- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
Güle güle, sağlıkla, huzurla, mutlulukla giysin annesiBen ufaktan başladımeksikler hala var ama en azından bunları yıkayıp ütüleyip kaldırayım dedim aldıkçada yıkanır yine
Yanı her haftaya gerek yok bence aslinda 3 hafta ama biz saglikciyiz diye biraz tolerans gösteriliyor bize. Sanırım en büyüklerden biriyim ilk ben dogurabilirim34 den sonra her hafta çağırıyorlar diyorlar bı gitsen öğrenirdik.Bu arada grupta en büyük sensin galiba hafta olarak
Allah allah benimde göbek altında oturur pozisyonda bazen oluyor ama tekme dir diyr dudndun başka bişey aklıma gelmedibayağıdır var bende, sen muhtemelen normal hareketleri ya da kalp atımı sanıyorsun, çünkü aynı kalp atışı gibi ritmik tık tık atıyor
Canım sağlıkla giydir inşallahBen ufaktan başladımeksikler hala var ama en azından bunları yıkayıp ütüleyip kaldırayım dedim aldıkçada yıkanır yine
Ayy çok minnoşlar annesi sağlıkla giydin bebiş.. ben de hafta sonundan sonra başlayacağım inş.Ben ufaktan başladımeksikler hala var ama en azından bunları yıkayıp ütüleyip kaldırayım dedim aldıkçada yıkanır yine
yok uzun sürüyor bayağı 5 dk falan hatta belki daha fazla, bilemedim ki her bebe hıçkırıyor muAllah allah benimde göbek altında oturur pozisyonda bazen oluyor ama tekme dir diyr dudndun başka bişey aklıma gelmedi
Ama 3-4, defa sadece peş peşe oluyor
şey bizim biberonumuz bile yok assfffghhBiberon kurutucu eksiğim varmış hiç söylemiyorsunuz
Biberon kurutucu eksiğim varmış hiç söylemiyorsunuz
3 4 ten fazla oluyır benim canım. Aynı bizi hıçkırık tutunca olan ritmik hareket gibi. Ben bayadır hissediyorum hafta bilmiyorum ama en az 1 ayı vardır belki daha çokAllah allah benimde göbek altında oturur pozisyonda bazen oluyor ama tekme dir diyr dudndun başka bişey aklıma gelmedi
Ama 3-4, defa sadece peş peşe oluyor
Bisey diyeyim mi, nadiren sirf egleniyor diye biberon kullaniyoruz (buna ragmen sürekli kaynatiliyor)
Yani 1 biberon belki ayda bir kez ortaya cikiyordur. Buna ragmen ben niye biberon kurutucu almadim diyorum bazen.
[/QUOTE
Yaa bak demek ki gerekliymiş alayım bağYaa bak lazımmış, alayım bariBisey diyeyim mi, nadiren sirf egleniyor diye biberon kullaniyoruz (buna ragmen sürekli kaynatiliyor)
Yani 1 biberon belki ayda bir kez ortaya cikiyordur. Buna ragmen ben niye biberon kurutucu almadim diyorum bazen.
Cam biberon 180 ml almışım çok mu büyük? Bir de süt sağma makinesinin can olmayanı var.
Ahahha sen benden geridesin hemen sipariş verşey bizim biberonumuz bile yok assfffghh
Cnm bende pek anlamıyorumKızlar maşallah hepiniz bebiş hickirigini ayırt edip anlamaya başlamışsınız .
Ne zaman dan beri hissediyorsunuz ki bende öyle bişey yok
Yada varda ben hareket mi sanıyorum
30+0 dayım
Bu düşünce bende de oluşuyor ara ara artık salsam da canım ne isterse yesem mi diyorum sonra vicdanım el vermiyorÇok sevindim canımŞu karın büyümemesi bi kaç gündür benimde canımı sıkıyor. Diyet yaptık ya biz. Kilom aynı karnımda 1 aydır aynı gibi. Suyum düzelmişken artık yesem mı diyorum. Sonra Korkuyorum
Herşey gibiKurutucular cok mu pahalanmis?NewMamaa
Herşey gibitrendyolda 36.5 en ucuz onu buldum
Ay cnm bana da oluyor aynı şeyler çok özlüyorum onu çok güzel bir duygu onu hissetmek ama zaman yaklaşıktikça bende korkuyorum ,kendimi sağ sağlim kavuşmaya odakliyorumBir yandan hemen doğum zamanım gelsin de bebemi koklayayim öpeyim diyorum bi yandan da bi anda bu zamanlarım asla geri gelmeyecek diyerek keyfini cikarayim diyorum kafam allak bullakkorkuyorum kızlar "doğduğunda keşke daha önce yapsaydim" diyeceksin diyorlar karmaşık duygular icindeyim
Mantıkli kuzuAhaha eşimin bebeğe bakacağını hiç sanmambakalım nasıl olucak valla haftada 2 gün anneme bırakmayı pilanlıyorum bilhassa akşam dışarıya çıka bilmek için
Benimki gelmek üzere istersen gelince geldi diyim kuzu.kargoya verilmiş bugün bence güvenilir.Canım bu site güvenilir mi ? sipariş vermek istiyorum kargo dahil 170 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?