Ben yatas twiny aldim sünger ama alçak kalacağı için altına annelerin yaptırdığı döşeğinde falan koycamKızlar beşiklerin içine nasıl bir yatak almayı düşünüyorsunuz? Ben çok kararsız kaldım park yatak alacağım içine yün döşek mi yaptırsam hazır yatak mı alsam bilemedim
Ben park yatak aldım, içinden yatağı çıktı. Normal yataklara oranla ince sünger yani makineye bile atılır gibi. (Bakmadım talimatlarına ama) park yatağın üst kademesi için bu yatağın yeterli olacağını düşünüyorum. En alt kademeye geçince o zaman iyi bi yatak alırız inşallahKızlar beşiklerin içine nasıl bir yatak almayı düşünüyorsunuz? Ben çok kararsız kaldım park yatak alacağım içine yün döşek mi yaptırsam hazır yatak mı alsam bilemedim
Selamm maşallah bebişine sağlıkla ilerlesin böyle gelişimi ve sağlıkla doğsun inşallahSelam güzel anneler biz de doktordan geldik 32+2 olduk bugün 2050 gr 46 cm boyumuz olmuşçok şükür suyumuz 110 a düşmüş ki ben son 15 gündür sabah yürüyüşü yapamadım havalar sıcak diye bide iştahım çok açık değildi diyetimin bile yarısını bitiremiyordum ama bebiş gelişmiş çok şükür son bir aydır kilo almıyordum karnımda büyümemişti bebeğin gelişiminden endişeliydim ama çok şükür ki düşündüğüm gibi olmamış boşuna benim gibi üzülüp bebeğinize de yansıtmayın herşey yolunda gidiyor yediğimiz içtiğimiz ilk onlara gidiyor sonra kalan bize geliyor. bu arada ilk nst ye girdim çok şükür sancı yok haftaya tekrar nst ye çağırdı şaka maka nst`lerde başladıysa önümüzdeki ay doğumlar başlar benden demesi
bebemin hıçkırığını tam vajinamın üstünde hissediyorum hep , çok aşağı bu bebe yasiz nerelerde hissediyorsunuz hıçkırığını ?
Yataş twiny almıştım ama şuan ki fiyatı gerçekten uçmuş park yatağımada tam uydu memnun kaldım benKızlar beşiklerin içine nasıl bir yatak almayı düşünüyorsunuz? Ben çok kararsız kaldım park yatak alacağım içine yün döşek mi yaptırsam hazır yatak mı alsam bilemedim
Bambamcat te cevaplamış. Ölçüleri yok sadece bu markada 925 ayar ve 999 ayar olarak satılıyor.Ölçüleri var mi bu gümüş kapakların da?
Diyetine devam et bitanem gerisini düşünme bende senin gibi düşünüyordum ama bu minnaklar kemiriyorlar bizi merak etme önce onlara kalan bişey varsa bize gidiyorÇok sevindim canımŞu karın büyümemesi bi kaç gündür benimde canımı sıkıyor. Diyet yaptık ya biz. Kilom aynı karnımda 1 aydır aynı gibi. Suyum düzelmişken artık yesem mı diyorum. Sonra Korkuyorum
Bende twiny aldımBen yatas twiny aldim sünger ama alçak kalacağı için altına annelerin yaptırdığı döşeğinde falan koycam
Bu yorumunu okurken bile heyecanlandım cidden sayılı gün artıkBu arada bebekler 2 kilo olmaya başladı şaka gibiDoğum kilosu 2500-4000 arası normal derler. Aynen dediğin gibi Şu 20 25 günü de sağ salim atlatsak Yavaş yavaş doğum haberleri alırız gibi
Evet bende orada hissediyorumbebemin hıçkırığını tam vajinamın üstünde hissediyorum hep , çok aşağı bu bebe yasiz nerelerde hissediyorsunuz hıçkırığını ?
Bu ağrılar bir süredir bir çoğumuzda mevcut hale geldi. Çatı esnetme hareketlerini ağrı artınca yapıyorum bana iyi geliyor.Ve 2 gundur de adet benzeri agriyla uyaniyorum. Bugun yumurtaliklarima bicaklar saplaniyordu. Cati kemigim agriyor sagdan sola donerken falan. Erken dogurcakmisim gibi bir hisse kapildim.
Hıçkırığı bende hep aşağıda hissediyorum canım ama ne zaman doktora gitsek benimki yan gelmiş yatıyor anlayamadım hareketleri de sağda yada solda yanlarda hissediyorumbebemin hıçkırığını tam vajinamın üstünde hissediyorum hep , çok aşağı bu bebe yasiz nerelerde hissediyorsunuz hıçkırığını ?
