2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
34 den sonra her hafta çağırıyorlar diyorlar bı gitsen öğrenirdik. Bu arada grupta en büyük sensin galiba hafta olarak
Yanı her haftaya gerek yok bence aslinda 3 hafta ama biz saglikciyiz diye biraz tolerans gösteriliyor bize. Sanırım en büyüklerden biriyim ilk ben dogurabilirim gidince haber verir doktora da olması gerekeni sorar sizleri bilgilendiririm

bayağıdır var bende, sen muhtemelen normal hareketleri ya da kalp atımı sanıyorsun, çünkü aynı kalp atışı gibi ritmik tık tık atıyor
Allah allah benimde göbek altında oturur pozisyonda bazen oluyor ama tekme dir diyr dudndun başka bişey aklıma gelmedi
Ama 3-4, defa sadece peş peşe oluyor

Allah allah benimde göbek altında oturur pozisyonda bazen oluyor ama tekme dir diyr dudndun başka bişey aklıma gelmedi
yok uzun sürüyor bayağı 5 dk falan hatta belki daha fazla, bilemedim ki her bebe hıçkırıyor mu

3 4 ten fazla oluyır benim canım. Aynı bizi hıçkırık tutunca olan ritmik hareket gibi. Ben bayadır hissediyorum hafta bilmiyorum ama en az 1 ayı vardır belki daha çok

Kızlarr e bebekte indirimler başlamış h.sonu için. Göz atmayı unutmayın. Korbell çöp kovası ben hala almadım. Motek marka çöp kovası indirime girmiş. Kirli bebek bezleri için bebişin doğumunu bekleyeyim çok kokarsa alayım diyordum ama indirim görünce deliriyorum sanırım.

Kızlar maşallah hepiniz bebiş hickirigini ayırt edip anlamaya başlamışsınız .
Ne zaman dan beri hissediyorsunuz ki bende öyle bişey yok
Yada varda ben hareket mi sanıyorum
30+0 dayım
Cnm bende pek anlamıyorum arada bir zıplama hareketi gibi bir şey oluyor hıçkırık mı emin değilim içerde neler oluyor hiç bir fikrim yok ama iki saatte bir dürtüyorum merak ediyorum bebişkomu

Bu düşünce bende de oluşuyor ara ara artık salsam da canım ne isterse yesem mi diyorum sonra vicdanım el vermiyor

Ay cnm bana da oluyor aynı şeyler çok özlüyorum onu çok güzel bir duygu onu hissetmek ama zaman yaklaşıktikça bende korkuyorum ,kendimi sağ sağlim kavuşmaya odakliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…