Küçük bir milim al kuzu çok lazım olmaz diye düşünüyorum. Lansinoh u tavsiye ederim.kızlar incia nın meme ucu kremini almıştım, sktsi çok erken olduğu için iade ettim, yine onu mu alayım Lansinoh mu, bi de boyut olarak 10 30 40 ml var hangisini alayım ?
Valla inşallah eşyalar gelecek haftaya o yüzden bende sipariş ettim inşallah bi pürüz çıkmazBenimki gelmek üzere istersen gelince geldi diyim kuzu.kargoya verilmiş bugün bence güvenilir.
Aa canım gelince foto atıp beni de etiketler misin bende alırım fiyat uygunmuşMersin'de h.bsling var Instagramda kuzu şuan 99 TL kampanyada büyük paralar vermeye gerek yok bence internettekiler abartı gerçekten. Sling de bel desteğine vs ihtiyaç olmuyor yeni dogandan itibaren kullanıliyor emzirmede vs kolay oluyor diye tercih ettik ben.
Tamam canımAa canım gelince foto atıp beni de etiketler misin bende alırım fiyat uygunmuş
Herşey tastamam gelir umarım canımValla inşallah eşyalar gelecek haftaya o yüzden bende sipariş ettim inşallah bi pürüz çıkmaz
Bende 6 45 de uyandım bugün gece 1.bucukta uyudumGünaydın kızlar, bu şarkı benden uyuyamayan tüm hamişlere gelsin :)
Uykular haram oldu,
Gençliğim bak talan da oldu ( burası uymuyor çaktırmayın)
çok sevdim yalan oldu
Zalım geceeler..
peg diye bir madde ve parfüm varmış. İçeriği temiz değil. Bende çok önce almıştım iade de edemiyorum. Fakat en azından yenidoğan döneminde kullanmayacağım. Siveno, İncia arasında kararsızım. İkisinin de içeriği temizmiş. Losyona karar verebilirsem hepsini bir alacağım.Ben şampuanını almıştım onda bir sıkıntı var mı acaba ?
Ecowelli dün bende gördüm araştırdım içinde sodyum benzoat varmış. Zararlıymış. Vazgeçtim almaktan. yalnız bu araştırma olayı da insana kafayı yedirir. ucu bucağı yok bununBen şampuan olarak mustela almıştım, indirimde görünce ecowell de aldım. Ecowell şampuanın içeriğini merak ettim aslında canım
Haftasonu iple çekiyorumGünaydın herkese, bu sabah eşime 3 kere bugün günlerden ne diye sormuşum uyku sersemi :) işe gitmemek için bilinçaltım direnmiş ama nafile..
Daha demin onu söyledim ağır davranmaktan nefret ediyorum ve mecburum.Günaydın, bugün sabah kahvaltı hazırlarken yukarı doğru uzanıverdim boş bulunup ondan beri sağ tarafımda bir ağrı var çok moralim bozuldubebişler artık büyüdü daha dikkatli ve yavaş hareket etmek lazım ama insan bazen boş bulunuyor işte
İçerik yazılarını kimden bakıyorsunuz? 3 ayrı yerde baktım temiz ürünler listesine almışlar.Ecowelli dün bende gördüm araştırdım içinde sodyum benzoat varmış. Zararlıymış. Vazgeçtim almaktan. yalnız bu araştırma olayı da insana kafayı yedirir. ucu bucağı yok bunun
Bu postta olmaması gereken maddeler var. Zararlı maddeler. İnternetten de tek tek girip bakıyorum ben açılımlarına.İçerik yazılarını kimden bakıyorsunuz? 3 ayrı yerde baktım temiz ürünler listesine almışlar.
Tabipannem e baktım şimdi içerikleride işaretleyerek sunmuş.Temiz içerik listesine alıp link bırakanlar neyin kafasında peki o kadar insan takibe almış bu kişileri.Bu postta olmaması gereken maddeler var. Zararlı maddeler. İnternetten de tek tek girip bakıyorum ben açılımlarına.
Cosdna.com diye bir site var bu postta belirtmiş. İçerik araştırmasını oradan yapıyorum. Mesela incianın çıkmadı burada google fotoğraflardan aratarak ürünün içerik bölümüne ulaşıp kendim baktım.
Birde tabipannem diye bir sayfa var takip ettiğim.
Birde bu bazı maddelerin tedavi edici özellikleri varmış. Mecbur kalınınca tabiki kullanılacak. Ama bebekte hiçbirşey yoksa neden kullanalım ki?
Renkli beyaz ayırmadan tek seferde 30 derece kısa programda yıkasak solmaz herhalde dimi. 2 posta yapmamayı düşünüyorum ama sizler nasıl yaptınız?Ben ufaktan başladımeksikler hala var ama en azından bunları yıkayıp ütüleyip kaldırayım dedim aldıkçada yıkanır yine
Ay bu benim listemde de vardı ablamın elediği ilk şey oldu ahahhaBiberon kurutucu eksiğim varmış hiç söylemiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?