bayağıdır var bende, sen muhtemelen normal hareketleri ya da kalp atımı sanıyorsun, çünkü aynı kalp atışı gibi ritmik tık tık atıyorKızlar maşallah hepiniz bebiş hickirigini ayırt edip anlamaya başlamışsınız .
Ne zaman dan beri hissediyorsunuz ki bende öyle bişey yok
Yada varda ben hareket mi sanıyorum
30+0 dayım
memleketime selamlarEvet devlette öğretmenim birde şuan görev gereği Diyarbakır dayım uzun zamandır ilaçlara nerdeyse ücret ödemedim
Plastik meme ucu var takabilirsin canim ya da meme ucu çıkarıcı ürün var vakum gibi onu kullanabilirsin bu arada bebeğin meme ucunu tutmasına gerek yokmuş sadece meme ucunu tutarsa yara olurmuş direk kahverengi bölümü tutması gerek bebek emdikce cikar bence bir bak olmazsa alternatif seceneklerine bakarsinKılzar sizin meme ucunuz var mı ? Benim hiç yokdüm düz nasıl olucak acaba !! Doğumdan sonra kendiliğinden çıkar mı
E bebekde 350 TLBen aldım e bebek mağazasında avent değil başka marka ama aynisi tipi 150 veya 100 tl olması lazım bilginiz olsun
Ben mağazadan aldim canimE bebekde 350 TL
Hangi sitede 150 TL canım bakayım
Trendyolda da var hattaE bebekde 350 TL
Hangi sitede 150 TL canım bakayım
Sevindim iyi olmanızaÇok iyiyim ise başladım farklı ortam iyi geldi.
Gece sık uyanıp sabah erken kalkınca bir tık yoruluyorum ama gün içerinde aksam dinleniyorum hallediyorum. Eşim yarın sorucak cuma gidebilirim kontrole 32de gittim nst ye giricek miyim demiştim o zaman agrin var mi dedi yok dedim yaptırmadı. Simdi 33+4 oldum belki sokar haber ederim
Bu arada karnım aşırı büyüdü ve sertleşti ve bazen okadar sert tekmeleniyorum ki sıçrıyorumsizler iyisiniz degil mi her sey yolunda??
Sevindim iyi olmanızaSuanlik iyiyiz canım farklı bir durum yok çok şükür yeni muayenen 34 'de mı ?
Valla ben nereye yazsam unutuyorum en güzeli favorilerbende nereye not alsam diye bakınırken aaa dedim bende favoriliyeyim
Sana da teşekkürler kuzu
Valla dr’um hiç nst’den bahsetmiyorAslında yaşadığıniz şey sancı. Nst çekilseniz iyi olur. Düzenli hale gelmesi doğum sancılarını başlatıyor çünkü. Kontrol etmekten zarar gelmez diye düşünüyorum
Aynen annem diyor bebeği kucağına alınca terlemiş su gibi olucak diyor , bende yaptırıcam galibavalla canım benimde hiç aklımda yoktu banada öyle söylediler, hem diğer hava almayan elyaf tipi yataklar hasta ediyor çocuğu, yün döşek yaptır rahat edersin dediler yaptırdık bakalım
Canım inşallah az kaldı , ben ama hemen geçsin kucağıma almak istiyorum , ağlamasına uyumamaya razıyım , hamilelik resmen psikolojik baskı benim için , o yüzden hemen kucağıma almak istiyorum vallaBir yandan hemen doğum zamanım gelsin de bebemi koklayayim öpeyim diyorum bi yandan da bi anda bu zamanlarım asla geri gelmeyecek diyerek keyfini cikarayim diyorum kafam allak bullakkorkuyorum kızlar "doğduğunda keşke daha önce yapsaydim" diyeceksin diyorlar karmaşık duygular icindeyim
Az kaldi ya son 1 ay 2 kisiyiz sonra çekirdek ailemiz tamamlaniyorCanım inşallah az kaldı , ben ama hemen geçsin kucağıma almak istiyorum , ağlamasına uyumamaya razıyım , hamilelik resmen psikolojik baskı benim için , o yüzden hemen kucağıma almak istiyorum vallabu gün bakışlı setide hazır oldu çok duygulandım hayal edince
Benimde kahve rengi normal ya , yani aynı sadece rengi biraz koyulaştıbenim meme ucu var da ( özellikle soğukta direk çıkıyor) kahverengi kısım bayağı küçük yani aslında benim memeye göre küçük geliyor banaemziren kuzenimi görmüştüm kocamandı onun bilmiyorum ilerde büyür mü, şey diyorum bazen kahverengi kısmıda bebe emerken kavraması gerekiyormuş ya bende öyle kavrayamama gibi bişey olmayacak çünkü zaten küçük
Aynen inşallahAz kaldi ya son 1 ay 2 kisiyiz sonra çekirdek ailemiz tamamlaniyor
ayy hiç güleceğim yoktuBenimde kahve rengi normal ya , yani aynı sadece rengi biraz koyulaştıbenimde arkadaşımınki çok büyüktü , bakalım nasıl olucak senin yine ucu var bende yok
memleketime selamlar
Evet 2 Haftada bir görüşürüz 38 e kadar dedi. Aksi bir durum agri kanama nisan gelmesi falan olursa ararsınız dedi. Aslında haftasonu gelirsiniz sakin de olur serviste 3boyutlu da rahat rahat bakarız dedi ama cuma izin aldım küçük bir tatile çıkacağız haftasonu o yüzden cuma gidebilirim doktor çalışıyorsa , yoksa p. Tesi salıya kalırSevindim iyi olmanızaSuanlik iyiyiz canım farklı bir durum yok çok şükür yeni muayenen 34 'de mı ?
Ben şampuanını almıştım onda bir sıkıntı var mı acaba ?Mustela set almıştım ben. Yenidoğan için yağ kullanılması önerilmediği için losyon da almak istedim. Şimdi bir ufak araştırma yapıyordum. Ecowell’i önermişlerdi bana. Zararlı içeriklerin olduğunu gördüm losyonunda. Sizlerin de bilgisi olsun arkadaşlar.
Siz hangi markayı aldınız?
İçeriklerle ilgilide bu hesaptan bilgi edindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?