2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar beşiklerin içine nasıl bir yatak almayı düşünüyorsunuz? Ben çok kararsız kaldım park yatak alacağım içine yün döşek mi yaptırsam hazır yatak mı alsam bilemedim
Ben yatas twiny aldim sünger ama alçak kalacağı için altına annelerin yaptırdığı döşeğinde falan koycam

Kızlar beşiklerin içine nasıl bir yatak almayı düşünüyorsunuz? Ben çok kararsız kaldım park yatak alacağım içine yün döşek mi yaptırsam hazır yatak mı alsam bilemedim
Ben park yatak aldım, içinden yatağı çıktı. Normal yataklara oranla ince sünger yani makineye bile atılır gibi. (Bakmadım talimatlarına ama) park yatağın üst kademesi için bu yatağın yeterli olacağını düşünüyorum. En alt kademeye geçince o zaman iyi bi yatak alırız inşallah

Selamm maşallah bebişine sağlıkla ilerlesin böyle gelişimi ve sağlıkla doğsun inşallah Heyecanlı vakitler yakındaa

bebemin hıçkırığını tam vajinamın üstünde hissediyorum hep , çok aşağı bu bebe ya siz nerelerde hissediyorsunuz hıçkırığını ?

2 gundur tam olarak dedigin yerde hissediyorum bende dikloron cum.

Ve 2 gundur de adet benzeri agriyla uyaniyorum. Bugun yumurtaliklarima bicaklar saplaniyordu. Cati kemigim agriyor sagdan sola donerken falan. Erken dogurcakmisim gibi bir hisse kapildim.

Bunlari yasayan var mi?

K kizlar yatak konusu cok önemli ozellikle ilk 6 ay. Biz visco yatak almistik, ama hafizali yataklar AB'de bebekler icin kullanilmiyormus. (Vucudun seklini alan)
Yayli yatak da onerilmiyor ilk 1 yas.

Sert ve hafizali olmayan viscolar var. Onlardan almak gerek.

Ama aramizda kalsin, daha besigine yatan yenidogan hic gormedim...

Yataş twiny almıştım ama şuan ki fiyatı gerçekten uçmuş park yatağımada tam uydu memnun kaldım ben

Diyetine devam et bitanem gerisini düşünme bende senin gibi düşünüyordum ama bu minnaklar kemiriyorlar bizi merak etme önce onlara kalan bişey varsa bize gidiyor

Bu arada bebekler 2 kilo olmaya başladı şaka gibi Doğum kilosu 2500-4000 arası normal derler. Aynen dediğin gibi Şu 20 25 günü de sağ salim atlatsak Yavaş yavaş doğum haberleri alırız gibi
Bu yorumunu okurken bile heyecanlandım cidden sayılı gün artık

bebemin hıçkırığını tam vajinamın üstünde hissediyorum hep , çok aşağı bu bebe ya siz nerelerde hissediyorsunuz hıçkırığını ?
Evet bende orada hissediyorum
Ve 2 gundur de adet benzeri agriyla uyaniyorum. Bugun yumurtaliklarima bicaklar saplaniyordu. Cati kemigim agriyor sagdan sola donerken falan. Erken dogurcakmisim gibi bir hisse kapildim.
Bu ağrılar bir süredir bir çoğumuzda mevcut hale geldi. Çatı esnetme hareketlerini ağrı artınca yapıyorum bana iyi geliyor.

Hıçkırığı bende hep aşağıda hissediyorum canım ama ne zaman doktora gitsek benimki yan gelmiş yatıyor anlayamadım hareketleri de sağda yada solda yanlarda hissediyorum

Anlattığın gbi benimde suyum fazlayken göbeğim aşırı büyüktü bir arkadaşım dediki benim göbek senin ki kadar olduğunda ben doğuma gitmiştim. Sonra diyetle suyu git gide azaldı ve son iki aydır göbeğim sabit kaldı suyumu takip ettiğimde 1800 \1300\bugünde 1100 e düşmüş yani su normal seviyeye düştükçe anlıyorum ki göbek de olması gerektiği kararda kaldı davul gibiydim şimdi orta yollu oldu bu sebeple lütfen kafana bişey takma en önemlisi bebeğin amniyosıvısının normal olması aksi takdirde sıkıntılar çıkarıyor erken doğum gibi

Ben daha 4 aylıkken bile karnın büyüdü mü diye meraklı çevremdekiler sorup duruyordu bakıyorlardı da zaten. 6. aydaydım komşular senin karnın hiç yok basene almışsın diyip durdu. Sadece 1 kişi bu süreçte bende senin gibiydim iç karnım genişti en son ay büyüdü karnım dedi. Gebelik evvelinde ayva göbeğim vardı şuanda devasa bir karpuz göbeğim oldu. Hiç kafaya takmamak lazım benide üzdüler. Zayıf mı kalacak doğru beslenmedim mi diye kendimi boşa yedim. Haftasıyla uyumlu gidiyorsa hiiiiç takma. Her annenin ve bebeğin süreçleri kendine özel. Hepimiz benzersiziz.

ayyy canım sevindim ne güzel bak bebiş gelişmiş ve sen kilo almamışsın. Darısı başımıza Biz de almasak keşkee NST'ye de girmişsin çok heycanlı ya
Evet ilk nst başladı haftaya yine çağırdı muhtemelen benim dr haftada bir görücek beni az kaldı valla şimdi hergün bir arkadaşımızdan haber gelir görüş günleri sıklaştı

Evet ilk nst başladı haftaya yine çağırdı muhtemelen benim dr haftada bir görücek beni az kaldı valla şimdi hergün bir arkadaşımızdan haber gelir görüş günleri sıklaştı
ben hobi olarak ağustos annelerini okuyup doğum haberlerine bakıyorum bizimde 3 haftaya ahberler gelebilir. Ama keşke hepsi minimum 37yi beklese

Çok güzel yazmışsınız, yüreğinize sağlık. Gerçekten öyle, her şey yolundaysa bunlara takılmamak lazım. Çok teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…