- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
Instagramdan muhendisinoglu na bakmıştım baya bir içerik inceliyor. Mustelanın şampuan, yağ ve pişik kremini temiz içerikliler listesine almış. Yenidoğana bebek yağı yerine losyon kullanın diyorlar ama bana mustelanın yağı çok hafif ve ince geldi ben kullanacağım.Ben şampuanını almıştım onda bir sıkıntı var mı acaba ?
Ben şampuan olarak mustela almıştım, indirimde görünce ecowell de aldım. Ecowell şampuanın içeriğini merak ettim aslında canımInstagramdan muhendisinoglu na bakmıştım baya bir içerik inceliyor. Mustelanın şampuan, yağ ve pişik kremini temiz içerikliler listesine almış. Yenidoğana bebek yağı yerine losyon kullanın diyorlar ama bana mustelanın yağı çok hafif ve ince geldi ben kullanacağım.
Biz de 34.haftadayizEvet 2 Haftada bir görüşürüz 38 e kadar dedi. Aksi bir durum agri kanama nisan gelmesi falan olursa ararsınız dedi. Aslında haftasonu gelirsiniz sakin de olur serviste 3boyutlu da rahat rahat bakarız dedi ama cuma izin aldım küçük bir tatile çıkacağız haftasonu o yüzden cuma gidebilirim doktor çalışıyorsa , yoksa p. Tesi salıya kalır
ya valla her şeyi abartıyorlar ya kimyasal içermeyen ürün mü var, onu yapma bunu yapma memede uyutma üstünü örtme kafayı yedirtecekler insanaBen şampuanını almıştım onda bir sıkıntı var mı acaba ?
Biz de 34.haftadayizbenim sonradan gitmeye başladığım doktor ger hafta gel demedi. En son 32 de gittim. 2 ya da 3 hafta sonra gel dedi. Fazla mi rahat anlamadim
inan banada öyle geldi ben kullanacağım şahsen, çok bi problem olursa kullanmam zsten böyle dedikleri için gittim losyon da aldım, hayır anam bana losyon mı kullandı yaInstagramdan muhendisinoglu na bakmıştım baya bir içerik inceliyor. Mustelanın şampuan, yağ ve pişik kremini temiz içerikliler listesine almış. Yenidoğana bebek yağı yerine losyon kullanın diyorlar ama bana mustelanın yağı çok hafif ve ince geldi ben kullanacağım.
valla haklısın canım, ama benim aldıklarımın koruyucu bantları vardı o beni rahatlattı ama mesela yumoş vb bende netten almıyorum güvenemiyorumAnneler internetten alıyor musunuz bu sampuan deterjan krem türü seyleriben almıyorum. Cok uygun oluyor. Ama kendi deterjanlarimizda deneyimledim. Perwol almistim indirimde. Kullandık ama kokusu beni baydı çok kötüydü bir daha kullanmayalım dedim eşime. Ama sonra migrostan aldim yine perwol hiç internetten aldığım gibi değil.gayet normaldi kokusu falan. O günden sonra internetten o tarz bir şey almadım.hele bebisime hiç almam sanirim. Siz de dikkatli olun. Yani pisik kremleri,çatlak kremleri,güneş kremlerini pahali olsa bile eczaneden aldim ben hep.
Onuda temiz içerikli diye belirtmişBen şampuan olarak mustela almıştım, indirimde görünce ecowell de aldım. Ecowell şampuanın içeriğini merak ettim aslında canım
Daline şimdi o kadar laf ediliyor baştan aşağı bizde dalindikinan banada öyle geldi ben kullanacağım şahsen, çok bi problem olursa kullanmam zsten böyle dedikleri için gittim losyon da aldım, hayır anam bana losyon mı kullandı ya
ayy bide öyle güzel kokuyor ki dur bakalım tehlikeli ayları geçelim alırız onudaDaline şimdi o kadar laf ediliyor baştan aşağı bizde dalindik
O konuda ben direk kendi markalarından veya fabrika satıcılarından aldım o yüzden iç huzursuzluğum yokAnneler internetten alıyor musunuz bu sampuan deterjan krem türü seyleriben almıyorum. Cok uygun oluyor. Ama kendi deterjanlarimizda deneyimledim. Perwol almistim indirimde. Kullandık ama kokusu beni baydı çok kötüydü bir daha kullanmayalım dedim eşime. Ama sonra migrostan aldim yine perwol hiç internetten aldığım gibi değil.gayet normaldi kokusu falan. O günden sonra internetten o tarz bir şey almadım.hele bebisime hiç almam sanirim. Siz de dikkatli olun. Yani pisik kremleri,çatlak kremleri,güneş kremlerini pahali olsa bile eczaneden aldim ben hep.
