2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar maşallah hepiniz bebiş hickirigini ayırt edip anlamaya başlamışsınız .
Ne zaman dan beri hissediyorsunuz ki bende öyle bişey yok
Yada varda ben hareket mi sanıyorum
30+0 dayım
bayağıdır var bende, sen muhtemelen normal hareketleri ya da kalp atımı sanıyorsun, çünkü aynı kalp atışı gibi ritmik tık tık atıyor

Kılzar sizin meme ucunuz var mı ? Benim hiç yok düm düz nasıl olucak acaba !! Doğumdan sonra kendiliğinden çıkar mı
Plastik meme ucu var takabilirsin canim ya da meme ucu çıkarıcı ürün var vakum gibi onu kullanabilirsin bu arada bebeğin meme ucunu tutmasına gerek yokmuş sadece meme ucunu tutarsa yara olurmuş direk kahverengi bölümü tutması gerek bebek emdikce cikar bence bir bak olmazsa alternatif seceneklerine bakarsin

Sevindim iyi olmanıza Suanlik iyiyiz canım farklı bir durum yok çok şükür yeni muayenen 34 'de mı ?

Aslında yaşadığıniz şey sancı. Nst çekilseniz iyi olur. Düzenli hale gelmesi doğum sancılarını başlatıyor çünkü. Kontrol etmekten zarar gelmez diye düşünüyorum
Valla dr’um hiç nst’den bahsetmiyor herkes konuşuyor galiba bu konuyu ama benimki konusunu bile açmıyor , bu hafta kendim söylicem çeksin , çünkü benim bebeğimde gelişim geriliği riski ve bebek distress riskide var bakalım ne diyecek

valla canım benimde hiç aklımda yoktu banada öyle söylediler, hem diğer hava almayan elyaf tipi yataklar hasta ediyor çocuğu, yün döşek yaptır rahat edersin dediler yaptırdık bakalım
Aynen annem diyor bebeği kucağına alınca terlemiş su gibi olucak diyor , bende yaptırıcam galiba

Canım inşallah az kaldı , ben ama hemen geçsin kucağıma almak istiyorum , ağlamasına uyumamaya razıyım , hamilelik resmen psikolojik baskı benim için , o yüzden hemen kucağıma almak istiyorum valla bu gün nakışlı tulumu da hazır oldu çok duygulandım hayal edince

Az kaldi ya son 1 ay 2 kisiyiz sonra çekirdek ailemiz tamamlaniyor

Benimde kahve rengi normal ya , yani aynı sadece rengi biraz koyulaştı benimde arkadaşımınki çok büyüktü , bakalım nasıl olucak senin yine ucu var bende yok

Sevindim iyi olmanıza Suanlik iyiyiz canım farklı bir durum yok çok şükür yeni muayenen 34 'de mı ?
Evet 2 Haftada bir görüşürüz 38 e kadar dedi. Aksi bir durum agri kanama nisan gelmesi falan olursa ararsınız dedi. Aslında haftasonu gelirsiniz sakin de olur serviste 3boyutlu da rahat rahat bakarız dedi ama cuma izin aldım küçük bir tatile çıkacağız haftasonu o yüzden cuma gidebilirim doktor çalışıyorsa , yoksa p. Tesi salıya kalır

Ben şampuanını almıştım onda bir sıkıntı var mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…