2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben extradan hic bi sey tüketmiyordum zaten saglikli ve kontrollü besleniyordum. Son 10 gündür kasari artirdim, proteine daha agirlik verdim. Extra vitaminler filanda kullaniyorum bakalim yarin kontrol var dr gelisimlerine ne diyecek
İnşallah çok güzel olur canım

Aynen valla , galiba hep yatmam gerek ayağa kalktığım zaman 15dk sonra ağrı giriyor dün geceden beri adet sancısı gibi sancım geçmiyor de parol iç eğe geçmezse ara dedi

Bence bir konuş cnm hakkaten biz evde duramıyoruz sıcaktan orda bütün gün oturmak da zor evde imkanın olacaksa kullan rahat rahat çalışırsın

İnşallah canım herşey senin ve bebeğin için sağlıkla ilerlesin

kalkma o zmaan otur dinlen hatta ayaklarını yüksekte tut ve sol yanına yat daha çok

Canım okudum yazdıklarını. Korkma sen vücudun alarm veriyo hadi otur hadi yat diye öyle düşün. Vücudumuzu en çok dinlememiz gereken süreçteyiz kaşarı tek yeme bak ceviz muz falanda demiş arkadaşlar bi yükleme yap bakalım bu hafta bebişe. Muzun üzerine bal dök ceviz kır birazda tatlı niyetine

Valla hepsini yiyorum ya , hergün 2ceviz 1muz , 1 yada iki bardak süt , kefir bir yada iki bardak , bir yumurta , 5-10 tane badem fındık yani bi tek kaşar yok

Valla hepsini yiyorum ya , hergün 2ceviz 1muz , 1 yada iki bardak süt , kefir bir yada iki bardak , bir yumurta , 5-10 tane badem fındık yani bi tek kaşar yok
Bu yorum hoşuma gitti güzeeeell yalnız biraz elini korkak alıştırıyo gibisin iki ceviz nee ye şöle bi avuç dolusu ye. Yumurtayı ikiye çıkar :) sen kendinde minnak bi annesin kanımca

Aynen annem de öyle diyor , annem elinle yavaş yavaş yukarıya doğru it diyor , bilmiyorum etkisi olur mu ki
Benim ananemde anneme hamileyken ilk 6 ay boyunca rahmi düşük diye karnını yukarı bağlamış canım iple, sonrasında sıkıntı yada erken doğum riski yaşamamış, iple bağlamasan bile elinle denemen belki faydalı olur, motivasyonda çok önemli moralini yüksek tut güzel olacak inşallah herşey dualarım seninle

Ay ne güzel olmuş bende çamaşırlarını yikayasım var tam şeyapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…