse kapildim.
Bunlari yasayan var mi?
@kizlar yatak konusu cok önemli ozellikle ilk 6 ay. Biz visco yatak almistik, ama hafizali yataklar AB'de bebekler icin kullanilmiyormus. (Vucudun seklini alan)
Yayli yatak da onerilmiyor ilk 1 yas.
Sert ve hafizali olmayan viscolar var. Onlardan almak gerek.
Ama aramizda kalsin, daha besigine yatan yenidogan hic gormedim...
bende nereye not alsam diye bakınırken aaa dedim bende favoriliyeyimSağol canım bilgi için favorilere ekledim
Aslında yaşadığıniz şey sancı. Nst çekilseniz iyi olur. Düzenli hale gelmesi doğum sancılarını başlatıyor çünkü. Kontrol etmekten zarar gelmez diye düşünüyorumKılzar benim dünden beri bebeğim içerde hep sertleşiyor sizce normal mi ? Bu gün 31 hafta oldu , sürekli bi tarafta toplanıp duruyor
iyi o zman hepimiz orda hissediyoruz galiba, bana çok aşağıda geldi ama rahatladım şimdi normali bu dmeekkiEvet bende orada hissediyorum
Bu ağrılar bir süredir bir çoğumuzda mevcut hale geldi. Çatı esnetme hareketlerini ağrı artınca yapıyorum bana iyi geliyor.
hiç göbek deliği civarında hissetmedim hep çok aşağıdaBenimde genelde aşağıda bazen göbek deliği civarında
benimde hareketli oluyor hıçkırık olunca direk elimi koyuyorumBenimkinin hıçkırığı çok değişikhıçkırdığı an aşağı yukarı hareket ediyor sanırım hıçkırıktan dolayı. Ritmik olarak bi kasığımda ardından sağ kaburgamın altında hissediyorum. Duvardan duvara vuruyo çocuum kendini hıçkırık yüzünden
valla canım benimde hiç aklımda yoktu banada öyle söylediler, hem diğer hava almayan elyaf tipi yataklar hasta ediyor çocuğu, yün döşek yaptır rahat edersin dediler yaptırdık bakalımHeralde bende yaptırıcam yayatağın içine , annem başka şeyler terletir çocuğu ama yün terletmez diyor bakıcam artık
ya bende bi ara takip ediyordum geriden geliyordum hatta ama onların hızına yetişmem imkansızBende Ağustos annelerini takip ediyorum hepsinde bi heyecan var şurda bir iki hafta sonra aynı heyecanlara biz başlıyacağız hayırlısıı ile zamanında gelsin miniklerimiz en erken 37 olsun inşallah
Ben dee hatta aynı korkuyu yaşıyorum cikiverecek nerdeyse diyebebemin hıçkırığını tam vajinamın üstünde hissediyorum hep , çok aşağı bu bebe yasiz nerelerde hissediyorsunuz hıçkırığını ?
Çok iyiyim ise başladım farklı ortam iyi geldi.
benim meme ucu var da ( özellikle soğukta direk çıkıyor) kahverengi kısım bayağı küçük yani aslında benim memeye göre küçük geliyor banaKılzar sizin meme ucunuz var mı ? Benim hiç yokdüm düz nasıl olucak acaba !! Doğumdan sonra kendiliğinden çıkar mı
bende geriden başladım okumaya. Dizi izler gibi güzel oldu.ya bende bi ara takip ediyordum geriden geliyordum hatta ama onların hızına yetişmem imkansızhepsi acayip aktif maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?