2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
kızlar incia nın meme ucu kremini almıştım, sktsi çok erken olduğu için iade ettim, yine onu mu alayım Lansinoh mu, bi de boyut olarak 10 30 40 ml var hangisini alayım ?
Küçük bir milim al kuzu çok lazım olmaz diye düşünüyorum. Lansinoh u tavsiye ederim.

Herkese merhaba umarım sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza ben de yeni hamileyim, gebelik takibi için İstanbul'da memnun kaldığınız bi doktor önerebilir misiniz bi de karşılaştığım Suda doğum yapmakla ilgili fikirleriniz nedir benim çok ilgimi çekti. Yardımcı olursanız sevinirim

Aa canım gelince foto atıp beni de etiketler misin bende alırım fiyat uygunmuş

Günaydın kızlar, bu şarkı benden uyuyamayan tüm hamişlere gelsin :)

Uykular haram oldu,
Gençliğim bak talan da oldu ( burası uymuyor çaktırmayın)
çok sevdim yalan oldu
Zalım geceeler..
Bende 6 45 de uyandım bugün gece 1.bucukta uyudum alıştırmalar basladı mı

Ben şampuanını almıştım onda bir sıkıntı var mı acaba ?
peg diye bir madde ve parfüm varmış. İçeriği temiz değil. Bende çok önce almıştım iade de edemiyorum. Fakat en azından yenidoğan döneminde kullanmayacağım. Siveno, İncia arasında kararsızım. İkisinin de içeriği temizmiş. Losyona karar verebilirsem hepsini bir alacağım.

Ben şampuan olarak mustela almıştım, indirimde görünce ecowell de aldım. Ecowell şampuanın içeriğini merak ettim aslında canım
Ecowelli dün bende gördüm araştırdım içinde sodyum benzoat varmış. Zararlıymış. Vazgeçtim almaktan. yalnız bu araştırma olayı da insana kafayı yedirir. ucu bucağı yok bunun

Daha demin onu söyledim ağır davranmaktan nefret ediyorum ve mecburum.

Ecowelli dün bende gördüm araştırdım içinde sodyum benzoat varmış. Zararlıymış. Vazgeçtim almaktan. yalnız bu araştırma olayı da insana kafayı yedirir. ucu bucağı yok bunun
İçerik yazılarını kimden bakıyorsunuz? 3 ayrı yerde baktım temiz ürünler listesine almışlar.

İçerik yazılarını kimden bakıyorsunuz? 3 ayrı yerde baktım temiz ürünler listesine almışlar.
Bu postta olmaması gereken maddeler var. Zararlı maddeler. İnternetten de tek tek girip bakıyorum ben açılımlarına.

Cosdna.com diye bir site var bu postta belirtmiş. İçerik araştırmasını oradan yapıyorum. Mesela incianın çıkmadı burada google fotoğraflardan aratarak ürünün içerik bölümüne ulaşıp kendim baktım.

Birde tabipannem diye bir sayfa var takip ettiğim.

Birde bu bazı maddelerin tedavi edici özellikleri varmış. Mecbur kalınınca tabiki kullanılacak. Ama bebekte hiçbirşey yoksa neden kullanalım ki?

Eklentiler

• IMG_4357.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_4358.webp
    33 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_4359.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 37
Tabipannem e baktım şimdi içerikleride işaretleyerek sunmuş.Temiz içerik listesine alıp link bırakanlar neyin kafasında peki o kadar insan takibe almış bu kişileri.

Cosdna dan baktığımda mustela yenidoğana turuncu sayı ile belirtilmiş olanlar köpürtücü, parfüm ve kalınlaştırıcı madde diyor. Şimdi bebeğimize bunların zararı ne kadar dokunuyor? %93 Doğal ibareli bir ürün bu.

Eklentiler

• Screenshot_20230720_102644_Chrome.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 35
  • 20230720_102634.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…