Anlattığın gbi benimde suyum fazlayken göbeğim aşırı büyüktü bir arkadaşım dediki benim göbek senin ki kadar olduğunda ben doğuma gitmiştim. Sonra diyetle suyu git gide azaldı ve son iki aydır göbeğim sabit kaldı suyumu takip ettiğimde 1800 \1300\bugünde 1100 e düşmüş yani su normal seviyeye düştükçe anlıyorum ki göbek de olması gerektiği kararda kaldı davul gibiydim şimdi orta yollu oldu bu sebeple lütfen kafana bişey takma en önemlisi bebeğin amniyosıvısının normal olması aksi takdirde sıkıntılar çıkarıyor erken doğum gibiBenim 24 hafta gibi suyum fazlaydı bı kaç hafta karnım davul gibiydi 28 falan gibi gözüküyordu. Sonra öylece kaldı Sanki :)) Bilmiyorum çok mu tedirgin oluyoruz. Hareketleri falan sertleşti aslında ama takıyorum işte ister istemez.
Ben daha 4 aylıkken bile karnın büyüdü mü diye meraklı çevremdekiler sorup duruyordu bakıyorlardı da zaten. 6. aydaydım komşular senin karnın hiç yok basene almışsın diyip durdu. Sadece 1 kişi bu süreçte bende senin gibiydim iç karnım genişti en son ay büyüdü karnım dedi. Gebelik evvelinde ayva göbeğim vardı şuanda devasa bir karpuz göbeğim oldu.Benim diyet yapmadığım halde göbeğim olması gerektiğinden küçük görünüyor. Yani ben öyle olduğunu düşünüyordum ki; haftasonu avmde arkadaşla karşılaştık “aaa bebek mi, kaç aylık?” diye sordu 7 diyince; hiç belli olmuyor dedi. Biraz bende kafaya taktım. İç karın büyük olabilirmiş, ya da bebek sağlıklı olsun da karın büyümüş küçük görünüyormuş çok da önemli değil. Ama insan takıyor acaba güzel beslenemiyor muyum da, gelişemedi mi yeterince diye..
Evet ilk nst başladı haftaya yine çağırdı muhtemelen benim dr haftada bir görücek beniayyy canım sevindim ne güzel bak bebiş gelişmişve sen kilo almamışsın. Darısı başımıza Biz de almasak keşkee NST'ye de girmişsin çok heycanlı ya
ben 32de gittim yapmadı canım . 34 te gitçem ozaman yapacakmış. Bir sonraki geldiğinde nst'ye başlıyoruz dedi.Canım siz nasılsınız ne zaman gideceksiniz muayeneye ? @MelikebenNewMamaa Nst'ler başladı mı sizde?
bazen bende orda hissediyordum canım ama değişti bu hafta. böyke hıçkırdıkça zıplıyor ya o zaman en aşağı değiyordur belki.bebemin hıçkırığını tam vajinamın üstünde hissediyorum hep , çok aşağı bu bebe yasiz nerelerde hissediyorsunuz hıçkırığını ?
Benimde genelde aşağıda bazen göbek deliği civarındabebemin hıçkırığını tam vajinamın üstünde hissediyorum hep , çok aşağı bu bebe yasiz nerelerde hissediyorsunuz hıçkırığını ?
ben hobi olarak ağustos annelerini okuyup doğum haberlerine bakıyorumEvet ilk nst başladı haftaya yine çağırdı muhtemelen benim dr haftada bir görücek beniaz kaldı valla şimdi hergün bir arkadaşımızdan haber gelir görüş günleri sıklaştı
Çok güzel yazmışsınız, yüreğinize sağlık. Gerçekten öyle, her şey yolundaysa bunlara takılmamak lazım. Çok teşekkür ediyorumBen daha 4 aylıkken bile karnın büyüdü mü diye meraklı çevremdekiler sorup duruyordu bakıyorlardı da zaten. 6. aydaydım komşular senin karnın hiç yok basene almışsın diyip durdu. Sadece 1 kişi bu süreçte bende senin gibiydim iç karnım genişti en son ay büyüdü karnım dedi. Gebelik evvelinde ayva göbeğim vardı şuanda devasa bir karpuz göbeğim oldu.Hiç kafaya takmamak lazım benide üzdüler. Zayıf mı kalacak doğru beslenmedim mi diye kendimi boşa yedim. Haftasıyla uyumlu gidiyorsa hiiiiç takma. Her annenin ve bebeğin süreçleri kendine özel. Hepimiz benzersiziz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?