Kızlar emzirmeyi gösteriyor isterseniz izleyin
Ben burada ilk gebe kalmaya çalışırken durumları okuyordum kiminde kimyasal kiminde dış gebelik. Yok işte 4 5 kere beta hcg baktırmalar vs dedim tamam benimde kesin böyle bir de kanıma baktırmadım diyede endişeden geberiyordum aa bir baktım kalbini duyuyoruz dr benden rutin tahlil istiyor herşey yolunda çokta şaşırdım yani herşeyin iyi gitmesine. Şimdide bilgi olsun diye video izliyorum yorum okuyorum buralarda dolanıyorum bütün saçma şeyleri kafama doldurup telefonu kapıyorum. Anlamadım nasıl bir keşmekeşe girdikya valla her şeyi abartıyorlar ya kimyasal içermeyen ürün mü var, onu yapma bunu yapma memede uyutma üstünü örtme kafayı yedirtecekler insanaşey var ya dr ları darlayan çok bilmiş anneler hepimizi öyle yapacaklar illa biz nasıl büyüdük yani şimdi ödüm kopuyor çocuğu yan uyutsam ne olcak diye valla başta takip ediyordım bu sayfları şimdi hepsini çıkardım , her kafadan bi ses
yani maalesef kesinlikle öyle ya kim nerde kötü bir şey varsa onu yayıyor , bilinçaltımıza işliyor her şeyi kötüye yoruyoruz her aldığımız üründe aklımız kalıyor, sosyal medya kapatılsın ciddenBen burada ilk gebe kalmaya çalışırken durumları okuyordum kiminde kimyasal kiminde dış gebelik. Yok işte 4 5 kere beta hcg baktırmalar vs dedim tamam benimde kesin böyle bir de kanıma baktırmadım diyede endişeden geberiyordum aa bir baktım kalbini duyuyoruz dr benden rutin tahlil istiyor herşey yolunda çokta şaşırdım yani herşeyin iyi gitmesine. Şimdide bilgi olsun diye video izliyorum yorum okuyorum buralarda dolanıyorum bütün saçma şeyleri kafama doldurup telefonu kapıyorum. Anlamadım nasıl bir keşmekeşe girdik
Evet doğru bir de kaygılar yükleniyor bize. Bazı insanlarda kapatılsın bence.yani maalesef kesinlikle öyle ya kim nerde kötü bir şey varsa onu yayıyor , bilinçaltımıza işliyor her şeyi kötüye yoruyoruz her aldığımız üründe aklımız kalıyor, sosyal medya kapatılsın ciddenşimdi bende bakıyorum rüzgara kapılmışım onu al bunu al onu sakın alma amam ha sakın böyle yapma abartı abartı konuşmalar, bi ara şey düşündüm annemler gidince ben tek başıma çocuğa yetebilecek miyim, o kadar çok her şey hakkında konuşuyorlar ki kendimizi yetersiz gösteriyorlar resmen bi de bu var
Benimki de 2 haftada bir dedi 38 e kadar . Normal yanı. 2 haftada bir gidin sizde sorun olmaz normal olanı söylemiş doktorunuz. Benim kayıplarım var diye biraz da benim içim rahat etsin diye bu şekilde yapıyoruzBiz de 34.haftadayizbenim sonradan gitmeye başladığım doktor ger hafta gel demedi. En son 32 de gittim. 2 ya da 3 hafta sonra gel dedi. Fazla mi rahat anlamadim
Satıcılara dikkat ederek almak mantıklı.Anneler internetten alıyor musunuz bu sampuan deterjan krem türü seyleriben almıyorum. Cok uygun oluyor. Ama kendi deterjanlarimizda deneyimledim. Perwol almistim indirimde. Kullandık ama kokusu beni baydı çok kötüydü bir daha kullanmayalım dedim eşime. Ama sonra migrostan aldim yine perwol hiç internetten aldığım gibi değil.gayet normaldi kokusu falan. O günden sonra internetten o tarz bir şey almadım.hele bebisime hiç almam sanirim. Siz de dikkatli olun. Yani pisik kremleri,çatlak kremleri,güneş kremlerini pahali olsa bile eczaneden aldim ben hep.
Ben yikama ütüleme işlerini bitirdim ama böyle güzel foto cekemedimBen ufaktan başladımeksikler hala var ama en azından bunları yıkayıp ütüleyip kaldırayım dedim aldıkçada yıkanır yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?